torsdag 29. januar 2009

Så stille det er.....

Det virker som det er ganske stille i blogger verden når man leser om saker som dette:
- To menn siktet for åtte voldtekter i Oslo

Kan dette vært fordi at gerningsmennene ikke er etnisk Norske og at folk faktisk er redde for å bli stemplet om rasister av sos-rasisme, sv, islamsk råd og diverse andre orginasasjoner og partier som ofte er raskt ute med rasisme stempelet hvis man kritiserer disse to personene eller regjeringen som er så slepphendte med hva de slipper inn i landet?

Meeeen, uansett så kan man lese på nettutgaven av VG at

"En afrikansk mann fra Togo i midten av tjueårene er siktet for fire av voldtektene. Mannen ble avslørt av både DNA og fingeravtrykk."

"Han ble etterlyst og via godt nordisk samarbeid fikk vi beskjed om at han sonet en dom for voldtekt og et voldtektsforsøk i Finland, sier Rohde."

Og da kan man jo starte å lure på hvor mange uskyldige jenter denne personen har voldtatt i sine år som voldtektsmann?

Det ender vel opp med at disse to må sone noen få måneder her i Norge og så slippes de ut blandt uskyldige Nordiske jenter igjen slik at de kan forsyne seg atter en gang.

----
Vær vennlig og ikke bruk rasisme i kommentarene, selv om ordene rasist og rasisme er ganske oppbrukt(mye takkevære sos-rasisme) så er det faktisk rasistisk å skrive "jævla svartinger" ol.

37 Kommentarer:

Anonym sa...

Stygt redd for at man blir kalt rasist vist man kommenterer slikt som dette. Det er slike stolte menn venstresiden ønsker velkommen til landet

Anonym sa...

La da disse stakkars afrikanerene få en ny kjangse da... de kommer jo fra tildels uopplyste land så de vet ikke bedre stakkars... eller... få sendt dritten ut av landet så fort som mulig!

Anonym sa...

Var jo bombe at en fyr i fra Somalia var innvolvert,de har jo alltid så mye positivt å tilføre landet vårt.Det er en gåte hvorfor ikke Somaliske menn automatisk blir nektet adgang til Norge og oppbevares i varetekt mens de venter på retur.

Anonym sa...

Enhver politiker som vil tolerere og importerer islams dødskult ER medskyldige i all den djevelskap dette medfører. De skal anklages for dette og omtales, behandles, foraktes og fordømmes i all framtid.
eger.

Anonym sa...

Faen for noe jævla pakk. Jeg spyr! FY FAEN! Fatter ikke at det norske folk aksepterer denne masse-innvandringen fra den tredje verden helt ukritisk. Det er en skam for Norge at slikt skjer, og tanken om at de kun vil ende opp med et par år i de norske tyttebær fengslene får meg bare til å koke enda mer i sinne. Stakkars nordiske jenter som må føle seg utrygge i sitt eget land og egen hovedstad.Fy faen!

Anonym sa...

OK...noen fakta:

Arbeidsledigheten blant somaliere i norge er latterlig høy. I USA derimot er den 4%, som visstnok er litt lavere enn den generelle amerikanske ledigheten. Dette var riktig nok før finanskrisa.
Kildene kan den finne selv...

Så hva sier det om myndighetene og mottaksapparatet?

Anonym sa...

Det er så skarpt observeret: høj arbejdsløshed blandt somaliere = gruppevoldtægter af norske jenter. Faktisk har I selv bedt om det...

Anonym sa...

Nå har jeg ikke tenkt til å anklage deg, eieren av bloggen, for å være rasistisk, men jeg føler at det du sier er noe rasister veldig ofte sier. Det med å bli stemplet som rasist osv.

Personlig synes jeg at disse 2 mennene, om skyldige, bør lynsjes på åpen gate. Man burde rive av dem huden og dyppe dem i salt. Kappe av dem armer og ben og så se hvor mange fler de kan voldta etter det. Slå dem i ansiktet til det slås inn.
Jeg leser det jeg skriver, og finner det svært ironisk at jeg ikke tåler filmer som Hostel og Saw (da jeg så saw 3 ble jeg faktisk fysisk kvalm, en følelse jeg aldri har opplevd maken).

Anonym sa...

gjør som i arabia...kapp av den kropsdelen man har brukt!!! stjeler man en veske med høyrehånde, kapper de den av!!! eller så kan vi send dem med første fly hjem til der de kom fra... dt er ganantert billigere, enn at de skal slippe ut igjen om noen månder pga god oppførsel, og at de gjør det i gjen og igjen, også må vi jo ikke glemme alle psykolog regningene til alle ofrene, ag alle ande som blir redde for å gå alene osv!

Anonym sa...

Dere Nordmend må passe på deres kvinner. Hvorfor blir aldrig kvinner med islamsk baggrund voldtat.

Anonym sa...

Så du mener altså at vi skal fengsle våre kvinner for å unngå at de blir voldtatt?
Kanskje vi også bør steine dem om det skjer????

Om det er rasistisk av meg å heller foreslå at vi bør fjerne samtlige med slike steinalder holdninger fra landet, og hindre nye i å komme til. vel da er Rasist et adelsmerke i mine øyne

Anonym sa...

vel, det som er merkelig er jo ikke at folk ikke blogger midt på natta, eller at folk liksom er nervøse for å bli stemplet som ditt eller datt. jeg kjenner ikke en eneste person som ikke synes det er ille og irriterende og påfallende at ikke-vestlige innvandrere er sykelig overrepresentert i voldtektsstatistikk. ikke en eneste.

det som derimot ER merkelig er, tatt i betraktning hvor mange som irriterer seg over dette, hvor mange som ønsker det ikke var slik, hvem faen slags majoritetsfiendtlig anarkist er det som sitter ved spakene? det er jo ingen som er enig med vedkommende! jo, vi har skylapp-politikere og en 15-20 blitzere som mener situasjonen er helt fantastisk, men kjenner DU noen? hvor er de? bokstavelig talt en håndfull mennesker som synes flerkulturalitet er så glimrende at 4,8 mill av oss andre må gå rundt og irritere oss i vårt eget land?

arild edevardsen, sa...

Jada jadda,stem på di styrende nisser og få din datter våldtatt av en svarting.

Anonym sa...

Det må en væpnet revolosjon til,når et mindretall kan styre landet,mot flertallets vilje,og byråkrater må ikke kunne sitte i jobben lenger enn, eks 4 år.De fleste har ikke hatt en normal jobb noen gang,og kjenner ikke det normale livet til folk fleste.Hvor får de ideene sine fra?

Anonym sa...

send jevla dritten ut av landet

Anonym sa...

Anonym sa...
Det er så skarpt observeret: høj arbejdsløshed blandt somaliere = gruppevoldtægter af norske jenter. Faktisk har I selv bedt om det.

SÅ når jeg mister jobben kan jeg gå rundt og voldta jenter?
Få ut faenskapet!

Anonym sa...

Nå er det på tide at det Norske folk våkner opp og sender de svarte psyko folka der dem hører hjemme.

heller være rasist enn at familie og venner blir voldtatt og drept av svarte syke folk!

Mvh
Nordmann med øyene åpne

Anonym sa...

Det er bare EN ting å gjøre.. og det er to ting: drep dem og send dem hjem.

Anonym sa...

Da kan damene slutte å gå så utfordrende kled. For personer fra Afrika som har en helt annen kultur er det som sjokolade som henger i trerne. Vi må lere våre nye landsmen hvordan den Norske kulturen er. Vi må også gi di et verdig liv så di føler seg velkommen. Regjeringen kan ordne en krisepakke så di kommer på høyde med den jevne Nordmann økonomisk. Norge er så rikt, og vi har så mye penger blant folk, at det er ikke mer en rett og riktig at vi deler med den 3 verden. Når dise personene som ikke forstår får det bra, da slutter di å gjøre stygge saker. Ja til et fargerikt fellesskap.

Anonym sa...

Så det er der skoen trykker, damene er for utfordrende kledd og den stakkars innvandreren er blakk??? Nei, ryk og reis!
Har hatt somaliske naboer i mange år så jeg vet hva jeg snakker om når jeg uttaler meg om akkurat den biten. ALDRI i løpet av de 5 årene de bodde her så jeg EN gang at ungene som lekte uti gata ble tilsnakket av foreldrene...Aldri var det voksne ute sammen med dem! Somaliere er fortsatt den gruppen innvandrere som ikke vil la seg integrere i samfunnet og som synes vi er noen rare dyr der kvinner er til for å være hjemme og føde barn, helst et hvert år! Dette sier til og med lærerne deres på språkopplæringen de har.(dette gjelder selvfølgelig ikke kvinnene, de er beleilig hjemme og produserer avkom) Det finnes overhodet ingen respekt for det norske samfunnet.
Så er det rart norge er som det er?
Tror ikke hverken penger eller tildekkede damer kan gjøre noe med statistikken, grunnlegggende holdninger er jo totalt fraværende i denne kulturen! At det er greit å ta det man har lyst til på i afrika betyr ikke at det er bare å plukke med seg her på berget!

Anonym sa...

Det er veeeeeldig mange av oss som er imot den massive innvandringen som " sosialistadelen " pålegger oss. Spørsmål:Finnes det ikke noe "fora "der vi kan organisere oss ? Som ikke har tilnærming mot nazizme eller lignende ?
Jeg mener: Vi er vel egenlig så mange at vi burde kunne klare å skremme blitzere,venstreekstremenister littegrann ?
Ikke sant ? Bra Blogg foresten.

Anonym sa...

Har du noen gang vært på stranda?? Det må gi deg ett hjerte infarkt. Der er det mye jenter som er utfordrende kledd. Blir som ett barn i en godste butikk da? Bare å forsyn seg. De ber jo om det. Tenke seg! Gå i ett kort skjørt. det er jo som å be om å bli voldtatt. Og når de ligger å skriker og gråte og prøver å klore ut øynene på overfalls mannen, så er det selvfølgelig fordi de liker det

Anonym sa...

Ja, selvfølgelig. Dekk til damene. Hallo! Våkne opp her!

Hvorfor i all verden skal vi nordmenn måtte dekke til kvinnene våre? Kanskje somalierne må tilpasse seg det samfunnet de kommer til i stedet?

Anonym sa...

"Da kan damene slutte å gå så utfordrende kled."

det er urimelig å kreve at en hel befolkning skal endre sin væremåte fordi vi har importert psykopater fra bakvendtland som gjør det utrygt å kle seg slik man vil.

men når det er sagt, skjønner du hva du egentlig sier? hvis afrikanere har et slags overgrepsinnstinkt som i kombinasjon med lettkledde norske jenter automatisk ender i voldtekt, slik det virker som om du mener, og at dette bunner i en kultur disse liksom er på flukt fra (asylsøkere), er det ikke da bedre for alle parter å la dem forbli i kulturen som de takler best? i norge vil de bli utstøtt og fengslet, fordi du finner få nordmenn som synes overfallsvoldtekt er en normal kulturell måte å uttrykke seg på.

hvis man som nordmann gledes over farger og fremmed kultur, kan man jo alltids dra TIL utlandet. eller?

Anonym sa...

Det hadde nok blitt bedre for alle i dette landet om utlendingene som kom hit hadde tilpasset seg norske lover, regler og kultur. Intergrering kalles det, men dem er jo ikke så interessert i det. Dem vil helst holde på sin egen kultur og få norges befolkning til å tilpasse seg dem. Jeg har liten eller ingen tro på at jeg som etnisk norsk kunne forlange rømmegrøt og egen stavkirke i Somalia eller Pakkistan på disse lands bekostning!!?? Svaret hadde vel vært ei kule midt i pannen. Derfor burde asylsøkere og andre utlendinger aldri fått norsk statsborgerskap. Da hadde man hatt en større mulighet til å sende dem som ikke vil tilpasse seg vårt samfunn tilbake til der dem kommer fra.

Anonym sa...

T.I.A - 4ever.

Ja, vi er et snevert folk, vi. Oss, her oppe på bjerget... Ta deg en tur til Somaliland - se deg omkring, se hvordan de "dyrene" faktisk har det der nede i "bakvendtland". Ha det.

Anonym sa...

det er et godt poeng, faktisk. hadde vi dratt til somalia og krevd at de skulle tilpasse seg oss hadde de sannsynligvis drevet oss til helvete ut derfra. og det burde de, også; det er tross alt deres land.

her i norge snakker vi om det istedet. mye snakk...

Anonym sa...

Mange skriker om rasisme i hytt og gevær. Alle nordmenn er rasister. Ikke like mange som skriker om innvandrere som er rasister. Går det virkelig ann? Kan en mørk person være rasist?

Anonym sa...

Folk må faen skjerpe' seg ass. "Å så stille det er..." - kødder du med meg eller? Har lest 4 blogger om denne artikkelen bare i morges. Dessuten, argumentene her viser bare hvor "redde" folk flest er for å bli stemplet som rasister og så kommer de på internett for å spre sitt hat og forakt. Hør her, hvis disse to hadde vært nordmenn, hadde bloggeren blogget om denne artikkelen da? Er det ikke NETTOPP på grunn av at de ikke er etnisk-norske folka her inne nå reagerer med "drep dem" osv? Skjønner ikke hva problemet er, jeg mener det er riktig og viktig å legge fokus på voldtekter generelt, uavhengig av hvem som begår dem, men å legge fokus på at personene her ikke var etnisk-norske, betyr det at alle pakkiser, negre og polakker er kriminelle da? For det er nettopp slik det virker fra trådstarters side..!

Anonym sa...

For de som er interresert har human rights service en artikkel om sammenhengen mellom innvandring og voldtekt på denne siden:
http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=46&tekstid=1546

Anonym sa...

Vi nordmenn må passe på våre kvinner?
Jeg blir så forbanna at jeg får lyst til å gå amok. Seriøst.

Faen forstår dere ikke at i vårt siviliserte samfunn så er kvinnen likestilt med menn?

ALLE SOM IKKE VIL TILPASSE SEG DET NORSKE SAMFUNN KAN DRA SEG TILBAKE DIT DE KOM FRA!

Jeg er ingen rasist.

Jeg synes det bare er rett og rimelig at i norge skal du følge norske etiske regler.

Det er helt forkastelig at de fritt får lov til å velge fra vår øverste damehylle uten at de en gang er i nærheten av å ha stigen opp dit.

Voldtar de sine egne"?
Hvorfor voldtar de våre?

Hallo! Hvem er rasist?
Synes egentlig ikke ordet rasist er vel brukandes i denne sammenhengen.

Det er så enkelt som at: De som ikke tjener norge godt og bidrar til veldferdskassa, de har vi ikke behov for. Hvor er da logikken i å ta de inn i landet i bøtter og spann?

"Hei, velkommen til Norge. Her har du en oversikt over hvor du skal sende søknader for å få penger (vi hjelper deg med å fylle ut, samt betaler tolk), her har du adressen til trygdekontoret. - Og når vi først er i gang, alle damer som viser litt hud om våren eller sommeren er skikkelig kåte på deg. De har så lyst på en stor somalisk negerkukk." Er det disse ordene som møter de på gardermoen? Eller er det bare dette som sprer seg som ild i den tredje verden, som gjør det så forlokkende å komme hit?

Dette må vi få en slutt på! Og jeg tviler forresten på at det vil ta en slutt ved å stemme på Frp. Ser ingen løsning på dette problemet, Norge har tatt vann over hodet.

Jeg foreslår følgende:
1) Legg ned alle asylmottak slik vi kjenner de i dag. Omstrukturer UDI slik at behandlingen av sakene kan foregå så kjapt (se kun på fakta) at de ikke rekker å integrere seg før de eventuelt har fått innvilget opphold.

2) Flytt alle jobbene ut fra Oslo på dagen.

3) Bomb hele byen 1 år etter dette.

4) Bygg opp igjen byen. Wohaaa entreprenørbransjen i oppgang!

Anonym sa...

Mye prat, lite aksjon. Jeg som har stemmt AP i alle år, skal gi et signal til politikerne : Vi nekter å være gissler i vårt eget land, pga en sosialist som bor på Nordberg med 0.5 innnvandrere. Han kan kjekke seg med et gigantisk integrasjon forsøk på en hel befolkning, hvor kvinner blir voldtatt og de norske verdier er på vei til å bli uakseptabelt og flaut.
Her er det bare en ting å gjøre, og det er å forsøke noe annet som vil virke og som river opp det sosialistiske hobbyintelektuelleforståesegpå,stakkarsdeghererenoppholdstillatelse : STEM FRP STEM FRP STEM FRP, dette vil gi et signal inn i norsk politikk som vil riste i grunvollene. Selv innvandrer som har vært her en stund er villig til å stemme FRP for å få kontroll med unntakstillstanden som regjerer i Norge.

Anonym sa...

By the way : Ta en tur opp på Gardermoen og se alle de som ikke kan dra hjem til landet sitt. Merkelig at de plutselig kan dra hjem etter de har fått statsborgerskap ? Hvorfor skriver aldri avisene noe om dette og gjør en undersøkelse ? Da kan man faktisk få virkelig statistikk på hvor mange som juger på sin søknad, tipper det er 98 prosent eller noe.

Anonym sa...

Hver gang det er kriminell aktivitet blant ikke-vestlige innvandrere, skal vi finne noe for å unnskylde denne oppførselen. Det har iallefall ikke noe med deres syn på vår kultur å gjøre. Det er faktisk vi som ike har vært flinke nok til å integrere dem.

Jeg blir glad når jeg ser innvandrere som jobber og som gjør sitt for å være en del av samfunnet, samtidig som de ivaretar sin egen kultur. Dette har jeg ingenting imot.

Det jeg misliker er når de fratar sine egne barn muligheten til å velge "sin" kultur. Hvor mange innvandrerjenter ser du med etnisk norske gutter? Hvorfor må gutten være muslim for å date en muslimsk jente, mens en muslimsk gutt kan date hvem han vil uavhengig av trosretning?

Først når begge parter åpner for full integrering og respekt for hverandre vil vi få "fred" i samfunnet og likhet i arbeidsmarkedet.

Anonym sa...

Til dere som er så ute etter å beskytte disse og sier at det er Norges feil at dette har skjedd.
Jeg tviler på dere hadde sagt noe av dette hadde det gjeldt deres datter,søster, eller mor.

Anonym sa...

Så sjokk at de var""ikkenorske"..

Anonym sa...

Hvis noen hadde samlet underskrifter for å sende dem ut, så måtte staten ha gjort noe.

hvis det er mange nok som står i solidaritet mot denne sykdommen Norge har pådratt seg, så finnes det håp om kurering.

Mvh bekymret Nordmann...

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide