søndag 15. mars 2009

Ja SELVFØLGELIG

Bare å ta på seg offer kappa og anklage politikere som belyser problemene Norge har for tiden for at muslimer har det værre nå enn før hijab saken starta.
Muslimer og religionen islam har jo selv INGEN skyld i at nordmenn sitt syn på muslimene og islam er i ferd med å forrandre seg!
Undertrykkelse av kvinner og det ar nordmenn bare er noen vantro sønner av satan har jo ikke noe med saken å gjøre!? Har det vel?

For øvrig skal "avgudsdyrkere", dvs mennesker som ikke er jøder, kristne eller muslimer, drepes - dersom de ikke konverterer til islam og betaler løsepenger. En må formode dette også må gjelde vår tids humanetikere, marxister, og buddister. Bestemmelsen om dette finner vi i kap. 9:5 som sier:

" Men, når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, - pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, - nåderik ".

Les mer på Er forkynnelse av koranens lære lovstridig i Norge ?

tv2
Sjekk også ut denne bloggen:
Enda en artikkel som fremmer tullete påstander!

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide