onsdag 18. mars 2009

Det skulle jo bare mangle også da!!

Et av de store oppslagene i dagens nettaviser er at AIG må betale tilbake de mange bonusmillionene de delte ut på tross av finanskrisen og det at de selv hadde trygglet om "hjelpe-milliarder".

Og det skulle jo bare mangle også da at de tvinges til å betale tilbake de pengene, slikt tullete opplegg burde slåes hardt ned på og alle som spør om penger burde etterforskes NØYE før de får ei eneste krone i hjelp.

Og ikke minst så burde sjefene i AIG fått sparken UTEN noe form for fallskjerm bare for å statuere et eksempel.

Det samme gjelder toppene i DNB NOR

AIG må betale tilbake bonusmillioner - vg
AIG må betale tilbake bonusmillioner - dagbladet
Tvinger AIG til å betale tilbake - riks24
Tvinger AIG til å betale tilbake - tv2

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Å oppfordre til Kamikaze i kjent japans stil er selvsagt drøyt, selv om det kom frem i en opphetet debatt. Derimot er det vel liten tvil om at AIG toppene bør bøye seg i støvet og vise moderasjon der store deler av den amerikanske befolkningen står uten jobb. Bonus er vel strengt tatt noe man får ved å overprestere/gjøre en eksepsjonelt god jobb. Styret burde vel for lengst avverget disse utbetalingene?

Monica Arthurson

Anonym sa...

Feieln i dag er at politikerne bruker våre skattepenger til å redde firma som ledes/eies av personer som ikke fortjener annet enn å gå konkurs.

Hadde disse firmaene fått gå konkurs ville nye og forhåpentligvis bedre eiere har tatt hånd om "markedet".

Det er meningsløst å kaste bort våre skattepenger på dårligere bedriftsledere og eiere!

Anonym sa...

Det litt tragikomiske opp i dette er jo at det i praksis er amerikanske skattebetalere som sponser Manchester United og som er med og betaler lønna til Rooney, Ronaldo, Tevez, Ferguson & co.......

KnutO.

Anonym sa...

Kamikaze? 9/11 var kamikaze, hvem oppfordrer til det?

Og angående konkurser, eierne av slike konsern dukker opp igjen som eiere av andre konsern - selv innen samme bransje. Slik har det alltid vært. Nytteløst å håpe på at noen "bedre" skal håndtere markedet.

Anonym sa...

AIG har ikke gjort noe galt.

Folk misforstår etter min mening. Det er ikke AIG som er problemet her, det er systemet som uforbeholdent gir ut milliarder.

Spør deg selv dette: Du ønsker å leve fett og ønsker et liv uten økonomiske bekymringer, plutselig en dag får du spørsmål på styremøtet om bedriften skal be om økonomisk krisehjelp. Sjefen din sier "at klarer vi å fiske ut 500 milliarder så skal dere få en bonus på 50 millioner hver". Hva hadde du sagt?

Man vil aldri klare å kartlegge hvor mange bedrifter som misbrukte krisehjelpa, fordi det ikke er misbruk. Det er systemet som er korrupt. Obama sine undersåtter får andeler av bonusene, noe som ingen medier tør å skrive om. Sjekk hvem som ofte er i kontakt med AIG, så finner dere raskt ut av systemet.

Anonym sa...

Kanskje ikke så rart heller da..

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide