fredag 14. august 2009

Imamer for å trene terrorister?

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) ønsker at imamer skal trekkes systematisk inn i arbeidet for å bekjempe ekstremistmiljøer i norske fengsler.


Jeg vil nå heller tro det har en motsatt effekt sånn i og med at imamer ofte er veldig ekstreme. Så dette forslaget vil jeg heller si blir ganske mye på jordet!

Hva mener du?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=556917

Venstresiden yngler kriminelle.

Atter en gang beviser venstresiden at de yngler kriminelle utskudd..

Ute på gata var flere hundre demonstranter møtt opp for å protestere. De satte seg ned i veien for å stanse bussen med asylsøkere. Politiet brukte både batonger og pepperspray for å fjerne demonstrantene. Etter hvert fikk bussen sneglet seg av gårde, tilgriset av maling og med knust frontrute.

Det er planlagt demonstrasjoner i København torsdag kveld, i protest mot aksjonen.

Det oppsto basketak mellom demonstranter og politiet, da politiet gikk inn i en kirke i København for å hente ut 17 irakere som har fått avslag på asylsøknaden sin.


Hærverk og ordensforstyrrelse er tydeligvis mer eller mindre det eneste venstre"ekstreme" klarer å utføre. Har de ikke noen skikkelige argumenter å komme med? Hvorfor må de alltid ødelegge så mye?

Det er jo bare å se på Norge, den siste krigen på gaza ynglet masse kriminelle utskudd i oslos gater som ødela for mange hundretusen om ikke millioner og kostet den norske stat(meg og deg) mange millioner i ekstra politilønninger.
Og så har vi når SIAN og norgespatriotene hadde et LOVLIG stand på Egertorget så var de der igjen og ødela plakater og stjal anlegget og i samme slengen så måtte det ekstra politi inn for å beskytte de som holdt en LOVLIG demonstrasjon(SIAN og NP).

Hvorfor oppfører venstresiden deg slik egentlig?

Politiet i Danmark har ikke gjort noe annet enn det politiet i Norge BURDE ha gjort for lenge siden, kasta ut de som er her ulovlig!

http://www.dagbladet.no/2009/08/13/nyheter/politiaksjon/innenriks/utenriks/7644597/
-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide