torsdag 26. februar 2009

Venstreekstreme atter en gang

Jeg starter seriøst å lure på hvorfor "alle" er så veldig imot de såkalte høyreekstreme? De størte motstanderene her i Norge er jo da sv, blitz, sos-rasisme, ap, sp og den gjengen der. Men gang på gang viser jo de venstreekstreme at de er mye værre og mye mer voldelige.

I seneste tid så har vi jo opptøyene i Oslo der rødt, su, blitz og palestina vennene de sine sto bak og nå viser de venstreekstreme sin sanne side i Sverige også, Hørte det freste i potetgullet.

Og de har også tidligere vist at de er imot ytringsfriheten. Kastet egg på Kleppe

Hva er det egentlig de venstreekstreme gjør som er så forbanna bra at nesten ingen bryr seg når de lager helvete mens med ei gang det er en samling på mer enn 5 høyreekstreme så er det store oppslag om rasisme og nazi demonstrasjoner og annet tull?

Iallefall er det merkelig at de høyreekstreme får så utrolig mye oppmerksomhet i og med at det bare er noen få tusen av de virkelige høyreekstreme i Norge mens det er flere hundretusen av de venstreekstreme

Jeg støtter verken de høyreekstreme eller de venstreekstreme, men jeg starter å bli lei av venstre vennlig media.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha Ler meg skakk! Snakk om ris til egen bak! Svenske politikere får som fortjent! Dette er takken for den naive toleransen. Takk til Siv Jensen som fikk fart i debatten her hjemme så kanskje vi slipper lignende tilstander i Norge;)

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide