tirsdag 10. mars 2009

Godt, han fortjener pengene!

Hvis det er noen som fortjener penger fra medieofferfondet så er det virkelig Erik Schjenken! Det er vel få i Norge som har måtte tåle så mye dritt og løgner fra alle kanter i media som det Erik Schjenken måtte da noen løgnere fant ut at nå skulle de bruke rasisme-kortet for alt det var verd!

Jeg syntes Erik Schjenken burde fått erstatning fra noen visse politikere og diverse orginasjoner som også gikk hardt ut mot han og stemplet han. Den ene orginasjonen har faktisk ikke enda gitt seg i sine falske anklager om å sverte Erik Schjenken og dra han ned i søla igjen.
----------------------------------------------------------------

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Helt klart, han har vel hatt endel advokatutgifer, så de 100 000,- vil jeg tro kommer godt med.
Jeg har aldri vært i tvil om hans uskyld, og synes han har vært vannvittig tøff som har tatt opp kampen. Stå på Schjenken, jeg skal ut å kjøpe boka di i dag:)

Anonym sa...

Kristin Halvorsen burde blitt kastet ut av stortinget etter sine raske utalelser etter dette skjedde.
Ho av alle burde holde sine personlige menninger borte fra media frem til alle fakta lå på bordet.
Sv mista iallefall min stemme å min respekt etter utalelsene til Kristin.

Anonym sa...

Kan ikke si meg mer enig i at ambulansesjåføren fortjener disse pengene 100 %! Blir helt kvalm av folk som skriker ut i media angående rasisme så fort det er personer med utenlansk bakgrunn innblandet!

Jeg tror desverre det kommer til å bli fler og fler "innvandrer hatere" i dette landet fordi Norge er så fordømt snille mot disse folkene.. HVis de kommer til VÅRT land og gjør ugang så sende de tilbake. Her er det VI som bestemmer og VI som må sette mye strengere vilkår for oppholdstillatelse osv. Send de ut hvis de får mer enn 1 års ubet fengsel f.eks og slutt å ta inn alt som kan krype å gå, sørg ihvertfall å få de vi allerede har skikkelig integrert før mån åpner for fler.. Merker det koker inni meg når jeg skriver om hvor naive politikere vi har i dette "flerkulturelle" landet.. Grønland kommer til å bli Norges svar på svenskenes Rosengård om noen år. Søk på Rosengård på youtube så finner dere ut hvor trivelig de har det der.. Lykke til Norge!

Anonym sa...

må si meg så enig i dere som har skrevet her. Jeg støtter Eric 100% på den kampen han har tatt op i etter tid etter dette. Kristin Halvorsen har mistet helt ansiktet etter denne fadesen hun hadde med fakkeltog og negative kommentarer til "offentlig diskriminering"....Kristin burde gått ut i media og beklaget seg...eller tregt seg fra stillingen sin...Og ikke nok med det, Kristin som finansminister har roter bort 800 MILIARDER på det fordømte oljefondet...Det er hele avkastninga siden 1998!!!!!!!! Tenk om dette hadde blitt brukt til å invistere i veier, offentlige bygg, sykehus, eldreomsorg... Herregud... FRP dere får stemma mi i år... AP og resten av regjeringa har visst seg å være den største fadesen av en feilslått regjering noen gang. Hvor mane feil og tabber har ikke dei gjort!!!... Og så må vi snart se på den fordømte dårlige innvandringspolitikken vi har her.... Alle store saker vi har i Norge dei siste mnd, er gjort av "våre nye landsmenn" NEI til mere snillisme.... Og han som ble nektet å taksere ei leilighet fordi han var muslim...haha, SO? Det er vel opp til hver enkelt hvem man vil ha inn i leiligheten sin....om man er Kristen, så vil det jo si at man tar avstand fra den Muslimske tro... NEI...Norge for spesilet interesserte....

Anonym sa...

Du fortjener ikke disse pengene Schjenken, du fortjener MYE mer!!

Det er en skam at ikke norges innbyggere (svarte som hvite) har skjønt hva som har skjedd her og støttet deg fra dag én.
Ikke minst at Kristin Halvorsen (med flere) beviselig har så begrensede evner når det gjelder å se objektivt på en sak!

Og det som kanskje skuffer aller mest, er at til tross for at Ali Farrah "sto fram" som den virkelige rasisten (les innlegget hans i "Ny tid"), er det knapt en journalist som har kommentert dette eller enkelte andre invandreres holdninger til nordmenn og det norske samfunn!

Skam dere!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide