fredag 14. august 2009

Venstresiden yngler kriminelle.

Atter en gang beviser venstresiden at de yngler kriminelle utskudd..

Ute på gata var flere hundre demonstranter møtt opp for å protestere. De satte seg ned i veien for å stanse bussen med asylsøkere. Politiet brukte både batonger og pepperspray for å fjerne demonstrantene. Etter hvert fikk bussen sneglet seg av gårde, tilgriset av maling og med knust frontrute.

Det er planlagt demonstrasjoner i København torsdag kveld, i protest mot aksjonen.

Det oppsto basketak mellom demonstranter og politiet, da politiet gikk inn i en kirke i København for å hente ut 17 irakere som har fått avslag på asylsøknaden sin.


Hærverk og ordensforstyrrelse er tydeligvis mer eller mindre det eneste venstre"ekstreme" klarer å utføre. Har de ikke noen skikkelige argumenter å komme med? Hvorfor må de alltid ødelegge så mye?

Det er jo bare å se på Norge, den siste krigen på gaza ynglet masse kriminelle utskudd i oslos gater som ødela for mange hundretusen om ikke millioner og kostet den norske stat(meg og deg) mange millioner i ekstra politilønninger.
Og så har vi når SIAN og norgespatriotene hadde et LOVLIG stand på Egertorget så var de der igjen og ødela plakater og stjal anlegget og i samme slengen så måtte det ekstra politi inn for å beskytte de som holdt en LOVLIG demonstrasjon(SIAN og NP).

Hvorfor oppfører venstresiden deg slik egentlig?

Politiet i Danmark har ikke gjort noe annet enn det politiet i Norge BURDE ha gjort for lenge siden, kasta ut de som er her ulovlig!

http://www.dagbladet.no/2009/08/13/nyheter/politiaksjon/innenriks/utenriks/7644597/

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide