lørdag 28. februar 2009

Nå kommer vel snart rasisme kortet

Ja nå som et bud av utenlandsk opprinnelse er blitt slått til i Oslo av en parkeringsvakt så kommer nok sv, sos-rasisme osv med sine rasisme kort.

Men det skal jo sies det at parkeringsvakten opptrådte veldig feil i sin handlemåte, satser på at det går greit med budet :)

- P-vakta slo meg i ansiktet

Regjeringen viser ingen nåde i sin grådighet!

Frivillige helter som jobber gratis med å redde folk som går seg vill i den Norske naturen må betale moms på utstyret de bruker!
Røde Kors og andre frivillige hjelpekorps er lei av at de må betale moms på utstyr som brukes til å redde liv, hadde de sluppet å betale moms så kunne de heller brukt de ekstra pengene på å kjøpe seg mer og bedre utstyr slik at enda flere liv kunne blitt reddet.

Si din mening..

Må betale moms for å utføre redningsaksjoner

Hamas sitt syn på de sivile i Gaza

"Israel krever at soldaten Gilad Shalit settes fri før landet vil gå med på å åpne grensene til Gazastripen, men det vil ikke Hamas godta. "

Alt som skal til for at Israel åpner sine grenser til Gaza er at Hamas setter fri EN eneste Israelsk soldat, men de nekter å gjøre det. Hvem er det egentlig som lar de sivile på Gaza lide? Hamas vil heller at ALLE palestinerene skal lide enn at de setter fri EN Israelsk soldat.

- Fem raketter skutt mot Israel fra Gaza 2

Imamer og Norge bør ikke leve sammen

"Norsk imam: - Vil ikke snikislamisere
*** - Jenter og gutter bør ikke svømme sammen
*** - Forholder meg til islamsk og norsk lov "

Jenter og gutter bør absolutt svømme sammen, kunne Adam og Eva løpe rundt med kun et blad som dekket sine edlere deler så kan Kari og Ola svømme sammen i badedrakt og shorts.
Hva om noen jenter er å bader i et vann ute i det fro og det kommer noen gutter, skal jentene bare sprette rett opp av vannet?

islamsk lov brytes med å følge Norsk lov for islamsk lov er jo satt av muhammed og er den eneste loven som skal følges, så hvilken lov følger du egentlig lille imam?

Nei du vil nok ikke snikislamisere, du gjør det heller fullt åpentlyst.

Norsk imam: - Vil ikke snikislamisere

Da har det skjedd IGJEN!

Det starter å bli ganske så vanlig i Oslo og til dels ellers i landet og nå har det skjedd igjen, enda et nytt skyte/kniv drama, brutalt ran eller voldtekt.

Sakene legges til etterhvert som de kommer på nettavisene:


Mann pågrepet etter voldtekt i Haugesund

Hørte skudd på Holmlia
Politiet etterlyser vitner etter skyting mot bil på Holmlia
Uskyldige ofre i skyteepisoden i Oslo
- Mye mer vanlig å bruke våpen i Oslo
Mann knivstukket i Oslo 2
Skytedrama i Oslo i natt 2 3 4 5 6 7
To væpna ran i Porsgrunn 2 3



Åpenlys rasisme i debatten slettes så fort jeg ser det.

Fornuftig valg

Jeg syntes det er fornuftig av FrP å utsette turen sin til Malmö.
Jeg syntes heller de bare skal dukke opp uten at noen vet om det og ta med seg en del video kameraer og dokumentere åssen det faktisk er i Malmö og ikke risikere at sosialistene som styrer byen skjuler de værste delene bare for å redde sitt eget skinn og skjule sannheten om at de sin måte å lede en by suger.

Frp utsetter Malmö-besøket
Frp utsetter Malmö-tur

Et par youtube filmer om Malmö:

"Malmö känns som ett arabland"


Rosengård Ghetto


ROSENGÅRD 2008 - Mord, Bränder, Gängkrig & Andra Incidenter


Invandrare i malmö

fredag 27. februar 2009

Jeg forstår hvorfor!

Erik Schjenken forstår ikke at folk kunne oppfatte ham som rasist, jeg forstår hvorfor.
Rett og slett fordi at Kristin Halvorsen, sos-rasisme, kona til Ali Farah, Sylvia Brustad og de fleste andre som slapp til i media med sine grunnløse rasisme anklager kjørte på med sin heksejakt om å absolutt stemple en person for rasisme uten å ha alle fakta på bordet.
Og slik er det desverre i dette landet, man blir oppdratt til å tro at rasisme er bare noe hvite kan utføre mot ikke-hvite og at alt negativt en hvit person sier om noen andre raser og religioner er rasisme.
Det ser man jo bare med rasisme stempelet Siv Jensen fikk av noen muslimer når hun kritiserer islam, som da altså er en religion og ikke har noe med rase å gjøre.

Rasisme er noe som går like mye begge veier og er ikke noe eget noe for hvite og det må snart folk forstå. Det er like mye rasisme å si "din svarte jævel" som det er å si "din hvite jævel".

Schjenken forstår ikke at folk kunne oppfatte ham som rasist
Ambulansesjåførene i Farah-saken diskriminerte ikke

Det hjelper å høre på folket!

Vårt Lands partibarometer for februar går Frp fram med hele 6,3 prosentpoeng og får en oppslutning på 29,4 prosent. og det viser jo at det hjelper å høre på det Norske folk og jobbe for hva det Norske folk ønsker.
AP går tilbake 2,2 prosent mens SP går tilbake 1,9 prosent.

Supermåling etter hijab og snikislamiserings-debatt.
Kraftig framgang for Frp på ny meningsmåling.
Kraftig Frp-byks på ny meningsmåling.

Meningsmåling på Vårt Land:
Hvilket parti ville du stemt på hvis det var valg i dag?
SV 4.1%
Ap 7.8%
Sp 1.5%
KrF 9.1%
V 11.4%
H 5.2%
Frp 58.1%
Andre 1.4%
Usikker 1.5%

Antall stemmer: 883

Kanskje finne seg en ny jobb?

Kanskje Storberget burde finne seg en ny jobb hvis han ikke tåler å bli pressa en del når han driver snu oprasjoner annehver dag og ikke har helt kontroll på hva han holder på med.
Man høster som man sår heter det vel.

Storberget sykmeldt i to uker
Storberget sykemeldt i to uker

Håper!

Jeg håper virkelig at det ufødte barnet til den gravide kvinnen som hopper ut av tredje etasje i et brennende hus klarer seg.
Brann er en stor nok tragedie fra før av som om ikke man skal oppleve noe enda mer tragiskt.
Bolighus i full fyr utenfor Trondheim
Gravid kvinne hoppet fra tredje etasje

torsdag 26. februar 2009

Beste forslaget jeg har hørt, MEN

"Statssekretær i Arbeids-og inkluderingsdepartementet, Libe Rieber-Mohn lover nå et tettere samarbeid mellom politiet og UDI for å få en fortgang i sakene slik at asylsøkere som begår narkolovbrudd raskt kan sendes ut av Norge."

Dette er det beste forslaget jeg har hørt fra sittende regjering, MEN er det bare valgflesk for de ser å utrolig lei Norges befolkning er? Kommer de bare til å bruke den samme gamle "sender vi h*n ut så risikerer h*n å bli drept i hjemlandet"?

Det skulle bare mange at de kriminelle asylsøkerene blir sendt ut av Norge, hvorfor skal vi huse kriminelle? Kan vi ikke heller bruke de plassene til asylsøkere som faktisk fortjener å komme til Norge? Syntes også det burde være ei ramme på 5 år prøvetid for folk som har fått invilget asyl og statsborgerskap. blir h*n tatt for voldtekt, drap, ran, knivstikking eller andre ting som gir mer enn 3 mnd fengsel så er det rett ut og tilbake trekking av statsborgerskapet.

Dette hadde vært ting som hadde skremt unna de værste kriminelle og som hadde holdt en del folk på matta. Og ikke minst så hadde det blitt bedre plass til lovlydige asylsøkere som ønsker å integrere seg og "fremmedfrykten" hadde minsket noe veldig.

Styrer gatesalget med kvinnelige kurerer
Narkoen flyter som aldri før
Det skal straffe seg å selge dop i Norge
Oslo-langerne er fra asylmottak over hele Norge
Krever slutt på narkoanarkiet i Oslo

Og hvem sier at piratene bare er skurker?

Musikk og film bransjen prøver å få nett piratene til å fremstå som kyniske skurker, men det stemmer jo ikke. Og det kan man se et bevis for her :)
Blomsterstorm fra Pirate Bay-fans


Åssen i helv**e er det mulig?

Man kan jo starte å lure på åssen i helv**e det er mulig for en lestebilsjåfør kjøre seg fast under ei bro som er TYDELIG merket med 3,6M?!

Her er dagens største optimist

Men la merke til en liten ting i artikkelen der:

"- Jeg kjørte forbi, og så at kontaineren på lastebilen var svært sammenklemt. Den må ha hatt ganske stor fart."

Man kan jo prøve å la lastebilen trille i 5km/t inn i en personbil og se hva som skjer.. Man trenger ikke å ha så utrolig mye fart for å knuse en kontainer mot ei bro med en lastebil. Men sjåføren må ha sovnet eller vært blind, for 3,6M er det ikke mange av de store lastebilene som sniker seg under. Han kan jo også faktisk ha glemt at han hadde kontaineren på :p

Venstreekstreme atter en gang

Jeg starter seriøst å lure på hvorfor "alle" er så veldig imot de såkalte høyreekstreme? De størte motstanderene her i Norge er jo da sv, blitz, sos-rasisme, ap, sp og den gjengen der. Men gang på gang viser jo de venstreekstreme at de er mye værre og mye mer voldelige.

I seneste tid så har vi jo opptøyene i Oslo der rødt, su, blitz og palestina vennene de sine sto bak og nå viser de venstreekstreme sin sanne side i Sverige også, Hørte det freste i potetgullet.

Og de har også tidligere vist at de er imot ytringsfriheten. Kastet egg på Kleppe

Hva er det egentlig de venstreekstreme gjør som er så forbanna bra at nesten ingen bryr seg når de lager helvete mens med ei gang det er en samling på mer enn 5 høyreekstreme så er det store oppslag om rasisme og nazi demonstrasjoner og annet tull?

Iallefall er det merkelig at de høyreekstreme får så utrolig mye oppmerksomhet i og med at det bare er noen få tusen av de virkelige høyreekstreme i Norge mens det er flere hundretusen av de venstreekstreme

Jeg støtter verken de høyreekstreme eller de venstreekstreme, men jeg starter å bli lei av venstre vennlig media.

Stiller seg i rekka

Storberget stiller seg i rekka av politikere som blir syk og sykemelder seg når de er ute i litt hardt vær, satt vel egentlig bare å venta på det selv om det tok litt lenger tid enn forventa.

Får ønske han god bedring og satse på at han kommer tilbake snart.

Tungt for Knut å avbryte ferien
Storberget innlagt på sykehus
Justisministeren skal utredes og er sykemeldt.
God bedring, Storberget
Justisministeren er sykemeldt. Trond Giske overtar styringen i Justisdepartementet.
Arne Johannessen håper Storberget snart blir frisk.
Ble brått syk hjemme

Og folk klager på fremmedfrykt!?

Joda, folk klager på at nordmenn har fremmedfrykt, fordommer og er rasister osv.

Men er det egentlig så rart?
Kriminaliteten når stadig nye høyder og volden blir stadig med voldelig og dødelig.
Slossing har det alltid vært i Norge men før så sloss man og ble venner igjen. Nå er de som sloss så feige at de bruker kniv og andre våpen og åssen skal man beskytte seg mot noe slikt? Jo man må selv bære kniv og andre våpen.
Og så har vi gjengene da, de feige gjengene med tullinger som ikke bryr seg om at 3-5 stk går på en person og banker han fordi at han ikke ville bomme bort en røyk eller rett og slett fordi at han ikke hadde røyk, åssen skal man beskytte seg mot noe slik? Jo man må jo starte å gå med kniv og selv da er man egentlig sjanseløs, for volden man blir utsatt for er så utrolig mye mer hennsynsløs enn noe annen vold vi har opplevd i Norge siden viking tiden.

Og så har vi jo all dopen, før var det hjemmebrenning som var tingen, nå langes det dop åpentlyst i deler av Oslo og hvor er langerene rekrutert ifra? Jo fra overfylte asylmottak rundt om i hele Norge.

Og når man ser på en del personer som bor rundt på asylmottak og ikke gjør noenting og ser det helt nye tøyet de går rundt i og mer eller mindre bytter det ut med noe nytt noe hver dag så er det jo ikke så rart at en person som jobber hele dagen og nesten ikke har penger til å få endene til å møtes blir litt forbanna på systemet.

Men man kan vel ikke klandre asylsøkerene, det er nok mange nordmenn som hadde søkt asyl i Canada om man kunne bo gratis, få masse mer penger enn man noengang kunne drømme om å tjene i Norge, ikke jobbe og på toppen av det hele deale litt dop ved siden av bare fordi man er grådig.

Norge har ei forbanna NAIV regjering og det er nordmenn det går utover!!

onsdag 25. februar 2009

*klapp klapp* Det er bra Sturla :)

Det er bra du kunne stå frem Sturla Berg Johansen :)
Du er en utrolig dyktig komiker som veldig mange har sansen for, kanskje du kan være med å åpne opp øynene til mange av de trangsynte homofobene rundt om i Norge.

Sturla Berg Johansen fra scenen: - Jeg er homofil
Sturla Berg Johansen sto fram som homofil
- Jeg er homofil
- Krever stort mot
Stordalen til VG Nett: - Magisk stemning i salen
- Dette er jo leit for damene
- Jeg er stolt av Sturla

Kanskje lære seg hva rasisme er?

Kanskje denne dama burde lære seg det at muslimer ikke er en egen rase og dermed kan er det heller ikke noe med rasisme å gjøre om man er imot spredningen av islam..

- Siv Jensen sprer rasisme, hat og fordommer

Og det med hat og fordommer vil jeg heller ikke si stemmer, for det er noe muslimer og andre innvandrere klarer å spre ganske så godt selv. Men sier jo selvfølgelig ikke at ALLE muslimer og innvandrere er like, det er ganske mange greie muslimer også rundt om i Norge og det samme sier jo Jensen også.
Siv Jensen bare opplyser oss om det som sv, ap, sp, sos-rasisme, islamsk råd ol. prøver å skjule for oss nordmenn.

Rasisme anklager er bare desperate forsøk på å vinne sympati og for å spre fordommer om nordmenn.

Ser også at hun kommenterer han imam tullingen som mener at det er USa som selv sto bak 9/11 og sier følgende"

"Det som denne imamen sier, er akkurat det samme som millioner av andre har satt spørsmålstegn ved i USA. Nå snakker jeg ikke om muslimer, men om hvite amerikanere som setter spørsmålstegn ved 9/11-rapporten, sier hun."

Ingen svarte mennesker som mener det altså? Bare hvite?

Minner henne på at det faktisk enda er rundt 20% av amerikanerene som tror månelandingen var falsk selv om det er bevist frem og tilbake at den ikke var falsk. Noen tror rett og slett bare for lett på ting som blir lagt frem av media og forskrudde "ledere"..

Løsningen

Ser ut som de i nord har funnet løsningen for problemene med innvandring..
I Skrolsvik bor det nemlig 90 asylsøkere og 90 innbyggere og de har visst ikke noen problemer.

Det står jo selvfølgelig ikke antall ungdommer og voksne menn de har der oppe, men de har noen få barn og en del kvinner. Og som de fleste vet så er det ikke kvinner og barn som driver rundt på byen, raner, selger dop, voldtar, bruker kniv og dreper folk.

Men uansett så ser jo løsningen ut til å stu alle sammen inn på ei øy i nordnorge.

Har høyre vært innom bloggen min og kopiert?

Høyre vil øke vrakpanten til 20.000 kroner og da lurer jeg på om Høyre rett og slett har vært innom bloggen min og kikket?

Blogg innlegget mitt:
Hvorfor gjør ikke flere land det samme som Tyskland?

Når får vi se den første nudist politien?

Hijab-nekt er lovstridig sier likestillings- og diskrimineringsombud Beate Gangås..

Videre så sier hun:
"- I utgangspunkt skal det mye til å nekte politiet å bruke hijab, fordi det i prinsippet vil innebære et yrkesforbud, sier hun."

Så da må det jo være et yrkesforbud om en nudist ikke får lov til å gå naken i tjeneste da også?

Som mange har sakt før så blir det nok ikke lenge til vi ser politifolk i klovne drakter, viking hjelmer, hijab, nakne, bill clinton masker osv osv. bare for at et par undertrykte muslimske kvinner som aboslutt MÅ bruke hijaben sin skal inn i politiet.

Hadde jeg vært kriminell så hadde jeg håpet på å bli stoppet av ei med hijab, for da hadde jeg visst det at hun ikke hadde lov til å ta på meg og jeg kunne dermed bare løpt av gårde.

Hvis det er en ting som ikke slår feil så er det

Hvis det er en ting som ikke slår feil så er det at hvis det skjer USA eller Israel noe så er en eller anna muslim og sosialistene der med ei gang og koker sammen en konspirasjonsteori.

Norsk imam klandrer Bush for 9/11

Skremme-liste? Heller Fakta-liste

FRP har lagt ut ei liste med 11 punkter som viser krav fra forskjellige muslimer for at Norge skal tilpasse seg islam og muslimene.

Vg kaller lista for "skremme-liste" Jeg vil nå heller kalle det fakta liste for det er jo fakta alle de kravene som er stilt.

Nevner blant annet:
"** Egen eldreomsorg for muslimer
Høyres Afshan Rafiq og Aps stortingsrepresentant Saera kahn foreslo i 2005 at innvandrere måtte få egen eldreomsorg som var tilpasset deres kultur. De to ville ha egne muslimske avdelinger på sykehjemmene."

"** Shariadomstoler
SV-politiker Reza Rezaee krevde for to år siden et prøveprosjekt med shariadomstoler i familesaker."

Men jeg legger merke til at de har glemt et veldig viktig punkt og det er:
Vil ha Norge som islamsk stat
Fnyser av Sivs skremmeliste

Jeg syntes det er bra at ikke alle er like naive som sv, ap, Arbeids- og inkluderingsdepartementet osv.

tirsdag 24. februar 2009

Tipper sjåføren får mer straff

Jeg tipper sjåføren som ble tatt for å smugle 392 kilo hasj inn i norge får mer straff enn polakken som sparket en mann til døde i Oslo, han fikk bare 4 år!

Beslagla 392 kilo hasj
Beslagla hasj for 50 millioner

HVA FAEN!?! 4ÅR?

Hva slags forbanna tull er dette her da?
Han polakken som sparka en mann til døde midt i Oslo 6. desember i fjord fikk bare 4 års fengsel!
Hva slags nissefolk er det som sitter i norske rettsaler rundt om i landet?

Fire års fengsel etter dødelig spark i Oslo
Fire års fengsel for dødelig spark mot Jonas (31)
Dødelig spark ga fire års fengsel

*kokende*

Si din mening om straffen i debatten under her.
----------------------------------------------------------------

Det er en grunn til at jeg aldri meldte meg inn i LO

Og den grunnen heter Roar Flåthen

For selv om en muslimsk frp politiker, en muslimsk forfatter og en muslimsk x-advokat og nå venstre politiker går ut og støtter Siv Jensen så går LO-lederen hardt ut mot FrP og sier ting som "Det er typisk at de kommer i et valgår og på et tidspunkt da Frp har fallende oppslutning" og vet du hva? Skulle ikke forrundre meg om det er stallkompisen jensemann som har vært ute og lagt litt press på LO-Lederen. Men det vil jo tiden vise.
I mellomtiden kan jo Flåthen forsette å vise for det norske folk at han ikke ønsker det beste for Norge og nordmenn.

Bra! Men skulle ikke forundre meg

En bevepnet mann som truet med pistol og som truet med å skyte politiet ble i dag uskadeliggjort av politiet når de skjøt gjerningmannen i beinet, bra jobbet onkel politi! :)

Men man skal ikke se bort ifra at denne personen er ute på gata igjen om kort tid for ett eller anna "psykisk ustabil i gjerningsøyeblikket" eller noe slikt og at politien som skjøt får ei bot eller noe for å ha vært for hardhent. Det er desverre slik i dette landet at kriminelle skal behandles med silkehansker.

"Politiet sier at mannen har hatt befatning med politiet flere ganger tidligere og beskriver ham som psykisk ustabil." hvorfor vernes ikke det norske folk mot slike personer? Hvorfor får de lov til å gå ute blandt folk når de tydeligvis utgjør en trussel?

Mann skutt i beinet av politiet i Oslo
Mann skutt av politiet på gravlund i Oslo
Det smalt, og jeg så mannen falle i bakken
Sjokkert nabo til VG Nett: - Jeg hørte skudd og så at han falt
Hadde to pistoler på seg da han ble skutt av politiet

Aldri hørt snakk om henne

"jenta alle snakker" mener vg, jeg har aldri snakket om henne og heller ikke hørt snakk om henne.

Hørte forresten sangen som vant MPG for første gang i går og jeg likte den ikke.

Dette er Alexanders eventyrdame
Alexander var min første kjærlighet

Endelig en fornuftig muslim :)

I dag går all min respekt til muslim og politiker Danny G. Chaudhry :)

"Muslimer hadde blitt rasende hvis man hadde bygd kirker på hvert andre gatehjørne i Islamabad. Da må de forstå at de ikke kan gjøre det samme i Oslo, sier Danny G. Chaudhry til Dagbladet.no."

Det er det mest fornuftige jeg har hørt på lenge fra noen muslimer :)

Videre så sier han:

"- Muslimer bør stemme på Siv Jensen og Fremskrittspartiet. De er de enste som tar problemer med asylsøkere og innvandrere på alvor, sier Chaudhry."

Og enda bedre:

"Norskpakistaneren forsvarer Siv Jensens angrep mot den muslimske minoriteten.

- Muslimer må innse at Norge er et kristent land. Det må man tilpasse seg. Det er vi som har kommet hit, ikke de som har reist til vårt land, sier Chaudhry, som selv kom til Norge som 8-åring fra Punjab, Pakistan."

Hadde bare alle muslimer vært som Chaudhry så hadde det ikke vært mye "fremmedfrykt" i dette landet :)

*thump up for Chaudhry*

Frp-muslim vil ha moske-stopp

Og nå får Siv Jensen støtte fra enda en fornuftig muslim :)
Lurer på når venstre siden og kommunist SVina skal starte å forstå at det er dette Norge trenger og ikke den selvdestruktive tankegangen sittende regjering holder på med?

"Amal Aden uttrykker sin støtte til Siv Jensen etter at Frp-formannen i går trakk frem den anonyme muslimske forfatteren som et eksempel på muslimske jenters hverdag i Norge."

"- Siv har rett på mange områder, for eksempel når hun vektlegger at innvandrere må integrere seg. Politihijaben var et eksempel på snikislamisering, som heldigvis ble stoppet, skriver hun gjennom forlagsredaktør i Aschehoug, Halvor Fosli, i en epost til VG Nett.

Forlaget opplyser at det er av hensyn til Amal Adens egen sikkerhet at hun ikke vil snakke direkte med VG Nett."

Hennsyn til egen sikkerhet? Skulle virkelig medlemmer av "fredens religion" gjøre henne noe galt for å ytre sine meninger?

Anonym muslimsk forfatter støtter Siv


Venstrepolitikker Abid Q. Raja støtter også Siv Jensen og høster pepper ifra sine egne.

- Raja er verre enn Siv

Til nå kan jeg tenke meg 3 fornuftige muslimer i Norge som vi skulle hatt flere av i Norge, Chaudhry, Adens og Raja.
Og selvfølgelig Tommy Sharif da selv om han enda ikke har sakt noe om denne saken og tviler på at han kommer til å gjøre det.

Og så er det Siv og FRP som skaper fremmedfrykt?

Det er mye snakk om at Siv Jensen og FRP skaper så mye fremmedfrykt og rasisme med å peke på problemene med ukontrolert innvandring som ikke blir fulgt opp.

Jeg vil nå heller si at det er en del innvandrere selv som ødelegger for sine egne, skaper fremmedfrykt og rasisme.
Men kan man egentlig forvente at et helt land ikke skal reagere på saker som:

Oslo-langerne er fra asylmottak over hele Norge
- Avfyrte skudd i gjengoppgjør
Young Guns-menn presset bilen av veien og løsnet skudd
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2584041.ece
Ranet og truet med pistol i eget hjem
Hybelhus ranet tre ganger på én uke
Blir tilbudt dop når jeg følger sønnen min til skolen
For syk til å fengsles for nabodrap
Avfyrte skudd i tunnel
En pågrepet etter skudd-drama på Romerike
En pågrepet etter skudd-drama på Romerike
En pågrepet etter skudd-drama på Romerike

Jeg er glad det finnes partier(FRP og Demokratene) i Norge som ønsker å ta vare på Norge og det Norske folk med å begrense innvandringen slik at de som er her fra før faktisk kan bli integrert. Og jeg er glad det finnes partier(FRP og Demokratene igjen) som ønsker å beskytte Norge og nordmenn mot krav fra minoriteter som ødelegger Norsk kultur. Hvorfor prøve å gjøre Norge om til det samme som man flyktet ifra i utgangspunktet?

mandag 23. februar 2009

taqiyya - islams lovlige løgn

Taqiyya er en islamsk praksis som går ut på å skjule sine egne hensikter eller meninger dersom man er utsatt for fare, eller det er til det beste for religionens spredning.
Praksisen ble opprinnelig brukt av Shia-muslimer i Sunni-dominerte samfunn, ettersom Shia-islam blir ansett av sistnevnte som en jødisk konspirasjon. For å berge livet kunne man altså lyve.
Dette praksisen finner man hjemmel for i Koranen og hadith.

Koranen, 16:106
Any one who, after accepting faith in Allah, utters Unbelief,- except under compulsion, his heart remaining firm in Faith - but such as open their breast to Unbelief, on them is Wrath from Allah, and theirs will be a dreadful Penalty.
http://www.usc.edu/dept/MSA/quran/016.qmt.html
Muhammed godtar løgn som taktikk:
Sahih Bukhari, Volume 5, Book 59, Number 369:
Narrated Jabir bin 'Abdullah:
Allah's Apostle said, "Who is willing to kill Ka'b bin Al-Ashraf who has hurt Allah and His Apostle?" Thereupon Muhammad bin Maslama got up saying, "O Allah's Apostle! Would you like that I kill him?" The Prophet said, "Yes," Muhammad bin Maslama said, "Then allow me to say a (false) thing (i.e. to deceive Kab). "The Prophet said, "You may say it."
http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/bukhari/059.sbt.html#005.059.369

I "Krigens Hus" (Vesten, Europa, Norge) benyttes taqiyya tydeligvis av alle slags muslimske ledere i deres møte med ikke-muslimer, noe enhver kan observere i media. Feks hører man støtt og stadig at "Islam betyr fred", og "Islam er en tolerant religion". Det er bør være åpenbart for enhver idiot at dette ikke stemmer, men uansett - islam betyr underkastelse, og islam er langt fra en tolerant religion.

Kari Vogt refererer her til al-Zawahiris [bin Ladens rådgiver] ord om bruken av taqiyya i "Krigens Hus":
"Alle ikke-muslimer, enten de tilhører bokfolkene eller ikke, skal enten underkaste seg eller tilintetgjøres. Der de vantro er i flertall, som i den vestlige verden, er taqiyya
(i dette tilfellet forstillelse) legitimt - det er tillatt å skjule sine egentlige hensikter så lenge det tjener saken. Igjen er Ibn Tamiyyas fatwaer og jihad-tekster viktige referanser. og nok en gang er det regimer - vestlige og muslimske - som samarbeider med USA som fordømmes"
(Vogt, Kari (2005) 'Islam - tradisjon, fundamentalisme og reform'. J.W. Cappelens Forlag AS, s. 283)

Hennes oversettlese av begrepet er forøvrig:
"taqiyya, hemmeligholdelse, mental reservasjon, juridisk begrep innen shia-islam"
(Vogt, Kari (2005) 'Islam - tradisjon, fundamentalisme og reform'. J.W. Cappelens Forlag AS, s. 349)


- Slapp av Siv, vi har ikke tenkt å ta over Norge
Kanskje slutte å stille krav om at Norge og nordmenn skal tilpasse oss våre gjester?

Jeg gleder meg!! :)

Her er den neste BMW 5-serien og jeg gleder meg som en unge til å få se den på Norske veier selv om jeg ikke kommer til å få råd til å kjøpe en selv de første 10 årene :p

Nydelig er den iallefall og det skal bli gøy å se når de lager en M5 utgave av den :)

Venstre viser sin virkelige udemokratiske side

Venstre viser virkelig sin udemokratiske side når de vil stenge Siv ute fra innvandringsdebatten . Endelig er det en politiker(Siv Jensen) som sier det veldig mange nordmenn tenker og mener og så vil han(Lars Sponheim) kneble Siv Jensen med å nekte henne å delta i en debatt som handler mer eller mindre om Norges og nordmenns fremtid. Det blir rett og slett for feigt!!

Det har hun sin fulle rett til

Jeg syntes Siv Jensen har sin fulle rett til å bli lei seg og krenket av å bli sammenlignet med Hitler. Han var et forskrudd vesen som mente at verden skulle bestå av en rase, den ariske rase og han ville erobre verden og ta over alt.

Siv Jensen vil forsvare Norge og opplyse folket om islam. Hva har det med Hitler å gjøre?

Vil du vite hva som har med Hitler og hans tankegang å gjøre så søk på "nazi islam" og "islam dominate" på google sitt bildesøk.

Siv Jensen lei seg for «Hitler-sammenligning»
Siv trist etter Hitler-sammenligning
- Trist å bli sammenliknet med Hitler

Og IRN beviser sin dumskap.

Det er ikke mange dagene siden islamsk råd Norge skjøt seg selv i foten med å sammenligne Siv Jensen med Tyskerne før krigen. Selv om Tyskerene snakket jo om å ta over verden slik som er islamsk mål også, ikke forsvare landet sitt slik som Siv Jensen snakker om.

Men nå har de gjort det igjen og bevist sin dumskap, nemlig med å kalle Frps nestleder Per Sandberg for rasist.

Per Sandberg sier nei til bygging av muslimsk privatskole og da mener lederen av islamsk råd at det er rasisme.

"- Når de vil forskjellsbehandle muslimer slik mener vi det rett og slett er rasisme, fortsetter Sultan."

Og dette på tross at muslimer finnes i alle farger, raser og nasjonaliteter.

Jeg lurer på om islamsk råd hadde ment det samme om Per Sandberg hadde sakt nei til jødiske privatskoler? Eller kristne for den saks skyld, hadde det vært rasisme å si nei til kristne privatskoler?

Nei her spiller bare IRN på det vanlige "rasisme-kortet" som starter å bli utrolig slitt bare for å få viljen sin og det har jeg på følelsen av at nordmenn starter å bli lei av.

Så igjen, her skyter de seg nok en gang i foten.

Angriper Frp-topp for rasisme
Solhjell skeptisk til muslimsk skole
Vil starte muslimsk skole i Oslo

søndag 22. februar 2009

Har Egypt åpnet grensene til gaza?

Det meldes om bombeangrep i Kairo, Egypt og da starter jeg å lure på om Egypt har åpnet sine grenser mot gaza?
For Egypt har i likhet med Israel også stengt sine grenser mot gaza nettopp for å minske på antall selvmordsbomber og bombeangrep utført av palestinere (merkelig nok så hører man ikke hylekoret blitz, sv, rødt, su osv. hyle om at Egypt har gjort det samme som Israel).

Terroren er nok desverre umulig å stoppe og merkelig nok så er det mest av den der som islam er godt etablert.

- En drept og 17 skadet i bombeangrep i Kairo
Eksplosjon i turistområde i Kairo
Minst en drept i bombeangrep

Kan jo ikke forvente noe annet

Man kan jo ikke forvente noe annet enn at erfarne politikere tviler på tabbe-forklaringen i hijab-saken, justisdepartementet og justisminister Knut Storberget har jo tapt all troverdighet i det siste.

Snur man 180 grader i en sak og har X antall forklaringer så kan man ikke forvente å bli trodd.

Tviler på tabbe-forklaringen i hijab-saken

Avstemningen på vg.no sine sier:
Tror du publiseringen av hijab-vedtaket var en tabbe?
1. Nei, her lukter det svidd lang vei 89.06%
2. Ja, alt tyder på det 10.93%

Antall stemmer: 439

Og det er jo ca. samme prosentfordelingen som det var i spørsmålet om man var for eller i mot hijab i politiet.

GRATULERER!

Man kan vel ikke gjøre noe annet enn å gratulere Petter Northug jr. med en velfortjent seier? :)

GRATULERER så mye Petter Northug jr. :)

- Behøvde ikke si at det var barneskirenn
- Beviste at han er verdens beste skiløper
- Dere får avgjøre om jeg er den moralske vinneren
Petter ble bråvoksen
Northug: - Det ble utrolig sterkt for meg
Her tar Petter revansje fra Sapporo!
Svensker slakter Northugs gulløp
Pappa Northug orket ikke se sønnens VM-bragd
- Alle så at det var et barnerenn
VM-silver till Anders Södergren
VM-silver för Södergren
VM-silver till Södergren
VM-silver till Södergren
- Den smaker hardt som gull
Feiret gullet med to brødskiver

Siv snakker som motstandsbevegelsen

Siv snakker som motstandsbevegelsen under krigen, de ville heller ikke at utlendinger skulle overta Norge.
nazislamsk råd skyter seg selv i foten her ja og får nok bare støtte av de vanlige, rødt, sv og sos-rasisme.

Kunne man bare vært så heldig!!

Tenk å digg å vinne 16 millioner, da vet jeg ikke helt hva jeg hadde gjort faktisk.
Det hadde vel iallefall blitt en laang ferie i utlandet, et nytt hus, muligens starta opp en egen bedrift/butikk og storkost meg sammen med samboeren :)

Men man kan jo bare drømme.

Årdalsmann vant 16,1 millioner i Lotto
Fersk lottomillionær: - Jeg har vondt for å tro det!
-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide