lørdag 21. mars 2009

Jeg lurer på.....

Jeg lurer rett og slett hva han Afrikaneren som ble banka opp av noen dørvakter i Oslo for litt siden skulle skyllt på hvis han var hvit? Rasisme kunne det jo ikke vært da, kanskje han bare hadde måtte innrømme at han oppførte som seg en drittsekk og at vaktene fikk nok?

Men da vet vi jo det, på Onkel Donald så er det INGEN personer som er mørke i huden. For hvis vaktene der er rasister som offeret her altså mener så tviler jeg på at de noengang har sluppet inn noen som ikke er hvite. Det er jo ganske logiskt egentlig.

På spørsmål om hva de tror var årsaken til at de ikke ble sluppet inn på utestedet Onkel Donald, er de to kameratene krystalklare:

- Rasisme! Helt klart. Det var mange andre med slike sko. Hvorfor skulle akkurat vi ikke komme inn? spør de to, som begge er mørke i huden.


Det blir som med ambulansesaken, EN av mange tusen får litt dårlig behandling og da er det rasisme med ei gang.. Hvem er det som lærer folk opp i å rope rasisme med ei gang de blir behandler som mange andre nordmenn?

- Jeg ble nektet adgang og banket opp på grunn av hudfargen

torsdag 19. mars 2009

Jeg tror forsatt han er uskyldig

Denne saken lukter svidd lang vei og jeg tror forsatt at Stig Bergquist er uskyldig..

Les mer om hva jeg mener om denne saken fra sist jeg blogget om saken:

Kan han være uskyldig?

Ser politiet har opphevet kravet om isolasjon og forbud mot massemedier så hvis du leser dette Stig Bergquist, vi er mange som tror du er uskyldig og vi er mange som støtter deg. Det er bare å se på alle kommentarene som kom inn sist jeg blogget om saken.

vg dagbladet tv2 riks24

Nytt lavmål!

Og hijab debatten når et nytt lavmål.
Denne gangen er det ei muslimsk jente som sutrer over at hun ikke fikk jobbe med hijab på en 7-eleven på Torshov i Oslo.

Tanveer hadde ikke på hijab da hun var i jobbintervju med den samme sjefen fordi hun begynte med hodeplagget dagen før hun skulle begynne på 7-eleven.

- Jeg prøvde den i butikken for første gang dagen før min første arbeidsdag, og fikk ikke lyst til å ta den av, sier Tanveer.

Hun mener det er irrelevant hvor lenge hun har gått med hijab.

- Nå er det en del av min identitet, sier Tanveer.

Neste gang jeg skal søke jobb så skal jeg kle meg skikkelig og hvis jeg får jobben så skal jeg møte opp i vikinghjelm på første arbeidsdag og påstå at det er en del av identiteten min for jeg har jo tross alt gått med den en dag eller to. Eller kanskje finnlandshette? "Nå er det en del av min identitet" For noe forbanna tull! Er det rart flere og flere nordmenn vender seg imot muslimer???

Har en liten opplysning til dere muslimer som måtte lese dette, det er nettopp slike saker som skaper "fremmedfrykt" og "fordommer" som venstresiden har tatt patent på å si.

Kan jo legge til at det er krav til hva slags tøy man ikke kan gå med på 7-eleven.
- Hijab bryter med 7-elevens uniformsreglement. Vi kan for eksempel ikke jobbe i shorts, treningsbukse eller bikini, sier Catalgöl.

Forresten, nudister sin identitet er å være NAKNE, kanskje de skal starte å kreve å få jobbe nakne i service bransjen? Nam nam, en mann eller ei dame på 62år som står naken på 7-eleven og serverer deg pølser.. mmmmmmmmmm...

Fouzia (20) ble nektet å jobbe med hijab

onsdag 18. mars 2009

BRA!

Nå har Josef Fritzl sakt seg skyldig i alle tiltalepunkter inkl. uaktsomt drap, nå er det bare å håpe på at han ALDRI får gå fri i offentligheten igjen! Som jeg har skrevet før, dette er virkelig en "person" som fortjener å miste alle friheter og bli strippet for all makt.

edit: noen medier melder om at han forsatt nekter for punktet som handler om slaveri.

Fritzl erklærer seg skyldig i uaktsomt drap
Fritzl sier seg skyldig i uaktsomt drap - vg
Fritzl sier seg skyldig i drap - dagbladet
Josef Fritzl tilstår drap på tvillingsønn

Frem med offerkappa!

Ja da var det frem med offerkappa igjen, denne gangen er det generalsekretær shoaib sultan i islamsk råd Norge som mener det at politikerne mobber muslimer.

- Det er skjedd en dramatisk endring i hva det er tillatt å si om muslimer. Nå er det nok, sier generalsekretær Shoaib Sultan til Dagsavisen.

Ja endelig starter muslimer å bli likestilt med alle andre i landet uten å måtte bli behandlet med silkehansker som de er blitt så godt vant til. Det kan ikke være greit å leve i et stort og slemt land som Norge der man har demokrati, ytringsfrihet og religionskritikk som 3 store fordeler med å bo i dette landet.

Det at islamsk råd Norge får støtte fra staten ser jeg som meget suspekt og på linje med at sos-rasisme får støtte fra staten for begge de orginasasjonene jobber imot demokratiet og det norske folk.

- Muslimer føler seg mobbet

Les også:
Ja SELVFØLGELIG

Er forkynnelse av koranens lære lovstridig i Norge ?

Det skulle jo bare mangle også da!!

Et av de store oppslagene i dagens nettaviser er at AIG må betale tilbake de mange bonusmillionene de delte ut på tross av finanskrisen og det at de selv hadde trygglet om "hjelpe-milliarder".

Og det skulle jo bare mangle også da at de tvinges til å betale tilbake de pengene, slikt tullete opplegg burde slåes hardt ned på og alle som spør om penger burde etterforskes NØYE før de får ei eneste krone i hjelp.

Og ikke minst så burde sjefene i AIG fått sparken UTEN noe form for fallskjerm bare for å statuere et eksempel.

Det samme gjelder toppene i DNB NOR

AIG må betale tilbake bonusmillioner - vg
AIG må betale tilbake bonusmillioner - dagbladet
Tvinger AIG til å betale tilbake - riks24
Tvinger AIG til å betale tilbake - tv2

Kanskje ikke så rart heller da..

FrP er størst på ny meningsmåling og det er jo kanskje ikke så veldig rart heller da.
I det siste så har det jo ikke vært noe annet enn rot i den sittende regjeringen med folk som har måtte gå, lovforslag som mer eller mindre har blitt presset gjennom for så å bli trekt igjen etterhvert pga. motstand selv om lovforslaget ALDRI skulle vært tatt opp i førsteomgang uansett. Og nå er jo det siste at det er blitt innkalt til krisemøte fordi at medlemmene innad i AP ikke klarer å komme til enighet om hvor de står i islam debatten, noen er vel litt mer redde enn andre for å tråkke noen på tærene og noen er ute etter å lyve tilbake noen av stemmene de har mistet til FrP..

Og FrP er vel mer eller mindre det eneste partiet som sier nøyaktig det fler og fler nordmenn tenker og mener, nok er nok og noe må skje!

Så har vi jo sauskallene som mener "vi vil jo noe mer enn bare billig sprit" Vel, hva hjelper det å ha dyr sprit når vi er i mindretall om noen år uansett og da mister dette landet mens hele oljefondet blir overført til saudi-arabia?
Uansett hva man måtte si om FrP sin politikk så er iallefall en ting sikker og åpenlyst(for de som har øynene oppe iallefall) og det er at uansett hva som skjer så må vi iallefall sikre vår egen eksistens i dette landet og slik som det er på vei nå så har vi ikke mange generasjonene igjen før vi drives ut av europa slik jødene ble drevet ut av Egypt og de områdene i sin tid. De av oss som ikke blir brukt som slaver iallefall.

Fremskrittspartiet størst i ny meningsmåling
Frp størst i ny måling - tv2
Frp størst i ny måling - riks24
Islamkrangel førte til hastemøte i Arbeiderpartiet - tv2
Islamkrangel førte til hastemøte i Arbeiderpartiet - riks24
Jens stoppet islamdebatten i Ap

tirsdag 17. mars 2009

Hva faen slags straff er dette da?

Før jul ble 33 år gamle Abdalla Mohammed Abdi utsatt for grov vold midt på Oslos paradegate. Politiet krevde fengsel i seks måneder for gjerningsmannen. Han er nå dømt til samfunnstraff i 55 timer.


55 timer samfunnsstraff for å slå og sparke en mann i hodet flere ganger og så spytte på han?

Hva slags kardemomme land er det vi egentlig bor i? 1års fengsel hadde jo vært en mye mer passende straff. For hva er egentlig 55 timer samfunnsstraff? 55 timer med å sitte i solsteiken og slappe av mens man egentlig skulle malt over noen gamle tagginger en eller anna plass? Eller klippe noen gressplener?

- Jeg mener dette er en riktig dom fordi forut for denne voldsutøvelsen fra min klient var det omstendigheter som var svært provoserende for ham. Hans voldsutøvelse er en ren respons for denne forutgående provokasjonen, sier 26-åringens forsvarer Petter Bonde til TV 2 Nyhetene.

Det lyder jo godt for den videre utvikling i Norge, de fleste muslimer blir jo provosert år noen kritiserer islam og mange muslimer er jo provosert bare av den vestlige levemåten.
Skal muslimer i fremtiden bare kunne slå ned og sparke folk bare fordi at de er imot islam for å så bare få noen timer samfunnsstraff? Jeg blir provosert av å se utenlandske tiggere mer eller mindre presse bort norske tiggere, skal jeg bare sparke og slå de fordi at det provoserer meg? Nei, det er huleboer mentalitet.

Jeg kunne til en viss grad forstått dommen hvis det ikke var noen bevis i saken, men dette ble for faen med filmet!!

Til sammenligning så fikk to nederlandske statsborgere henholdsvis 19 og et halvt år og 16 års fengsel for smugling av 11 kilo heroin og 2,4 tonn hasj til Norge.

Dette gir 55 timer samfunnsstraff
Dømt til samfunnsstraff for vold filmet av TV2
Grov vold ga samfunnsstraff

Les også:
- Voldsmenn ler av rettsvesenet
- Grov og uprovosert vold bør ikke gi samfunnsstraff
- Voldsdommen må ankes

Noe du aldri hører fra venstresiden.....

Endelig hiver Norge seg inn i kampen mot våpen smugling inn til gaza og det er bra for det er der det største problemet ligger.
Hadde ikke terroristene i hamas smuglet inn våpen til gaza så hadde det ikke jevnlig regnet raketter inn over Israel og da hadde heller ikke Israel hatt noen grunn til å forsvare seg slik som de gjorde med de midlene de har.

Men til den delen du aldri hører fra venstresiden.
• Befolkningen er fysisk innestengt, og kommer ikke ut uten tillatelse fra Israel eller Egypt.


Man Få alltid høre om hvor store og stygge jødene er som har den muren mot gaza for å forsvare seg mot selvmordsbombere, men hvorfor er det ingen som klager på det faktum at egypt har bygget noe alla samme muren? Hvorfor er det ikke protester mot Egypt som også holder disse galningene innesperret?

Er det fordi at Egypt ikke består av jøder og dermed ikke er gøy å klage på og protestere mot?
Er det fordi at Israel bygget muren for å beskytte sine sivile mot angrep mens Egypt bygget den for å beskytte turismen i landet?
Kan noen forklare meg hvorfor venstresiden syntes det er så mye værre når Israel gjør en ting enn når Egypt gjør samme tingen?

Norge vil stoppe våpensmugling til Gaza

Håper hun

Jeg håper datteren til Josef Fritzl spytter på han hvis hun får sjansen.
Jeg blir helt dårlig bare at å se bildet av den jævla tyranen.

Får satse på at han må tilbringe sine siste dager i fengsel. Den verste straffen for en maktsyk kontrollfreak som den fyren der er å havne i fengsel og bli strippet for ALLE makt og kontroll.

Fritzl svarte med taushet bak ringpermen sin igjen
Elisabeth Fritzl (42) forklarer seg nå
- Jeg så Fritzl inn i øynene
I dag må Fritzl høre om datterens lidelser
Josef Fritzl: Skyldig i voldtekt, nekter drap

Nesten korrekt

Stortingspresident Thorbjørn Jagland (Ap), går til angrep på sitt eget parti i islamdebatten.


Jagland mener partiet forsøker å skape en frykt som ikke er reell for å vinne velgere. I forrige uke lovte Martin Kolberg at Ap skulle gå til kamp mot radikal islam, men Jagland mener Kolberg ikke engang vet hva det er.


Vel, han har iallefall nesten helt rett. islam ER en reell trussel mot demokratiet og ytringsfriheten i alle verdens land.

Og ja AP gjør det KUN for å vinne velgere, for de kommer ikke til å holde et eneste løfte om innstraming i asylpolitikken ol. De ser hvor mange velgere FrP trekker med sin politikk ettersom nordmenn starter å bli dritt lei alt stresset og belastningen innvandringen fører med seg og da passer det jo greit å mer eller mindre kopiere FrP sin politikk på området.

Den delen der han mener at Kolberg ikke vet hva radikal islam er for noe har han nok veldig rett i, for det hele er som sakt bare et forsøk på å lyve seg til flere velgere.

Og som vanlig sier Siv Jensen det de aller fleste tenker og mener, - Jagland har mistet kontakten med den virkelige verden

- Et uttrykk for at partiledelsen er irritert på Jagland
- Hva er det egentlig Ap mener?
- Galt å skape en frykt som ikke er reell
Jagland angriper eget parti for «oppkonstruert» islam-trussel
Jagland refser Aps islampolitikk

Hadde dette vært FrP

Ja da truer altså AP med u-hjelp kutt til de landene som ikke vil ta tilbake asylsøkere som har fått rødt kort her i Norge.

Arbeiderpartiets innvandringspolitiske talsmann Arild Stokkan Grande aksepterer ikke at Norge skal være et fristed for asylsøkere som har fått avslag på sine søknader.


Hvis dette hadde vært FrP sitt forslag så hadde rasisme beskyldningene haglet og diverse andre beskyldninger om brunt "grums" og "oppgulp" hadde nok også stått i kø.
Skal jo bli gøy å se hvor mange slike beskyldninger det kommer nå som de er AP som står bak forslaget som de fleste vet bare er et forsøk på å vinne tilbake de velgerene de har mistet til FrP i det siste og alle vet jo at AP ikke kommer til å sette truslene ut i livet..

AP har jo tross alt godtatt at Norge har vært er fristed for asylsøkere som er blitt utvist og kriminelle innvandrere sålenge de har vært med makta, hvorfor snu akkuratt nå hvis det ikke bare er et typisk desperat forsøk på å vinne tilbake velgerene?

Les mer om hvor mange asylsøkere som blir sendt hjem kontra hvor mange som får avslag her: Dette er for dårlig!

Arbeiderpartiet truer med u-hjelpskutt
Ap truer med u-hjelpskutt - tv2
Ap truer med u-hjelpskutt - Riks24

mandag 16. mars 2009

Kommer egentlig ikke som et sjokk

Med massakrene i USA og Tyskland friskt i minnet så kommer det egentlig ikke som noe sjokk når det er blitt avslørt at en ung gutt hadde planer om å drepe folk på skolen sin i dag. Desverre så finnes det veldig mange personer i verden med et sykt behov for oppmerksomhet og å true med noe slikt gir jo veldig mye oppmerksomhet.

Om det var alvorlig ment eller bare ment som en stygg spøk håper jeg ikke kommer til å ha noe å si med tanke på straff for denne personen for slikt bør slåes hardt ned på uansett.

Håper det ikke kommer til å skje noen flere slike massakre rundt om i verden, selv om jeg desverre regner med det :(

Nordmann avslørte dansk skolemassakre-plan
Nordmann avslørte skyte-trussel
Trussel om skoleskyderi i Helsingør
Norsk 16-åring tipset om trusler mot dansk skole

Dette er for dårlig!

Riks24.no melder om at bare noen få hundre av de 7.000 asylsøkerne som kom til Norge fra Afghanistan, Eritrea, Irak, Iran og Somalia i fjor blir sendt ut, selv om de har fått avslag på søknaden om asyl.

Dette syntes jeg er utrolig dårlig gjort mot nordmenn som forsatt må være naboer til mottak rundt om i Norge som huser disse personene som har fått avslag på sin søknad.

Jeg ser absolutt ikke problemet, nei på søknad = RETT ut med første fly. Norge må gjerne betale for flyreisen for min del.

Ser også at det er en gruppe på Facebook som tar til orde for å sende ut kriminelle innvandrere som ikke er Norske statsborgere og får å innføre en prøvetid på noen år for personer som får Norsk statsborgerskap. Gruppen har over 26.000 medlemmer og har en økning på 6000 medlemmer bare det siste døgnet.

Og det er vel heller kanskje ikke så rart når mer enn 96% av de som kommer til Norge ikke har ID-papirer med seg, hva skjuler de egentlig?

Til sammen kom det 14.431 asylsøkere til Norge i 2008, mer enn en dobling i forhold til 2007. Bare 3,8 prosent (543 personer) identifiserte seg med pass. Resten hadde ikke ID-papirer. (©NTB)



Få asylsøkere returneres til sine hjemland - Riks24

Få asylsøkere returneres til sine hjemland - Tv2
Få asylsøkere returneres til sine hjemland - vg

Syntes det er på sin plass

Syntes det er på sin plass å kalle en som pisser på andre for en gris. Å kalle en person for "tullebukk" kommer jo ikke i nærheten av å beskrive en rusa fyr som står og pisser på andre personer og biler.

Og du kan banne på at Espen Smith hadde sakt det samme hvis Ali var hvit, men da hadde ingen i norge brydd seg. Og hylekoret som ropte om rasisme hadde heller ikke brydd seg om Ambulansesjåførene var negre og Ali var hvit.

- Faen, din gris, sa jeg

Det var da veldig!

Det var da veldig å mye ras som har gått i det siste, både leire, stein og snøras :(
Heldigvis så har det ikke omkommet så mange i disse rasene, men desverre så omkom en person i snøraset på Svalbard :(

Det bør vel snart gjøre noe mer for å sikre bedre mot ras og da spesielt mot snøras. Mange plasser settes det opp store gjerder i rasutsatte områder som holder snøen på plass og noen plasser utfører de også kontrolerte ras, med å sprenge snøen bort.

Mine største kondolanser til de etterlatte som mistet en i raset på Svalbard.

Hundesøk etter ras i Bergen
Seks personer evakuert etter steinras i Bergen
Steinras i Bergen
Rasofre fortsatt livredde
En omkom etter snøras på Svalbard
- Vi har ventet på at dette skulle skje
Skader for 45 millioner etter kjemperaset
Vil flytte hele rasgrenda i Namsos
Namsos-raset gjorde skade for 45 millioner kroner
Giske: - Et mirakel at det gikk bra
Ingen tatt av skred i Troms
30-åring omkom i ras på Svalbard
Hentet ut pus fra rasområdet
Steinras i Bergen
Snøskred i Troms
Ingen savnet etter snøskred i Tromsø
- Ingen ble tatt av raset

Volden blir bare feigere og feigere

Det er ikke lenge siden vi kunne lese om noen kriminelle ungdommer som var så feige at de angrep en 21 år gammel kvinne som satt i rullestol og nå så var det to feige gjengmedlemmer som angrep en 60 år kvinnelig natteravn i Moss. Og så har vi jo alle knivstikkings episodene den siste tiden og faktisk noen skyte episoder, slik jeg ser det så er jo skytevåpen toppen av feighet etterfulgt av knivbruk og vold mot eldre og personer i rullestol.

Er det abre meg eller starter volden å bli mer og mer feig her i Norge? Men desverre så er det også slik at jo feigere volden blir jo farligere blir den desverre.

Er ikke så mange år siden at kranglet man så gikk man ut og sloss 1 mot 1 UTEN noen form for våpen og så var man venner etterpå igjen, hvor har det blitt av denne tiden? Hva er det som gjør at volden har blitt så utrolig mye feigere? Hva er grunne til at det er stadig mer vold i Norge?

Fortell meg gjerne din mening i debatten under her..

riks24 riks24 vg vg vg dagbladet dagbladet tv2

Gjør gatene tryggere, bli natteravn du også! http://natteravn.no/

Håper han råtner i fengsel.

Jeg håper Josef Fritzl kommer til å råne i fengsel, selv om det bare ser ut som det er mulig at han bare får 6års fengsel.

Josef Fritzl blir beskrevet som et kriminaltilfelle det kun finnes ett av i hvert hundreår: Gjennom 24 år holdt han sin egen datter innesperret i et hemmelig rom i kjelleren under familiens hus, voldtok henne utallige ganger og satte sju barn på henne.

Ett av barna døde kort tid etter fødselen. Elisabeth Fritzl hevder faren lot være å skaffe nødvendig legehjelp, og derfor er han tiltalt for drap.


Noe sykere mann enn Josef Fritzl skal man lete lenge etter og jeg håper derfor han blir dømt for ALT han er tiltalt for og aldri kommer ut av fengsel igjen.

Og nå sitter han også å griner i retten, som om noen skulle få sympati for han? Håper ikke det.

Dommen kan også komme allerede på torsdag.

dagbladet vg vg vg vg vg dagbladet dagbladet dagbladet dagbladet tv2 tv2 tv2 tv2 tv2

dagbladet vg vg vg tv2

Les også:
Får han lovens strengeste straff?

Fy som tiden løper når man holder på med noe

Det er sykt åssen tiden løper når man holder på med noe, når jeg sitter her og skriver dette så er klokka 06:12 på morgenen og jeg har enda ikke fått lagt meg!
Men slik blir det når man sitter og fikser litt på bloggen og tester ut litt forskjellige ting.

Største forrandringen jeg har gjort er vel det at jeg har gått fra 2 rader til 3 rader noe som gjorde at bloggen ble mer oversiktlig syntes iallefall jeg. Men det ble jo selvfølgelig noen problemer inni det hele. Fant en ferdig mal på internett til 3 rader. og den var ikke helt stabil for å si det slik. Alle "avstemningene" forsvant desverre og så funket det ikke lenger å skrive "kommentarer" på postene jeg legger ut. Men etter mye om og men så kom jeg meg tilbake til det jeg hadde fra før, altså 2 rader og kommentarer funket. Så fant jeg en guide til åssen man skal kode 3 rader selv med å endre på ting i HTML, da ble det plutselig mye bedre og jeg ble veldig fornøyd.

Satt ganske mange timer med dette her, for selv om man skulle ikke tro at det var så stress så var det ikke så utrolig lett for en som ikke har de største it kunnskapene og heller ikke har drevet noe særlig mye med HTML :p

Nå sier jeg god natt og sov godt til folket som sikkert ikke lese dette jeg sitter her og skriver uansett ;)

søndag 15. mars 2009

Ja SELVFØLGELIG

Bare å ta på seg offer kappa og anklage politikere som belyser problemene Norge har for tiden for at muslimer har det værre nå enn før hijab saken starta.
Muslimer og religionen islam har jo selv INGEN skyld i at nordmenn sitt syn på muslimene og islam er i ferd med å forrandre seg!
Undertrykkelse av kvinner og det ar nordmenn bare er noen vantro sønner av satan har jo ikke noe med saken å gjøre!? Har det vel?

For øvrig skal "avgudsdyrkere", dvs mennesker som ikke er jøder, kristne eller muslimer, drepes - dersom de ikke konverterer til islam og betaler løsepenger. En må formode dette også må gjelde vår tids humanetikere, marxister, og buddister. Bestemmelsen om dette finner vi i kap. 9:5 som sier:

" Men, når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, - pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, - nåderik ".

Les mer på Er forkynnelse av koranens lære lovstridig i Norge ?

tv2
Sjekk også ut denne bloggen:
Enda en artikkel som fremmer tullete påstander!

Vil ha islamsk revolusjon over hele verden.

Beryktede al-Shabab herjer i Sør-Somalia og vil ha islamsk revolusjon over hele verden. Har innført pisking og amputasjon som straff


Herregud da, vi må jo bare alle sammen stemme partier som legget til rette for at islam kan etablere seg politisk her i Norge. Ja til å stemme sv, rødt, ap, sp og resten av den gjengen der, vi må la islam få mer innflytelse her i Norge NÅ!

(håper ingen tok meg seriøst her nå)

dagbladet

Ja da braker det løs

Store opptøyer i Pakistan, ikke uventet så bedriver de mye hærverk og setter fyr på ting. Selvfølgelig ikke sine egne ting, men andre sine ting. Kan de ikke vise at de virkelig bryr seg om det de gjør opprør mot og heller sette fyr på sine egne biler enn andre sine?

Opptøyene blusset opp etter at en representant for Den muslimske ligaen i Pakistan gikk ut og sa at den populære lederen Nawaz Sharif var blitt plassert i husarrest. Dette benekter pakistanske myndigheter.


vg dagbladet tv2 dagbladet

Fjern det!

Kronprins Haakon skal besøke et oljeboringsfartøy i Mexico og der er det ikke lov med skjegg av sikkerhetsmessige årsaker og han har dermed søkt om tillatelse til å komme ombord med skjegg!
Jeg ser ikke problemet, er det ikke bare å respektere at slik er det og bare ta skjegget? Hvorfor drive å mer eller mindre kreve særkrav? Man ser jo åssen det har gått her i Norge med de mange særkrav en del folk har starta å kreve, ikke bra :p

tv2 vg kjendis

Kommer ikke til å hjelpe noe uansett

Tobakken havner under disken, men kommer det til å hjelpe noe? Nei det tviler jeg sterkt på. Jeg starta ikke å røyke fordi at jeg syntes pakkene som sto i hylla på butikken så så fine ut, jeg starta å røyke fordi at jeg ikke visste bedre i min ungdom og hadde jeg visst bedre så hadde jeg nok starta uansett. Og kjenner heller ingen som har starta å røyke bare fordi at de har sett ei pakke røyk i butikken. Det er liksom ikke slik at røyk kjøpes på impuls. "oi, den pakka med røyk der, den så fin ut. Lurer på om jeg bare skal starte å røyke i dag" Det er ikke slik det skjer.

Men for all del, bare å pakke tobakken ned under disken, jeg kjøper mitt i Sverige og Danmark uansett for jeg gidder ikke å sponse regjeringen med blodpenger, ja det er blodpenger for de er så "imot" tobakk at bruker sykt mye penger på å opplyse om hvor farlig det er osv. selv om de vet at det ikke hjelper noe uansett. Men de viser jo iallefall at de "bryr" seg. Hadde de brydd seg så hadde de gjort tobakk ulovlig i Norge, men det bringer ikke like mye penger i statskassa, selv om de sikkert hadde fått inn en del penger på å bøtelegge folk som røyket uansett.

Som Denis Leary sier, du kan lage sigaretter som kalles "svulst" og ha et stort dødningshode på fremsiden av pakka og folk ville forsatt røyka de.



vg

Gratulerer, dere klarte det!

Voldelige demonstranter:- Ville bare vekke Norge

Gratulerer, det klarte dere virkelig også! aldri før har så mange nordmenn fått sett hva slags berme venstreekstreme faktisk er. Sist vi hadde værre problemer med noen ekstreme her i Norge var vel under 2 verdenskrig da høyreekstreme innvaderte landet. Venstreekstreme ER mer voldelige og brutale enn det høyreekstreme er, punktum.

Håper

Jeg håper mannen som kasta stein mot politiet får maksimumsstraff. Og hadde bare alle de andre drittungene som også kastet fyrverkeri og annet dritt blitt tatt og fått samme straff så hadde det vært helt topp! Jeg er så dritt lei av venstreekstreme suppehuer som tror de er så mye bedre enn alle andre. De er faktisk mye værre enn høyreekstreme nazi svin, for de er så fulle av dobbelmoral at det er direkte kvalmende!

Men for å sammenligne så er det ganske sykt, han polakken som sparka en person til døde i Oslo for litt siden fikk bare 4 års fengsel for drap. HVA FAEN!?! 4ÅR?

dagbladet vg
-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide