lørdag 28. februar 2009

Da har det skjedd IGJEN!

Det starter å bli ganske så vanlig i Oslo og til dels ellers i landet og nå har det skjedd igjen, enda et nytt skyte/kniv drama, brutalt ran eller voldtekt.

Sakene legges til etterhvert som de kommer på nettavisene:


Mann pågrepet etter voldtekt i Haugesund

Hørte skudd på Holmlia
Politiet etterlyser vitner etter skyting mot bil på Holmlia
Uskyldige ofre i skyteepisoden i Oslo
- Mye mer vanlig å bruke våpen i Oslo
Mann knivstukket i Oslo 2
Skytedrama i Oslo i natt 2 3 4 5 6 7
To væpna ran i Porsgrunn 2 3



Åpenlys rasisme i debatten slettes så fort jeg ser det.

28 Kommentarer:

Anonym sa...

Sannsynligheten for at det kun er innvandrere som er involvert i skyte og knivdramaet er meget stor. Jeg bare sier få ut det jævla pakket.
Med større innvandring, medfører også betydelige samfunnsproblemer.

Anonym sa...

Jeg husker da jeg var ung så var det ikke noe særlig vold ute på byen, det var jo selvfølgelig litt slossing men det endte somregel bare med et blått øye og ferdig med det.
Nå er det feige ting som pistol og kniv som gjelder, hvorfor har det blitt sånn?

Anonym sa...

Enig med han over meg her!
Jeg har slutta å gå ut. Selvfølgelig blir ikke alle som går ut på byen skutt eller knivstukket, men man kan uansett ikke lenger gå i fred i Oslos gater. Tiggere og blomsterselgere over ALT!! Og så har man jo selvfølgelig faren for å bli rana som har blitt ganske mye større de siste årene.

Jeg er ikke i tvil om hvem eller hva som har skylda, og det tror jeg vil vise seg med neste valg for jeg tviler på at så mange andre heller er i tvil om hvem eller hva som har skylda!

Anonym sa...

"Operasjonsleder Bjørn Ølstad i Oslo politidistrikt opplyser til NRK Dagsnytt at den ettersøkte mannen er i 20-årene og av afrikansk utseende."

Kom det som et sjokk???????????????????????

Anonym sa...

nei

Anonym sa...

tror dere har glemt tveitagjengen. oppsss sry. my bad; de var jo eksemplariske nordmenn/etnisk norske mennesker.....

Anonym sa...

alle innvandrere som gjør alvorlige lovbrudd burde blitt sent på første fly tilbake der de kom fra, for å sone straffen sin der.. de burde heller aldri få komme tilbake.. strafferammene i norge er en vitts og de vet alle de kriminelle som kommer hit.. bare se på han polakken som sparka ihjel en mann i oslo's gater.. 4år.. latterlig!! rett og slett LATTERLIG!!

Anonym sa...

Gratulerer Stoltenberg.....!!!!!

Da har du vært delaktig i enda en kriminell handling i Oslo....
Når skal dere slutte å ta inn dette pakket...?

Anonym sa...

Var det noen som sa noe om Tveita gjengen......?

De var da ikke importerte pakk fra gud vet hvor.....!!!!
Skjerp deg brød hue.....

Anonym sa...

Anonym 05:14 : ingen som har påstått det, men det starter da tross alt å bli en del år siden og det var jo langt ifra så brutalt og ofte som det er nå! Men selvfølgelig, du stemmer nok ikke i nærheten av høyre siden.

Anonym sa...

Kjenner du gjerningsmannen, siden du kan påstå at han kom inn i landet under Stoltenbergs regjering? Hva om han er en sønn av bondevik? Er han da unnskyldt?

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaen! Jeg blir så lei! schål!

Anonym sa...

Har noen av dere tenkt på at brødhuer som kaller alle innvandrere "pakk" og lignende stigmatiserende perler, har en større del av skylden for volden utøvet av innvandrerungdom enn de styrende politikerne. Rasisme er søtt, hadde vært stas med frp i regjering. En skikkelig plattform for å dyrke fram fremmedfrykt..jippi..

Anonym sa...

Oi for en overraskelse. Men dette må vi vel synes er helt greit. I følge regjeringen er det vist bare en liten gruppe som utøver all jævelskapen. Vi må ta vare på voldsmannen, hjelpe ham og gi han mer sosial penger slik at han ikke gjør det igjen. Eller vi kan kansje åpne opp en dialog, slik at vi får innblikk i hans følelser i gjærningsøyeblikket. Dette vil hjelpe oss til å føle og forstå hans frustrasjon, sinne og forvirring. Når han en gang kansje blir tatt, så blir han ikke dømt, han blir erklært sinnsyk i gjerningsøyeblikket.
Vi kan ikke sende ham hjem, det kan jo hende at noen er sure på ham i hans hjemland, og da føler vi oss dumme og slemme og så blir EU sur og da blir Støre, Kristin og Jensemann lei seg.
La oss føle oss frem til en god intergreringspolitikk.
Forresten alle som mener noe annet er rasister :S

Ha en fin dag

Anonym sa...

Brødhuer? -Må man være mensa medlem som deg med en IQ pålydende 130, for å forstå at nye landsmenn er overrepresentert på kriminalstatistikken for alvorlige kriminelle lovbrudd?
Absolutt ingen har skylden verken i USA, England, Norge eller andre land, for at innvandrere yter vold og begår drap. Sosialister og anti-rasister er kjent for å benytte vold og mektig autoriær makt som eneste virkemidler, når de føler seg forbigått av rasister og nazister. Du og dine mange tilhengere kan fortsette å misbruke ordet rasist/rasisme, samt innføre sharialover og brenne ned verneverdige bygning og forretninger i Sverige. Dere er snart en sagablott og takk for det!

Anonym sa...

Til du anonyme kl 05:34..
Hva har "pakk" med rasisme og fremmedfrykt å gjøre?
En Svenske som skyter noen i Norge er "pakk" og det samme er en mann i fra Somalia som skyter noen i Norge. Og når jeg tenker meg om så er en etnisk norsk person som raner skyter noen i norge også "pakk".Så vil si "pakk" er ganske så inkluderende og generelt. Og gi faen i å vær så forbanna trangsynt, fordomsfull og stigmatiserende at med en gang du ser noen skrive noe negativt om utlendinger, innvandrere, kriminelle osv så kommer du med rasisme/fremmedfrykt kortet. Folk blir bare lei av det.
Og gjerne slutt å skyv skylda over på folk som ikke har noe med det å gjøre og heller legg skylda på de som slipper kriminelle inn i Norge, ikke sender kriminelle ut av Norge og de kriminelle selv som faktisk utfører handlingen.
Men du er vel en av de som stemmer på dagens regjering og de pleier jo å legge skylda på alle andre.

Anonym sa...

Rasismeinnlegg blir umiddelbart slettet?
På grunn av at jeg brukte n..... ordet ble altså innlegget slettet i løpet av kort. Greit at ordet i seg selv anses for å være et negativt ladet ord for mørkhudete mennesker, men det er ikke akkurat bedre at de ofte kaller oss hvite for "white trash". Du bør også innføre visse regler for de som nedrakker sine politiske motstandere etc. brødhue, idiot, pakk. osv. De/dere beviser ved slike innlegg at dere/de er på et lavere nivå enn oss. Ofte blir jeg som rasist kalt dum, teit, uintelligent av sosialister og anti-rasister hos bl.a. sol, som har banne IPadressen min apåtil. Jeg skjønner ikke hvorfor man har lov til å opptre svært rasistisk og hatsk. Jeg driter i hva andre mener om meg som person. Hadde jeg derimot ikke vært anonym og apåtil vært rik og mektig, ville sosialister og anti-rasister slått meg rett ned på åpen gate. Dere tåler ikke å høre andres ytringer. Venstre facister er dere!

Admin sa...

Rasisme mot hvite slettes også selvfølgelig. Hadde du brukt ordet "neger" og ikke n-ordet så hadde jeg ikke sletta :)

Anonym sa...

"dyrke frem fremmedfrykt" og "skape rasisme" er fraser som går igjen. Men er det egentlig rart at man blir skremt når man ser all den volden som kommer som følge av innvandringen hit til landet? Er ikke da denne fremmedfrykten en smule berettiget?

Anonym sa...

gi de som kommer 3 års "prøvetid". NOE som helst galt, og rett ut igjen....

Anonym sa...

Ja.berre få ut dritten.. La oss få være her i norge alene uten desse dritt folka! Kun salg av narko å drap på dei!
Går du ute en vanlig dag i oslo er du heldig visst du treffer på en norsk person!

Anonym sa...

Det er mye fokus på at gjerningsmannen er av afrikansk opprinnelse, hva med offerene? Joda, afrikanere.... Er det ikke like greit da, at de fjerner hverandre, uten å plage oss norske.
Siste normann må ta med seg flagget, når hele norske befolkning flagger ut, forhåpentligvis ikke i min tid, men den tiden kommer.
For å være litt saklig tilslutt, det er jo ikke bare å sende dem hjem igjen. Er de bosatt her i noen år, så får de bli "norske" og de behandles som oss andre når vi gjør noe kriminelt. Dette kan være 2. eller 3 generasjon, da er det ikke mulig å sende de ut av landet. At stoltenberg eller andre tidligere statsministere blir uthengt her som delaktig er lavmål. Selv stemmer jeg frp, men på helt annet grunnlag enn fremmedfrykt. Jeg jobber faktisk med 18 forskjellig nasjonaliteter, ikke en av de oppfører seg som de i denne artikkelen.
Tror nok intrigreringspolitikken har slått feil i mange mange år. Og det tar like mange år å rette dette opp igjen.

Roy Robin sa...

Det rare var at mediene, unntatt VG, ikke tok med beskrivelsen av kjeltingen. Var det for at han var neger, eller som VG skrev: mann med afrikansk utseende?

Da tv intervjuet politiet kom beskrivelsen der kunne de ikke slette politimannens beskivelse, mann med afrikansk utseende.

Hvorfor denne feigheten fra mediene? Er det kanskje redselen for Frps fremgang?

Anonym sa...

Nå må faen meg politkerne få opp øya. Jeg syntes de fleste voldsnyhter på VG eller Dagbladet inneholder setningen: "Av utenlands utseendet" eller "Snakket gebrokkent norsk". Det er et problem, og hvis vi ikke kutter ned på innvandringen/pælmer ut de tullingene som ikke klarer å oppføre seg her blir ting bare værre og værre. Det er trist. Håper for trygge norges skyld at politkerne kommer seg ut av bleia og inn i virkligheten - dette har for faen ikke noe med rase og gjøre.

Anonym sa...

hvorfor sier man afrikaner, når man burde si neger. det finnes jo endel hvite afrikanere. NEGER!

Anonym sa...

Den feige rotta som fyrte av de skuddene på Karl Johan er nok for lengst ute av Norge og tilbake her igjen om 2 uker med ny id og hele pakka. Eller så har han vel bare gått tilbake til slummen han kom fra for å forsette å ligge i skjul og motta sosialpenger!

Anonym sa...

Ja det var jo et SJOKK at han var afrikansk og trakk VÅPEN pga en liten uenighet.. neveslagsmål, kanskje.. trekke pistol og meie ned en haug med folk, aldri!

Nei, se å sett han i ei kasse på første fruktbåt tilbake til afrika! Forbanna svin

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide