mandag 16. mars 2009

Volden blir bare feigere og feigere

Det er ikke lenge siden vi kunne lese om noen kriminelle ungdommer som var så feige at de angrep en 21 år gammel kvinne som satt i rullestol og nå så var det to feige gjengmedlemmer som angrep en 60 år kvinnelig natteravn i Moss. Og så har vi jo alle knivstikkings episodene den siste tiden og faktisk noen skyte episoder, slik jeg ser det så er jo skytevåpen toppen av feighet etterfulgt av knivbruk og vold mot eldre og personer i rullestol.

Er det abre meg eller starter volden å bli mer og mer feig her i Norge? Men desverre så er det også slik at jo feigere volden blir jo farligere blir den desverre.

Er ikke så mange år siden at kranglet man så gikk man ut og sloss 1 mot 1 UTEN noen form for våpen og så var man venner etterpå igjen, hvor har det blitt av denne tiden? Hva er det som gjør at volden har blitt så utrolig mye feigere? Hva er grunne til at det er stadig mer vold i Norge?

Fortell meg gjerne din mening i debatten under her..

riks24 riks24 vg vg vg dagbladet dagbladet tv2

Gjør gatene tryggere, bli natteravn du også! http://natteravn.no/

23 Kommentarer:

kyrre fjeldvik sa...

Skulle være interessant å vite hvilken etnisk bakgrunn voldsmannen har. Denne type vold har vi knapt sett i Norge tidligere.

Anonym sa...

http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090315/NYHET/564140899/1044/ABON

Politiet opplyser at to menn på maks 25 år mistenkt for volden. De to beskrives som 1,75-1,80 høye, tynne og med svart, glatt hår og har etter det politiet erfarer utenlandsk opprinnelse.

Anonym sa...

Utenlandsk opprinnelse? Kommer jo absolutt ikke som noen bombe!

Anonym sa...

Selvsagt er det æreløse svin med unorsk opprinnelse som kan finne på noe så utrolig umandig!

Anonym sa...

Det er utrolig irriterende at pressen er nærmest pålagt forbud mot å nevne etnisiteten til kriminelle. Skulle tro at pressens formål var å opplyse sannheter til folket, ikke å forlede de.

De frykter vel at folket skal samle seg i grupperinger og rydde opp selv.. hmm god ide?

Anonym sa...

Det er jo rasisme å nevne hvor gjerningsmannen kommer ifra vet du.

Anonym sa...

Merkelig.Dersom gjerningsmann er norsk, er det ikke rasisma å nevne det.Er gjerningsmannen av utenlansk opprinnelse, er det rasistisk å si det.Hvor er fornuften blitt av i dette landet?

Anonym sa...

Du vet jo det at nordmenn er hvite og er mindreverdige så derfor er det ikke rasisme å skrive om kriminelle nordmenn men det er rasisme å skrive om kriminelle utlendinger, iallefall hvis de har en annen hudfarge enn hvit. Hadde han josef frizl fyren vært neger så hadde det vel bare vært halv media dekning og de som dekket saken hadde blitt anklager for å være rasister av sos-rasisme.

Anonym sa...

En ting til.Jeg jobber sammen med et par invandrere. De tar sterk avstand fra all kriminalitet og problemer som invandrere skaper.I tillegg sier de at alle de andre ødelegger for oss som prøver å leve seriøst.De er vel rasister de også da ,for at de kritiserer de som kommer fra samme plass.

Anonym sa...

Jeg er selv delvis "utlending" og opplever ofte at "etnisk nordmenn" sniker i drosjekøen etter en kveld på byen. Sier jeg i fra, så begynner de å true meg. Så det går ikke an å si at det er bare utlendinger om ser etter bråk.

Anonym sa...

Politiet burde etterforske denne saken som drapsforsøk. Om ikke 10 spark mot hodet til en som ligger nede er drapsforsøk, så vet jeg ikke hvor intelligente politiet er.

Anonym sa...

Lange og tynne med svart hår.
Vet ikke om det bare er meg, men det første jeg tenkte på var, som stort sett alltid i sånne saker, er somalere.
Nei, nå får vi innføre sharialover sånn at sånne får 100 piskeslag, minst, i stedenfor å bli sluppet ut igjen umiddelbart.

Anonym sa...

til anonym 19:39, Ingen som noengang har sakt at det er bare utlendinger som ser etter bråk.
Men hva er trusler uten handling? Hvor mange ganger har utlendinger blitt slått ned av nordmenn for å snike i køen? Hvor mange ganger har nordmenn banka opp utlendinger fordi at utlendingen ikke ville bomme bort røyk til nordmannen og hele gjengen hans?

Anonym sa...

jeg orker ikke engang skrive noe annet enn FYFAEN så lei jeg er av at "unge menn med utenlandsk bakgrunn" utfører feige,farlige og helt usedavenligt utagerende vold helt uprovosert. jeg skal holde meg for god til å bruke ord som pakkis eller svarting men fyfaen så fristende noenganger

Anonym sa...

Det var da voldsomt med rasisme her, da. Selvfølgelig synes vel de fleste andre Kosovo-Albanere og innvandrere generelt at det disse to har gjort er helt forferdelig og ødelegger deres eget rykte. Men hva med å fokusere på gjengproblemene istedet for å dra alle ikke-vestlige over en kam. De aller fleste er veldig hyggelige om du bare gir dem en sjanse.

Anonym sa...

De vennlige innvandrerne du snakker om holder seg vell inne om kveldene og ikke finner på faenskap. Men da det ofte er at innvandrere havner i avisen med vold og lignende saker så må man jo lure på om de vennlige innvandrerne faktisk finnes. Kjenner selv en afrikaner som hater innvandrere, godt å kalle han jævla rasist^^

Anonym sa...

sånne folk bør sendes vekk fra norge! sånn at dem kan slåss og herje med sitt eget land istedenfor

Anonym sa...

Det er og i innvandrernes egeninteresse at disse to sendes ut ; de to skaper bare unødvendig rasisme og dårlig rykte for den store majoritet av innvandrene som er i Norge for å bidra på en positiv måte. Utsendelse av slike mennesker er antirasistisk arbeid.

Anonym sa...

ja, enig. jeg synes det er bare bra at utlendinger som bryter norsk loven skal sendes hjem! når de får komme inn til norge så skal de forholde seg til norske lov, ikke hijab loven eller æresdraps loven...

Anonym sa...

Enig med anonym 0:33

Kanskje det hadde vært noe å fått innvandre som lever etter de norske lover til å uttale seg om hvordan disse kriminelle ødelegger for dem alle... Eller vil de med slike uttalelser bli banket og truet selv? (En kan vel kanksje se litt på hva som skjedde da den kvinnen brant hijaben sin den 8.mars.... Hvordan går det forresten med henne etter at hun ytret sin mening?)

Anonym sa...

For noe av dette pakket er det flott å bli satt i fengsel(de får enda en stjerne).Kle dem med en fargerik fangedrakt og helst med fotlenke,så kan de gå rundt i gatene å plukke
sprøytespisser og pølsepapir.Da har de ihvertfall ikke fengsel og skryte av.

Anonym sa...

Hvis politiet vil ha hjelp av allmenheten må det vel for faen kunne gå å få et signalement
på disse drittsekkene.Det gjelder selvfølgelig
generelt.

Anonym sa...

Stem frp. vi nordmenn burde sammle oss og jage dem selv ut. På tide å ta ting i egne hender.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide