lørdag 21. februar 2009

FEIL!!

Narkokriminalitet straffes for strengt melder dagbladet..
"Advokat Berit Reiss-Andersen mener at narkotikarelaterte forbrytelser straffes for hardt i dag sammenliknet med andre alvorlige lovbrudd."

Vel, da setter man OPP straffene for de andre alvorlige lovbruddene så kanskje Norge ikke lenger hadde vært et paradis for kriminelle og voldtektsmenn.

Det varte i ca 1 minutt

Én million Telenor-kunder rammet av .com-feil skriver dagbladet.no, hos meg varte bare feilen i ca 1 minutt det har nå gått ganske lenge uten noen problemer :)
Er vel kanskje derfor man betaler litt mer for å ha Telenor, de er raske til å fikse problemer :)

Sannheten om Malmö

Siv Jensen advarer mot snikislamisering og viser til en av de største byene i Sverige, nemlig Malmö.

Hun tegner et dystert bilde av hva som vil skje dersom man tillater særbehandling. Hun viste til Malmö der svensk lov, ifølge Jensen, er erstattet av Sharia-lovgiving i deler av byen og hvor svensk politi knapt våger seg inn i enkelte bydeler.

Og for de som ikke tror på dette og bare tar det som skremselspropoganda kan jo se denne lille filmen:



Lista over krav til at Norge skal tilpasse seg muslimer
Siv Jensen til VG Nett: - Forsøker ikke å demonisere noen
- Det er ikke bare tull det hun sier
Frp-ere til Malmö
Frp reiser til Malmö for å sjekke islamisering
Malmöpolitikere inviterer FrP til «islamisert» bydel
Malmö-politikere inviterer Fremskrittspartiet
Raja roser Jensen for gettoutspill
Reepalu välkomnar norskt besök

Hva med å samarbeide?

Hva om musikk og film bransjen samarbeider med ThePirateBay heller?

Erik og Kriss sier "Karrieren vår ble skapt takket være fildeling"
Jeg lastet selv ned Erik og Kriss musikk lenge før jeg hørte om de på radio eller noen andre plasser :D

Men tilbake til samarbeidet.
Hvorfor ikke finansiere det med reklame?
ThePirateBay lager en egen adresse til feks. 20th century fox, thepiratebay.org/20thfox der kun 20th century fox kan legge ut filmer(i litt dårlig kvalitet ettersom de første lekasjer alltid pleier å være i dårlig kvalitet) før de blir lekket av andre og det blir plassert en hel haug med reklame på hver nedlastings side der alle inntekter går til filmselskapet. Da vil det også bli mindre lekasje fra andre hold ettersom filmen uansett blir lekket fra filmselskapet før alle andre.
Og det samme kan gjelde musikken som nesten uansett blir lekket før musikken kommer i salg. Så da hade film og musikkbransjen tjent en del penger på reklame som de ellers hadde gått glipp av og de som fra før kjøper filmer og musikk hadde forsatt kjøpt filmer og musikk..

Bare en liten tanke jeg satt med :p

50/50

Halvparten av trafikkdrepte brukte ikke bilbelte melder dagbladet i natt, så det vil jo si at halvparten av de trafikkdrepte BRUKTE bilbelte?
50/50 sjanse for å dø om man bruker bilbelte eller ikke med andre ord.

Av personlig erfaring så har jeg selv mistet en venn pga. han kjørte utfor, havnet i vannet, fikk panikk og druknet fordi han ikke fikk av seg bilbelte mens en annen venn av meg forsatt er vennen min i dag fordi at han ble kastet ut av bilen(som ble totalt knust da den traff fjellveggen) han var passasjer i fordi han ikke brukte bilbelte.

Mine kondolanser går uansett til alle som har mistet noen i trafikken.

(patetiske forsøk på personangrep og hersketeknikk slettes)

Slikt gjør meg kvalm!

Farouks pappa tilbød «privat løsning» og slikt gjør meg kvalm pluss at han viser jo det at Farouk er skyldig for hvorfor ellers skulle han ville "kjøpe" livet til Martine Vik Magnussen?
Hva slags folk er det egentlig som tror at et liv kan kjøpes for penger?
Jeg kjenner iallefall ikke slike folk.

Her er e-posten om «privat løsning» i Martine-saken
Martine-saken: - Ser ut som om noen prøver å kjøpe seg fri fra noe
Martine-drapet: - Farouk har indirekte innrømmet skyld

Hahahahahaha

Bare alle kriminelle kunne vært som denne idioten her:
Biltyv funnet sovende i bil

fredag 20. februar 2009

Det flotte med Norge er

Det flotte med Norge er det at selv om en person blir dømt for et drapsforsøk med pistol så kan personen være ute på gata igjen nesten fortere enn en som blir dømt for fyllekjøring. Eller er det egentlig så flott?

JA til strengere straffer i Norge!!!

Kan være ute på gata igjen etter sommeren

Hun er ikke alene.

Jeg kunne godt tenkt meg å bli politi, men jeg har ikke fysikken(dårlig rygg) til det og jeg hadde ikke fått lov til å gå med vikinghjelm så da er min drøm også "knust"..

Dropper planen om å bli politi

En tragedie..

Det er en tragedie hvis man ikke finner den 18år gamle mannen som falt over bord på en fisketråler i Nordsjøen i dag.

Desverre så er det slik som kan skje på en såpass farlig arbeidsplass men vi får håpe at de klarer å finne han i live igjen..

Jeg sletter negative kommentarer som ikke viser respekt for den savnede og de pårørende.

Hva er det som skurrer her egentlig?

En Amerikansk pastor nektes innreise i Storbritannia som følge av hatefulle ytringer mot homofile.

Det er jo greit nok det, men det er noe som skurrer noe skikkelig i dette her og det er nettopp det at Storbritania innfører flere og flere lover for å blidgjøre muslimer og muslimske krav og en hver oppegående person vet jo at homofili og islam ikke funker.

Så da lurer jeg på hvorfor denne pastoren blir utestengt for hatefulle ytringer mot homofile mens medlemmer av en religion som er for dødsstraff for homofili får mer eller mindre diktere lover i landet?

Amerikansk pastor nektes innreise i Storbritannia

Her kan du lese om hva Islamsk Råd Norge mener om homofili og dødsstraff for homofili.

Det Norske folk må fjerne den rød/grønne regjering

FRP mener at Stoltenberg må fjerne Storberget, jeg mener at det Norske folk må fjerne den rød/grønne regjering.

Jeg kan ikke huske at vi noengang har hatt ei regjering med så mye hestehandler, meningsskifter, avganger og direkte kaos før. Men det er vel sånn når man blander inn kommunist partier i et demokratisk land.

1 2 3 4 5 6 7

torsdag 19. februar 2009

Kjære Kristin Halvorsen



Kjære finansminister Kristin Halvorsen, her har du visa-kortet mitt, ta det du måtte trenge for å gi bort til asylsøkere og klima-kvoter.
Jeg skjønner du ikke mener jeg fortjener å ha pengene, selv om jeg har jobbet for dem og betalt skatt på dem.
Dette er det lille jeg har igjen etter at skatten er trukket fra!

(Ja jeg vet jeg er arbeidsledig men hun tar forsatt pengene mine som arbeidsledig og hun kunne gjort at jeg fortsatt hadde hatt jobb hvis hun bare hadde fjernet arbeidsgiveravgiften)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Skremmende å se

Det er skremmende å se hvor langt sports fans kan gå når det er noe som ikke stemmer med sine egne håp og meninger. Hva er galt med personer som tar så av bare pga. sport?

Gi meg gjerne svar på det :)

Bjørndalen hetset av russere på sin egen hjemmeside

Kan man egentlig forvente noe annet?

Dagbladet skriver at det var Kaos før og etter AC/DC-konserten og hva kan man egentlig forvente? 23.000 personer som er klare for fest samlet på et område gir jo selvfølgelig kaos.
Og når de 23.000 personene skal hjem igjen eller ut på byen samtidig fra et og samme lokale så kan man heller ikke forvente noe annet enn kaos.

Men det var jo også selvfølgelig en del av de som var på konserten som kastet flasker og sloss litt men igjen, hva annet kan man forvente når man samler 23.000 fest stemte personer på et område?

EDIT: Glemte jo selvfølgelig å nevne det som en har kommentert, selvfølgelig blir det kaos når så mange mennesker skal bort fra en plass der transport tilbudet suger så hardt som det gjør.
EDIT slutt.

Noen vil nok sikkert legge skylden på alkoholen og selve musikken som AC/DC spiller og man skal nok ikke se bort ifra at det spiller inn i at folk oppfører seg litt mer primitive, men det er bare slik menneskene er og alltid har vært.

Skulle ønske jeg var der.......

AC/DC fikk politieskorte til egen konsert
Hyller AC/DC - slakter Telenor Arena

onsdag 18. februar 2009

Hvorfor gjør ikke flere land det samme som Tyskland?

I natt kom nyheten om at GM kvitter seg med Saab og at flere tusen Svenske arbeidsplasser dermed står i fare.

Det er jo også mange flere bilprodusenter som merker nedgangen og finanskrisen

Og da lurer jeg på hvorfor ikke flere land gjør slikt som Tyskland har gjort, nemlig å øke vrakpanten til nærmere 22.000kr?

Siterer fra VG.no:
"Peugeot har økt salget med 80 prosent, Opel med 30 prosent. Vrakpant på nesten 22.000 kroner og en ekstra vrakrabatt fra de fleste bilforhandlerne gir supersalg av nye biler i Tyskland."

Dette gir jo ikke bare en økonomisk gevinst, men også en stor miljøgevinst da man får kvittet seg med alle de slitte gamle bilene som farter rundt på veiene.

Et raskt søk på finn.no ga 2539 treff på biler som koster mellom 1500kr og 25.000kr og litt rask kalkulator regning viser at det da hadde kostet staten Norge 55.858.000kr hvis alle de som har bilder til under 25.000kr til salgs på finn.no hadde benyttet seg av vrakpanten. Og jeg syntes ikke 56 millioner er så veldig mye for et land som spytter inn mange milliarder i krisepakker.

Dette hadde gitt et stort løft i den private økonomien til mange og salget av nye og mer miljøvennlige biler hadde steget en del i Norge og hadde dermed sikret jobber til bilselgere, bildelfabrikker, bilfabrikker, bilopphuggere osv.

1 2 3 4 5 6 7 8

Saab reddet fra konkurs

tirsdag 17. februar 2009

Nei til blokking av TPB!

Ja det tok si tid før jeg fikk rota meg inn i debatten rundt ThePirateBay(TPB) men nå kom jeg iallefall :p Bedre sent enn aldri :D

Det hele handler vel egentlig om en del rike folk som syter over at andre deler filmer, spill, programmer, musikk osv. via .torrent filer.
Og for å være ærlig så har jeg selv lastet ned ting fra TBP, noe jeg tror de fleste som leser her har gjort. Men jeg ser ikke det store problemet med det.

Når det gjelder filmene så drar de fleste filmer inn mer penger på kino enn det kostet å lage filmen uansett så da går de jo i pluss. Og hvis jeg ikke laster ned en film for å se den så kjøper jeg den iallefall ikke, jeg venter til den kommer på TV. Veldig få filmer som er verd de 80 kronene det koster å sitte i en sal sammen med masse andre folk som bråker og 100-200kr for en DVD som koster 1 kr å produsere gidder jeg iallefall ikke å betale(ja kall meg gjerne gjerrig).
Og av musikk så tviler jeg på at snoop dogg, eminem, 50-cent, madonna(som tjener 1.7mrd i året) osv. merker så forbanna mye til om noen tusen laster ned sangene de sine. Kanskje bare kjøpe seg en diamant mindre?
Programbransjen har prisa seg så sykt høyt at de syntes jeg heller ikke synd på og det samme gjelder spillbransjen.

Hvorfor skal jeg gidde å gå og kjøpe et spill for 499.- + når det ikke er sikkert at jeg liker spillet ei gang? Jeg laster gjerne ned et spill, tester det og blir jeg ikke lei av det iløpet av 2 timer så går jeg faktisk heller å kjøper det.(bedre enn å bruke angreretten:p)

Men det værste av alt er jo at onde krefter her i Norge prøver å true(primitivt) Telenor til å blokkere TPB, hva slags tull er det da? Skal Rema1000 nekte klesbutikkene å selge tøy med lommer i fordi at det stjeles for mange millioner i Norske Rema1000 butikker årlig? For min del blir det like forbanna dumt.

Jeg vil oppfordre alle til å signere oppropet på http://www.reddbukta.com/

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Ja takk!

Frp vil tillate aktiv dødshjelp og det sier jeg "ja takk" til for jeg vil heller avslutte mitt eget liv når det starter å synge på siste vers og før jeg havner på et gamlehjem der jeg kommer til å råtne bort og er jeg skikkelig uheldig vil jeg ikke kjenne igjen mine egne barn og barnebarn nr de kommer på besøk, hvis de kommer på besøk..

Nei la meg heller få en verdig død der jeg slipper å bli ydmyket på den måten man blir ydmyket på i Norske aldershjem.

PS: At krf er imot aktiv dødshjelp kommer jo ikke som noe sjokk, tenk hvis folk skulle få lov til å bestemme over sitt eget liv!!

Er det ikke snart nok?`

Bushra Ishaq, leder i muslimsk studentsamfunn lurer på om alle politifolk som heter Muhammed skal skifte navn også hvis det ikke blir lov med hijab?

Hva faen feiler det henne da?
Å hete Muhammed viser ikke for hele verden at man er undertrykt og er underkasta en viss religion! Det gjør hijaben. Dette tror jeg er den dårligste unnskyldningen for å slenge dritt om noe Norskt noe jeg noengang har vært ute for.

Hun mener nemlig i samme slengen at politiet selv stempler minoriteter som «udyktige».
Når gikk politiet ut og sa at minoriteter er udyktige? Har politiet noengang nekta noen som er kvalifiserte til å bli politi bare fordi at de er en minoritet?

Det er snakk om et hodeplagg som viser religiøs tilhørlighet og har ingenting med minoritet å gjøre, tross alt 1.5 milliarder muslimer i verden.

Om en politi som heter muhammed står vakt utenfor den israelske ambasade når palestina venner står og kaster ting på ambasaden og driver generelt hærverk så er det jo ingen av pøblene som vet at muhammed er muslim, men står det ei politikvinne der med hijab så ser de fort at hun er muslim og hadde dermed sett på henne som sviker som forsvarer "fienden".. Ser ikke Bushra Ishaq denne forskjellen?

Jeg er så lei av alle forsøkene på å stemple politi og nordmenn som rasister, trangsynte og diskriminerende for alt mulig rart at jeg holder på å sprekke!!

Slik nå har jeg fått ut noe av irritasjonen og det var godt!

Husk å skriv under på oppropet mot hijab i det Norske politi, bevar uniformen som en uniform, ikke et religiøst plagg! http://opprop.info/

- Skal alle politifolk som heter Muhammed skifte navn?


Syntes Karita Bekkemellem sier det ganske bra når hun likestiller hijab med omskjæring og det kom jo ikke som et sjokk at enkelte ikke likte den sammenligningen. Noen går til og med så langt at de påstår at Karita er mentalt omskåret..

1 2 3 4 5 6 7 8

Her har en primitiv imam gått ut og sakt at muslimske politikvinner bør ikke pågripe menn og bør ha heldekkende hijaber.. Hvem sa at muslimske kvinner ikke er undertrykt?

mandag 16. februar 2009

Hvor er blitz, sv, rødt osv?

Hvor er blitz, sv, rødt, su og resten av den steinkastende gjengen som var så forbanna over at Israel forsvarte landet sitt og sine sivile for ei lita stund siden når Sivile holdes fanget i krigssone på Sri Lanka?

Er rett og slett ikke de sivlie på Sri Lanka så mye verd som de muslimske vennene på gaza eller er det rett og slett fordi at de har et hat til jøder? Det virker desverre som om det bare er palestinere som er verd noe for disse folkene.

Innvandringen øker og det samme gjør volden

Det er jo ikke til å stikke under en stol at volden i Norges hovedstad øker og øker i takt med innvandringen og sammtidig blir det mer og mer brutalt.
Flere gjengvoldtekter, flere brutale ran, mer narkosalg osv.

Hvem kan stilles til ansvar for dette? Regjeringen som har mer eller mindre åpne sluser for alle som ønsker å komme inn her eller innvandrerene selv?

Greit nok, innvandrerene burde følge Norske regler men sålenge regjeringen svikter på alle områder så er det ikke alltid like lett å være innvandrer i et land som har mange ganger strengere regler og kultur enn landet man kommer ifra.

Så jeg er ikke i tvil, SVik MÅ bort fra stortinget ved neste valg og det beste hadde vært ei borgerlig regjering hvis man tenker på kriminaliteten her til lands.

Ranet og truet med pistol i eget hjem
Familie brutalt ranet i sitt eget hjem i Oslo
Politiet etterlyser vitner etter brutalt ran
Hybelhus ranet tre ganger på én uke
To menn tatt for åtte oslo-voldtekter
Narkotikasalg har spredd seg til videregående skoler
Blir tilbudt dop når jeg følger sønnen min til skole
Åpner nye markeder for narkosalg
Kraftig økning i antall asylsøkere
Dårlig asyltilbud gir mer kriminalitet
Barnefamilie ranet og bundet av maskerte pistolmenn
Barnefamilie brutalt ranet
Nekter skyld for dødsspark
Ti rumenere kastes ut av Norge
De rettet pistolen mot barna mine
- Det var den verste timen i mitt liv

Og ofte blir desverre gjerningsmennene erklært for syke til å dømme, særlig gjelder dette når det er mord inne i bildet:
For syk til å fengsles for nabodrap

La meg sitere TeraQ Yasser kl 01:01..

"Og til dere andre som kommer med diverse anklager mot de som er skeptiske til all volden og kriminaliteten blant oss innvandrere, innvandrere er ikke bare personer med annen hudfarge enn nordmenn så jeg forstår ikke hvorfor dere blander rasisme og annet tull inn i anklagene deres?"

Kanskje dere som kommer med rasisme anklager skal slutte å være så trangsynte og forhåndsdømmende at alt som har med innvandring å gjøre er rasisme hvis det omtales i en negativ sammenheng?

Det var jo absolutt på tide!

"Asylsøkere uten ID-papirer vil ikke lenger få jobbe i Norge."

"Ni av ti asylsøkere som kommer til Norge har hverken pass eller andre papirer som kan dokumentere hvem de er. Likevel kan de få arbeidstillatelse. Mange har kastet ID-papirene, i håp om at de skal tjene på uklar identitet."

"Det skal lønne seg å samarbeide. Arbeidstillatelse oppfattes som et gode, det skal gis til de som bidrar til å oppklare sin identitet, ikke de som unndrar den, sier Andersen."


Det var jo absolutt på tide spør du meg, det er jo en grunn til at så mange kommer uten papirer og kanskje dette kan føre til at det kommer færre uten papirer.

Men kommer ikke dette i likhet med "krisepakkene" veldig seint?
Dette er jo noe som skulle vært innført for mange mange år siden.

Bra eller dårlig?

IT-Avisen skriver at en rekordstor piratliga er tatt.

Og da kommer jo selvfølgelig spørsmålet om det er bra eller dårlig?
For oss nordmenn som lever greit og har bra internett linjer så virker det kanskje litt idiotisk å i det heletatt gidde å kjøpe en piratkopiert film, men for fattige folk i Polen og andre fattige land så er det kanskje greit å slippe å jobbe 5 timer for å få penger til å kjøpe seg en film å kose seg med ei helg?

Selvfølgelig er det dårlig butikk for film, programmering og musikk bransjen at det selges piratkopierte utgaver av det de har brukt masse penger på å lage, men jeg syntes ikke synd på de. Hadde jeg hatt en inntekt på 100kr dagen(vet ikke hva en polakk tjener i polen) så hadde ikke jeg heller gidda å betale 100kr for en DVD film(filmer, spill, programmer og musikk ligger på et ganske høyt nivå i alle verdens land).

Det er en grunn til at salg av piratkopier ikke er det store i nordiske land og andre i-land og det burde kanskje industrien tenke på og kanskje senke prisen på sine varer i u-land? Kanskje de da fikk kvittet seg med mye av piratkopieringen?

Dessuten så regner jeg med at spesielt film og spill bransjen tjener ganske bra på reklamer for alt mulig i filmer og spill de lager. Hvor mye tror dere BMW betalte for at man i et av need for speed filmene måtte runde hele spillet for å få tak i en BMW M3? Garantert ikke lite.
Og for de som har sett remaken av "the day the earth stood still" så kan dere jo lure på hvorfor de absolutt skulle møtes på en McDonalds? Tipper McDonalds har spyttet inn ganske mange penger i den filmen ja.

Og for å ikke snakke om hver gang noen drikker en viss tyse brus i en film, kjører en viss type bil osv osv. De med høyest bud får sin logo eller sine varer med i filmen.

Og det syntes jeg egentlig er en veldig grei måte å gjøre det på, men da burde prisene synke deretter også. Spill som need for speed håver nok inn mange millioner på alle bil merkene de har med i spillet.

Jeg gleder meg!!

Endelig ei jul jeg gleder meg til!! :)
Windows 7 kommer til jula

Kvalmende! Men ikke ukjent.

Sitter og leser på dagbldet.no at en muslimsk leder hyller Holocaust..
Og det at Islamsk Råd Norge ikke tar avstand fra hva denne muslimske lederen er jo enda mer tragisk!

Det er direkte kvalmende men ikke ukjent at det er slik tankegang blandt muslimske ledere for enhver som har vært innom sider som nettby har nok også fått med seg at muslimske ungdommder her i Norge hyller Hitler og mener at det var synd at han ikke fikk drept flere jøder og syntes det er synd at Hitler er død.

Hva slags syk tankegang er egentlig det?

Og som en av mine muslimske venner sier, "det er en grunn til at Mein Kampf er en av de best selgende bøker i mange muslimske land"

Muslimsk leder hyller Holocaust

3 eksempler på hvorfor dette ikke er ukjent:






1 2 3 4 5

Nå sier IRN at de tar avstand (eller iallefall protesterer) fra fyren, men spørs om ikke det bare er et spill for galleriet for å beholde støtten de årlig mottar fra regjeringen, våre skattepenger!!

Hva tror han at han er?

"Med Guds hjelp skal jeg bli et bedre menneske. Det sier artisten Chris Brown i en uttalelse søndag"

Det skal ikke så mye til for å bli et bedre menneske når en mann slår ei kvinne, det er vel bare et par ting som kan føre til at han faktisk blir et værre menneske og det er drap og voldtekt.

Nei dette er bare et desperat forsøk på å vinne tilbake de mange fans han mistet da det ble kjent at han ikke er noe annet enn en kvinnemisshandler og "menn" som slår kvinnfolk gjør meg forbanna!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

«Ansiktet til en forslått kvinne»

Skulle jo nesten tro at det var han selv som var offeret her!

Han innrømmer å ha slått henne..

søndag 15. februar 2009

Godt å vite

Godt å vite hva u-hjelp/bistands pengene går til..
- Mugabe gjør klart for hummer-fest på 85-årsdagen sin

Mugabe feirer mens folket lider

Selvfølgelig så går jo ikke all u-hjelpen rett i lomma til Mugabe, men det er kvalmt å se at en mann som leder et land som har en arbeidsledighet på 94% tar seg råd til å bestille inn 8000 hummer, 2000 flasker champagne, 500 flasker whisky og 4000 porsjoner kaviar for å feire seg selv!

Og nå har han jaggu kjøpt seg luksusbolig i Hongkong også!!

Uansett hva som har skjedd

Uansett hva som har skjedd så er det en tragedie når 50 personer dør.
Det skyldes på is på vingene og pilotene kjørte på autopilot, men man kommer ikke bort ifra det at 50 døde er en tragedie uansett åssen man vrir og vrenger på det.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Ganske merkelig egentlig

Det er egentlig ganske merkelig at selskaper enda tjener penger på logoer, ringetoner og tullete programmer til mobil telefoner i disse moderne tider da de fleste mobiltelefoner kan kobles til en pc via kabelen som følger med de fleste nye mobiler.

Jeg kan ikke huske sist jeg brukte penger på en logo til min mobil, tror det var da jeg fikk min første Nokia 6110..

Men når man ser åssen jamba og andre selskaper pumper ut reklamer på tv og spessielt MTV så virker det jo som folk enda biter på og faktisk betaler for ting til mobilen sin, selv om man uten problem kan legge over vilken som helst sang fra pc'n til mobilen og få hele sangen i skikkelig format som ringetone. Eller man kan google etter bilder som man virkelig har lyst på og legge de inn på mobilen, helt gratis..

På vg.no kan man lese om åssen man får gratis ringetoner på mobilen sin og jeg syntes egentlig at det er rart at ikke vg, dagbladet eller noen andre store aviser har gått ut med dette før, for det som de store selskapene driver med er rett og slett svindel slik jeg ser det.

Skriv under på oppropet

Jeg oppfordrer alle til å skrive under på oppropet for å holde politiuniformen nøytral.

http://opprop.info/

48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide