onsdag 11. februar 2009

Man kan bli så forbanna!!!

Man kan bli så forbanna at man nesten sprekker når man leser saker denne:
- Ble plaget av G-strengmannen i 12 år

Den 28 år gamle såkalte G-strengmannen fra Buskerud ble fengslet i høst - dømt for å ha trakassert over 70 kvinner og barn over hele Østlandet. Mandag ble han pågrepet igjen, siktet for det samme. Samme dag ble han løslatt.

Seksuelle forbrytere slipper ALT for lett unne i dette landet. Mannen har enda ikke voldtatt noen, men hva så? Han skremmer vettet av unge jenter helt ned i 9 års alderen og så LØSLATES han? Det er rett og slett kvalmende :(

G-strengmannen ute av fengsel: Småjenter plages igjen
G-strengmannen fengslet
Her annonserer G-strengmannen trusejakta
Politiet advarer mot g-strengmannen: - Betaler 1.000 kroner for brukte truser
G-strengmannen: - Mest for gøy
Innrømmer sexmeldinger og onanering

Hva blir det neste?

Korte drag om saken:

Politidirektoratet sa tidligere i år ja til bruk av hijab til den norske politiuniformen.

Arne Johanessen i Politiets Fellesforbund er motstander av forslaget, og får støtte fra Høyre, Senterpartiet og FrP. De håper regjeringen snur i hijab-saken.

89 prosent av de som har avgitt stemme hos Dagbladet.no er motstandere av forslaget. 01:05 hadde 54 000 personer sagt sin mening.

Hijabsaken ble aktualisert da 23-årige Keltoum Hasnaoui Missoum fra Sandnes skrev et brev til politidirektoratet der hun spurte om det var tillatt å bruke hijab under utdanningen og senere til uniformen.

23-åringen har lenge ønsket å søke på politihøyskolen, men har trodd det ville bli umulig for henne å praktisere politiyrket fordi hodeplagget hijab ikke kunne brukes sammen med politiuniformen.

Politiets fellesforbund har hele tiden vært imot Politidirektoratets innstilling.

Og da kommer vi til mitt spørsmål, hva blir det neste?

Hvorfor begrense det til religiøse plagg?

Samene krever at samelua skal kunne brukes med politiuniformen.
Og det syntes jeg er helt greit om først muslimene skal få lov til å bruke hijaben sin.
Vi har da også Mexikanere her i Norge, kanskje de skal få lov til å gå med sombreros slik at de blir mer integrert i det Norske samfunn?

Og hvorfor egentlig begrense uniformen i det hele tatt? Klovnekostymer kunne jo kanskej vært en ide å bruke når politiet har kontroller eller etterforsker ran? Kan jo være greit å ha noe underholdning til ungene når man blir stoppet for å ha kjørt litt for fort.

Nei jeg må nok si det at politiuniformen bør være slik den er og ikke bli preget av religiøse symboler. Det må snart blir slutt på disse kravene om at Norge og nordmenn skal tilpasse oss våre gjester, for dette har absolutt ikke noe med et ønske om å integrere seg i det Norske samfunn. Det er segregering på høyt nivå.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

søndag 8. februar 2009

Tradisjon, Oslo står stille og Nord-Norge klager

Det starter å bli en ganske så vanlig tradisjon i Norske aviser om vinteren, Oslo og Østlandet sliter når det kommer en del snø og Nordlendingene som ellers er ganske så misunnelige på oss her i Sør sitter og klager og syter over å dårlige billistene er på Østlandet.

Det Nordlendingene ikke tenker på er at det faktisk ikke er like ofte snø her i Sør.
Det skal jo for det første ikke så mye omløp i toppen til å tenke seg frem til det at sjåfører som kjører på veier der det er snø i 3-5 mnd hvert år har litt mer erfaring enn når det bare er 3-5 uker med snø.
Det blir jo som å forvente at en fotballspiller som trener 2 timer i uka skal være like god som en som trener 4 timer hver dag, det går bare ikke så lenge de i utgangspunktet har lik erfaring/trening..
(Det samme gjelder jo for snøen som lammet England fornoen dager siden.)

Og så kommer det jo med folketettheten og antall biler på veiene..

Vi kan jo bruke Finnmark og Oslo som eksempler her..

Finnmark:
Areal
48 649 km²
Befolkning
72 473
72473 personer fordelt på 48649 km² = 1,49 personer pr. km²

Oslo:
Areal
454 km²
Befolkning
573 388
573388 personer fordelt på 454 km² = 1262,97 personer pr. km²

Da vil jeg tro antall biler står ganske mye i stil med antall folk også.

Ja jeg lurer virkelig på hvorfor det blir mer kaos i Oslo enn i Finnmark. Det er jo bare 867 ganger flere folk i Oslo enn i Finnmark pr. km².........
Og da er ikke urimelig å si at det er ca. 800 ganger flere biler pr. kilometer vei i Oslo. Garantert en del av de som er suppeskaller..

Men vi kan jo også se på det slik, hvis 1 person setter seg fast eller kjører utfor veien i Finnmark så tilsvarer det over 800 personer som kjører seg fast eller kjører utfor veien i Oslo sånn hvis man regner iforhold til folketall osv..

Så er da mitt spørsmål, er det INGEN som har kjørt av veien eller kjørt seg fast i Finnmark denne vinteren? ;)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Mitt tips(som Sørlending, faktisk ikke Østlending) til alle Nordlendinger bør jo være at dere hopper over karsken i mer enn 3 dager, tar dere en tur til Oslo når det er meldt skikkelig drittvær, sett dere i en 2 hjuls dreven bil og ta dere en tur gjennom Oslos gater, da og først da skal dere få lov til å si deres mening om hva slags billister det er på veienen i Sør-Norge.

Det skal bli gøy å se hvor mange sutre kommentarer jeg får for denne bloggen her :p
-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide