tirsdag 17. mars 2009

Hadde dette vært FrP

Ja da truer altså AP med u-hjelp kutt til de landene som ikke vil ta tilbake asylsøkere som har fått rødt kort her i Norge.

Arbeiderpartiets innvandringspolitiske talsmann Arild Stokkan Grande aksepterer ikke at Norge skal være et fristed for asylsøkere som har fått avslag på sine søknader.


Hvis dette hadde vært FrP sitt forslag så hadde rasisme beskyldningene haglet og diverse andre beskyldninger om brunt "grums" og "oppgulp" hadde nok også stått i kø.
Skal jo bli gøy å se hvor mange slike beskyldninger det kommer nå som de er AP som står bak forslaget som de fleste vet bare er et forsøk på å vinne tilbake de velgerene de har mistet til FrP i det siste og alle vet jo at AP ikke kommer til å sette truslene ut i livet..

AP har jo tross alt godtatt at Norge har vært er fristed for asylsøkere som er blitt utvist og kriminelle innvandrere sålenge de har vært med makta, hvorfor snu akkuratt nå hvis det ikke bare er et typisk desperat forsøk på å vinne tilbake velgerene?

Les mer om hvor mange asylsøkere som blir sendt hjem kontra hvor mange som får avslag her: Dette er for dårlig!

Arbeiderpartiet truer med u-hjelpskutt
Ap truer med u-hjelpskutt - tv2
Ap truer med u-hjelpskutt - Riks24

4 Kommentarer:

Anonym sa...

APe partiet har mistet ALL troverdighet!

Anonym sa...

Man må i alle fall ikke la seg lure av "Arbeiderpartiets" valgkampuspill nå!

Stem på nye partier fordi AP har sittet i en flertallsregjering og kunne ha korrigert alt dette de siste fire årene, om de hadde villet.

Send AP ut av regjeringskontorene etter valget, om de mener noe som helst med sin "nye innvandringspolitikk" så får de vise det mens de er i opposisjon de fire neste årene ved å støtte den nye regjeringens innstramninger.

Akkurat nå har AP ingen troverdighet, de har hatt en unik mulighet til å foreta korrigeringen i fire år, men har ikke gjort det!

Stem inn nye folk (Demokratene blir mitt valg)!

Anonym sa...

Stem venstre!

Anonym sa...

Det skulle jo bare mangle også da!!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide