mandag 16. mars 2009

Håper han råtner i fengsel.

Jeg håper Josef Fritzl kommer til å råne i fengsel, selv om det bare ser ut som det er mulig at han bare får 6års fengsel.

Josef Fritzl blir beskrevet som et kriminaltilfelle det kun finnes ett av i hvert hundreår: Gjennom 24 år holdt han sin egen datter innesperret i et hemmelig rom i kjelleren under familiens hus, voldtok henne utallige ganger og satte sju barn på henne.

Ett av barna døde kort tid etter fødselen. Elisabeth Fritzl hevder faren lot være å skaffe nødvendig legehjelp, og derfor er han tiltalt for drap.


Noe sykere mann enn Josef Fritzl skal man lete lenge etter og jeg håper derfor han blir dømt for ALT han er tiltalt for og aldri kommer ut av fengsel igjen.

Og nå sitter han også å griner i retten, som om noen skulle få sympati for han? Håper ikke det.

Dommen kan også komme allerede på torsdag.

dagbladet vg vg vg vg vg dagbladet dagbladet dagbladet dagbladet tv2 tv2 tv2 tv2 tv2

dagbladet vg vg vg tv2

Les også:
Får han lovens strengeste straff?

22 Kommentarer:

Anonym sa...

Hvorfor det? Fengsel er det beste stedet han kan håpe på. Han er satt i isolasjon, så han er trygg for de andre fangene. Kastes han ut av fengsel har han ingen beskyttelse lenger, og det er nok av dem som kunne tenke seg å gi ham en omgang eller verre.

Anonym sa...

Anonym 1:::::
Skjønner hva du mener,
det monsteret der skulle vært banka opp
hver dag på et sykehus,så de kunne lappan
sammen igjen til neste dag. (han er jo gammel)

Vi har jo alle hørt hva han har gjort "ute" de
siste 60ÅRENE!!!

Denne mannen kan IKKE være fri noe mer, han
har jo levd ALT for lenge, den drittsekken.

Anonym sa...

tror nok alle er enig i at han burde straffes strengt..beste straffen han kunne ha fått er; lås han inne i kjellern å gi han samme omgang han ga Elisabeth...resten av levetiden hans, fengsel, forvaring bla bla bla..er altfor godt for et sånt monster, ikke kast bort penger på rettsak engang...mener jeg å mange med meg, man kan jo sette han i kapestokk noen dager før man sperrer han inne i hans egen bunker:)

Anonym sa...

Problemet med å sette han i sin egen bunker er jo at han kontroll der. i fengsel tas all kontroll fra han. det er nok det som kommer til å bli best(verst) for han.. ikke misforstå. skal gjerne hatt 30 min alene i et rom med han. men han strippes for all sin makt og det er det verste han kan tenke seg.

Anonym sa...

bøtt wai??

Anonym sa...

fordi han har et kontroll ønske som er så sterkt at han MÅ ha kontroll over noe i sitt liv.

det vil si at hvis han mister det lille han har av kontroll så er det verre enn hvis du knekker en arm på han. dette er snakk over LENGRE sikt. ikke bare umidelbar smerte. (beklager skrive feil)

Anonym sa...

syns i grunn litt synd på gamle Josef jeg

Anonym sa...

Mye rart (galskap) som skjer i Østerike. Kanskje fordi de er et ganske så lukket folkeslag, holder seg for seg selv. Dessuten tror jeg incest og annet faenskap er det mye av i sekter også. Likedan der en storfamilie bare bor på noen få rom. Men til syvende og sist er det gjerningspersonen som er fullstendig gal når man kan gjøre noe sånt. Og enda verre å tenke på at dette forgikk i flere år uten at noen hadde mistanke til noenting. Må jo være tilbakestående både kona og naboer hvis de ikke har sett et eneste tegn på at noe galt foregikk i huset.

Håper hele fyren råtner i fengselet!

Anonym sa...

han er jo allerede ute med perm jo

Anonym sa...

synd????ha ha...en sån menniska ska man skera med kniv lånsamt o hella salt i såret!!!! hade gerna gjort det med gledje..må han ruttna i ett helvete den sjuke jeveln!!!!

Anonym sa...

har lust att spy ner ja ser den jeveln...døda han me en gång..elektriska stolen!!!!!!

Anonym sa...

det beste hadde vert å la han komme på et dritt fengsel å la han lide til sine siste dager.
han kan jo få prøve å bli behandla som en dritt han å.
henretelse ville ha vert alt for snilt.

Anonym sa...

Drittsekken kan ikke få dødsstraff, da slipper han for billig unna! Sett han i fengsel for resten av livet, og forhåpentligvis så blir han rundjult for så å bli lappet sammen igjen, gang etter gang etter gang etter gang! Hvis han slipper ut får det er gått et 10år, så kommer han til å bli drept (og forhåpentligvis så blir han drept av en syk sadist)!

Anonym sa...

man er ikke sadist når man dreper han...
rett og slett, han fortjener d.
ta det med ro, han kommer ikke ut igjen, han er 78 år!

Anonym sa...

Counterpoint

Uansett hva han har gjort er det uten tvil et resultat av genetiske (personlighetstrekk fra fødselen av) og sosiale / miljømessige (mishandlet selv som barn) faktorer som han ikke egentlig selv har hatt kontroll over. Han er et resultat av sosiale problemer og er ikke noe "monster". Alle (relativt) normale mennesker som utsettes for de riktige/gale miljøpåvirkningene har det i seg til å utvikle seg til Josef Fritzl.

Alle som har noe som helst kunnskap om psykologiske studier vil kunne fortelle dette. Alle kriminelle bør behandles som psykisk syke, for det er det de er når de kan bryte sosiale normer så til de grader.

Bringer meg til mitt hovedpoeng.. Hele "vurdering om personens psykiske helse" er fra et sosialpsykologisk standpunkt tåpelig, ettersom alle grove kriminelle er psykisk ustabile.

Psykisk behandling for alle eller ingen.

Anonym sa...

Mannen hadde sitt eget personlige harem bestående av sine egne barn og barnebarn.. hvis vi skal følge venstresidens tankegang er det vel synd på den mannen.. stakkars Fritzl.

FRP ville kastrert mannen!

Unknown sa...

En person som gjør dette kan ikke være frisk, og miljøet har ødelagt ham. Det er så ufattelig vanskelig å sette seg inn i hva som kan ha skjedd som har gjort slik at det har gått så utrolig galt for Fritzl. Og det er forferdelig synd at dette går ut over andre personer enn ham selv.

Likevel skal jeg tenke litt FRP her, for dette er en mann som er så ødelagt og har gjort så mye fælt at verden klarer seg bedre uten ham. Henrettelse ville antageligvis vært det beste for denne mannen. For jeg tror ikke han kan reddes.

kyrre fjeldvik sa...

Forbrytelsene Fritzl har begått, er uhyrlige. De kan ikke tilgis, men ved å lytte til det denne mannen har å si, kan vi kanskje lære noe? Lære at vold mot barn fører til skadevirkninger som i verste fall kan ende som dette.
Jeg har jobbet som kriminalreporter i mange år, og det var èn ting som aldri slo feil: De som hadde begått drap, var alle ofre for en barndom full av vold og elendighet.
Det er en grunn til at noen mister "sperrene" og begår de verste forbrytelsene!
Forbrytelsene Fritzl har begått, er uhyrlige. De kan ikke tilgis, men ved å lytte til det denne mannen har å si, kan vi kanskje lære noe? Lære at vold mot barn fører til skadevirkninger som i verste fall kan ende som dette.
Jeg har jobbet som kriminalreporter i mange år, og det var èn ting som aldri slo feil: De som hadde begått drap, var alle ofre for en barndom full av vold og elendighet.
Det er en grunn til at noen mister "sperrene" og begår de verste forbrytelsene!

Anonym sa...

Alle dere som kommenterer her, viser jo bare at Fritzl er menneskelig.

For det er han, et menneske. Men folk er så ignorante og fylt av frykt, at de ikke klarer å se dette. De klarer ikke se sannheten i øynene.
Dere viser jo samme mynt som Fritzl, når dere snakker om å pine ham osv. Dere viser det animalske i dere også.

Korrupsjon, pine, elendighet, kameraderi... er noe som er en stor del av verden, også i Norge. Men folk lukker sine ignorante øyner.

Husk at religion nettopp er skapt og opprettholdt av Frykt + Ignoranse! Hadde folk lagt bort frykten for døden, å startet å fundere og vurdere i stede for å være ignorante - ja da hadde vi ikke hatt noe religion og krig. Vi hadde også hatt en mye bedre verden. En verden som gir frihet under ansvar, å straffer folk etter hva de har gjort.

Anonym sa...

Jeg synes ikke det skal være lov. Vis noen gjør noe sånt burde dem ikke få lov til og gå ut av fengsel. Gjør man det en gang, er det utrolig stor sjanse for at man gjør det igjen. Jeg synes heller sånne mennesker burde få dødsstraff. Men det er nå meg da :-)

Anonym sa...

Jeg skulle ønske han fikk akuratt det samme tilbake. At han ble stengt der nede. Jeg synes det er fælt at dette, som jeg hvet skjer nesten bare med jenter. Det er som en lek for ham, dominanse. Det værste er også at hun har fødet barna hans. Jeg synes det er helt forferdelig og bli tvunget til sex, føde uten hjelp, det må være så utrolig forferdelig. Jeg tror jeg kunne drept den mannen uten og føle meg skyldig. Det er kanskje fælt og si. Men noen ganger, så må man nesten bare gi dem tilbake det de gjør mot andre. Gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg. ;)

Anonym sa...

Det er IKKE synd på han! Han burde blitt steina.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide