fredag 27. februar 2009

Jeg forstår hvorfor!

Erik Schjenken forstår ikke at folk kunne oppfatte ham som rasist, jeg forstår hvorfor.
Rett og slett fordi at Kristin Halvorsen, sos-rasisme, kona til Ali Farah, Sylvia Brustad og de fleste andre som slapp til i media med sine grunnløse rasisme anklager kjørte på med sin heksejakt om å absolutt stemple en person for rasisme uten å ha alle fakta på bordet.
Og slik er det desverre i dette landet, man blir oppdratt til å tro at rasisme er bare noe hvite kan utføre mot ikke-hvite og at alt negativt en hvit person sier om noen andre raser og religioner er rasisme.
Det ser man jo bare med rasisme stempelet Siv Jensen fikk av noen muslimer når hun kritiserer islam, som da altså er en religion og ikke har noe med rase å gjøre.

Rasisme er noe som går like mye begge veier og er ikke noe eget noe for hvite og det må snart folk forstå. Det er like mye rasisme å si "din svarte jævel" som det er å si "din hvite jævel".

Schjenken forstår ikke at folk kunne oppfatte ham som rasist
Ambulansesjåførene i Farah-saken diskriminerte ikke

13 Kommentarer:

Anonym sa...

enig i det du sier . virket for meg som om konen til ali var sint fordi ali ble slått ned men heller ville skylde på norge enn den afrikaneren som slo han ned på åpen gate i en park brukt av barnefamilier , hele saken har blitt snudd på hode , problemet burde heller ha vert : tlillater vi innvandrere i norge som bryter loven på en slik måte uten at det får alvorlige konsekvenser.. send de ut av landet hvis de ikke klarer og oppføre seg

Anonym sa...

Anonym:Husk stor bokstav i begynnelsen av setninger. Snudd på hode(t). Du kan også sjekke bøyinga av verbet "å være", og ta en kikk på bruken av og/å. Og det er nok med et punktum.

Anonym sa...

Stem SV i 2009 vi trenger å mobilisere

Anonym sa...

Stem SVik og få enda flere asylsøkere inn i Norge..............

Anonym sa...

Hei

Jeg vet dette er off topic men pls se linkene og spre dette rundt til så mange som mulig.
Vi har en elendig pressedekning på svært akuelle tema som skjer rundt om i verden, Norge og i Europa. Våre politikere er tydeligvis engstelige for å ta opp debatter vedrørende ytringsfrihet og demokrati, og da får heller ikke folket informasjon gjennom mediakanalene

http://www.youtube.com/watch?v=Ji-qdC5zYd4

http://www.canada.com/topics/news/world/story.html?id=9b8e3a6d-795d-440f-a5de-6ff6e78c78d5

http://www.un.org/News/Press/docs/2004/hrcn1082.doc.htm

http://www.iht.com/articles/ap/2008/03/27/news/UN-GEN-UN-Rights-Council.php

Anonym sa...

Veldig bra skrevet.Men jeg lurer på når disse folks skal bli stilt til ansvar for sine uttalelser ???

Anonym sa...

Ikke glem at det finnes en del rasisme i samfunnet vårt.
Jeg kan forstå at det av og til kan komme urettmessige beskyldninger av rasisme.
Det er ikke så vanskelig å forstå.

Særlig ikke i dette tilfellet.
En ambulanse drar fra en mann med hjerneblødning!
Uten å forvisse seg om at han får transport til legevakta.

Tenk litt etter nå. Jeg tror vi hadde reagert på samme måte om det hadde skjedd oss.

Lars Vaular sa...

"Han og kollegaen ble av mange brukt som selve eksempelet på rasisme i norsk offentlighet. Hva de sa og hvordan de opptrådde under utrykningen har blitt referert uttallige ganger i forskjellige medier. Spesielt at kollegaen utbrøt «Ditt svin!» da en skadd og omtåket Ali Farah tisset på ham."

Jeg vet ikke om han er en rasist eller ikke, men skjønner veldig godt hvis noen skulle tro det av å lese om saken.

Jeg mener, hjelpepersonell som kaller hjelpeløse sorte menn med hjerneblødning for svin kommer nærmere kategorien "rasist" enn "medmenneske" hos de fleste.

Anonym sa...

Anonym 28. februar 2009 00:01: Å bruke og som første ord i en setning er ikke bra.

Anonym sa...

Anononym:

Din udugelige fjott.


-Med vennlig hilsen en norsklærer:)

Anonym sa...

Apropos rasisme: I aftenposten søndag 1 mars 2009 står det, i en kommentar av Inger Anne Olsen, om en "norsk" muslimsk jente som studerer på en madras i Pakistan. Etter at hun blir ferdig med å studere islam (4 års studier) skal hun flytte tilbake til Norge for å lære "norsk", muslimsk ungdom om hva islam egentlig er... Onkelen hennes er imamen Zulqarnain Sikander Madni (den "norske" imamen som var i mediene og snakket om at USA står bak 11 september). Denne muslimske jenta dekker ansiktet, håret og til og med hendene med hansker slik at gud skal være glad og fornøyd. Jentene ved skolen får ikke lov til å høre på radio, lese aviser eller se på tv. De lærer ting som at gifte menn og kvinner som har sex utenfor ekteskapet kan steines til døde, og at en kvinne som har blitt voldtatt og som ikke har dekket til kroppen kan straffes.
På madrasen (den religiøse skolen hun går på), er vaskingen av toaletter overlatt til kristne - akkurat slik som ellers i Pakistan.
Den religiøse skolen lar den kristne dovaskeren jobbe 6 timer hver dag, 6 dager i uka for halvparten av lovlig minstelønn.
Det blir ansett for skittent arbeide, og derfor kan ikke en muslim gjøre den jobben, men kristne kan godt gjøre det (kristne, jøder og ikke-troende er annenrangs mennesker i muslimske samfunn).
Kanskje på tide at ikke-troende, kristne og jøder forener krefter i kampen mot fascismen islam representerer?

Lordie sa...

Det er mye hat her

Det gjelder deg også norsklæreren

Anonym sa...

Det blir for lett og hyle opp om rasisme,
det er ikke rasisme om vi ikke liker innstillengen til folk om di er mørke.
Men om vi ikke sier sannheten på grunn at de er mørke om den er negativ , men om de er lyse så har vi lov eg si negative ting uten at det blir kalt rasisme.
Jeg vilse det som en æresbemerkning og bli kalt rasist om det betyr at jeg sier sannheten uansett om de er hvite eller mørke..

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide