mandag 20. april 2009

Hvor er logikken?

De fotball tullingene som sloss i Oslo kan regne med å få totalt 400.000 i bøter for slossingen.
De fleste kan vente seg bøter i på rundt 10-12000 kroner, sier jourhavende jurist Kathrine Kristoff i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Hvor mye ble det delt ut i bøter for palestina supporterene som raserte halve oslo og angrep politiet? Slapp ikke de fleste bare fri?

Hvor er logikken i det? Folk som sloss seg i mellom fordi at de føler for det får store bøter mens noen pøbler av noen drittunger som knuser vinduer, skyter ulovlig fyrverkeri og kaster stein på politiet slipper fri?

Kvalmende diskriminering kaller jeg det!

Venter bøter på 400.000 etter masseslagsmål.
- Går aldri ut over vanlige mennesker

14 Kommentarer:

Anonym sa...

Kast dem ut av landet og send dem til Iran, der de kan bli pisket i hjæl.

Anonym sa...

Enig så enig!
Det er jo organisert. Alle som er med på det vet hva som kommer til å skje.

Anonym sa...

Utentjobb@ o arbeideisledig@ etc....

hehe

Gud dere er pateiske, bitre gamle gubber i alle aldre som skylder på andre for deres egne miserable liv.

Joatle sa...

Har heldigvis ikke et miserabelt liv, men takk for at du forhåndsdømmer :)

Anonym sa...

La nå kara slåss litt. Det er sunt for. Vi har jo drevet med slåssing siden tidenes morgen!

Disse kara får en testostesron boost. Totalt sett vil det føre til bra gener til neste generasjon. Jaggu bra det er noen som tar ansvar for den kommende garde.

Vi har alltid kranglet (og samarbeidet). Tenk nå på stammene rundt omkring. Religionene krangler vi jo om og. Det vil ikke være mulig for menneske å løse alt i rosa skjorte, og som et skole eksempel etter militiante SV feminister i skoleverket som oppdrar tapere.

La de slåss sier jeg, men gjør opp for skadenene med noe annet enn skattepengene mine!

Anonym sa...

Samtlige av disse casualsgutta ble sluppet fri. 9-10.000 i bøter er helt logisk, da bøtenivået ligger akkurat der for tiden. Meningene til du som har denne bloggen er totalt ubrukelige. Har aldri opplevd makan til stusselig type som deg...

Anonym sa...

*Herre!

Tror ikke han over her kan å lese helt. Det er snakk om hvorfor PALESTINA-pøblene får gå gratis ut etter å ha angrepet politiet og faktisk VAR truende på omgivelsene, når hooligans som bare denger værandre (i utgangspunktet) blir straffa.

Kansje du skal lese alt før du erklærer noens meninger for "ubrukelig". Og kansje du selv kan komme med noen brukelige argumenter, istedet for å se ned på andres.

Anonym sa...

Å nei vel nei, går dette ikke ut over vanlige mennesker? hva med legene som må bruke tid til å lappe sammen gjøkene etter at de har fått seg en på trynet, hvem påstår at de ikke har nok å gjøre om ikke de skal sy sammen de sauene også. hvor mye penger bruker skattebetalerne på lønninger til legene, sykehusoppholdene, politi og ambulanse personell, og de stakkarene som må rydde opp igjen etter at de lavpanna tomsingene har forlatt området. Tenk konsekvenser sauskaller, det er ikke bare dere det går ut over men dere koster samfunnet nye tid og penger.

Anonym sa...

Dette var flaue greier. Helt bortsett fra litt hyling på slutten løper de jo bare rundt hverandre.. Er det dette som er så stas så kan de like gjerne bli hjemme...

Anonym sa...

Søppelhoder hele gjengen. Sånn går det når snylterne gjennom hele oppveksten har fått herje fritt. De kan med fordel males opp og benyttes som fyllmasse ifm byggingen av tunellen i Bjørvika. Regningen for oppmaling sendes deres respektive bydeler som ikke har slått hardt nok ned på avvikene tidlig nok. Unyttige etere.

Anonym sa...

Kva hadde det kostet samfunnet om en eller to av desse Casuals guttene hadde havnet i koma og endte opp med hjerneskade. Slik at vedkommende da ble avhenigig av pleie 24/7... For å kunne DRITE, og SPISE... samt tørke vekk slev... Dusj..

Er det da GREIT at folk får holde på slik?

Tenk på evt familie som ende opp med å måtte ta vare på desse idiotene.. Når folk i 20-30 årene ender opp slik, så er det veldig ofte foreldrene som må ta seg av de... Da går det i dass med planene om at "Nå som barna endelig er voksne så kan vi ta vare på oss sjølv og reise rundt i verden..."..

Anonym sa...

Til deg som skriver "herre" :

"Palestinapøbelen" besto for det meste av fjortisser som er under den kriminelle lavalder og heller ikke i stand til å gjøre opp et slikt forlegg. Det hadde sannsynlig gjort inngangen til en lovlydig voksenliv enda vanskeligere for dem.

De aller fleste av disse casualsene er forvokste drittunger fra 19-20 år og opp i 50-60 åra. De avtaler disse slåsskampene i forkant for eget testosteronkick. Felles for de er at de i hverdagen er "vanlige" mennesker og lønnsmottakere. Du finner alt fra rørleggere til revisorer blant dem. En slags slags versjon og form for "fight club".

Disse gutta har muligheten og skal derfor gjøre opp for seg med foreleggene.

Der har du logikken for forskjellbehandlingen.

Anonym sa...

For alle som har sett filmen Fight Club,så burde det ikke være så vanskelig å forstå hva som driver disse gutta:)

Sorry,Sosialist-Feminist-svin,men dere kan ALDRI underkue den mannlige gen,selv om dere så gjerne vil,lol:D

P.S: Kunne ikke dere Causals legge de neste slåsskampene deres utenfor (aller helst INNENFOR:)Kvinnegruppa Ottar sine lokaler eller SOS Rasismes lokaler eller Anti-Rasistisk Senter eller på SVs neste landsmøte ev.:)

Tror ikke så mange folk blir å hyle ut om at "vanlige" folk havner rett oppi "krigssonen",siden det er Feminister og Sosialister/Anti-Rasister det dreier seg om likevel,he,he:)

Anonym sa...

""Palestinapøbelen" besto for det meste av fjortisser som er under den kriminelle lavalder og heller ikke i stand til å gjøre opp et slikt forlegg. Det hadde sannsynlig gjort inngangen til en lovlydig voksenliv enda vanskeligere for dem."

Så da er det bedre å bare la de slippe unna med å være kriminelle som ungdommer? Fornuftig tankegang, de blir sikkert lovlydige som voksne av den grunn ja..

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide