mandag 16. mars 2009

Syntes det er på sin plass

Syntes det er på sin plass å kalle en som pisser på andre for en gris. Å kalle en person for "tullebukk" kommer jo ikke i nærheten av å beskrive en rusa fyr som står og pisser på andre personer og biler.

Og du kan banne på at Espen Smith hadde sakt det samme hvis Ali var hvit, men da hadde ingen i norge brydd seg. Og hylekoret som ropte om rasisme hadde heller ikke brydd seg om Ambulansesjåførene var negre og Ali var hvit.

- Faen, din gris, sa jeg

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Jeg syntes vi kan forvente at ambulansjesjafører oppfører seg mer profesjonelt.

Hvis jeg forstår det riktig så hadde ikke Ali kontroll over det han gjorde fordi han hadde en hjerneblødning.

Man kjører ikke fra folk som er slått ned. Uansett om de pisser på deg eller ikke. Noe annet kan være om de oppfører seg voldelig eller ukontrollert på andre måter.

Men man setter ikke folks liv i fare fordi man er redd for at det skal komme piss på skoa di eller i ambulansen din.
Dette var to voksne ambulansesjafører som satte et liv i fare pga litt piss.

Jeg driter i om dette var rasisme eller ikke. Nå må både rasister og antirasister stoppe å melke denne episoden.

Admin sa...

"Jeg syntes vi kan forvente at ambulansjesjafører oppfører seg mer profesjonelt."

Helt korrekt, men det er en helt annen sak igjen og har forsatt ikke noe med rasisme å gjøre.

"Hvis jeg forstår det riktig så hadde ikke Ali kontroll over det han gjorde fordi han hadde en hjerneblødning."

Det er sant, men det visste ikke ambulansesjåførene.

"Man kjører ikke fra folk som er slått ned. Uansett om de pisser på deg eller ikke. Noe annet kan være om de oppfører seg voldelig eller ukontrollert på andre måter."

Han sto oppe og de anså han som utilregnelig, så de tilkalte politiet slik at de kunne frakte han til sykehus, det samme som blir gjort men mange nordmenn hvert år.

"Men man setter ikke folks liv i fare fordi man er redd for at det skal komme piss på skoa di eller i ambulansen din. Dette var to voksne ambulansesjafører som satte et liv i fare pga litt piss."

Hadde de visst å alvorlig skadet han fatisk var så hadde de garantert handlet anderledes. De har da tross alt reddet tusentalls av andre mennesker av alle verdens farger.

"Jeg driter i om dette var rasisme eller ikke. Nå må både rasister og antirasister stoppe å melke denne episoden."

Er vel ganske få rasister som melker denne episoden, men folk som er lei av at alt skal være så forbanna politisk korrekt og at all negativt mot innvandrere er rasister forstår jeg godt melker det. For den saken er en stor vekker for hva slags skader rasisme stempelet kan gjøre, iallefall når det plasseres så utrolig feil som det det ble gjort her.
Og av de såkalte antirasistene så er det vel bare sos-rasisme som forsatt påstår at det var rasisme selv om ambulansesjåførene ble frikjent for det.

Anonym sa...

Det er mange rasister som nå melker denne episoden. Her skriker de ut om uberettigede anklager om rasisme. Noe som kan stemme.
Men de bruker dette som et eksempel på at samfunnet er gjennomsyret av anklager av uberettiget rasisme og at det ikke finnes rasisme i det norske samfunnet.
Noe som definitivt ikke stemmer.

"Han sto oppe og de anså han som utilregnelig, så de tilkalte politiet slik at de kunne frakte han til sykehus, det samme som blir gjort men mange nordmenn hvert år"

Jeg begynner å bli gammal og har såpass mye livserfaring at jeg kan love deg at de ikke så han som utilregnelig, men at de bare var forbannet på han fordi han pissa på dem.

At du sier at mange nordmenn blir sett på som utilregnelig og fraktet med politiet har ikke noe å gjøre i svaret til det jeg sier siden jeg har sagt at det muligens ikke var rasisme.

Ambulansesjaførene har faktisk fått kritikk av helsetilsynet for det de gjorde. Ikke for de var rasistisk men fordi de ikke gjore jobben sin.
De ventet heller ikke på politiet.

Je kaller disse ambulansesjførene for møkkafolk som burde finne seg en annen jobb.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide