tirsdag 24. februar 2009

Tipper sjåføren får mer straff

Jeg tipper sjåføren som ble tatt for å smugle 392 kilo hasj inn i norge får mer straff enn polakken som sparket en mann til døde i Oslo, han fikk bare 4 år!

Beslagla 392 kilo hasj
Beslagla hasj for 50 millioner

50 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja er det ikke morsomt hvordan det norske rettsystem "fungerer".

Anonym sa...

men det var jo bare en som døde? dette er jo snakk om NARKOTIKA! MYE værre å havne i 'rus-helvetet' enn å dø!

*ironi

Anonym sa...

helt sinnsykt det her. Jeg gikk pers konkurs med 200 000 i gjeld. jeg fikk en mnd fengsel å tre års pøvetid... Fire år for drap? dette systemet er til å bli kvalm av.....

Anonym sa...

Hasj har jo faktisk heller aldri i hele sin lange historie tatt livet av noen.
Kvalmende!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Så sant så sant.

Skjønner ikke hvor den logikken kommer fra. Det er flere tilfeller om drap der straffen har bare vært maks 7-10 år, og de kommer nok ut etter 4-5 år. Mens den som tar med seg narkotika, eller raner ett eller annet får mye være straff. Rettssystemet burde gått og lagt seg for lenge siden.

Anonym sa...

4 år?? Det er helt utrolig!! Altfor lite!!!

Anonym sa...

Norge AS + Legemiddel næringen = Skatt
skatt = Penger
Piller= Kjemisk
Kjemisk= helseskadelig.
Helseskadelig= sykehus.
sykehus = medikamenter
Sykehus + piller = Penger. (Legen får % av eks Roche)

THC = Tetrahydrocannabinol.
Thc = plante
Plante = Naturlig
Naturlig = En del av økosystemet.
Planeten, naturlig øøøøø... hva???? INGEN PENGER?????


Norge AS tjener penger. Fuck it jeg hadde gjort det samme, tenk på alle de tingene jeg kan bruke deres penger fra bøter på snuskete finansiering av hysj hysj ting som ikke kan bli brukt av oljefåndet.
Tozzent:
http://thepiratebay.org/torrent/4736787/The_Union__The_Business_behind_getting_high_(2007)

fakta om hva usa gjore med penger og falske raporter.


På tide å sove skal på jobb i morgen, bare en "Nættings" på pipa først.

Anonym sa...

det e dærfår det har vært tørke da ja. sjønt det va nå.. *fortvila trønder*

Ximinez sa...

Snedige "brukerdoser" tollvesenet bruker... "Back in the days" når jeg røyka litt fra tid til annen var et gram en "brukerdose". Da blir det ca. 392000 brukerdoser, som sikkert koster en hundrings grammet fortsatt. Det blir teoretisk 39 mill verdi. Bortsett fra de som kjøper i litt kvantum...

Anonym sa...

huk tak i en ansvarlig politiker og spark løs så de skjønner alvoret! gjør ikke noe om han dør, du er ute om 4 år! *oppgitt*

Anonym sa...

Ja syntes også de brukerdosene der ble litt feil.
Men men..

Anonym sa...

"huk tak i en ansvarlig politiker og spark løs så de skjønner alvoret! gjør ikke noe om han dør, du er ute om 4 år! *oppgitt*"

Er du gal? det er 21 år med en gang selv om politikeren ikke dør, de er jo tross alt verd MYE mer enn alle oss andre.
Hvem ellers kan tjene rundt 1 mill i året og sammtidig gjøre en så forbanna dårlig jobb?

Anonym sa...

4 års fengsel........
Det høres ut som en stund i fengsel, men man soner kun 2/3 av straffen, så Polakken har permisjon snart, og er ferdig sonet etter 2.5 år....... Jeg har selv sonet flere ganger og mener drapsmannen burde hatt minimum 15 års fengsel.

Anonym sa...

Rart med det, lov er det til og med i mange land, men å drepe noen slipper man "billig" unna med, men når det er prat om noe staten går glipp av økonomisk, skal det smelle.
Hasj har vel ikke drept så mange..
Burde få maks 6 mnd.
Heia Norge....
Polaken med sparket skulle fått forvaring...

Anonym sa...

Hadde han fått bare 6 mnd for dette hadde nok Norge blitt invadert av slike trailere..

Morsomt å se hvor godt innblikk dagbladet har i samfunnet...:)

Anonym sa...

Ja dere vet hva dere har og gjøre folkens. Overgrow the planet. Plant a seed and grow some weed.

Anonym sa...

Strafferammene i Norge er altfor milde.
burde vært livstid for drap som det der. Og da mener jeg ikke 21 år,men livet ut og på skikkelig dårlige kår..gjerne med noe seigpining sånn at dem ikke lever som konger i fengselet.
Forbanna på det systemet Norge opererer med.

Anonym sa...

Ja dere vet hva dere har og gjøre folkens. Overgrow the planet. Plant a seed and grow some weed.

Anonym sa...

Sitat ifra Nokas Ranet: "Erling Mathias Havnå ble i Stavanger tingrett dømt til 17 år fengsel.

Han ble dømt for både ranet mot Nokas og Postens Brevsentral året før." Sitat slutt!

Her har en person drept en mann med kaldt blod, så får han hele 4 år i buret. Nei det går til helvete med hele landet. Lang tid tar det heller ikke.....

Anonym sa...

Fy faen sku hatt dæ dr

Anonym sa...

No syns jeg tollvesenet gjør en litt for god jobb. Kan noen knerte de bikjene?

Anonym sa...

Godt å se så mye hasj bli beslaglagt, håper å se flere også! Hold norge rent! men selvfølgelig.. får mannen en strengere straff enn en drapsdømt blir det for dumt..

Anonym sa...

4 år for å drepe en politiker også? kunne tenke meg å slå ihjel Gahr Støre. Er jeg ute etter 3 år da? Det er nemlig lengden på utdannelsen jeg kunne tenke meg å ta i fengselet. slippe studielån og alt det der.

Anonym sa...

hurra, nå som tollvesnet har tatt all den hasjen så gir nok alle hasj røykerne opp og slutter å røyke snart...dette er virkelig godt anvendte skatte penger...

Denne saken her kommer nok til å koste den norske stat flere hundretusen i etterforsknings og saks omkostninger..for ikke å si millioner...fy faen for et patetisk sytem vi lever i.

Legaliser og reguler så slipper vi som betaler skatt og røyker en rev i ny og ne å bli kriminaliserte, og å bli ufrivilige sponsorer av organisert kriminalitet bare fordi vi velger et mildere rusmidel en alkohol.
Gleder meg til den dagen jeg kan gå på coffe shop, polet, butikken eller hva det nå måtte være å kjøpe meg en avgifts belagt fyrings.

Hurra for suppe demokratiet norge.

Anonym sa...

En som smugler så mye hasj inn i landet vil sannsynligvis også i praksis kunne ha mer enn ett menneskeliv på samvittigheten, med tanke på hvor mange hasjere som senere begynner med heroin.

Anonym sa...

"med tanke på hvor mange hasjere som senere begynner med heroin."?? At det går an.. så utrolig intelligent sagt! LOL

Anonym sa...

Må være nedtur å klare å få med seg nesten 400kg rev fra Nederland til Norge, for å så bli tatt i en kontroll mellom Oslo og Drammen. heh.

Anonym sa...

""En som smugler så mye hasj inn i landet vil sannsynligvis også i praksis kunne ha mer enn ett menneskeliv på samvittigheten, med tanke på hvor mange hasjere som senere begynner med heroin.""

Du må virkelig få faktaene dine på plass menneske. Kanskje åå tide å åpne øynene litt og se hva resten av verden har å by på, istedenfor det tabloidavisen har?

Anonym sa...

"En som smugler så mye hasj inn i landet vil sannsynligvis også i praksis kunne ha mer enn ett menneskeliv på samvittigheten, med tanke på hvor mange hasjere som senere begynner med heroin."

Du er like skutt i hue som den norske narkotika politiken, er det noe som setter hasj røykere i dirkete kontakt med kriminalitet og hardere stoffer så er det forbudet.
Se på Nederland for eks, langt ferre som har prøvd hasj, langt færre narkoman, rett og slett langt mindre problemer en det alle andre land har med rus bruk/problematik.

forbud hindrer ingen i å bruke noe som helst, tvert imot så er det forlokkende for spennings søkende, uvitende, naiv ungdom.

Hadde vi regulert og legalisert bruken av hasj for myndige så kan jeg med 100% overbevisning si at om 10år så vil det være en markant bedre situasjon i forhold til unges rus bruk og ikke minst lønsomheten i å drive illegal virksomhet.

bruk 10 min og google og gjør litt research på cannabis og annet rus forbud og se hva du finner, og la oss ikke gleme at den amerikanske mafian's storhets tid var nettop under forbuds tiden mot alkohol.

Forbud er ikke løsningen på noe, det er ønske tekning i LALA land.
Regulering er det eneste som har noen reel virkning.

Anonym sa...

"Se på Nederland for eks, langt ferre som har prøvd hasj, langt færre narkoman, rett og slett langt mindre problemer en det alle andre land har med rus bruk/problematik."

Desverre veldig veldig mange heroinmisbrukere i Nederland..men uansett feil å trekke diagonalen mellom hasj og heroin.

Anonym sa...

Burkerdoser med hasj, er like latterlig som å snakke om brukerdose med alkohol. Er en brukerdose øl en halvliter, eller 0,33l pils?

Og gateverdi? Da jeg bodde i Oslo, var det ikke noe problem å kjøpe et godt gram for 60 kr/g, av kjentfolk. Går du til ukjente, må du ut med noe ekstra - folk som selger til alle og enhver (ukjente), vil ha sikkerhetstillegg (de blir oftere tatt av politiet.

De som smugler så store mengder, selger store partier av gangen, og skal være glade om de får 30kr/g... det vil si kanskje 11 millioner. De har kjøpt partiet for omkring 18kr/g i Holland/Tyskland, og smuglinga koster også... så de tjener knapt 2 millioner på dette (politi og tollvesen sier 50 millioner, for at de skal kunne straffe den hardest mulig).

I Oslo bor det 560 000 mennesker, i Akershus 527 000, mellom 10-15% røyker hasj. Hvis 5% kjøper et gram hver dag, - røykes det over 50kg hasj bare i Oslo/Akershus. hver dag. Så 400 kg tilsvarer 8 dagers forbruk, snakk om storeslem når det gjelder beslag!!!

Anonym sa...

ugunstige saker å bli tatt for smugling av 392 kg når du engang ikke får mere en liten %% av utbytte på gateverdien!
men noen må jo forsørge dette landet med det såkalte narkotiske stoffet cannabis!
hvorfor står dette stoffet på narkolista, jo fordi lova blei laga for x antall år siden! men det er forsatt mange konservative mennesker i dette land. stop narkoflommen inn i dette landet å du vil få se mere av 4 års fengsel for spak mot hodet!

Anonym sa...

"En som smugler så mye hasj inn i landet vil sannsynligvis også i praksis kunne ha mer enn ett menneskeliv på samvittigheten, med tanke på hvor mange hasjere som senere begynner med heroin."

-Uopplyste mennesker er det alt for mange av i dette landet. Problemet er bare at de uttaler seg altfor ofte om ting de ikke vet noe om.

Dette er fullstendig bortkastede skattepenger.
Man kunne heller tjent gode skatter på å ha et lovlig omsetnings regulativ.
Et menneske som misbruker et barn både fysisk, psykisk og sexuelt vil i snitt få en kortere og bedre straff en vår venn "trailersjåføren".
Dette er i mine øyne ikke bare latterlig, men en klar invitasjon til pedofili og annet svineri.

Lag en Nederlansk modell for omsetning av cannabis. Så kan vi bruke avgiftene vi tjener på fengsels budsjetter for de sexuelle avvikerne.
Da har vi råd til å sperre de inne lengere. For det må vel være det som er grunnen til at de slipper så lett unna.
Staten har vel ikke råd til å holde de innelåst i sine dyre spesial fengsler i noe serlig lange perioder.
Men med en avgifts politikk som følger dagens alkohol salg ville vel kunne subsidiert disse dyre fengsels plassene litt ekstra.

Jeg vil ha flere "THC brukere" på gatene og ferre "brukere av barn og mennesker" generelt.

Dessuten tror jeg Ila og andre fengsler ville hvert et farlig arbeids sted for vokterne om det ikke hadde hvert for en utbredt bruk av cannabis av de innsatte.

En god og informativ film om saken- Kampen om hampen. En dansk dokumentar om cannabis og bruk av cannabis.
Lat ned fra pirate bay.

Anonym sa...

Man made alcohol,natue made cannabis,who do you belive

Anonym sa...

man makes alcohol,nature makes cannabis,who do you belive in?

Anonym sa...

legalize!

Kim

Anonym sa...

Leste om 2 polakker som smuglet inn rundt 2k kartonger med ciggs og ca100liter med vodka, den ene fikk 30dagers betinget og 9k i bot, mens den andre fikk litt mindre. Er vell litt verdier der også, 4-500k sikkert +/- hva de betalte så har de fått rundt 100k hver da i fortjeneste. Gjør de dette hver måned og blir tatt 1 av de tolv månedene så er dette en skikkelig bra income.
Crime does pay.

Anonym sa...

Enig med Ximinez som sa: "Snedige "brukerdoser" tollvesenet bruker... 392 kilo blir ca. 392000 brukerdoser. Det blir teoretisk 39 mill verdi. Bortsett fra de som kjøper i litt kvantum..."

Har du først tatt deg bryderiet med å importere 392 kilo hasj så står du da faen ikke ved Akerselva og selger kjipe grammere!!

Anonym sa...

Skjønner ikke hvor mange av dere har vært de siste 20-30 årene??? Nå er jeg faktisk yngre enn 30, men fått med meg såpass, at så store mengder blir å føre til både død og mye annet, som JA faktisk er værre en å drepe noe. Man skulle ikke tro det. Tenke på de unge jentene som får dette stoffe førs, så havner på tyngr og ender opp med en ekkel hallik. Tenk på alle innbruddene, kanskje drap for å få tak i penger, for de som bare må ha. Tenk på alle barna som har voksne som ruser seg fra sans og samling men små barn må klare seg selv.. Lista er lang den... Ødelegger ekstremt mange liv rett og slett. Å dø etter 10 min juling må være en lettelse. I forhold til å oppleve helvette på jord i flere år så måtte ta livet av dæ sjøl for du takle ikke mere. Narkotika er et helvette.

Anonym sa...

Vis meg han pusheren som klarer å få 50Mill kr ut av 392kg hasj... haha!

Anonym sa...

fuck poletie... la folk få ta det rolig med en feit en i stede for å drik seg dritings å fer å bråke å sånn... snut jevler begyn å tenk da for faan...

Anonym sa...

bare må ha.. hahaha... alle kan slut med røykings... viljestyrke det vettu... la dem som kose sæ med det få det.... tapere azz

Anonym sa...

husk viss det blir låvelig så får vi det på butike å da kjem det ikke sånne lastebila... se posetivt på å gjør det låvelig folkens... heroin??? hahaha

Anonym sa...

Tenk på alle, tenk på alle... ja det ER mye grusomt her i verden, men alle de tingene du nevner har vel ingenting med hasj å gjøre!!! dust!

Nå er det jo faktisk sånn at det store flertallet av de som har prøvd eller røyker hasj jevnlig aldri har prøvd eller i det heltatt sett heroin som mage her nevner... alle som tar seg en pils er vel ikke potensielle alkoholikere... eller??

jeg har vokst opp med en guttegjeng der over 50% av oss havna på skråplanet. det var ikke hasj som var årsaken til dette! dårlig oppfølging hjemme kanskje.. de dummeste tingene skjedde da gutta var fulle. ikke da vi hadde røyka ivertfall!

"En som smugler så mye hasj inn i landet vil sannsynligvis også i praksis kunne ha mer enn ett menneskeliv på samvittigheten, med tanke på hvor mange hasjere som senere begynner med heroin."

--Til deg var seriøs når du skrev denne setningen.. menneskeliv på samvittigheten??.. HASJERE?? og mange av dem som begynner med heroin??? du er jo helt blåst! hold deg til å skrive innlegg om den nye kjolen til Mette Marit eller andre ting du kan!! Det er uvitende folk som deg som skal blande seg, å mene ting om saker de ikke har en villeste aning om, som er det største problemet i narkotikapolitikken!!

Anonym sa...

WOW... 239kg! Det er mye hasj det! Iallfall nok til at ca.... tja... ingen går tom? Dette er bare en liten brøkdel av det som kommer inn. Det er ikke i nærheten av tørke med hasj for tiden iallfall. Og kvaliteten er jo bedre enn på lenge også.

Skulle gjerne betalt litt avgift på dette heller enn å måtte kjøpe hos litt tvilsomme folk da, men trangsynte Norge kommer vel aldri til å innrømme at nulltoleranse er dødfødt!

Anonym sa...

for noe tull... vi vet jo fra historieen hvordan det gikk da alkoholen var forbudt!

å ruse seg er en menneskerett....
ingen andre tar skade av om olav nordmann ruser seg på den såkalte "farlige hasjen" en olav normann selv.

Anonym sa...

det er virkelig allt for mye trangsynte mennesker i det landet her.
alkohol å siggaretter er jo mye værre.
det er jo ikke hasjen man blir avhengig av men nikotinet man blander i den. tenk hvis alle som drakk alkohl lørdag kveld kunne sitte inne på coffe shop å røyke en rev istede.
da hadde jo byen vært både ryddig og ingen som må slåsst. da kunne jo politiet ta seg av litt viktigere saker en idiotiske fylle handlinger. men sånn blir det jo aldri. tenk at folk som tar det rolig å sitter hjemme å røyker en rev blir sett på kriminelle. hva med all den alkoholen man forbruker. de fleste heroin missbrukere starter ikke med hasj! de starter med alkohol. hva er virkelig det farligste? alkohol som dreper hjerne cellene dine eller hasj som bare beroliger deg?? håpløse håpløse mennesker. la oss være i fred!!

Anonym sa...

det morsommste er jo at folk som drikker masse alkohol. som slåsst hver helg som bare blir helt hjerne døde er de som blander seg mest inn i hasj røykere. hasj er jo så farlig. tenk at en alkohol forbruker virkelig ken si noe sånnt??

Anonym sa...

Hei! likesinnede(røykere)

Var i Amster i sommer, det var plassen sin det. Bare koselige folk og se over alt. Alle smilte å hilste til meg, slo av en prat osv. Bortsett fra noen jævla engeskmenn som skreik og skrola, laga kvalme pga. at de måtte drikke seg drita!(slik som man ser her hjemme en vanlig fredagskveld)

Vis man sitter og røyker blir man bare glad, sitter og ler å koser seg, men vis en sitter å drikker så er det så altfor mange som skal braute å lage kvalme.. Det var den jævla alkoholen som burde være forbudt!!!

Så her etter blir det verfall en tur til Amster hvert år=)

Har selv røyka i 6 år, aldrig testa noe annet en sopp (som også er et naturlig stoff).

Så til dere som sier at hasj er starten til heroin: HOLD KJEFT for dere veit ikke hva dere snakker om...

Helsing hasj røyker pelle.

Anonym sa...

hahaha heavy greier. var et pent lite parti det ja, men 50 mill? ahahehe tenk at dere virkelig er så hjernedøde og tror det funker. xD ahahahe
overraskende mange a-4 nordmenn her som tydeligvis har blitt servert noe relativt hard propaganda mot cannabisen, ?
offameien, folk røker, kommer til å røke, og jentene og guttene blir nok ikke heroinister hele hurven fordi de tar seg en liten jonas.
slutt å vær så h**etes trangsynte! hva faen har skjedd med folk?

Legalize it !

og jo, skal ta en feit NÆTTINGS på pipa, og sove så herlig og godt før jobben imorgen.

hahahah dere er virkelig latterlige, sjuke anti-rev fanatikere

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide