søndag 8. mars 2009

Viser sitt sanne ansikt, igjen..

Nok en gang viser venstreekstreme, palestinavenner og muslimer sitt sanne ansikt.
Det var vel i utgangspunktet "nynazistene" som var så veldig fryktet og media skreiv om som skulle komme til Malmö, men atter en gang så er det ikke de høyreekstreme som skiller seg mest ut med å bruke vold som virkemiddel, det er heller fløyen på motsatt side.
Og det hele pga. en uskyldig kamp mellom Israel og Sverige. Når man ser å syke mange av disse feige skurkene er som gjemmer trynet sitt mens de kaster stein, malingbomber, fyrverkeri osv. mot politiet så forstår man jo fort hvorfor det er så urolig i midtøsten som det faktisk er og jeg mister iallefall bare mer og mer sympati som palestinerene.

Men for all del, de må jo bare forsette å vise sine sanne ansikt slik at verden får opp øynene for disse voldelige, feige drittsekkene.

vg dagbladet tv2 SvD trelleborgsallehanda ystadsallehanda kristianstadsbladet hd barometern
----------------------------------------------------------------

5 Kommentarer:

Anonym sa...

"Sverige.. Når man ser å syke mange av disse feige skurkene er som gjemmer trynet sitt mens de kaster stein, malingbomber, fyrverkeri osv. mot politiet så forstår man jo fort hvorfor det er så urolig i midtøsten som det faktisk er"

Fantastisk innsikt du viser til i midtøsten problematikken.. Nei, araberne er nok ikke fly forbanna fordi de er okkupert, er avsperret fra omverden, blir bombet, er det fattigst folket i verden osv..
Israelerne derimot er nok heller ikke fly forbanna, fordi diskoteker blir sprengt i filler, busser med barn og gamle blir bombet osv..
Nei, alt på grunn av de feige, maskerte, skurke demonstrantene i Sverige faktisk..
Hvis vi ønsker fred i midtøsten er det bare og ordne opp her i skandinavia først..

Anonym sa...

Jag håller med! Förbannad eller ej - i åravis har de brukat våld och vad har de åstadkommit?! Våld föder våld. Det har det gjort i mellanöstern och nu tar de våldet med sig ut i andra länder. Det är klockren beskrivning att de "visar sitt sanna ansikte!

Anonym sa...

Du minster sympati for palestinerne pågrunn av noen pøbler?, det er det verste jeg har hørt. Hele verden har snudd ryggen til Palestina, den eneste støtten de har er fra vanlige folk rundt om i verden, regjeringene gir F i hva som skjer, til og med deres egne brødre(araberstatene) gjør ikke en dritt. Er det rart av folk mister kontrollen da, jeg unskylder på ingen måte deres Hærverk". Hva forventet du folk skulle gjøre? gi blomster og takke svergie for deres varme velkomst til israel eller? Dere sier gang på gang "jah muslimeme" viser sitt sanne ansikt, hva veit du om disse personene som kastet stein? kjenner du dem personlig, siden du er så sikker på at de praktiser ISLAM? Det tror jeg neppe. En annen ting er at det var voldlige demonstranter i frankrike i frankrike, siden mange hadde mistet jobben, de kastet stein osv, og de var ikke muslimer? jeg ser ingen lage en artikkel "fransk menn viser sitt sanne ansikt"!

Anonym sa...

Svaga poliser utan själförtroende på grund av politiskt förbländade, stereotypa och obildade (s)-politiker, som är så tolerenta, att dom kvävs. Dessa hatfulla, destruktiva och intoleranta extremister(flyktingar) är INGA offer, som (s) menar. Henrik Fritzons uttalande talar ett klart språk = Icke välbar som folksrepresentant.
Goethe sa en gång: „Die Geister, die ich rief werde ich nicht mehr los…“

Anonym sa...

Det sier seg selv at man ikke har symnpati for folk som liksom syns Israel er så grusomme, når de er like voldelige selv! De har ingen rett til å påstå at Israel er så gale, når de er like ille selv. La dem utslette hverandre, men ikke la det gå utover andre!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide