lørdag 14. mars 2009

Dyktig løgner

En av "paradise hotel" deltakerene har vist seg åvære en veldig dyktig løgner..

- Jeg snudde meg rundt og puffet til personen. I det den personen går i bakken, ser jeg at det er en mann i full kanadisk politiuniform, forklarer 27-åringen.

Han ble umiddelbart lagt i bakken av to andre politimenn etter angrepet, og sendt rett på glattcelle. Men studenten klarte på en snedig måte å komme seg ut av hele situasjonen.

Hevdet immunitet

- Jeg klarte å krangle meg ut av glattcella, ved å si at jeg hadde full diplomatisk immunitet, sier Odd Ivar og ler.


Ganske bra gjort da, selv om det aldri er bra å lyve etter min mening.

vg

Desverre sant

Martines pappa forteller om sorgen og tapet
- Toleransen kan ha tatt livet av henne

Desverre så er det nok ganske sant. Det er også desverre den samme toleransen som har ført til at mange norske jenter har blitt gjengvoldtatt her hjemme i Norge også de siste årene.
Nordmenn tvinges til å være alt for tolerante, for hvis vi ikke tolererer alt som skjer så er sos-rasisme der med rasisme stempelet med ei gang for å prøve å ødelegge livet for den personen som ikke er tolerant.

Håper Martines drapsmann blir fengslet og må sone sin fulle straff! Rettferdigheten må seire!

fredag 13. mars 2009

Syyyykt!

Det er sykt å se på jordras og se hvor store naturkrefter det finnes i lille Norge. Og når man opplever jordras så skal man være glad for at det ikke finnes vulkaner her iallefal.

Har selv stått og sett på et ganske stort jordras, men det tok heldigvis ikke noen liv eller hus, bare trær og de falt som fyrstikker. Noen utrolige krefter var i sving der.

Nå har det gått et ras i Namsos og flere hus og hytter er tatt av raset og de leiter iallefall 1 person som er savnet mens de har reddet ut en del andre. Får håpe at dette raset ikke tar noen liv. Alt tyder på at det ikke gikk noen liv og det er jo en veldig glad nyhet :)

Regjeringen har selvfølgelig ikke noen planer om å reise for å besøke plassen og ofrene......

vg vg dagbladet dagbladet dagbladet tv2 tv2 tv2 tv2
tv2 tv2 tv2 vg dagbladet Aftonbladet DN DN SvD SvD
vg vg vg dagbladet dagbladet dagbladet dagbladet dagbladet tv2 tv2 tv2 tv2 tv2 tv2

Er det egentlig troverdig?

Ja da har FrP vært en tur i Sverige, nærmere bestemt Malmö og bydelen Rosengård.
FrP mener forsatt at det prakriseres sharli lovgivning i deler av Malmö men muslimer, politi og politikere i Malmö mener at det ikke gjør det. Da lurer jeg på hvem som egentlig er mest troverdig? Jeg kan ikke tenke meg en eneste politikker som ville innrømmet at de har mistet kontrollen over en hel bydel og det samme gjelder for politi. Og "moderate" muslimer tviler jeg også sterkt på at ville innrømmet det at de praktiseres sharia i et land som foreløpig ikke er muslimsk.
FrP sier det de sier ut ifra en rapport som noen forskere har gjort. Hvorfor skulle de forskerene lyve? Det er jo også bare å se en del reportasjer om Malmö som er blitt laget og man ser fort at det er langt ifra skandinaviske forhold i byen.

Selvfølgelig, noen sharia domstol er det nok foreløpig ikke i bydelen Rosengård. Men i det private så pratiseres det nok ganske mye sharia. Slik som at jenter blir oppdratt til å vite at de skal bruke hijab og slike ting. Det er aldri godt å si uansett hvis ikke noen går inn "undercover" og lever sammen med noen muslimske familier og dokumenterer det hele.
Kan sitere en ung gutt på 15 år som aftenposten snakket med når de var innom Rosengår en liten tur.
- Når lillesøsteren min blir stor kommer hun til å gå med hijab, sier Adnan (15).

- Hun kan velge selv. Men jentene er oppdratt sånn at de skjønner de skal gjøre det. Vi trenger ikke tvinge dem.

Guttene er enige om at jenter som ikke bruker hijab, også kan være gode muslimer.

- Men noen som er tvunget til å bruke det, kan likevel være horer, supplerer Hussam (15).


"De kan velge selv. Men vi trenger ikke tvinge de til å bruke hijab fordi at de er oppdratt til å selv skjønne at de skal bruke hijab"? Hmmmmm...

Jeg anbefaler dere alle å se disse 2 filmene så kan dere gjøre opp deres egen mening.





En Svensk-Tyrker som har bodd i Sverige i mange år mener selv at det starter å bli for galt og ønsker nå å flytte tilbake til Tyrkia.
- Dette er ikke det Sverige jeg opplevde da jeg kom hit. Jeg savner det, men jeg tror ikke det kommer tilbake og derfor vil jeg flytte. Det kan jo ikke skje noen integrering når det bare er flyktninger som bor her. Da blir det en ghetto, sier han.


Hva hvis en nordmann går en tur på Grønland og sier "Dette er ikke det Grønland jeg opplevde da jeg var liten. Jeg savner det slik det var gamle tider. Det kan jo ikke skje noen integrering når det bare er flyktninger som bor her, da blir det en ghetto"

Hadde ikke kanskje sos-rasisme og sv vært der ganske så fort med rasisme stempelet sitt? Det er bra at slike som han Svensk-Tyrkeren kommer frem i avisene, for det er slike som forteller sannheten. Det er slike man bør høre på.

Til slutt vil jeg si at jeg har mest troa på FrP og jeg hørte på radioen tidligere i dag at nå skulle visst AP også ta opp kampen mot "radikal islam" her i Norge og det tror jeg KUN er bullshit fordi at de ser de taper velgere til FrP rett og slett fordi at nordmenn starter å bli lei av å bli diskriminert i eget land.

Vel, da har jeg sakt det jeg hadde på hjertet mitt denne gang, mulig jeg oppdaterer med noe nytt senere :)

Andre blogger som er verd å lese gjennom:
Imam fra Malmø: Sverige verdens beste muslimske land

vg vg dagbladet dagbladet tv2 vg vg

onsdag 11. mars 2009

Deprimerende :(

Det siste jeg leser når jeg legger meg er at ti personer er blitt skutt på en skole i USA og det første jeg leser når jeg står opp er at ti personer er skutt på en skole i tyskland, jævlig tragiske og deprimerende nyheter må jeg si :(

dagbladet vg dagbladet tv2

Hva er det med amerikanske tenåringer og skoler?

Hva er det med amerikanske tenåringer og skoler?
Hvorfor absolutt skyte mange elever og så seg selv?
Nå er det jo heldigvis ikke daglig, ukentlig eller til og med månedlig det skjer, men en gang er en gang for mye spør du meg.
Noen skylder på "for mange våpen" og "voldelig tv" men jeg har ikke troa på at det er noen av de delene.
Det er nok desverre et problem som ikke ser ut til å forsvinne og en like stor tragedie hver gang det skjer :(

dagbladet vg tv2

tirsdag 10. mars 2009

Hva med å bruke

Samferdselsminister Liv Signe Navarsete (Sp) lover milliarder til E16, vel det kommer ikke til å komme som ei bombe hvis hun bryter det hun lover. Det starter jo å bli ganske vanlig kost hos sittende regjering..

Hva med å bruke ALLE milliardene som årlig kommer inn via veiavgift og bomstasjoner til å KUN utbedre veiene? Hadde veiavgiften kun gått til veiene i Norge så hadde vi hatt ganske fine og sikre veier i dette landet!

vg

Det som blir ganske feil

I morgen reiser FRP til Malmö for å besøke bydelen Rosengård.
Det jeg syntes blir feil er det at det har tatt så lang tid før de reiste og at ordføreren og politiet i Malmö vet om at de kommer.

Får guidet tur i moské og Malmöbydelen Rosengård.


Aftenposten har allerede vært en tur og kikket på forholdene og her kan du lese åssen det gikk: Rosengård: «Mange gidder ikke jobbe»

* I deler av bydelen er ni av ti uten arbeid.

* Elevene har landets desidert dårligste karakterer.

* I mange leiligheter bor det opp til ti mennesker på tre rom.

* I perioder har brannfolk og ambulanser nektet å gå inn i enkelte områder uten politieskorte.

* Stadig fylles det på med nye flyktninger direkte fra krigssoner.


Så spørs det da om FrP folkene tør å gå plasser der guiden ikke vil ta de med, for guiden viser nok ikke de værste plassene. Her er noe av det guiden til Aftenposten sa:
- Kan dere ikke skrive om rosene, ikke tornene, ber Emine, og skryter av planer om ny stadion, park og kjøpesenter.

- Det er så mye som er bra. Vi sliter bare med trangboddhet, arbeidsløshet og segregeringen.


Vel, jeg vil jo si at trangboddhet, arbeidsløshet og segregeringen er ikke ting man burde slite med og som heller er ganske viktige ting i hverdagen til en by.





dagbladet vg vg dagbladet dagbladet

islam, fredens religion?

Mange muslimer påstår at islam er fredens religion, av en eller anna merkelig grunn så har de som sier det null troverdighet for min del.
Det går ikke en eneste dag uten at man kan lese om nye selvmordsangrep der mange uskyldige mennesker mister sine liv. Er det ikke amerikanere eller jøder de dreper med sine feige angrep så er det andre muslimer. Eller andre som dreper muslimer.

Man kan jo ofte også lese om voldtektsofre som blir dømt til steining eller henging etter muslimsk sharia lov og man kunne også lese om ei 75år gammel dame som ble dømt til 60 piskeslag fordi at hun hadde hatt mannlige venner.

Er det egentlig rart at det er så mye fordommer mot muslimer? Satt nettopp og så på "sannheten øyeblikk" på tvNorge der ei muslimsk jente satt i stolen og skulle svare sant på diverse spørsmål. Et av spørsmålene var "syntes du at fordommer mot muslimer stemmer?" og da svarte hun ja og det stemte med det hun hadde svart når hun var koblet opp til en løgndetektor. Jeg syntes det var bra gjort av henne å stille opp på et slikt program og svare så ærlig som hun gjorde, all respekt til henne :)

Kanskje medlemmer av muslimsk råd burde vært koblet opp til en slik maskin neste gang de er i media?

dagbladet tv2 vg

Endelig en god nyhet :)

Endelig kom det en god nyhet, Oslo Børs steg med 4,6% i dag :)

Alle de mest omsatte selskapene på Oslo Børs steg i dag, og hovedindeksen gikk opp med 4,60 prosent til 215,71 poeng.

Oslo Børs og resten av de europeiske børsene fikk et solid oppsving mot slutten av dagen, etter gode nyheter fra USA.


Oppgangen kom etter at det ble kjent at Citigroup-sjef Vikram Pandit har opplyst at konsernet gikk med overskudd i de to første månedene av 2009.


Får bare håpe at det holder seg slik :)

vg dagbladet

Velkommen etter CIRUS

Kan ikke si noe annet enn velkommen etter CIRUS i deres forskning på at alkohol faktisk er farligere enn hasj. Det er jo noe de aller fleste vet fra før men staten nekter å godta. Hadde jeg hatt valget mellom å sende ungene ut i helga med en joint eller ei flaske sprit så hadde jeg valgt jointen. Ikke bare er det mindre skadelig med hasj men folk blir mindre agressive av hasj enn av alkohol!

Men mange ungdommer blander desverre disse to tingene og da er jo hele vitsen borte spør du meg.

vg

Det er bra :)

Det er bra at nordmenn ser verdien av ei skikkelig hytte, altså ei hytte uten strøm og vann. Det er det som er hytte, jeg kunne aldri i livet tenke meg å kjøpe ei hytte som er like "fancy" som et vanlig hus. Her jeg bor så er det noen hyttefelt i nærheten og hyttene ligger tett i tett som i et byggefelt og jeg har inntrykk av at de som eier hyttene er mer eller mindre naboer der de bor i husene sine også. Og det blir bare for dumt for min del.

Det er jo det som er hele vitsen med ei hytte, komme seg tilbake til start og bare slappe av.
Kan ikke tenke meg noe bedre enn å gå på ski for å komme inn til familie hytta, skuffe litt snø for å komme frem til døra, fyre opp i peisen for å få varme ettersom det er er minst like mange minus inne i hytta som det er ute og varme seg en kjele med god og varm kakao på ovnen når den blir varm nok til det :) Og ikke minst, ikke en eneste person i sikte uansett hvor kan kikker ut av hytta :)

Eneste minuset er jo at ringen på utedoen er iskald, men det klarer man å leve med :)

tv2

Dårlig dusør

500.000kr i dusør for tips som leder til et maleri til en verdi at 20.000.000kr? Skal de sette en dusør på det syntes jeg iallefall at de skal sette dusøren til normal finnerlønn, 10%.

vg dagbladet

Pass opp!

Sjekk doen nøye før du drar ned trusa for å gjøre ditt fornødne, det er nemlig blitt oppdaget et kamera på et dametoalettene hos IT-giganten Ergogroup.

Med dagens teknologi og bittesmå kameraer skal det ikke så mye til for å klare å gjemme et kamera inne på et toalett eller en dusj, noe å tenke på når du går i badeland eller svømmehallen neste gang?

En person er iallefall mistenkt for å ha plantet kameraet, han er suspandert fra jobben sin og anmeldt :)

vg dagbladet
----------------------------------------------------------------

Ikke så mye annet å forvente

Norge er jo blitt mer eller mindre ei frihavn for kriminelle de siste årene med helt åpne grenser og lik null kontroll på hvem som kommer inn i landet så det er vel ikke så mye annet å forvente at det i dag ble funnet en siktet krigsforbryter i Orkanger i Sør-Trøndelag.

Nok en gang er en person som er mistenkt for å ha begått krigsforbrytelser under krigen på Balkan funnet i Norge. Nå krever Kosovo at den mistenkte 39-åringen blir utlevert.


Tipper regjeringen gir han asyl og Norsk statsborgerskap pga. "fare for eget liv hvis han sendes til Kosovo"

Steng grensene og ha full kontroll på hvem som kommer inn i dette landet!!

vg vg dagbladet tv2 vg
----------------------------------------------------------------

Så mye for å spare til fremtiden

Jaja, vi sparer oss til fant i dette landet, iallefall de som styrer pengene til Norge.

Den norske sparegrisen blør. Når statens pensjonsfond - utland, best kjent som Oljefondet, legger fram sitt årsresultat onsdag, er det med de rødeste tallene i fondets historie.

Tapene for fjoråret og så langt i år summeres til rundt 800 milliarder kroner, skriver Aftenposten. Til sammenligning er utgiftene til årets statsbudsjett på 870 milliarder kroner, inklusive krisepakken.


Ja kunne ikke mye av dette vært unngått hvis vi hadde gitt faen i å høre på de røde? Tenk hvis vi heller hadde brukt pengene på det folk flest vil bruke pengene på? Altså bygge opp en infrastruktur i dette landet, bygge ut veier, ruste opp skoler, sykehjem, gamlehjem osv osv osv. Men neeeida, det var jo så viktig for Kristin Halvorsen å bli den rikeste finansministeren noengang her i Norge og nå har hun altså sløst bort en verdi som tilsvarer 380.000 kroner for hver Norske husholdning!! Og ja jeg sier sløst bort, for hadde vi ikke skulle absolutt spare så hadde pengene vært brukt til noe fornuftig noe.

Så takk til de som stemte rødt, vi fikk jaggu med røde tall..

e24 dagbladet tv2
----------------------------------------------------------------

Godt, han fortjener pengene!

Hvis det er noen som fortjener penger fra medieofferfondet så er det virkelig Erik Schjenken! Det er vel få i Norge som har måtte tåle så mye dritt og løgner fra alle kanter i media som det Erik Schjenken måtte da noen løgnere fant ut at nå skulle de bruke rasisme-kortet for alt det var verd!

Jeg syntes Erik Schjenken burde fått erstatning fra noen visse politikere og diverse orginasjoner som også gikk hardt ut mot han og stemplet han. Den ene orginasjonen har faktisk ikke enda gitt seg i sine falske anklager om å sverte Erik Schjenken og dra han ned i søla igjen.
----------------------------------------------------------------

mandag 9. mars 2009

Og hva så?

Leser på tv2 side sider at en muslimsk takstmann klager over at ei kvinne ikke ville ha huset sitt taksert av en muslim. Hva er det å klage over det?

«Av religiøse årsaker kan jeg ikke ta imot i mitt hjem muslimer og andre som ikke holder seg til Bibelens lære, for å ikke bli medskyldig i det onde de gjør.»


Det samme hadde hun vel for faen med sakt om takstmannen var satanist også? Men hadde media brydd seg om det? Nei. Hadde "Organisasjon Mot offentlig diskriminering" brydd seg om det? Nei.

Det er mer eller mindre bare muslimer som tar på seg offerrollen hvis de opplever det samme som mange kristne, ateister og generelt alle andre opplever hver dag.

- Jeg fikk sjokk og klarte ikke å gå på jobb i to dager etter hendelsen, sier Qayum til TV 2 Nyhetene.


Da tåler du virkelig ikke mye skal jeg si deg.

Men til tross for den hatske e-posten har Saqlain Qayum ingen planer om å skifte jobb.


Hva faen? Hatske? Er ikke dette av "religiøse" hensyn da? Hva hadde en muslim sakt om det møtte opp en jøde på trappa hans for å taksere huset?

Slutt å sutre! Det er bare religion!!!

tv2
----------------------------------------------------------------

Gi henne politibeskyttelse NÅ!

Ja da kommer jo det som man kunne regne med, Sara Azmeh Rasmussen har mottatt alvorlige trusler etter at hun brant en hijab i går på kvinnedagen.

Noe annet kan man jo egentlig ikke regne med, for å kritisere islam straffes med døden i mange muslimske land og desverre så tror forsatt mange muslimske menn at de er hevet over kvinnen også her i Norge.

Jeg ser det som en selvfølge at Sara Azmeh Rasmussen burde få politibeskyttelse døgnet rundt nå i fremtiden, hvis hun ønsker det da selvfølgelig.

Igjen, all respekt til Sara Azmeh Rasmussen som satt fyr på hijaben selv om hun visste at det kom til å bli et helvete i ettertid !! :)

vg
----------------------------------------------------------------

Jeg blir kvalm

Jeg blir kvalm når jeg ser katter blir misshandlet på denne måten som vises i videoen fra Kina på tv2.no :(

En ting er å spise kattekjøtt, men da får faen med kattene "lages" på en gård slik som kuer og alle andre dyr man spiser og behandles med respekt!

tv2
----------------------------------------------------------------

hahahaha

Faktisk litt morro å se på den rumenske idioten som fikk "danse-feber" bak rattet på en lastebil nedover motorveien i et eller anna land.
Men selv om det ser ganske vilt ut noe det også er så er det forsatt ikke mer "livsfarlig" enn å slippe rattet i en personbil, det er faktisk mindre farlig for lastebiler er utrolig retningsstyrte og går kun rett frem hvis man slipper rattet, så sant det ikke er noe alvorlig feil å lastebilen da.

Så å kalle det for "dødslek" syntes jeg er en kraftig overdrivelse, men det er jo selvfølgelig ikke særlig bra eller fornuftig.

vg
----------------------------------------------------------------

Vil ikke forstå

Det rødgrønn media og andre venstreorienterte såkalte antirasister ikke vil forstå er det at det skal godt gjøres å slette alt som blir skrevet på veggen inne på facebook når det skrives såpass mye som det gjør på veggen til Siv Jensen.

I et innlegg heter det «Dette landet hadde det utmerket før utlendingene kom!» mens en annen debattant skriver «Er masse eksempler på kravstore innvandrere som ikke eier magemål og tar seg til rette på norske sykehus».


Ser ikke noe rasistisk i de to innleggene der, man skal være passe desperat for å stemple noen for rasisme om de to innleggene er rasistiske. Bytt ut "utlendinger" med "svartinger" så er det rasistisk.
Er selv ikke så veldig fornøy med alle disse Svenske utlendingene som kommer til Norge for å ta våre jobber.

Henrik Lunde i Antirasistisk Senter mener at Jensen og Fremskrittspartiet dermed bidrar til å legitimere rasistiske synspunkter og hets mot innvandrere på nettsamfunnet.


Så hvis antirasistisk senter har et forum der hvem som helst kan skrive noe og en person skriver noe rasistisk der og det ikke blir fjernet med ei gang så bidrar altså antirasistisk senter også til å legitimere rasistiske synspunkter? Gjett hvilket forum jeg skal besøke i natt kl 2 ;p (Bare tuller, har ikke noen rasistiske ytringer å komme med)

Men la oss se, hvis en person går inn på Jens Stoltenberg sin facebook side og skriver "send alle svartinger ut av Norge NÅ!" og det blir stående i noen timer, hadde media eller antirasistisk senter brydd seg da? Nei da hadde de nok heller forsvart Jensemann.

Slutt å diskriminer de hvite, si nei til rasisme mot alle raser og farger!

vg vg tv2 dagbladet
----------------------------------------------------------------

Jaja..

Før kom det frem at grunnen til Obama holder såpass bra taler som han faktisk gjør var rett og slett fordi han sto og leste de direkte fra glasskjermer med tekst. Og nå kommer det frem at det heller ikke er Obama som skriver selve talene.

Ifølge Chicago Tribune starter det ofte med at presidenten selv forteller hva han vil si til Favreau. Han noterer sjefens tanker ned, og lager et utkast som han sender til Obama. Utkastet går så fram og tilbake en rekke ganger, som oftest ved at Obama noterer med penn på Favreaus utskrifter.


Greit nok, Obama er og kommer til å være en bedre president enn det Bush noengang var. Men kanskje ikke Obama er denne Messiasen som mange mener han er pga. sine taler?

Bush var søppel til å holde taler, men han tok de iallefall rett ut fra hodet sitt :p

dagbladet
----------------------------------------------------------------

Enda en tragedie

Enda en tragedie har skjedd på Norske veier og den kunne nok vært unngått hadde regjeringen satset mer på veiene i Norge med å gjerne bygge bredere veier på mange strekninger, gjerne 4 felt for å slippe mye farlige forbikjøringer og selvfølgelig midtdeler.

Kan bruke et eksempel nå en mer eller mindre ubrukelig vei som jeg har kjørt en del i mitt liv når jeg har vært på ferier, veien mellom Kristiansand og Stavanger. Det er E39 og en del plasser er det så smalt at veien ikke ei gang er merket med gul linje i midten av veien, den er svingete og går opp og ned som en berg og dalbane.
I steden for å utbedre veien så setter de bare ned fartsgrensa som i tillegg legger et større press på lastebilsjåførene som har sine kjøre og hvile tider å tenke på.
Regjeringen brukte faktisk en god del millioner på å utbedre veien en del mellom en plass som heter Lyngdal og en plass som heter Flekkefjord som ligger på Kristiansand-Stavanger strekningen, De la om hele veien og det ble egentlig bare ei hel lang slette uten for mye opp, ned, frem og tilbake, MEN de la ikke til midtdeler og hvis man ligger bak en lastebil der så har de ca 5-10 cm klaring til den hvite linja og den gule linja og da sier det seg selv at det er ikke mye som skal til for at ei ulykke skjer på en slik vei. Norge har penger til å kunne dobblet budsjettet sitt på den veien og bygget 4 felt hele veien og midtdeler og man hadde ikke trengt å tenke på å måtte utvide den veien noe mer på mange mange år og møteulykker hadde aldri skjedd.

Hadde bare regjeringen brukt alle de milliardene de får inn i veiavgifter hvert år til å faktisk utbedre veiene i Norge så hadde mange liv vært spart, mange flere hadde hatt jobb i dag(inkl. meg) og det hadde faktisk vært mye mer miljøvennlig å kjøre i Norge for da hadde mye av bakkene man sluker drivstoff i nå blitt lagt i tuneller rett gjennom fjellene i steden for over.

Mine dypeste kondolanser går ut til familiene til de etterlatte.

Og ja jeg vet en del kommer til å bitche om at det er så mange dårlige unge sjåfører som kjører som idioter på veiene, tro meg jeg har hørt det før så spar dere. Dere pisser bare på gravene til de som har mistet livet på Norske veier.

vg dagbladet
----------------------------------------------------------------

søndag 8. mars 2009

Nydelig utført!

Hijab brenningen til Sara Azmeh Rasmussen var nydelig utført selv om hun ble angrepet (ikke akkuratt sjokkerende) med snøballer (faktisk litt sjokkerende at det ikke var brostein ol.) for som vanlig er mottoet "er du ikke med oss så angriper vi deg".
Slik jeg ser det så gjorde Sara Azmeh Rasmussen et fremskritt i kvinnelikestillingen blant muslimer og ga muslimske menn et slag i trynet i samme slengen og snøballkastingen tyder jo bare på at dethun gjør virker :)

All respekt og ære til Sara Azmeh Rasmussen :)



tv2 vg dagbladet tv2
----------------------------------------------------------------

Kan si hva de vil

De kan si hva de vil venstresiden som boikotter og prøver å stenge ned salget av Thor Steinar tøy men det var faktisk ganske mye kult og fint tøy i merket Thor Steinar, men det var svin dyrt uansett :p Ikke ser jeg så mye nazi symboler heller på tøyet.
http://www.thorsteinar.de/

dagbladet vg
----------------------------------------------------------------

På vei opp

Terroren i Nord-Irland er på vei opp igjen virker det som.
Denne gang var det 2 britiske soldater som ble henretta og 4 andre som ble skadet inne i en britisk militærbase i Nord-Irland da ukjente menn angrep med automatvåpen.

Angrepet mot Massereene-basen er ett av de kraftigste anslaget mot britiske styrker i Nord-Irland siden langfredagsavtalen, som i 1998 gjorde slutt på 30 år med sekterisk vold mellom protestantiske unionister og katolske republikanere i Nord-Irland.


vg vg tv2 dagbladet vg
vg dagbladet tv2 dagbladet
----------------------------------------------------------------

Viser sitt sanne ansikt, igjen..

Nok en gang viser venstreekstreme, palestinavenner og muslimer sitt sanne ansikt.
Det var vel i utgangspunktet "nynazistene" som var så veldig fryktet og media skreiv om som skulle komme til Malmö, men atter en gang så er det ikke de høyreekstreme som skiller seg mest ut med å bruke vold som virkemiddel, det er heller fløyen på motsatt side.
Og det hele pga. en uskyldig kamp mellom Israel og Sverige. Når man ser å syke mange av disse feige skurkene er som gjemmer trynet sitt mens de kaster stein, malingbomber, fyrverkeri osv. mot politiet så forstår man jo fort hvorfor det er så urolig i midtøsten som det faktisk er og jeg mister iallefall bare mer og mer sympati som palestinerene.

Men for all del, de må jo bare forsette å vise sine sanne ansikt slik at verden får opp øynene for disse voldelige, feige drittsekkene.

vg dagbladet tv2 SvD trelleborgsallehanda ystadsallehanda kristianstadsbladet hd barometern
----------------------------------------------------------------

Ganske utrolig..

Det er ganske utrolig når deler av et hus bare forsvinner ned i bakken sånn helt plutselig. Heldigvis ble ingen personer skadet men en del verdier er jo uansett tapt og ungene i huset sover nok desverre ikke så lett de nærmeste nettene.

vg dagbladet tv2
----------------------------------------------------------------

Feige små rotter av noen avskum!

Feige små rotter av noen avskum er det eneste jeg kan tenke meg som passer for personer som går til angrep på personer i rullestol og det at det er flere mot en pluss at det på toppen av det hele er mot ei jente gjøre det ikke akkuratt bedre.

Syntes faktisk synd på slike ungdommer som tydeligvis har måtte hatt en jævlig oppvekst og foreldrene kan ikke ha vært mye til stede.

Direkte kvalmende!

vg
----------------------------------------------------------------
-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide