mandag 20. april 2009

Passende reaksjon

Jeg syntes det at flere EU land reiste seg og gikk da lederen for terror regimet Iran pratet under FNs rasismekonferanse var en passende reaksjon.
Støre mener ytringsfriheten må respekteres også på FNs talerstol

Støre er en sokk.. Ingen som nektet Irans president å si det han ville si, de bare gikk.

Man kan jo selv tenke seg åssen Mahmoud Ahmadinejad hadde reagert hvis noen hadde med seg et muhammed bilde opp på talerstolen.....

Klovner til kamp mot Ahmadinejad
Støre: - Grensen gikk ved Holocaust-fornektelse

Hvor er logikken?

De fotball tullingene som sloss i Oslo kan regne med å få totalt 400.000 i bøter for slossingen.
De fleste kan vente seg bøter i på rundt 10-12000 kroner, sier jourhavende jurist Kathrine Kristoff i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Hvor mye ble det delt ut i bøter for palestina supporterene som raserte halve oslo og angrep politiet? Slapp ikke de fleste bare fri?

Hvor er logikken i det? Folk som sloss seg i mellom fordi at de føler for det får store bøter mens noen pøbler av noen drittunger som knuser vinduer, skyter ulovlig fyrverkeri og kaster stein på politiet slipper fri?

Kvalmende diskriminering kaller jeg det!

Venter bøter på 400.000 etter masseslagsmål.
- Går aldri ut over vanlige mennesker

søndag 19. april 2009

Forbanna apekatter!

Forbanna apekatter er det første jeg tenker når jeg leser om fotball pøbelen som barket sammen i oslo sentrum. (håper de alle var hvite ellers sliter jeg jo om sos-rasisme leser dette :p)

For min del så hater jeg fotball og når jeg ser slike folk sloss over noe så tilbakestående som xx svette mannfolk som tusler rundt på en plen og sparker etter en ball så syntes jeg virkelig synd på personer som kjenner slike folk. Kan IKKe være mye som sviver i hodene der..

Over 30 pågrepet etter flere masseslagsmål i Oslo
-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide