onsdag 18. mars 2009

Kanskje ikke så rart heller da..

FrP er størst på ny meningsmåling og det er jo kanskje ikke så veldig rart heller da.
I det siste så har det jo ikke vært noe annet enn rot i den sittende regjeringen med folk som har måtte gå, lovforslag som mer eller mindre har blitt presset gjennom for så å bli trekt igjen etterhvert pga. motstand selv om lovforslaget ALDRI skulle vært tatt opp i førsteomgang uansett. Og nå er jo det siste at det er blitt innkalt til krisemøte fordi at medlemmene innad i AP ikke klarer å komme til enighet om hvor de står i islam debatten, noen er vel litt mer redde enn andre for å tråkke noen på tærene og noen er ute etter å lyve tilbake noen av stemmene de har mistet til FrP..

Og FrP er vel mer eller mindre det eneste partiet som sier nøyaktig det fler og fler nordmenn tenker og mener, nok er nok og noe må skje!

Så har vi jo sauskallene som mener "vi vil jo noe mer enn bare billig sprit" Vel, hva hjelper det å ha dyr sprit når vi er i mindretall om noen år uansett og da mister dette landet mens hele oljefondet blir overført til saudi-arabia?
Uansett hva man måtte si om FrP sin politikk så er iallefall en ting sikker og åpenlyst(for de som har øynene oppe iallefall) og det er at uansett hva som skjer så må vi iallefall sikre vår egen eksistens i dette landet og slik som det er på vei nå så har vi ikke mange generasjonene igjen før vi drives ut av europa slik jødene ble drevet ut av Egypt og de områdene i sin tid. De av oss som ikke blir brukt som slaver iallefall.

Fremskrittspartiet størst i ny meningsmåling
Frp størst i ny måling - tv2
Frp størst i ny måling - riks24
Islamkrangel førte til hastemøte i Arbeiderpartiet - tv2
Islamkrangel førte til hastemøte i Arbeiderpartiet - riks24
Jens stoppet islamdebatten i Ap

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Nå må velgerne ikke falle for billige valgkamputspill fra Arbeiderpartiet.

Det er helt klart at det er riktig som Arbeiderpartiet sier, det Må skjerpes inn på innvandrings og rettighetsutdelingen i Norge. Asylstrømmen må stoppes og det må stilles betingelser til de som er kommet.

MEN Arbeiderpartiet har sittet i en flertallsregjering i 4 år nå, de har pushet denne vanviddspolitikken med samme iver som de asylsøkende narkotikaselgerne!

Det er påfallende at AP nå, i valgkampen, plutselig skal endre syn!

Kast AP ut av regjeringskontorene, stem på Demokratene eller FrP (ikke shariaråd-Høyre).

AP bør programfeste sin innvandringspolitikk og vise innstarmningene i praksis de neste fire årene, mens AP er i opposisjon på stortinget og noen andre partier er i regjering. Først da er de troverdige!

Sammen med Høyre har AP hovedansvaret for at dette globaliserings- og innvandringseksperimentet har gått så galt her i Norge, selvsagt har også Krf, SP, V og SV også et stort ansvar - men H+AP må ta hovedansvaret.

Nå må velgerne straffe de partiene som har gjort grove feil og vi må få inn nye mennesker i regjeringslokalene som kan og vil rydde opp!

Anonym sa...

Ops, linken skulle være til Demokratene (sjekk ut programmet deres og bli positivt overrasket)

Roy Robin sa...

Demo.. hva for noe? Er det partiet som kommer på meningsmålingene som "andre partier" 0,02 prosent?

Anonym sa...

Kanskje ikke så rart heller da.. ??

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide