søndag 8. mars 2009

Nydelig utført!

Hijab brenningen til Sara Azmeh Rasmussen var nydelig utført selv om hun ble angrepet (ikke akkuratt sjokkerende) med snøballer (faktisk litt sjokkerende at det ikke var brostein ol.) for som vanlig er mottoet "er du ikke med oss så angriper vi deg".
Slik jeg ser det så gjorde Sara Azmeh Rasmussen et fremskritt i kvinnelikestillingen blant muslimer og ga muslimske menn et slag i trynet i samme slengen og snøballkastingen tyder jo bare på at dethun gjør virker :)

All respekt og ære til Sara Azmeh Rasmussen :)



tv2 vg dagbladet tv2
----------------------------------------------------------------

29 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja jeg er helt enig med deg. Denne steinalder kulturen som Islam representerer trenger vi ikke i Norge. At en haug med hjernevaskede jenter med hijab står og protesterer er jo ikke akkurat overaskende. Stå på Sara.

Anonym sa...

Helt enig med det forige innlegget. Sara Azmeh Rasmussen har gjort det mange av hennes søstre ikke tørr og vil etter dette trolig bli stadig utsatt for reprisalier fra det (ytterliggående) muslimske samfunnet.
Vi skal støtte deg i hverdagen fremmover og i kampen for å få fjernet de middelalderske holdningene.

Anonym sa...

Det er en viktig markering for frihet og i mot vold mot kvinner. Det er ingen hemmelighet at mange bruker hijab fordi de ikke har noe annet valg. Jeg kjenner til problemstillingen siden jeg selv har vært igjennom det. Å ta av seg hijaben blir møtt med vold eller i verste fall at man mister kontakt med familien. Heldigvis er det mange familier som har et mer avslappet forhold til hijab, men problemet er stort og ingen tør hjelpe eller si noe. Jeg er glad for det som skjedde i dag.

Anonym sa...

Utrolig tøft!!!
Endelig så slår de undertrykte kvinnene i Islam regime tilbake for rettferdighet og likestilling!!

Anonym sa...

Typisk muslimer å ty te vold (snøball kan og gjør vondt). Den dagen den gjengen der slutte med denslags, den dagen får de kanskje den respekten, de mener de fortjener.

Anonym sa...

Selv om snøballer kan gjøre vondt men også er ganske ufarlige så symbolerer de nok noe ganske så mye værre som er vanlig innen islam, nemlig steining av kvinner som tør å si ifra og som tør å ha egne meninger.
STÅ PÅ Sara!! :)

Anonym sa...

hahah... det er så bra! Nå skriker muslimene!! Men når man brenner Israelske flagg eller andre symboler så er ikke det galt.... Jævelig dobbeltmoral disse muslimene har

Anonym sa...

Hva blir det neste at kvinner skal brenne sine truser?

Vi vil ha en Gud som ikke bryr seg om vi ikke går med bluse eller truse?

Nei er selv etnisk nordmann, men sette gikk over streken, hun Sara Rasmussen lider av psykiske problemer fra før av, og hva kan vi forvente av en mentalt forstyrret kvinne, var det hennes kvinnefrigjørelse på kvinnedagen?
Hun har ikke kjempet for kvinner, men heller kjempet mot kvinnenes frihet, på kvinnedagen, slike merr trenger ikke kvinnene blant seg!

Kvinner skal kunne velge hva de vil gå med om det er bikini eller hijab!

Anonym sa...

Bra Sara :)

Personelig mener jeg der er så utrolig provoserende hver gang jeg ser slike kvinner stå å hyle med hijab på hodet. Jeg får mest lyst til å rive den av. Den symboliserer mot alt et moderne og demokratisk sammfunn står for. Heldigvis fjernet vi mørkemannen får mange år siden. Og vi vil ikke ha den tilbake.

Anonym sa...

Anonym 17:03: Hvis du først skal påstå at du er en etnisk nordmann så kan du iallefall prøve å skrive som en etnisk nordmann og ikke som en sinna muslimsk mann som har skulket norskundervisningen.

Og ja, kvinner bør få velge om de vil gå med bikini eller hijab, men innen store deler av islam er ikke dette et valg, derfor var det som som Sara gjorde et viktig skritt i riktig retning. Altså motsatt av det du påstår.

Anonym sa...

Personlig er jeg enig med FRP i at vi må sloss mot nebb og klør mot allt så har med muslimenes, "mindre heldige sider" å gjør. Ikke fordi det har noe med muslimer spesielt å gjør men fordi dette har med all undertrykking å gjør. Akkuratt nå er det muslimene som holder på, i morgen noen andre (vi må ikke glemme feks. heksebrenningen, selv om det er lenge siden). Så lenge vi som samfunn(flertallet) tydelig står fram mot dette så vil det aldri få fortfeste det vil forvitre å dø ut av seg selv.

Anonym sa...

Etnisk nordmann... my ass :-) cudos te aninym 17:15 :-)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Anonym 17:03:
Det er faktisk i de aller fleste tilfeller fullstendig frivillig om kvinner vil bruke truse. I offentlige sammenhenger gjør det absolutt ingenting så lenge kvinner har bukser/skjørt/etc.
Her til lands er det også faktiske nudiststrender. Der ferdes både menn og kvinner splitter naken, akkurat slik de var når de ble født. Det er den mest naturlige ting i verden, hvorfor har du egentlig et problem med det?

Anonym sa...

Anonym 17:34: "Haævækk ditt spøkels!"

Anonym sa...

Tror ærligt talt ikke det står i koranen at små barn skal gå med hijab og da blir det tvang når foreldrene tvinger ungene å gå med det. Kansje om hijab var helt frivilligt så hadde kansje ikke nordmenn reagert så sterkt. Flere muslimske land har feks forbud mot å bruke hijab i skolen da det ikke skal brukes for å stigmatiserebarna

Anonym sa...

skriv på norsk

Anonym sa...

snakk om å bo i ett fritt land!jeg blir flau av såkalte frie nordmenn,jeg blir flau over å kalle meg norsk noen ganger!og at vi tror vi er så fryktelig mye bedre!som ikke tåler at folk har forskjellig religion eller måter å kle seg på.jeg kan forstå det at man ikke syns noe om tvang,men det finnes mange som vil gå med dette plagget.slutt å sette alle med hijab i en bås!jeg for min del trives bedre med å se en dame som er påkledd,og eventuelt med hodeplagg,enn de som såvidt er påkledd,hvor "alt" synes!jeg synes vi skal ha den friheten vi har krav på,det vil si,å gå med det vi vil.respekter mennesker,slutt å sette dem i bås!da ville vi hatt det så mye bedre i dette landet!gratulerer med dagen alle kvinner!hilsen etnisk norsk ung jente!

Siri sa...

Flott gjort Sara - slike kvinner trenger vi flere av.

Anonym sa...

Hallo! Endelig Norge bygynner til å bli andre USSR! Det som er i gang nå, var i mitt hjem landet før. KGB tvingte først muslimer til å glemme sin religion og deretter var kristne som motte glemme om kristendom. Ser ikke fare i at damer bruker hijab, spesielt i et land hvor det er lov at en man tar en anen man bakfra.

Anonym sa...

Vi må jo ikke glemme dem som sto med hijab godt tredd ned over hodet og ropte. De påstår at det å bruke hijab er valgfritt. Valget står mellom hijab eller juling -for dem.

Anonym sa...

"Valget står mellom hijab eller juling -for dem"

Ka e problemet då. Dei kan jo velja.....

Hilsen

Kurt

Anonym sa...

Veldig modig gjort av Sara!! Det står respekt av det hun gjør. Tviler også sterkt på den "frivilligheten" hijab-tilhengerne påberoper seg, og det er jo de holdningene som hefter med hijaben hun sloss mot.

Håper bare nå at de som er uenige med henne vil vise det på en akseptabel måte!!

Anonym sa...

Veldig tøft gjort. Stå på!
Chris

Anonym sa...

Dette med valgfrihet rundt hijab er i 99% av tilfellene tull. Kanskje i noen muslimske familier er det faktisk sånn, og det er jo flott.
Men sannheten er at i de fleste muslimske familier venter du deg en god dose blåmerker, noen brister eller brekte ben her og der dersom du velger å trosse denne standardinnpakningen som alle kvinner skal gå rundt i.

Jeg blir forferdelig frustrert når jeg ser undertrykte kvinner som protesterer mot dem som protesterer mot denne undertrykkelsen. Det verste er at disse kvinnene har ikke tatt det valget å støtte det, de har blitt systematisk hjernevasket fra dag 1.

Anonym sa...

Det er bare valgfritt hvis du velger å bruke hijab, hvis du ikke ønsker å bruke hijab så er det ikke valgfritt. Skulle ønske dere kunne forstå forskjellen. Jeg kan selvfølgelig ta den av, men konsekvensene er for store til at jeg kan gjøre det, så jeg velger å bruke hijab. Det er valgfritt, men ikke frivillig!

Anonym sa...

yo stygginger hun kommer til å brenne i helvete muslimene vil banke driten av hun snart og isrealitene er slemme mot muslimene din homse så ikke rart vi heier på palestina din impomete drit!

Anonym sa...

Bravo Sarta! Det setter Oslo på internasjonallt nivå og sikker vil vekke en stor interesse. Tenk, at hun gjennomførte dette!
Ellers så likte jeg betegnelsen: " Max
& Muhammed" !!

Anonym sa...

Sjuka jävla rasister till norrmän. Var kommer allt hat ifrån? Islamofobin är utan tvekan Europas och västvärldens snabbast växande religion där inga argument kan rubba den övertygade. Stackars satar!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide