tirsdag 17. mars 2009

Noe du aldri hører fra venstresiden.....

Endelig hiver Norge seg inn i kampen mot våpen smugling inn til gaza og det er bra for det er der det største problemet ligger.
Hadde ikke terroristene i hamas smuglet inn våpen til gaza så hadde det ikke jevnlig regnet raketter inn over Israel og da hadde heller ikke Israel hatt noen grunn til å forsvare seg slik som de gjorde med de midlene de har.

Men til den delen du aldri hører fra venstresiden.
• Befolkningen er fysisk innestengt, og kommer ikke ut uten tillatelse fra Israel eller Egypt.


Man Få alltid høre om hvor store og stygge jødene er som har den muren mot gaza for å forsvare seg mot selvmordsbombere, men hvorfor er det ingen som klager på det faktum at egypt har bygget noe alla samme muren? Hvorfor er det ikke protester mot Egypt som også holder disse galningene innesperret?

Er det fordi at Egypt ikke består av jøder og dermed ikke er gøy å klage på og protestere mot?
Er det fordi at Israel bygget muren for å beskytte sine sivile mot angrep mens Egypt bygget den for å beskytte turismen i landet?
Kan noen forklare meg hvorfor venstresiden syntes det er så mye værre når Israel gjør en ting enn når Egypt gjør samme tingen?

Norge vil stoppe våpensmugling til Gaza

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Nei, det er fordi Egypt ikke ønsker å bli belemret med 1-1,5 millioner flyktninger fra Gaza.

Egypt har vel den (det jeg vil kalle rasjonelle) holdningen at palestinerne er et problem israel selv har skaffet seg, og at Israel får fikse dette problemet innenfor sine egne grenser. Tostatsløsningen som de israelske haukene ennå går og drømmer om skal ikke innbefatte Egypt som den ene av disse to statene. Hadde jeg vært Mubarak ville jeg handlet ut fra den foregående tankegangen. Altså stengte porter til Gaza, drit nå i jødene, det er staten israel som er problemet.

For å forstå mer, les feks denne artikkelen

Anonym sa...

Kanskje ikke så rart heller da..

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide