søndag 15. mars 2009

Vil ha islamsk revolusjon over hele verden.

Beryktede al-Shabab herjer i Sør-Somalia og vil ha islamsk revolusjon over hele verden. Har innført pisking og amputasjon som straff


Herregud da, vi må jo bare alle sammen stemme partier som legget til rette for at islam kan etablere seg politisk her i Norge. Ja til å stemme sv, rødt, ap, sp og resten av den gjengen der, vi må la islam få mer innflytelse her i Norge NÅ!

(håper ingen tok meg seriøst her nå)

dagbladet

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Tvert i mot, muslimene har fått utstrakte rettigheter her til lands(slike som alle andre også har) og vet per tiden å benytte seg av dem.
Nå ”dealer” vi med en utdannet muslimsk "elite" som har lært seg retorikken i Norge. Disse "nye" fjes har blitt synlige i mediebildet, og har derfor ryddet plass for sine særkrav på øverste hylle.
De har greid dette ved hjelp av Venstre, Ap, Sv( SU)og Rødt - samt velvillige og servile journalister fra blant annet Klassekampen, Tabloid, Tv2 nyhetene og selvsagt ”gamlefar” selv; NRK!

Anonym sa...

Jeg synes det er en bedre ide og stappe alle pengene i olje fondet i lommene på Jens og Co.
Mot at de lover å flytte til Somalia og aldri komme tilbake, der kan de lære opp afrikanerne
norsk demokrati. At vi mister olje fondet gjør ikke noe, det å bli kvitt den rødgrønne hurra klubben veier opp mer enn nok. Uansett kommer de rødgrønne sjarlatanene til å spille bort penga uansett.
Flygern.

Anonym sa...

Se hvordan lov praktiseres i Kenya:
http://www.nothingtoxic.com/media/1236902087/Supected_Kenyan_Witches_Horrifically_Burned_Alive

Anonym sa...

Dette her er noe Støre & Co bør sjekke ut!

Anonym sa...

Arbeidledighetsbloggen er et passende navn ja. For sinte arbeidsledige, sykmeldte og trygdmotakere som gir de rødgrønne skylda for deres problemer, som tror at muslimene tar over verden og at Sinna-Siv har løsningene.

Anonym sa...

Fordelen med å innføre sharialover i Norge er at de aller fleste som kommer til å bli straffet er jo Somaliere og pakistanere. Det er jo stort sett de som voldtar og dreper.
Kanskje dette er det som trengs for å rydde opp i dette skakkjørte landet, moralsk sett.
JA TIL SHARIA I NORGE. HIPP HURRA.

Anonym sa...

Vi har sharia i Oslo også. Statig flere velger å gå utenom det norske rettssystemet og løse rettslige problemer etter sharialover. Jeg kjenner til at både privat og strafferettslige saker har blitt løst "privat" på denne måten. Jeg er ikke sikker på om jeg synes det er dumt eller ikke. Det har noe for seg at saker løses uten å belaste politi, påtalemyndighet og rettsvesen. På den annen side forstår jeg at det er en utfordring at det eksisterer et parallelt system. På den annen side så er det ikke uvanlig selv blant nordmenn å ordne opp seg i mellom, f.eks ta et pengebeløp for å ikke anmelde en sak.

Anonym sa...

Befolkningssammensettingen kommer til å være helt annerledes i 2020 enn den er i dag. [...] Det er innvandrerungdommen som kommer til å være våre ungdommer i framtida.

Politidirektør Ingelin Killengreen til Klassekampen, 04.02.2009

Lurer på hva SV-tantene skal gjøre når de har lykkes i målet sitt med å få gjort nordmenn til en minoritet?

67 000 nye innvandrere var rekorden i 2008, og dette skal de rødgrønne doble i 2009 i følge meldinger de har sendt ut til kommunene.

Tipper likestilling og frittgående kvinner kommer til å bli en morsom historisk kuriositet i fremtidens Norge.

72,8% av alle voldtektene i Oslo begås av ikke-nordmenn, og i 80% av tilfellene er offeret en etnisk norsk jente. Likevell fortsetter norske jenter å stemme på SV????

Her er en artig liten historie fra Saudi Arabia som viser hvordan de behandler gamle tanter der.
http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=52&tekstid=2390

Handler om en 75 år gammel enke som skal ha sine, etter Sharia rettmessige, 40 piskeslag for å ha sluppet inn sin nevø og hans kompis UTEN ANSTAND.

Kanskje norske jenter er vil ha strammere tøyler og klarere grenser? Da er SV/AP tingen å stemmel.

Anonym sa...

Er noen virkelig overrasket?!? >.<

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide