onsdag 18. mars 2009

Frem med offerkappa!

Ja da var det frem med offerkappa igjen, denne gangen er det generalsekretær shoaib sultan i islamsk råd Norge som mener det at politikerne mobber muslimer.

- Det er skjedd en dramatisk endring i hva det er tillatt å si om muslimer. Nå er det nok, sier generalsekretær Shoaib Sultan til Dagsavisen.

Ja endelig starter muslimer å bli likestilt med alle andre i landet uten å måtte bli behandlet med silkehansker som de er blitt så godt vant til. Det kan ikke være greit å leve i et stort og slemt land som Norge der man har demokrati, ytringsfrihet og religionskritikk som 3 store fordeler med å bo i dette landet.

Det at islamsk råd Norge får støtte fra staten ser jeg som meget suspekt og på linje med at sos-rasisme får støtte fra staten for begge de orginasasjonene jobber imot demokratiet og det norske folk.

- Muslimer føler seg mobbet

Les også:
Ja SELVFØLGELIG

Er forkynnelse av koranens lære lovstridig i Norge ?

45 Kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Admin sa...

Trangsynte personangrep slettes.

Anonym sa...

Jada, stakkars... de kan jo bare flytte tilbake til sitt opprinnelsesland som de jo feirer og synes er så flott - sett utenfra.

Sorry - men det er bare å åpne øynene så ser en at det er misjonen deres å ta over verden og innføre islam. Hjelper ikke at det liksom bare er ekstremistene som er slik og slik. Dem er klin gærne - så det er bare å gratulere det norske folk og politikere med innføringen av islam. Det har dere klart....

Dere vet - en får de politikerne en fortjener...

Anonym sa...

Typisk.. Det muslimer kan best er å grine! (jada, jeg drar likegreit alle muslinger over en kam siden de tydeligvis taler samme sak..). Det første de gjør i sine herjede land når de ser ett tv-kamera er å skru på tårekrana. Manipulativt og frekt som faen!

Men det som slår meg mest er stillheten.. Mangel av konstruktiv respons fra det muslimske samfunn. Mangel på vilje til å forstå kritikken. Mangel på avklaring på hva de virkelig står for, for så Å VISE DET MED HANDLING!! Jeg ønsker ikke vake manipulative ord. Ikke noe snikk snakk! Jeg vil se HANDLING! OPPRENSKING fra egne rekker!! UT med driten, behold det gode!
Hvorfor skjer ikke dette?
De er tross alt de eneste som egentlig kan gjøre noe med ukulturen i egne rekker!

Men skjuler de noe? Føler de egentlig at all motbøren nå bare må ties ihel og holdes ut? For så å mønstre rekkene igjen når stormen har blåst seg tom?
HVA SKJER FOLKENS? Mine gode muslimer her til lands.. HVA SKJER?

Anonym sa...

Jeg er etnisk norsk og har opplevd å bli kalt "kaffer" (vantro) og hore av en pakistansk drosjesjåfør i Oslo.

Dette er ekte mobbing!!

Anonym sa...

Jeg skulle ønske at noen kan fortelle meg hvor stor del av de innsatte i norske fengsler som er av "utenlandsk opprinnelse" (les muslimer).
Hvor stor del av Politiets budsjett går med til oppklaring av forbrytelser begått av de samme.
Hvor mye i kroner og øre koster gratis advokater for disse menneskene som vi skattebetale må dekke, og kostnad for fengselsopphold i tillegg ?
Er det rart at vi ikke har råd til en verdig eldreomsorg for de som har lagt grunnlaget for vår velferd, og sykehusene må stramme inn ?
Vi må intensivere arbeidet med at disse menneskene skal sone straffen i sitt eget hjemland, og deretter utvist fra Norge for all framtid.

Anonym sa...

Det er mange mennesker som lever i en fantasiverden når det gjelder muslimer.

De fleste muslimer klager ikke......de er ikke kriminelle.....de fleste går til og med ikke i moskeen eller ber 5 ganger om dagen.

En hemmelighet til. Det er ganske mange muslimer som til og med jobber og har de samme problemene som oss.
Eller kanskje litt flere problemer siden de blir møtt med diskriminering på både bolig og arbeidsmarkedet.

Kom litt ner på jorda her for faen.
Dette begynner å bli latterlig.

Men det finnes selvfølgelig som hos alle grupper noen som er mer ekstrem eller radikal enn den gjennomsnitlige muslimen.

Men dette er ikke et samfunnsproblem. Ikke noe som trengs å tas opp av politikere på nationnalt
nivå for å beskytte det norske folket.

Det gjør de bare for å sanke stemmer. Ikke la dere lure.

Anonym sa...

Kan du utdype hvordan organisasjonene du nevnte jobber mot demokratiet?

Anonym sa...

"Det er skjedd en dramatisk endring i hva det er tillatt å si om muslimer. Nå er det nok, sier generalsekretær Shoaib Sultan til Dagsavisen."

Synes denne sier nok jeg... Hvis det er så ille her i landet, med demokrati, så er sikkert ikke retur-biletten så alt for dyr!!

Admin sa...

Til Anonym 08:49:

Jeg kan fortelle deg hvor mange muslimer som sitter i Norske fengsler.
I overkant av 1/3 av de som sitter i Norske fengsler er muslimer, kilde:
http://www.dagsavisen.no/innenriks/article384217.ece

Altså de 2-3% som er muslimer i Norge utgjør 33-35% av fangene i Norske fengsler. Og så er det VI som skaper fremmedfrykt og såkalt rasisme?!?

Anonym sa...

Merkelig debatt dette her.Sett fra et upolitisk
ståsted:Uten debatt må dere tilhengere (etniske nordmenn)forvente at det blir 1 mill.muslimer i
Norge innen 2020. Dere må stilltiende se at deres barnebarn gifter seg med muslimer,(det er jo integrering det også)deres jentebarn må gå med slør og underkastet mannen, bli omskjært og sendt til deres opprinnelige hjemland for å integreres i islamsk
tro og levesett!Det norske strider mot islam.Dette er ikke radikalt islam!
Er dette en utenkelig utvikling for Nordmenns avkom? Dere må godta det.

Anonym sa...

Til bloggeier: takk for at du følger opp dette temaet!

Islamiseringen av Norge er den største saken siden vi fikk kastet ut kolonimaktene Sverige og Danmark (samt nazistene okkupasjon av Norge)!

Muhammedanerne viser gang på gang at de tar islam på alvor, og islam i seg selv er radikla, og ekstrem. Islam har mobbing og rasisme som fundament, islam gir muhammedanere rett og plikt til å mobbe andre og drive rasisme mot andre.

Hvorfor tror dere at islam måtte kastes ut av Europa med makt for bare noen hundre år siden? Det var av samme grunnene som problemene kommer i dag, muhammedanerne vil ikke integreres, islam forlanger en opphøyet særstatus (overmennesker) og de forlanger å få særrettigheter og kunne gjøre mot oss det vi ikke kan gjøre mot dem.

Det eneste riktige er at islam bekjempes og behandles som andre farlige ideologier, som nazismen, kommunismen, stalinismen, maoismen, osv.

Det finnes massevis av ledige landområder i islamske land, de flyter også over av oljepenger. La dem ta hånd om sine "brødre og søstre" selv, det er ikke vesten og oss vantros oppgave og ta imot deres overbefolkning og problemer samtidig som de forventer at vi skal betale for vår egen undergang (islamiseringen og fjerningen av våre verdier, vår kultur, vår sikkerhet og vårt demokrati).

Islam har nok en gang vist seg uforenlig med europeiske verdier, de har vist det i handling, det er ingen tvil.

Nå må velgerne stemme riktig, få inn nye personer i regjeringskontorene og forlange at de følger folkeviljen og får islam omdefinert som en politisk ideologi/sekt og fratar dem statusen som "religion"

Anonym sa...

"Fremmedfrykt" Må de vel litt lenger ut på landet med i dag synes jeg. Var på 80 tallet det. Det er ikke "frykt" det vi ser i dag, er vel heller det at folk rett og slett har fått nok av forskjellsbehandlinger osv. osv. osv.osv. osv. osv.

Admin sa...

Til anonym 08:56:

IRN motarbeider demokratiet med å ville gjøre det umulig å kritisere islam uten å bli straffet for det, den dagen det skjer har islam vunnet og demokratiet tapt.

sos-rasisme motarbeider demokratiet med at de støtter kommunistiske orginasasjoner økonomisk(og dette er penger som sos har fått fra vi skattebetalere i støtte selv) som er for væpnet revolusjon, altså "Tjen folket". Google it.

Anonym sa...

Vi må ikke godta islamiseringen av Norge, vi kan bekjempe den gjennom å rettmessig sidestille islam med nazisme.

Vi kan forby de deler av islam som er uforenlig med norsk lov (det er vel halve koranen og alt av sharia), vi kan forby skjæring i barns friske kjønnsorganer, vi kan forby import av imamer, vi kan stoppe henteekteskap (da må de enten reise hjem for godt, gifte seg med hverandre eller assimileres med det norske samfunn), vi kan forhindre at fremmede statsmakter finansierer islam i Norge (Saudi-Arabia, Iran og mange andre islamske land bruker i dag mange mange millioner her i Norge), det samme med andre særkrav.

Valget vårt er: muslimene må assimiler eller reise, alterativt at dagens politikk får fortsette og Oslo vil få ikke-vestlig flertall om 10-15 år og det blir islamske flertall i Norge om 90 år.

Velgerne har fremdeles makten til å endre dette, men da må de stemme riktig!

Anonym sa...

Ja, da måtte det komme ! Stakkars oss, vi føler oss mobbet ! Værsåsnill å fjerne slike antidemokratiske politikere fra regjeringen og andre etater ! Offerkappa kommer på bare for å vise ennå tidligere hva de egentlig vil og står for i vårt europeisk samfunn...

Anonym sa...

Muslimer skal arbeide for et islamsk verdensherredømme. Dette er nedfelt i Koranen!

Når alle er muslimer, er fred oppnådd. Dar-es-Islam.

Helt forferdelig!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Har dere fått med dere det nye navnet på Groruddalen?

Swatdalen!

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=IwooM4yhiiY&feature=related

Anonym sa...

til 09:20:
Du skriver "Når alle er muslimer, er fred oppnådd. Dar-es-Islam." og det er jo i utgangspunktet sant, men også her feiler de for det er ingen muslimske land i verden det er fred i. Det er bare å se på land som er mer eller mindre 100% muslimske, der kriger de seg i mellom for å slukke blodtørsten sin.

Anonym sa...

Et par små eksempler fra hverdagen. En ung mann som vi kjenner fikk kontakt med ei Pakistansk jente, hun var veldig flott person. de ble som så mange unge forelsket og da kom problemene. Hans familie tok imot jenta med åpne armer, men hva med han. Trusler om drap og all mulig vold om han ikke kom seg vekk. Det virket helt surrealistisk,jenta sendt til pakistan. Snakk om å akseptere andres kultur ?

Jeg har desverre akumulert noen episoder med rasisme mot Norsk kultur og Nordmenn, men det teller liksom ikke det. Forstå det den som kan

Anonym sa...

Slapp av nordmenn!! Det er ikke islam som er den store trusselen.. Se heller på forbrukskulturen vi lever i, og klimaforandringene som følge av det. Der kan vi godt bekymre oss litt mer!

Anonym sa...

klimaforandringer har det alltid vært. Vi har tross alt hatt en istid eller to gjennom tidene.

Anonym sa...

Hvis etniske normenn ikke finner seg til rette i et nytt land eller klarer ikke å inrette seg til de normer og reglers som det nye landet representerer så flytter de, det er muligens ikke så lett for muslimene som lever et dobelt liv, lav sosial status i Norge (les vesten) og meget høy sosial status i sitt opprinnelige land, ( ref div TV dokumnetarprogrammer) Det vi er vitne til idag er en omvent rasisme, velferdsamfunnet tilater at de lever på velferdstaten ( % av invandrerer av ikke vestlig bakgrunn på sosialkontoret er hemelig stemplet) Ikke vestlige invandrerer har sansynligvis en negativ bidrag til norsk økonomi ( forsatt ikke tilgjengelige tall, selv om SSB prøvde seg med noe svada tall, tok med Tyskerer, Polaker etc. på pluss siden) Jeg kjenner personlig folk som jobber i NAV og de blir utsatt for press fra denne gruppen det samme er komunenes boligtjeneste, ikke uvanlig at de forlanger ny farve på veggen i sin komunale bolig pga at den ikke passer de nye møblene, dette får de da også gjennomslag for, ( hadde ikke skjedd med etniske norske) Så det vi har pr idag er feige politikerer som ikke vill ha et ikke vestlig regskap og en omvent rasisme pga at de kommer for lett til godene.

Anonym sa...

Politikerne i dag virker mere opptatt med og vise et fint ansikt utad i verden, enn og faktisk stå for noe som har med nasjonen NORGE innad her i landet og gjøre. Jeg synes det blir litt feil, når vi skal stå for barnetrygd osv for familier som ikke engang bor her i landet. Bare fordi "en tapper sjel" kommer hit til norge for og jobbe litt..

Anonym sa...

Det poenget som kanskje ikke er så tydelig, sett fra muslimsk side, er at veldig mange normenn er drittlei all støyen fra denne gruppen. Vi er rett og slett lei klaging/syting, krav på krav på krav, parasittisk adferd, respektløs adferd mm. Det er rett og slett trist å se hvordan Oslo er blitt - på mange måter.

Det har vært for mye tilrettelegging, imøtekomming og forståelse fra norske politikere. Innerst inne vet alle at det har gått for langt. Og nå snur det. Bedre sent enn ...

Terje

Anonym sa...

Robin skrev:
"
Det er mange mennesker som lever i en fantasiverden når det gjelder muslimer.

De fleste muslimer klager ikke......de er ikke kriminelle.....de fleste går til og med ikke i moskeen eller ber 5 ganger om dagen.

En hemmelighet til. Det er ganske mange muslimer som til og med jobber og har de samme problemene som oss.
Eller kanskje litt flere problemer siden de blir møtt med diskriminering på både bolig og arbeidsmarkedet.
"

Joda. Alle etniske nordmenn som ikke har hue under armen vet dette. MEN det som er merkelig i offentlig debatt er stillheten fra nettopp denne majoriteten som du beskriver og som også jeg vet eksisterer. Jeg har forsøkt å finne ut hvorfor det er så stille. Hvorfor tar ikke sekulære muslimer til motmæle og beroliger det norske folk? Et svar kan være at media bevisst manipulerer det bilde vi får ved å alltid vise de radikale. Når vi da ser noen som uttaler seg som i denne saken, så er det nok en gang en radiakl som ikke evner å se at de aller fleste politkerne har blitt bedre på å unngå stigmatisering ved å snakke om de radikale muslimene, Islamistene og de som ikke respekterer våre verdier, levesett og lover/regler. Har lagt merke til at de fleste har passet på å ikke si muslimer generelt.

Anonym over er inne på samme spørsmål som meg.

Anonym skrev:
"Men det som slår meg mest er stillheten.. Mangel av konstruktiv respons fra det muslimske samfunn. Mangel på vilje til å forstå kritikken. Mangel på avklaring på hva de virkelig står for, for så Å VISE DET MED HANDLING!! Jeg ønsker ikke vake manipulative ord. Ikke noe snikk snakk! Jeg vil se HANDLING! OPPRENSKING fra egne rekker!! UT med driten, behold det gode!
Hvorfor skjer ikke dette?
De er tross alt de eneste som egentlig kan gjøre noe med ukulturen i egne rekker! "

Anonym sa...

Dette er fra virkeligheten:
Vi bor i Groruddalen, er etnisk norske og sønnen vår er 5 år. Her bor det mange pakistanere og somaliere.

Ute på tunet foran blokkene får ikke vår sønn være sammen med muslimene. Han har blitt kalt vantro og "fysj, der kommer den urene som spiser gris".

Helt forkastelig!!!!!!!!!! Det er dette disse barna lærer hjemme. Jeg blir så lei meg.

Vi kommer til å flytte. Trist, men sant.

Anonym sa...

Til Anonym 0936.
Er du klar over at du spytter på 2 mill.nordmenn
med dine forbruksbeskyldninger?Vi lever spartansk
og av den grunn er miljøvennlige.Hvor mye tjener du? Jeg har 150000 bto.!Apropos klimaforandringer:Har ikke noe tro på dette vrøvlet som dere på venstresiden hykler med .Vi går mot en ny istid!!!

Anonym sa...

Miljøværn er penger i statskassa!

Anonym sa...

Jeg blir rett og slett flau.. hvis det som blir skrevet her er hovedoppfatningen i landet.. Er kunnskapsnivået virkelig så lavt??

Det er ikke skadelig å ta en kritisk sjekk med egne holdninger og oppfatninger. Ikke snakk om at "de" er sånn og sånn.. hvis du ikke vet hvem "de" er!

I Groruddalen er det et tilfelle hvor "noen" muslimer har sagt at en gutt på 5år er vantro og uren. Det vitner om hvilke holdninger de har ovenfor nordmenn. Alle muslimer er ikke slik, heldigvis.

Terje: Parasittisk adferd???? Hva er så en parasitt? Les litt om det, ikke pen lesning. Hvis det ikke er rasisme å bruke det ordet på en gruppe mennesker, så er ingenting rasisme!
Men: Alle nordmenn er ikke slik som du, heldigvis.

Slike holdninger skaper fiendtlighet mot "De andre".. det er "oss" mot "dem" .. historisk sett er det nettopp dette som har skapt krig.. det begynner faktisk i de små!

Så slutt å prat, tenk og les litt mer!!

Anonym sa...

Skammer meg over å kalle meg nordmann. Nordmenn som skal være fredlige og vennlige, gjemmer seg bak pcene sine og leker hyener. De bruker ytringsloven for å lage kvalme og ubehag. Ytringen bør ikke krenke noen.
Kan vedde på at det ikke finnes en eneste nordmann her i landet som har utstyr nok til å stå for sine egne meninger uten å måtte være anonym.
De meningenre de har, er lest og pugget fra media. De har ikke hjerne nok til å kunne lære om forskjellige emner, kulturer, religioner etc før de diskuterer. Vanlig form for manerer og folkeskikk er borte for lenge siden. Jeg klandrer ikke, nordmenn er uten ære, respekt, og er uten skrupler eller samvittighet.

Men er drittlei all den skittkastingen media kommer med, og som blåøyde, naive Nordmenn tror helt og holdent på, kjører media bare på, de vet at nordmenn er lette å få med når de ikke gidder å løfte baken sin for å finne ut av ting selv. Norge minner mer og mer som et naziland der muslimene er de nye jødene.
Gang på gang leser vi nordmenn som ber muslimene om å reise tilbake der de kommer fra. De må forstå at muslimer er ikke en rase men det er en religion som de praktiserer, og det er mange ETNISK norske som også er muslimer her i landet. Kjære Norge har ytringsfrihet og religionsfrihet. Men den gjelder kanskje ikke for muslimer.

Man kan ikke klage på religion men de som praktiserer og tolker den på den måte at det virker ekstremt, det er ingen hemmelighet at alle mennesker i verden tenker forskjellig og tolker ting annerledes.

Ekstreme religiøse finnes i ALLE religioner uansett hvor man befinner seg, uten at man trenger å ramse dem opp. Men mann kan ikke ta alle under en kam, det er veldig urettferdig. For da kunne man i praksis kunne gå rundt og kalle alle nordmenn for rasister, nazister etc, men alle vet at dette stemmer ikke i det hele tatt. Det finnes alltid en eller annen gruppe utstøtere i alle samfunn, uansett hvor utviklet, moderne og intelektuelt det samfunnet er, og de lager helvete for alle rundt seg, uten å se hvem som blir rammet, det kan like gjerne være dems egne.
Media og verden kaller muslimer for terrorister og tar alle under samme kamm. Men hvis vi klarer å tenke med litt fornuft så vet vi alle at sånn er det ikke. Det er er ca 1 300 000 000 muslimer i verden pr dags dato, og det er den religionen som vokser raskest, hva hadde skjedd hvis alle hadde vært terrorister, og alle hadde et felles mål om å ha sharialov eller islamisere verden som media og politikere viser og skremmer med. De hadde gjort dette uten problemer, akkurat som kristendommen ble ført her i lille Norge og Europa år 1100.

Muslimer som alle andre mennesker i verden, vil være i fred og harmoni med alle de rundt seg, de vil bidra i samfunnet og vil være aktive ressurs som bidrar for at samfunnet utvikler og blomstrer.

Vi er i år 2009, og Norge har blitt et multinasjonalt land, og alle kjenner en eller annen fremmedkulturellt muslimsk familie eller en eller annen muslimsk person som de har et godt forhold til, men allikevel så er Norge og nordmenn fortsatt så rasistisk og diskrimerende. Virker som om ytringsfriheten og religionsfriheten ikke gjelder muslimer lenger.

Så Nordmenn, grav hodene deres ut av jorda og les og lær forskjellene mellom religion, kultur og ukultur også kan dere diskutere og argumentere uten å komme med egne argumenter.

Men først og fremst ta vare på gode manerer og folkeskikk, og respekter hverandres ulikheter og tro, religion, hudfarge, rase etc. Dere har ikke noen fasitsvar på hvordan mennesker skal gå kledd, hvordan og hva de skal praktisere, og det finnes ikke noe som heter at "her i Norge, så er det bla bla" fordi vi har ytringsfrihet og religionsfrihet. Noe vi kan være stolte over.

Anonym sa...

Du som er flau:Er kunnskapsnivået ditt høyt?
Har du vært i Groruddalen og tatt en meningsmåling? Er du sikker på at denne 5 åringen
er et engangstilfelle?Mitt barnebarn (14år)var på
skoleball,10-15 muslimske gutter sto utenfor og dro i kjolen hennes og kalte henne hore!Dette var på Skedsmo!

Anonym sa...

Til:
"Slapp av nordmenn!! Det er ikke islam som er den store trusselen.. Se heller på forbrukskulturen vi lever i, og klimaforandringene som følge av det. Der kan vi godt bekymre oss litt mer!

18. mars 2009 09:36 "

La meg gjette, du stemmer SV?

Anonym sa...

Kunnskapsnivået er rimelig godt etter endt bachelorgrad+videreutdanning, holder på med å avslutte hovedoppgave i pedagogikk nå. Uansett, det å lese utenom utdanning er like verdifullt.

Har selvfølgelig ikke tatt en meningsmåling i Groruddalen. Det er helt sikkert ikke et engangstilfelle med 5åringen. Du har nok misforstått poenget mitt!

Det er ikke et engangstilfelle at en pakistansk gutt jeg jobbet sammen med ble spyttet på kalt for "jævla svarting" utenfor glassmagasinet i Oslo heller..

Forstår du nå?

Anonym sa...

Til:
"Skammer meg over å kalle meg nordmann."

Du mener folk er blåøyd fordi de i følge deg bare mener det som media fremstiller? Hvordan i pokker vet du hvorfor folk har de meningene de har? Helt enig i at det blir feil når noen sier: Få dem ut!. Det blir feil, men hvor mange er det egentlig som sier det sånn? De fleste kommer med saklige kommentarer her. Det bør kanskje stilles et spørsmål vet at utlendinger i norske fengsler er overrepresentert, med tanke på antall utlendinger i Norge. Da tar jeg ikke alle under en kam nei, for flesteparten av utlendingene i Norge er bra mennesker! Hvorfor skal kriminelle utlendinger få lov til å gjøre akkurat som de vil og gi f.. i norske lover, uten at det får konsekvenser?

Ta eksempelvis de som tilter på asylmottakene. Hvorfor skal disse få sjansen til å få vurdert søknaden sin om opphold i det hele tatt? De skulle vært satt på første fly! Hvis man kommer til et land som flyktning med ønsker om å leve fredlig i et fredlig land, så skulle man tro at en burde prøve å vise seg fra sin beste side. Slik er det ikke i Norge, og da har man gjort akkurat det motsatte av hva som var "den offisielle" grunnen til at man kom hit.

Tenk deg om litt selv!

Anonym sa...

Om jeg stemmer SV? Ikke på en god stund nei! En komplisert, men interessant ting er: hva har klimaforandringer med flerkulturelle samfunn å gjøre?

Kan det være slik at vi ikke blir oppmuntret til å inkludere "de andre" i vår tenkning når vi lever i en individualistisk og materialistisk tid?

Jeg er ikke like god til å uttrykke meg, så jeg jukser litt å lar Stephen Sterling forklare, han sier:

"In an age of individualism and materialism, we are not encouraged to include "the other" in our thinking and transactions, whether this be neighbour, community or minorities, let alone distant environments, peoples, and non-human species, or "the need of future generations".
By contrast we need an inclusive rather than exclusive view, which recognizes that human and natural systems (and people) are in some way co- dependent and co- determing". (Sterling 2004)

Noe å tenke på kanskje?

Admin sa...

Anonym 10:48 skreiv:
"Terje: Parasittisk adferd???? Hva er så en parasitt? Les litt om det, ikke pen lesning. Hvis det ikke er rasisme å bruke det ordet på en gruppe mennesker, så er ingenting rasisme!"

Da finnes det ikke rasisme, verken "muslimer" eller "utlendinger" er en egen rase.

Hadde du sakt det hadde vært rasistisk hvis han hadde ment at kristne var parasitter?

Admin sa...

Anonym 11:49 skreiv:
"Det er ikke et engangstilfelle at en pakistansk gutt jeg jobbet sammen med ble spyttet på kalt for "jævla svarting" utenfor glassmagasinet i Oslo heller.."

Nei, men han pakistaneren har hele sos-rasisme og regjeringen bak seg. De nordmenn som blir kalt horer og vantro hunder har ingen bak seg og sier de noe så blir de stemplet som rasister av nettopp sos-rasisme og regjeringen pluss personer som deg.

Anonym sa...

"De nordmenn som blir kalt horer og vantro hunder har ingen bak seg" ? Klart de har det Admin. De har jo meg og deg ;)Ingen blir stemplet som rasister så lenge de bruker et riktig språk i debatten! "Parasitter" f.eks er ikke særlig brukbart.

Tror du ikke vi egentlig er enig?

Anonym sa...

Betyr regnestykke til Dagsavisen at 2/3 av innsatte i norske fengsler er kristne?? 8/

Statskirka vil i så fall juble....

Admin sa...

anonym 12:22 : Ser forsatt ikke noe rasistisk i det..

Anonym 14:03 : Sist jeg sjekka så er vel ikke ALLE som ikke muslimer kristne. Finnes ganske mange uten tro i dette landet. Finnes også folk fra alle de andre religionene. Og faktisk så tror jeg det var godeste Abid Raja som snakket om det regnestykket der ei gang. Skal sjekke det.

Admin sa...

Kunne ikke finne den artikkelen så da husker jeg nok feil der :p

Anonym sa...

Kanskje ikke så rart heller da..

Anonym sa...

min skepsis til muslimer kommer ikke fra media, men fra "handson" erfaringer med muslimer. har oppholdt meg i noen muslimske land,har hatt muslimer i min egen stue og har vaert i stua deres. maa si at jeg ikke er saerlig imponert over deres adferd og holdninger. ideen jeg sitter tilbake med er: islam = en stor tvangsnevrose. norge er heller ikke perfekt-det er rom for forbedringer her ogssa,men islam? nei, det klarer vi oss fint uten. jeg er ikke redd for aa si hvem jeg er, men skjonner ikke hva dere mener med "velg profil",saa da velger jeg bare anonym. hilsen heidi wiker.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide