fredag 30. januar 2009

BMW M3 mer økonomisk og miljøvennlig enn Toyota Prius

Ja du leste riktig!
Ikke nok med at man kan lese på vg.no at Toyota Prius mer tørst enn konkurrenter men ikke nok med det, Toyota Prius bruker faktisk mer drivstoff rundt en bane enn det en BMW M3 med V8 og 414 HK gjør.

Top Gear har testet det og da skulle priusen kjøre så fort som mulig rundt en bane mens M3'n skulle bare holde følge i 10 runder.

Resultater på forbruket:
Toyota Prius: brukte 1,36 liter på mila
BMW M3: brukte 1,21 liter på mila

Og hva er grunnen til dette? Jo for det har ingenting med å gjøre hva slags bil man kjører men åssen man kjører bilen.
M3'n trenger ikke å anstrenge seg hvis den skal holde følge med Priusen rundt banen selv om Priusen går for full maskin. Så en bil med stor sterk motor er faktisk mer miljøvennlig enn en liten "grønn" bil hvis man bare kjører den skikkelig.



Verdenspremiere: Her er nye Toyota Prius

torsdag 29. januar 2009

Så stille det er.....

Det virker som det er ganske stille i blogger verden når man leser om saker som dette:
- To menn siktet for åtte voldtekter i Oslo

Kan dette vært fordi at gerningsmennene ikke er etnisk Norske og at folk faktisk er redde for å bli stemplet om rasister av sos-rasisme, sv, islamsk råd og diverse andre orginasasjoner og partier som ofte er raskt ute med rasisme stempelet hvis man kritiserer disse to personene eller regjeringen som er så slepphendte med hva de slipper inn i landet?

Meeeen, uansett så kan man lese på nettutgaven av VG at

"En afrikansk mann fra Togo i midten av tjueårene er siktet for fire av voldtektene. Mannen ble avslørt av både DNA og fingeravtrykk."

"Han ble etterlyst og via godt nordisk samarbeid fikk vi beskjed om at han sonet en dom for voldtekt og et voldtektsforsøk i Finland, sier Rohde."

Og da kan man jo starte å lure på hvor mange uskyldige jenter denne personen har voldtatt i sine år som voldtektsmann?

Det ender vel opp med at disse to må sone noen få måneder her i Norge og så slippes de ut blandt uskyldige Nordiske jenter igjen slik at de kan forsyne seg atter en gang.

----
Vær vennlig og ikke bruk rasisme i kommentarene, selv om ordene rasist og rasisme er ganske oppbrukt(mye takkevære sos-rasisme) så er det faktisk rasistisk å skrive "jævla svartinger" ol.
-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide