onsdag 25. februar 2009

Hvis det er en ting som ikke slår feil så er det

Hvis det er en ting som ikke slår feil så er det at hvis det skjer USA eller Israel noe så er en eller anna muslim og sosialistene der med ei gang og koker sammen en konspirasjonsteori.

Norsk imam klandrer Bush for 9/11

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha..
Sjekk der han skriver 2- Totalt 4000 jøder var borte fra de to tårnene samme dag. De kom ikke på jobben. Hvorfor ikke? sa imamen under fordraget." da..
Hvis jeg ikke husker feil så jobbet det vel totalt 80.000 folk der til vanlig mens bare rundt 3-5 tusen var på jobb den dagen pga. fridag eller noe sånn..

Tipper det var minst 4000 mexikanere også som ikke var på jobb den dagen i WTC, kanskje det er mexikanerene som står bak det hele?

Og ikke minst så var det vel minst 4000 muslimer også som var bort fra jobb den dagen, resten sier seg selv..................

Anonym sa...

Dette er jo gammelt nytt som ikke denne imamen har satt spørsmålstegn ved i første omgang, men sprengnings eksperter og fler som jobbet blandt redningsmannskapene som mente det var eksplosjoner i byggningen fra bomber som var plantet på forhånd.World trade senter 7 som raste uten og være truffet som mange mener ble brukt som "base" for angrepet er jo en merkelig hendelse og det sies at de sa at denne byggningen kollapset ca 25 minutter etter de sa den hadde kolapset på Fox newshttp://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/bbc_wtc7_videos.html.Anbefaler å sjekke hva Aaron Russo som selv var jøde sa om dette i sin film America: From Freedom to Fascism(2006)http://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Russo.Denne mannen var meget troverdig og et godt menneske så hvorfor blir dette blåst opp i media så stort når først en ukjent imam fra Norge uttaler seg?Ondskap er dumskap uansett hvordan man ser på det og den er lett å se når man først utvider sitt syn og ikke lar andre sensurere din evne til og selv analysere et helhetsbilde eller fortelle deg hvem som man kan stole på har jeg lært meg.Og man skal ikke glemme at man skal ta det onde med det gode.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide