tirsdag 17. mars 2009

Nesten korrekt

Stortingspresident Thorbjørn Jagland (Ap), går til angrep på sitt eget parti i islamdebatten.


Jagland mener partiet forsøker å skape en frykt som ikke er reell for å vinne velgere. I forrige uke lovte Martin Kolberg at Ap skulle gå til kamp mot radikal islam, men Jagland mener Kolberg ikke engang vet hva det er.


Vel, han har iallefall nesten helt rett. islam ER en reell trussel mot demokratiet og ytringsfriheten i alle verdens land.

Og ja AP gjør det KUN for å vinne velgere, for de kommer ikke til å holde et eneste løfte om innstraming i asylpolitikken ol. De ser hvor mange velgere FrP trekker med sin politikk ettersom nordmenn starter å bli dritt lei alt stresset og belastningen innvandringen fører med seg og da passer det jo greit å mer eller mindre kopiere FrP sin politikk på området.

Den delen der han mener at Kolberg ikke vet hva radikal islam er for noe har han nok veldig rett i, for det hele er som sakt bare et forsøk på å lyve seg til flere velgere.

Og som vanlig sier Siv Jensen det de aller fleste tenker og mener, - Jagland har mistet kontakten med den virkelige verden

- Et uttrykk for at partiledelsen er irritert på Jagland
- Hva er det egentlig Ap mener?
- Galt å skape en frykt som ikke er reell
Jagland angriper eget parti for «oppkonstruert» islam-trussel
Jagland refser Aps islampolitikk

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Frp har gjørt det til partietsvitaminsprøyting.Etter valget vil ingen merke paranoa.FRp er ytnytet de som ligger nede,samfunnet er kaldere og kaldere.Vi savner visjonær-ledere ikke krigskapende-ledere.Islam betyr fred.Å kalle alle som er mot vestlig-kultur(upurantismen,porno,homosexualitet)er manglerne på selvinnsikt og selvkritikk.Vestlig kan ikke påtvunget den normen på hele jorda befolning på sett og vis.

Anonym sa...

jeg tror nok at det er grupperinger i hele landet som, bare venter på det rette tidspunktet---. en islams leder i eu har sagt at når vi har fått flertallet i eu, så skal sharia lovene innføres, VÆR VÅKNE, TAKK.

Anonym sa...

anonym over meg her er en løgner, islam betyr IKKE fred. islam betyr underkastelse.

The word Islam means "submission", or the total surrender of oneself to God (Arabic: الله‎, Allāh).[1] An adherent of Islam is known as a Muslim, meaning "one who submits [to God]".

Anonym sa...

Hvor dum går det an å bli?? Nå må nordmenn generelt få opp øynene og se hva som skjer - vi skal tilpasse os mer og mer til islam.. Dette synes jeg ikke er riktig - vi lever i Norge med norske verdier.. Hva om vi nordmenn hadde søkt om oppholdstillatelse i enkelte muslimske land? Våre kvinner hadde hverken fått utdannelse m.m. Og hadde vi prøvd å innføre skolegang for de - hadde vi trolig blitt steinet til døde....

Anonym sa...

Jeg er AP-medlem og jeg kan skrive under på at grasrota i partiet er på Martin Kolbergs side. Islamisme ER en trussel, antagelig den største trusselen Norge må møte de neste 100 år. Vi har store utfordringer allerede i dag med stadig flere parallell institusjoner drevet av radikale islamister slik som Basim Ghozlan i f.eks Oslo.

Anonym sa...

Til anonym nr 3.
Det er nettopp derfor islam vil fjerne ytringsfriheten, for da kunne du blitt dømt etter muslimske lover for å ta en muslim i en løgn og rette på han. islam tåler ikke kritikk og derfor vil de verne islam mot ytringsfriheten. uten ytringsfriheten så vinner islam uansett

Anonym sa...

Mannen bak 36.9 er vel ikke den skarpeste kniven i skuffen , for og bruke et slitt uttrykk. Nekter som alle de andre i strutsegjengen og forholde seg til dagens virkelighet. Det er nesten som jeg føler litt medlidenhet for ham. Stakkar , han vet ikke bedre

Anonym sa...

Jeg er fra algerie. Jeg har ikke mye sanse for sosial, utdanning politikken til FRP. Men i det neste valget skal jeg stemme for FRP. Vesten er i krig men skjønner det ikke. Vesten er vant at krig er mellom to hærer . Islam kunne gjort den krigen slik, men de vet at vesten er for strek for muslimene, så bruker de vestens lover , demokrati, toleranse osv alle begrepene som er ukjente i de landene hvor de styrer.

Jeg vil si til nordmenn at landet deres er i fare.. stem FRP.

Anonym sa...

He he, ja se der ja... trodde en stund at Apene hadde skjønt det, og begynt å ta til vettet, men nå skjønner man jo at det bare var en "glipp" av Kolberg...Storgutta Torbjørn , Jens og co har fortsatt ikke skjønt en dritt!

Anonym sa...

Hei 08:56

Arbeiderpartiet betår av "vanlige" mennesker. Ikke primært "elite" mennesker som Stoltenberg. Du må huske på at Stoltenberg er statsminister for en flerparti-regjering, hans oppgave er primært å fronte rejeringen, ikke partiet. Kolberg fronter partiet.

Anonym sa...

Det er jo nettopp dette som er problemet med Apekattene & co. De bare tar inn utlendinger i tusenvis, setter de på et asyl og gir de penger i hytt og pine. De stiller jo heller ingen krav til dem og ingen har kontroll hva de foretar seg. Og de som kommer fra krigsherjede land reiser gladelig tilbake på ferie i landet de har "flyktet" fra, slik som Somalia, Irak o.l.

Nei, man blir bare oppgitt av Ap. De tar ikke til seg hva grasrota bekymrer seg om, hadde de forandret innvandrer- og integreringspolitikken sin, er jeg ganske sikkert de kunne komme opp til minst 40%.

Men så lenge det skurer og går, så er det bare å stemme Frp. Ingen fare det, for vi har sett det før at Norge er stort sett det samme om det er rødt eller blått som styrer.

Stem Frp, så får vi i hvertfall forandring i utlending-sakene og bedre trygghet i form av mere til politiet.

Anonym sa...

Ayaan Hirsi Ali
"My dream is that those lucky enough to be born into a culture of "ladies first" will let go of the myth that all cultures are equal. Human beings are equal; cultures are not."


Venstresiden har tatt multikulturalismen som kongstanke. Målet med vår kultur er å feire mangfoldet – jo fjernere fra vår egen kultur, jo bedre. «Mangfoldsåret» i 2008 var en oppvisning av den typen selvgratulerende naivitet som får vanlige folk til å holde seg for munnen og se etter nærmeste toalett. Kulturdepartementets mangfold gav inntrykk av at vi er i ferd med å synge og danse oss inn i flerkulturell postmodernitet. Andre perspektiver ble uten blygsel tiet i hjel.

Problemet er at vi forveksler det flerkulturelle med det multietniske. Trond Giske definerte det flerkulturelle Norge: «Vi er ikke i mål før en pakistansk skuespiller kan spille Peer Gynt uten at noen tenker over at det er noe spesielt». Men hva er flerkulturelt med det? Kulturbiten er jo fortsatt norsk. Flerkulturelt ville vært hvis Shahid Nadeem ble satt opp på Den Nationale Scene på urdu.

Dette er ikke flisespikking. Faren ved selvbedrag er at det kommer som et sjokk når deler av samfunnet ikke deler våre kjerneverdier når det gjelder demokrati, menneskerettigheter, dugnadsånd og velferdsstat. Multikulturalismen er basert på en antagelse om at alle som kommer automatisk antar vårt verdigrunnlag. Det stemmer ganske enkelt ikke.

Det interessante med multikulturalisme er at det er et unikulturelt fenomen. Du kan ikke være multikulturell i Saudi Arabia. Multikulturalisme dyrker ignoranse hvor man bytter ut spesifikk kunnskap om andre kulturer med generell entusiasme for dem. De hevder at det handler om verdier, men det å si at alt er like riktig og at alt er like mye verdt er å det motsatte av verdier, det er en form for nihilisme.

Mye blitt investert i å unngå å ta denne debatten. Begreper har blitt omdefinert, tall har blitt manipulert, NRK har bagatellisert og eksperter har bortforklart. Hvorfor? Fordi det foregår en kulturkamp i Norge i dag. Elite står mot grasrot, idealer står mot realiteter.

Det er nedstemmende å se i hvor stor grad det norske medieenfoldet overrepresenterer meningene til en snever kulturradikal elite. I ekte norsk mørkemannstradisjon definerer de rutinemessig standpunkter til høyre for sine som moralsk uakseptable. Hijabsaken er et eksempel på en debatt hvor 10 prosent står mot 90 prosent.

Det er viktig at det tause flertallet finner sin stemme i denne debatten. Fordi det er en «samfunnsdebatt» i ordets rette mening. Den handler om hva slags samfunn vi ønsker å leve i, og hva slags samfunn våre barn skal leve i. Utfordringen er da å unngå å bli «dialoget» i hjel av styresmaktene. Makthaverne liker ingen ting bedre enn en bred og passiviserende debatt som ender opp i varm luft. Forandring måles i handling, ikke i adjektiver.

Anonym sa...

Det skulle jo bare mangle også da!!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide