mandag 16. mars 2009

Dette er for dårlig!

Riks24.no melder om at bare noen få hundre av de 7.000 asylsøkerne som kom til Norge fra Afghanistan, Eritrea, Irak, Iran og Somalia i fjor blir sendt ut, selv om de har fått avslag på søknaden om asyl.

Dette syntes jeg er utrolig dårlig gjort mot nordmenn som forsatt må være naboer til mottak rundt om i Norge som huser disse personene som har fått avslag på sin søknad.

Jeg ser absolutt ikke problemet, nei på søknad = RETT ut med første fly. Norge må gjerne betale for flyreisen for min del.

Ser også at det er en gruppe på Facebook som tar til orde for å sende ut kriminelle innvandrere som ikke er Norske statsborgere og får å innføre en prøvetid på noen år for personer som får Norsk statsborgerskap. Gruppen har over 26.000 medlemmer og har en økning på 6000 medlemmer bare det siste døgnet.

Og det er vel heller kanskje ikke så rart når mer enn 96% av de som kommer til Norge ikke har ID-papirer med seg, hva skjuler de egentlig?

Til sammen kom det 14.431 asylsøkere til Norge i 2008, mer enn en dobling i forhold til 2007. Bare 3,8 prosent (543 personer) identifiserte seg med pass. Resten hadde ikke ID-papirer. (©NTB)



Få asylsøkere returneres til sine hjemland - Riks24

Få asylsøkere returneres til sine hjemland - Tv2
Få asylsøkere returneres til sine hjemland - vg

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Hvorfor har nordmenn så utrolig mye imot asylsøkere?

Anonym sa...

Fordi at når så mange kommer uten id papirer så er det aldri godt å vite hva slags folk det er som kommer pluss at volden, drapene og voldtektene har jo økt i jevnt tempo sammen med innvandringen.

Jeg ønsker at mine unger og fremtidige barnebarn skal kunne gå på en skole der de ikke skal bli mobbet fordi at de er "vantro" "poteter" "horer" osv. Jeg vil også at de skal kunne gå trygt rundt i Norges gater uten å frykte at en eller anna asylsøker skyter etter de, truer de med kniv, voldtar de osv.

Sunn fornuft sier nei til innvandring.

Anonym sa...

Det skulle jo bare mangle også da!!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide