søndag 8. mars 2009

Kan si hva de vil

De kan si hva de vil venstresiden som boikotter og prøver å stenge ned salget av Thor Steinar tøy men det var faktisk ganske mye kult og fint tøy i merket Thor Steinar, men det var svin dyrt uansett :p Ikke ser jeg så mye nazi symboler heller på tøyet.
http://www.thorsteinar.de/

dagbladet vg
----------------------------------------------------------------

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Noen kilo C4 burde fikse den butikken...

Anonym sa...

De jævla naziene kan dra til helvete, og slutte å bruke nasjonalisme og norrøne ting som skalkeskjul og verktøy for å verve idioter. Takket være de imbesile nekene kan vi kysse landet, folket og dermed kulturen og identiteten vår farvel for godt, fordi vi ikke har 'rett' til å forsvare oss mot den etniske rensningen som pågår nå.

Brenn, løkskaller.

Anonym sa...

Er det ingen som stiller spørsmål om hvorfor de bruker norske stedsnavn på butikkene og norske mannsnavn på kleskolleksjonen?

Ifølge nazistenes raseteorier var nordmenn det edleste og reneste i den ariske rase. Vi var edelgermanere, og bedre enn tyskerene selv.

Hvis dette er en nazibutikk, noe jeg venter med å tro til også Thor-Steinar-kjeden har fått sagt sitt og ikke bare de venstreekstreme steinkasterne utenfor, så har nynazistene i Tyskland virkelig peiling på hva de driver med...

Anonym sa...

Her ser vi det igjen, venstre fasismen i full blomst. Det de egentlig sier er alle kan få mene det de vil, bare de mener det samme som oss.
Alle som mener noe annet må fjernes med tvang og om nødvendig vold. Verden forandrer seg aldri, alltid er det noen som "vet" hva som er riktig, og det hamres inn med brostein og trakkasering.

Nynazistene har rett til å mene hva de ønsker så lenge de ikke plager og trakkaserer andre.

Demokrati er vansklig å opprettholde nettop på grunn av slike tilfeller. Det er derfor enkelte nasjoner er blitt diktaturer. Det er så fristene og bannlyse de med de "gale" meningene.

Nå for tiden er det er ironisk nok venstre siden som er bøllene og undertrykkerne.

Anonym sa...

Det blir bare latterlig når ett tysk registrert klesmerke med nazi assosiasjoner bruker Tromsø på dette viset.

Da har de sannelig ikke mye viten om historien og befolkningen i Tromsø, som er langt fra ariske.
Er ett fåtall i Tromsø som ikke har en miks av både same kven russer og finn i seg, så av noe ren arisk ætt er vi ikke.

Så burde de kanskje sette seg litt inn i hva krigsgenerasjonen i Tromsø syntes om tyskere og nazisme..og hvordan man faktisk ble behandlet under andre verdenskrig..
Og hva lokalbefolkningen gjorde og syntes når Tirpitz ble bombet utfor håkøya...etter å ha blitt tvangsflyttet fra sine hjem som ble nedbrent av tyske soldater..noe mine besteforeldre var øyenvitner til.

Nei de kunne nok funnet ett bedre stedsnavn for å fronte nazismen..så dette er både skammelig og komisk.

- Tromsøværing -

Anonym sa...

Kjære landsmenn, hvor har det blitt av evnen til å tenke kritisk ?

Massemedia hyller disse anarkistene som ønsker å knuse demokratiet og ytringsfriheten. De sier selv de skal "knuse facismen", men det er jo de som oppfører seg og tenker som facister.

TS fremmer det nordiske og norrøne. Når det gjelder symbolbruk misbrukte nazistene mange symboler som feks. hakekors (budhistisk) og bla. de nordiske runene. Det betyr ikke at feks. runer på klesplagg gjør de til "naziklær".

- Hva slags politisk ideologi kundene har kan jo ikke selgeren ta ansvar for. Enten man er kommunist eller nazist bør ikke det ha noe å si når man er i klesbutikken.

Bare fordi venstreekstreme etablerte medier sier at dette er en "nazi-butikk" så er det virkeligheten? Nei det er ikke sånn det henger sammen.

En del av de som identifiserer seg med nordisk og norrøn symbolbruk er nazister ja, og "høyreekstreme" som meg selv. Men er det "naziklær" TS selger ? Nei...

Anonym sa...

Hvis man driver en bedrift som blir anklaget angrepet for nazisme og assosiert med nazisme og man ikke står for denne ideologien..så går man faktisk ut og avkrefter dette på det sterkeste.
Er ikke noe man trenger å undres over. Så enkel er den saken.
Synes jeg noe om som Tromsøværing at Tromsønavnet blir frontet på en slik måte? Nei takk..det burde faktisk ikke være tillatt.

Er man nazist å trekker fram Tromsø så er man ganske så kunnskapsløs ja..det er rett og slett respektløst.

Og de fleste utenlandske allmenne mennesker som er veldig opptatt av norønn mytologi..er nettopp ofte nynazister og høyreekstreme.
Det finnes faktisk profiler på hva slags mennesker som tiltrekkes av en slik tilhørighet, kanskje noe å studere samtidig med at man studerer Tromsøs historie.

Til å anse seg selv som overmennesker er de sannelig lite opplyste.

Anonym sa...

Herregud da! Hvis alle nazister starta å kjøre toyota, skal vi da forby biler fra toyota, kaste stein på toyota butikkene og drive en blokade av toyota?
Hva hvis alle nazister starta å bruke diesel tøy da? Eller Oakley solbriller? Trenger ikke være alle ei gang, bare noen. For det er jo ingenting som tyder å at alle nazister bruker Thor Steinar klær. Har selv Thor Steinar klær som jeg bruker ganske ofte fordi at jeg liker utseende på tøyet og det er av bra kvalitet. Og jeg er så langt ifra nazist som man kan komme, men jeg kommer til å kjøpe mer av det tøyet neste gang jeg skal til Tyskland.

Anonym sa...

Tenk hvis mange jøder starta å kjøpe Thor Steinar tøy, da hadde jo venstretullingene hatt enda mer til å opptre voldelige med å kaste stein for ingenting.

Jævla idiotisk opplegg. “oi, noen nazister bruker gensere med nordiske flagg og merker på, da må jo bare produsenten av tøyet være nazisvin! FREM MED STEINENE OG KAST!!!”

PS: Thor Steinar selger også tøy med islanske og engelske flagg på..

Anonym sa...

Syke folk! Napapijri har jo også Norske flagg på sitt tøy, skal butikker som selger det merket også bli steinet hvis et par vold og hærverk elskende venstreidioter ser en nazist eller to i napapijri tøy?

Hvorfor er det alltid venstreidioter som tyr til vold og hærverk før alle andre? Man så jo hvem som brukte mest vold malmø for et par dager siden, det var ikke de høyreekstreme som også hadde møtt opp og som fikk mest oppmerksomhet i media før tenniskampen mellom Israel og Sverige, det var palestina venner og venstreidioter.

Anonym sa...

Jeg begynner å bli mektig lei av at disse såkaldte nazistene misbruker den norske kulturarven til å fronte sine skakk-kjørte idéer. Som nasjonalbeviss nordmann er det min fordømte rett til å bruke plagg med nordisk dekor uten å med ett bli tatt for antisemitt med planer om verdensherredømme!

Til disse antifa-folka som kaster stein og demonstrerer vil jeg bare si: Dere oppfører dere mye verre selv enn disse ´fascistene` dere er ute etter å knuse. Jævla frikere.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide