mandag 16. februar 2009

Hvor er blitz, sv, rødt osv?

Hvor er blitz, sv, rødt, su og resten av den steinkastende gjengen som var så forbanna over at Israel forsvarte landet sitt og sine sivile for ei lita stund siden når Sivile holdes fanget i krigssone på Sri Lanka?

Er rett og slett ikke de sivlie på Sri Lanka så mye verd som de muslimske vennene på gaza eller er det rett og slett fordi at de har et hat til jøder? Det virker desverre som om det bare er palestinere som er verd noe for disse folkene.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Alle som ikke hater jøder eller amerikanere er ikke noe verdt for den patetiske venstrebermen.Jeg er sosialist selv,men de idiotene i venstrebermen har sørget for at det snart kan kalles et skjellsord.Og som en sann sosialist støtter jeg selvfølgelig Israel.For ekte sosialister er islam helt uforenlig med sosialismen.

Anonym sa...

Mener du at den steinkastende gjengen også burde ha en mening om Sri Lanka? Eller mener du at den ikke burde være så skråsikker angående Israel og Palestina?

Anonym sa...

Han mener nok at den steinkastende gjengen burde bry seg om andre folk også og ikke bare de som er i konflikt med jødene..

Men den steinkastende gjengen er jo bare en gjeng med hyklere uansett så man kan jo ikke regne med noe annet..

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide