torsdag 22. januar 2009

Kan han være uskyldig?

Legger denne ut på nytt da saken forsatt er veldig aktuell..

Stig Millehaugen sitt navn har blitt nevnt ganske mye i media i det siste etter drapet på en 28 år gammel pakistaner i Oslo på mandag.

Men jeg må si det at jeg finner det hele veldig merkelig for jeg vet det selv at hvis jeg hadde drept en og visste at det var et vitne som klarte å slippe unna så hadde jeg iallefall ikke reist hjem til min egen bolig, det er jo det aller dummeste man kan finne på.

Som han selv sa til pressen "- Tror du jeg dreper en fyr og drar tilbake til overgangsboligen og blir arrestert som en idiot i gangen?!" og det tror jeg virkelig det er noe i.

Så lenge hovedvitnet visste godt hvem Stig Millehaugen er så er det jo lett å legge skylden på han ettersom han er en tidligere dømt drapsmann som er ute i det "fri". Men det betyr jo selvfølgelig ikke at det er hovedvitnet som har gjort det.

Håper bare politiet etterforsker skikkelig uten å være redd for å bli kalt rasister og ikke er for enssporet og absolutt skal ta Stig Millehaugen for noe han kanskje ikke har gjort. Satser på at sannheten kommer frem etterhvert og at ikke media og politiet har funnet sin syndebukk uten å tenke noe mer over det ettersom Stig Millehaugen sitt navn selger aviser og er en lett sak å presse gjennom for politiet.

Fire nye uker for Stig Bergquist
Drapssiktet: - Jeg var i sentrum
Drapssiktet stiller etterforskningskrav
Mann funnet drept i utbrent bil
Millehaugen ut mot nøkkelvitne
Minst 20 personer bortvist fra tinghuset
Kriminelle utlovet dusør for drap på Javed
To personer har stått overfor hverandre i en slags duell
Tror du jeg dreper en fyr og drar tilbake og blir arrestert?
Var en pris på hodet til 29-åringen også
Millehaugen møter i retten til fengslingen
Ber politiet etterforske drapsvitne
Millehaugen: - Det må være en misforståelse
Venn til drapsoffer løp for livet
Millehaugen siktet etter drap på gjengleder
Millehaugen sendte sms: «Skjønner ingenting - finn ut av det»
Tok farvel med Mohammed «Jeddi» Javed
Bilen flyttet etter «Jeddi»-drapet
Jeg utlovet ikke dusør
Tror dere jeg er dum?
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2522004.ece
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2521609.ece
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/article2521318.ece
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/article2522242.ece
- Prøv selv å se kompisen din bli drept
- Bilen flyttet etter «Jeddi»-drapet
Forlenget isolasjon for Millehaugen
Drapssiktet får ikke snakke med medfanger
Småbarnsfamilie plassert i «festning» etter gjenglederdrap
Nøkkelvitnet i «Jeddi»-drapet dømt til fengsel

Og så håper jeg at personene i Young Guns som drapstruet Stig Millehaugen da han ankom Oslo Tinghus(som man kan lese om her) blir stilt til ansvar og straffet for sine trusler.

Uskyldig?

126 Kommentarer:

Anonym sa...

Han er nok uskyldig og alle vet at i den kretsen a og b-gjengen opererer i så skiftes ofte venner.
Og han Chileneren vil sikkert litt opp på rangstigen....

Men det gjør jo heller ingen ting at de utsletter hverandre.

Anonym sa...

Uskyldig eller ikke, med strengere innvandringspolitikk og strengere straffer for gjengmedlemmer så hadde nok ikke dette skjedd i utgangspunktet. Samme gjelder jo en god del andre drap og voldtekter også her i Norge.

Anonym sa...

Millehaugen er sleip nok til og gjøre det på denne måten, hva var alternativet`? vis han rømmte ville jo det være et tegn på dårlig samvittighet.Nå kan han bestride vitnet,påstand mot påstand. Millehaugen er en erfaren forbryter,folk av dette kaliber bør få forvaring helt til de får pensjon

Anonym sa...

Merkelig at media så raskt går ut med bilde og navn på Millehaugen, men holder tilbake navnet på 29-åringen som satt sammen med Jeddi. Svært urettferdig behandling av Millehaugen. Noen har spilt et spill for å kunne ta Millehaugen og Jeddi, og lyktes nesten, men uansett et ok utfall. Jeg feller nemlig ikke en tåre over Young Guns-lederen. Burn in hell!

Anonym sa...

Jeg tror på Stig Millehaugen. Han snakker helt sikkert sant. Hvorfor er ikke 29-åringen som "flyktet" fra bilen siktet? Hvorfor skulle Stig drepe en av dem og så la den andre gå fri, som et vitne? Deretter skal Stig likssom ha dratt tilbake til fengselet, med et vitne gående løs? Det er jo ikke logisk i det hele tatt.

Nei, Stig får aldri noen rettferdig behandling i retten. Dessverre er det slik at de som kjenner dette systemet vet at det er det ingen som får. "Might is right", og her er det politiet som rår.

Anonym sa...

Jeg miner om at han har skiftet navn til Bergquist :)

Anonym sa...

Innvandringspolitikken i dette landet er katastrofal. Skulle Venstre komme i regjeringsposisjon igjen vil det bli enda verre. Da åpnes alle dører på vidt gap og alle som kommer hit får hvert sitt store sugerør rett i statskassen.
Tror faktisk at Millehaugen blir misbrukt i denne saken og det synes helt opplagt at politiet må granske hovedvitnets forklaring noe nærmere. Har de f.eks. undersøkt tøyet hans for evt kruttslam?

Anonym sa...

FRI MILLEHAUGEN!!

Anonym sa...

Gi mannen en medalje.

Anonym sa...

Ikke lett å si om han er uskyldig eller ikke.Men det er jo også rart hvordan den 29 åringen har klart å stikke av når de satt i samme bil alle 3. Litt mistenkelig det der...

Anonym sa...

Helt enig i strengere innvandringspolitikk!
De som kommer hit må kunne jobbe og tjene ærlige penger.

Anonym sa...

Detjeg syns er rart, er at fire timer etter hendelsen legger media ut bilde og fult navn på mistenkte. Men nå fire dager etter hendelsen sladder media bilde av et vitne. Ikke en gang navnet tør de skrive. Heller ikke blir vitnet avhørt enda han er den enester som faktisk har sett gjerningsmannen. Dette her er omvent rasisme og burde vært forbudt på lik linje med vanelig rasisme.

Anonym sa...

er helt enig i logikken i at han ikke ville dratt tilbake til boligen etter dette.
og synes det er rart at denne norsk chileneren som løp fra stedet løp forbi haugerud senter og ned til esso som er ca 300 m lenger unna. vitner har sett en person med finnlandshette løpe er vel meget mulig at dette var chileneren som løp med finnlandshette for og kunne si at det var stig. det er nemlig ikke så mange steder og stoppe på veien fra åstedet til nærmeste rimi men det er mange mørke skjulte og lite folksomme stikkveier ned til esso. flott sted og ta av seg finnlandshetta. og hvis det er stig som gjorde dette hvilket jeg tviler på så burde det vært viktigere for han og drepe den som kan identifisere han en og bruke tid på og tenne på bilen for alt vi vet kan jo offeret allerede ha vært drept tidligere og at vedkommende tente på bilen skjøt i luften og løp derifra. håper politiet kan se i det knuste glasset fra el lignende hvor skuddet kom ifra. håper gjerningsmannen blir tatt uansett hvem det er. men jeg tror ikke det er stig

Anonym sa...

merkelig situasjon hele greia, hvordan kan chileneren komme seg ut av bilen, kun et sekund eller to etter skuddet falt, for så og klare og løpe ifra "drapsmannen" ?
hvis jeg sitter i passasjersetet, og kameraten min i sjåførsetet blir drept av han bak, hvordan skal jeg rekke og komme meg til en bensinstasjon, når han som skjøt fortsatt satt bak?
hadde jeg vært han bak hadde det tatt 3 sekunder og tatt begge to av dage. begge to sitter jo rett foran, med bakhodet til..
Jeg ser at en "anonym" skriver det samme.
her er jeg 100% sikker på at stig er uskyldig.
husk at det her i landet er stor forskjell på jørgen hattemaker (vanlige borgere) og kong solomo (politiet)
Stig er fri om et år, og det vil ikke politiet ha noe av, selfølgelig.
Dette er nøye planlagt og nok et bevis mot at norge er en politistat.
Disse Young Guns og Bgjengen medlemmene er 10000 ganger farligere for oss vanlige folk enn Stig.

Anonym sa...

skal ikke se bort ifra at millenhaug er lurt her, at dette har vært et internt oppgjør mellom de to som satt i bilen og at han som overlevde prøver å skyve det over på millenhaug.

Samtidig, hans oppførsel i etterkant er jo noe han ser ut til bruke som alibi nå og det kan jo være godt planlagt dette. Hadde han gått i skjul ville han iallefall blitt mistenkeliggjort og alle ville visst at det var ham og han ville bli tatt før eller siden.

Ellers så hiver jeg meg på denne med strengere innvandringspolitikk, håpløst at de kriminelle pakistanergjengene skal få lov til å opphode seg her og drapstrue hvem de vil, når de gjør det så blir de bare bedt om å gå vekk eller over på andre sida av vegen...

Anonym sa...

Det er noe suspekt med hele saken.
Skulle tro den var tatt rett ut fra en amerikansk krimserie..

Anonym sa...

Jeg føler meg hundre prosent sikker på at det ikke er Stig som har gjort dette! Som dere så riktig sier her, det faller på sin egen urimelighet! Hvorfor lot han vitnet komme seg unna, hvorfor dra tilbake til Sandaker. Han er nå en brikke i et spill, og den som sitter på alle svarene han får politibeskyttelse - samtidig som Stig, for n'te gang skal sitte i full isolasjon! Nå har de forsøkt å knekke ham siden 1992, først på avdeling S på Ullersmo, så ved å nekte ham perm i 7 år, dernest ny isolasjonsperiode på Ringeriket - og nye år med permisjonsnekt. Nå, endelig virket det som de hadde skjønt at tiden var inne for å gi ham en reell mulighet til å få tilbake et normalt liv - også skjer dette.
Den forhåndsdømmingen i media, og ikke minst blant ansatte i politi og fengselsvesenet er skremmende - at pressen kaster seg med i dansen og lar seg bruke av Gjeng-medlemmene, det er om mulig det mest skremmende av alt.
Lykke til Stig, du fortjener faen ikke dette - jeg håper virkelig at politiet VIL finne sannheten. Vil som i ønsker!

Anonym sa...

Ser det at jeg langt ifra er aleine om å syntes det er noe rart med hele greia. Jeg tviler sterkt på at Stig er så dum at han faktisk hadde latt et vitne stikke av for så å bare gå hjem til seg selv, da kunne han jo bare heller gått direkte til politiet og meldt seg selv og fått lavere straff for hvis denne historien faktisk stemmer så måtte han jo ha vært 100% sikker på å bli tatt.

Anonym sa...

Det jeg reagerer på er at da Stig ble innhentet av politiet, gikk han barbent i slipperser i snøen...(de kunne vel latt han ta på seg sko!)Dette kommer fram av et avisbilde.
Hvis han nettopp hadde drept noen,- ville han reist hjem, og tatt av seg sokkene?
Så virkelig ut som om han var "tatt på senga" etter en lat dag hjemme...

Og hvis det var Millehaugen,- hvorfor lot han seg til kjenne for vitnet, og deretter lot han gå?

Og det å tenne på en bil er ikke gjort på en-to -tre...noen må da ha sett dette,- særlig hvis det var avfyrt et skudd først som tiltrakk oppmerksomheten...

Hmm....Millehaugen er virkelig ikke guds beste barn, men i dette tilfelle er det noe sier meg at feil mann er tatt.

Håper sannheten kommer fram....

Anonym sa...

Synes det virker litt søkt hele opplegget. Jeg oppfordrer instendig media om å komme med navnet på han som stakk av. Forøvrig så burde det vært skuddpremie på alle gjengmedlemmer i Oslo og ellers. Hva faan gjør de her hvis de ikke engang kan begrave sine egne i landet vårt? Degosen som ble skutt skal jo hjem til Pakistan. Kaller han degos fordi han ikke anser vårt land som bra nok til å begraves i. I ledtog med de som stelte i stand bråk utenfro Israels ambassade er hele a og b gjengen. Stikk av pakk! Håper hele gjengen brenner i helvete. Hvis Millehaugen/Bergquist har skutt og drept degosen så gir vi han premie for det, bur han inne og kast nøkkelen etterpå!

Anonym sa...

Chileneren hadde sikkert hjelp, noen ventende i bil som tok seg av finlandshetta og evnt annet bevismateriale. Hva med å sjekke kameraene i bomringen, parkering etc og se hvilke andre arabere som befant seg i området?

Møkkafolk, lenge leve Israel!

Anonym sa...

Først vil jeg si at den klovnen (idioten) med rød caps og rød genser som står i midten av artikkelbildet kunne ha spart seg for fjortis oppførselen ved å vise begge langefingre til media. Å stå å vise f... you tegn når man er med i "Gærne gjengen" som young guns, da begynner jeg å lure om det er bare drittunger og etternølere som er igjen.

Stig er uskyldig, dette er inside jobb.

Svært mistenksom til at Alex (chileneren) kom seg unna. Da må i så fall stig være helt elendig til å skyte!!! Dette er et gjennomtenkt og ytspekulert spill!!!

Anonym sa...

- mente, utspekulert spill!!!

Anonym sa...

"Bokstav gjengene blir brukt som PST sine lovløse lakeier"

Neeh,. vi lever jo et demokrati her eller?

Anonym sa...

Selv om han er uskyldig så har han jo sluppet med drap og ran. Bur han inne, samme faen.

Anonym sa...

en annen ting som skurrer noe jævlig her er at jeddi som ikke har lappen kjørte bilen til faren til chileneren. hva ellers er grunnen enn at chileneren har satt han i sjåførsetet for og få frem at han liksom var i live da de ankom haugerud poenget med og tenne på bilen er vel heller og skjule nettop dette at mulig offeret var død når de ankom. det er sikkert mye vanskeligere og finne dødstidspunktet når liket er brent. eller kanskje det bare var for og sitte riktig vei for og skyte. jeg tror på dere som mener at det er denne chileneren, han ble jo forresten frikjent for drapsforsøk etter at medlemmer i den rivaliserende gjengen forklarte seg til hans fordel, mulig endel av en byttehandel.jeg tror stig er USKYLDIG....

Anonym sa...

Det synes åpenbart at vi alle er vitne til et justismord av dimensjoner. Stig skulle løslates den 31. Mars d.å. Han hadde da sonet 17,5 år sammenhengende for sine lovbrudd som i seg selv er ikke kan forsvares på noen måte. Han hadde fremtiden foran seg og hadde planlagt resten av livet sammen med kjæresten som skulle bli samboer for første gang, han hadde fått jobb og kjøpte seg bil den dagen dette drapet skjedde.

Hvis vi ser på de faktiske forholdene rundt selve drapet er det lite trolig at det forløp slik som politiet mener. Hadde Stig sittet i baksetet og hadde til hensikt å likvidere Jeddi og hans kompis så hadde han gjort det. Det krever ikke rare våpenkyndigheten for å trekke av et skudd i hvert av ofrenes hode. De satt alle i samme bil, altså på kloss hold. Bevegelsen er minimal og målet er maks 60-70 cm fra munningen. Nå er undertegnede uten erfaring i draps-sammenheng, men jeg antar at man er rimelig fokusert på det som skal utføres. Med andre ord, dette holder ikke stikk. Dessuten, hvis så skulle vært tilfelle ville det vel heller vært logisk at gjerningsmannen brukte tiden på å stikke av så langt som mulig, i stedet for og tenne på bilen for og skjule spor.....?? Det var tross alt et øyenvitne noen hundre meter unna. I tillegg reiste han angivelig rett hjem......!!! Jeg vil anta det finnes en eller annen form for logg i vakta på frigangs hjemmet hvor han bodde. Den bør vel kunne belyse noe... Nei, her må politiet holde tunga rett i munnen og gjøre en skikkelig jobb.
De har historisk sett en utmerket oppklaringsrate i drapssaker og jeg forventer at de opprettholder den også i denne saken.

Helt til slutt vil jeg påpeke at Jeddis kompiser som står på nyhetene på TV2 og hevder at det er satt en pris på Stigs hode er akkurat så smarte som de gir uttrykk for.

Anonym sa...

Godt å se at flere deler mitt syn her. Stig er uskyldig, dette er en god, gammeldags set-up. Chileren som løp har sikkert gjort dette selv for å klatre i rangstigen, og hadde sikkert ett og annet uoppgjort med Stig. To fluer i en smekk, kalles dette! Stig er uskyldig, og hvis innvandrergjengene i Oslo begynner å utrydde hverandre, så er jeg bare glad til!

Anne M. sa...

Flere ganger de siste årene har det virket som politiet har vært helt bak mål i flere dager, før det plutselig viser seg at de har avlyttet, samlet bevis og arrestert den de nektet å snakke om i begynnelsen av saken - nettopp for å skape en følelse av trygghet og tillit, og dermed få mulighet til å skaffe disse bevisene. Kanskje skjer det nå også?

Uansett er det mange spørsmål mange av oss lurer på, noen nevnt her, andre ikke, og de kan slå ut både positivt og negativt for den arresterte;

- Vitner. Hvorfor la et vitne stikke av mens man bruker tid på å tenne på bilen?
- Bil. Hvorfor tenne på bilen i det hele tatt? For å skjule hvem som ble drept? Tvilsomt. For å skjule hvem som var på åstedet - eller ikke var der?
- Åsted. Jeg kjenner ikke området, men folk nevner her at retningen vitnet løp kan være verdt å finne grunnen til. Hvor løp isåfall den mistenkte - samme vei eller motsatt?
- Vitnet. Løpende livredd gjennom mørkt område til en Esso-stasjon. Visstnok fulgt av en mann i finlandshette. Hvordan klarte mistenkte dette om han samtidig tente på bilen?
- Flukt. Hvorfor dra hjem? Kan slå ut i begge retninger - du må være ganske dum for å drepe noen, etterlate deg et vitne, for så å dra hjem og vente på polititet. Samtidig kan det være nettopp dette som var poenget, "Var jeg skyldig ville jeg stukket av".
- Klær. Har man skutt en mann og tent på en bil vil det være litt av hvert på klærne. Som noen nevnte her - hvorfor dra hjem og ta av seg sokkene? Han burde kvittet seg med alle klærne - inkludert sokker og spesielt sko.

Og til slutt det jeg lurer mest på akkurat nå;
- Alibi. Dersom vitnet prøver å legge skylden på mistenkte, hvordan visste han at han var alene og ikke hadde alibi på det aktuelle tidspunktet? Anonym melding med "Møt meg alene i et mørkt, skummelt hus klokken 12 i dag" for å forsikre seg om at han skulle være alene hadde vært en ide, men sånt skjer nok bare på tv.

Jeg har litt for mange spørsmål akkurat nå, håper vi får vite mer de neste dagene...

Anonym sa...

Jeg er glad over og lese at det finnes så mange fordomsfrie mennesker her som er villige til å tro på Stig! Jeg personlig vet ikke hva jeg skal tro, men han er uansett uskyldig frem til det motsatte er bevist, og jeg håper dypt og inderlig at han er nettopp det uskyldig!

Anonym sa...

Mange bra poeng Anne, håper politiet leser dette :)

Anonym sa...

Jeg tror Millehaugen er uskyldig. Synes det er meget mistenkelig at han klarer å stikke av. Han ville vel skutt et skudd mot den ene og et mot den andre. Så vidre av gårde i dyp snø, den dagen var det kommet ca 30 cm med snø. Skulle han først løpe etter young guns idioten og så løpe tilbake til bilen og tenne på. Hva er vitsen med det, hvis det er et vitne som kan bare oppgi navnet til drapsmannen. Tror dette er et internt oppgjør i young guns.

Anonym sa...

Synes nå at Stig burde slippes uansett, la ape gjengene utrydde hverandre.. mener A, B gjengene.
kanskje forsikringssvindel på bilen var et motiv. ;-)

Anonym sa...

Det lukter vondt av hele greia. Aner ikke om Millehaugen er skyldig eller ei - men håper politiet får spytta blodsmaken ut av kjeften før de setter igang et nytt justismord.

Anonym sa...

Kanskje våpenet gikk av ved et uhell i bilen? For ikke å miste ansikt i miljøet er han nødt til å finne på noe, tenner på bilen og legger skylden på et lett bytte.

Anonym sa...

Hvis en i apegjengene leser dette.. hva med å "avhøre" chileneren selv? Regner med at sannheten kommer raskere frem slik

Anonym sa...

Jeg syns det burde være ei nettside som eksponerte gjengene. La de bli kjent, med lenker til foreldrene og andre gjengkompiser, hvor de jobber eller går på skolen, slik at de fikk skammet seg littegrann. Er det noe som virker på fremmedutlendinger så er det sosial fordømmelse.Jeg tror ikke på den gjengse holdningen om å holde navn og bilder unntatt offentligheten.

Anonym sa...

Er det ingen som stiller seg kritiske til at Millehaugen er i en overgangsbolig, og ikke der han hører hjemme- i fengsel? Utrolig Norges farligste mann får åpen soning!!

Anonym sa...

Hele saken stinker. Chileneren skal altså ha klart å komme seg ut av bilen, løpe, drapsmannen løpe etter og skyte og bomme, og så skal drapsmannen ha gått tilbake for å tenne på bilen når han faktisk visste at chileneren hadde kommet seg unna og sikkert ringte politiet? I tillegg kommer denne chileneren med svært mange detaljer,- om det avisene skriver, stemmer. Jeg har for lengst lært at nettopp notoriske løgnere sper på med en drøss små detaljer og er nøyaktige når de forteller en løgnhistorie,- nettopp fordi de tror det beviser at de snakker sant.

Anonym sa...

nå har jo pakket utlovet en belønning på 3 mill. sikkert penger de har tjent lovlig.

Anonym sa...

Stakkars oss Norske etniske om 20 år , da har Faanskapet
overtatt hele byen og på god vei til og ta resten av landet.
Vær på vakt......................

Anonym sa...

det er ikke noe young guns lenger
den gjengen døde med jeddi
det som er igjen nå er barn som ikke var født når gjengen startet.
denne chileneren mener det var bestillingsdrap hvorfor kommer det ikke ut i media hvem han skylder på?
dette er vel bare nok en måte og ta tre fluer i en smekk, 1 rykke opp i gjengen bli leder alene dra inn pengene og kontaktene som jeddi hadde. 2 har mest sannsynlig noe uoppgjrt med stig elr noen av vennene hans eller bare brukt stig som en brikke i spillet. 3 kvitte seg med motstanden og svekke de ved og si at de er oppdragsgivere.
hele denne saken er gjennomført av chileneren.

Anonym sa...

det er jo bare å håpe at etnisk norske våkner snart. det er jo bare å stemme på FRP. så slipper vi å få all den driten hit til norge.

Anonym sa...

la oss håpe flere av disse drittungene blir tatt .

Anonym sa...

Denne tanken har jeg også vært inne på..

"Kanskje våpenet gikk av ved et uhell i bilen? For ikke å miste ansikt i miljøet er han nødt til å finne på noe, tenner på bilen og legger skylden på et lett bytte."

Ja for da hadde han nok vært livredd for å bli drept selv..

Hva skal vi gjøre for at dette stopper og at slike miljøer ikke skal få ta makta og gjøre oss nordmenn redd i vårt eget land..
Er det rart det er krig i verden, det er jo slik disse menneskene løser sine problemer eller uenigheter, joda med å drepe hverandre..Sykt..

Derfor syns jeg dette innlegget også var noe å tenke på..

"det er jo bare å håpe at etnisk norske våkner snart. det er jo bare å stemme på FRP. så slipper vi å få all den driten hit til norge."

Håper Stig blir renvasket og får fred..
Vi er mange som støtter deg skal du vite..

Anonym sa...

Lurer på om purken får gevinsten hvis de kommer
i skade for å "miste" Stig i hendene på de unge
"hau lausingene" som tror de er noe.Send dem nordover så vi kan få trødd dem ned i myra.
Dem e så svart fra før at ingen vil merke om de
jævlan ligg å vake i myrtjønnan oppe på vidda

Anonym sa...

Vel mye skjer her, er vi litt tålmodige så får vi nok greie på hva som egentlig skjedde, men hvorfor i h..... sladder dagbladet ansiktene på alle disse folka som henger på utsiden av tinghuset og slenger rundt seg med trusler. Synes det er rett at vi som betaler trygden for de kan se hvem de er ! Kjekt å vite for mannen i gata hvem er disse gutta som lever av kriminalitet !

Anonym sa...

jeg ser atter et justismord foran meg .nok av dem i norge .det er stig her som har blitt lurt i en felle av han som nå går ute .

Anonym sa...

Her har politi og media vært altfor raske. Hvordan kan man bare stole på kameraten som sitter i bilen til den drepte - og som også er kriminell...? Hvorfor er hans navn ikke nevnt? Det er tragisk at man blir drept, men slik er jo deres egne regler.Og hvorfor skjuler man ansiktene til "hevn-gjengen" som står på utsiden av tinghuset idag og roper på blod...? Få slutt på disse krimenelle gjengene- de oppfører seg som idioter.

Anonym sa...

overrasker meg over hode ikke att stig er tatt.lett å dytte skylden over på han med hans fortid. å bare poletiet har en syndebukk å retten får dømt en driter dem i om dem har rett mann.rettsystemet her i norge er helt på trynet prater av erfaring. har selv en sammboer som er dømt 13 år for et drap han ikke har begått, mens den skyldige går fri å skryter av å ha gjort det . å poletiet gir fulstendig f....... heia norge å det norske rettsystemet.føler virkelig med stig å det fordi jeg vet hvordan dette helvetes systemet er.lukter jevla svidd her.

Anonym sa...

Ja godgutten Stig får mye støtte her,mange kaller drapsmannen ved fornavn omtrent som de er kompisser og stolt av å kjenne fyren,herregud for et "system".Disse forskrudde gjeng idiotene som aldri gjør et ærlig arbeid i livet står åpent forran tinghuset, ja de måtte jo komme til Norge for å kunne leve ut sin kriminelle aktivitet.Tipper at foreldrene er stolte av disse gutta som av "yrkes hensyn" alltid går med hette jakke,de har vel også forlengst et "rulleblad" selv...

Anonym sa...

ser at YOUNG guns lever opp til navnet sitt.
for de som står utenfor der kan ikke være gamle kara han ene står jo med skolesekken på, har`n skulka for og delta elr hadde han fått stipend og skulle spandere kebab på resten av ungene?

Anonym sa...

dette er en sak jeg kommer til å føle med argusøyne. mye som ikke stemmer her å att stig snart skulle bli en fri mann liker nok ikke poletiet.vil nok gjerne ha han innenfor murene .skyldig eller ikke ett fett bare dem har en gjerningsmann.hele saken er merkelig å her er det andre dem burde gå i sømmene på.håper på rettferdighet men det spørs med det rettsystemet vi har i dette landet.sitter utrolig mange uskyldige inne i dette landet. men dem må desverre sitte , for poletiet og rettsystemet vil ikke innrømme feil.fo sent å bli renvaska da en er ti fot under jorda som i fritz moen saken.

Anonym sa...

lei disse gjengene stem frp så slipper vi å få så mye dritt til landet her.

Blogger sa...

Dette er håpløst. Løslat Stig, jeg tviler på at han er så dum at han reiser hjem til seg selv etterpå. Og bli kvitt alt pakket som herjer de store byene i Norge, jeg er lei av at de stjeler skattepengene mine!

Anonym sa...

Løslat stig ? og heng alle gjengmedlemmene?

Satt han ikke i bilen sammen med en jævla gjengleder da?

Hiv ham OG hele gjengen i et hull og fyll det igjen!!

Anonym sa...

millehaugen satt i baksetet og de to andre satt i forsetet, hovedvitnet ville aldri klart å stikke av, hvis det i det heletatt hadde vært millehaugen så ville begge to vært drept, det er ikke så utrolig vanskelig og skjønne det.. Millehaugen er uskyldig..

Anonym sa...

Millehaugen bodde i blokka mi for en del år siden, utrolig hyggelig fyr, hjalp eldre damer med matvarer opp trappene, høflig og pratsom, han er ingen fare for allmenheten, tiltross for at han var kriminell.Han har sonet nok og det vil være en skam og sende ham bak gitter igjen, jeg er 100% sikker på at han er uskyldig, aldri i verden, hele oppleget virker for dumt til at det kunne vært millehaugen, det er han for smart til. Jeg håper politiet gransker saken nøye og kommer til fornuft. De som heller er en fare for allmenheten er disse forbanna gjengene... Stolt FRP tillhenger

Anonym sa...

"MIllehaugen bodde i blokka mi", bar varer for gamle, ergo ingen fare for allmennheten. Herregud for et fjols. DU sementerer
jo inntrykket mange har av Frp velgere som degenererte lavpanna idioter. Skyldig eller ikke denne gang, så er fyren uansett en yrkeskriminell og drapsmann.

Anonym sa...

"Skyldig eller ikke denne gang, så er fyren uansett en yrkeskriminell og drapsmann."
...og derfor bør han bli tatt for dette uansett?
Litt dunt å disse FRP-tilhengere når du ikke virker mer oppegående selv.

Jeg for min del reagerer veldig på at media går ut med navn og bilde så tidlig. Man bør vokte seg vel for å forhåndsdømme, særlig nåe det eneste man har å gå på tilsynelatende er et vitneutsagn fra en annen kriminell.
Syns det virker veldig rart om Millehaugen har gjort dette pga omstendighetene som flere her har påpekt. Håper for guds skyld politiet etterforsker alle muligheter.

En konsekvens av slike saker tror jeg desverre blir mer fremmedfrykt her til lands. Slike gjenger stiller alle innvandrere i et dårlig lys, selvom de kun utgjør en brøkdel av alle invandrere i landet. Ja,vi bør ha strenge innvandringsregler og ikke tillate kriminelle innvandrere å bli i landet, men å stemme FRP er neppe svaret. Siv Jensens støtte til den Israelske bombingen viser hvilken grad av kynisme,uvitenhet og kunnskapsløshet som råder i FRP.
Med en klok sammfunnsøkonom som Stoltenberg ved roret er landet i mye tryggere hender. Han har mer peiling på hvordan man styrer et land enn det Jensen-fjerta noen gang kommer til å ha.

Anonym sa...

Ikke for å spore av debatten her, men Stoltenberg er kun blitt det han er pga faren sin. En latterlig mann på lik linje med Sponheim og Høybråten.

Jensen og Solberg alene i regjering!

Anonym sa...

Er ikke egentlig dette en vinn / vinn situasjon?

Anonym sa...

"Skyldig eller ikke denne gang, så er fyren uansett en yrkeskriminell og drapsmann."
...og derfor bør han bli tatt for dette uansett?

---
nei selvfølgelig ikke. les det i sammenheng med innlegget jeg svarte på så kanskje du forstår sammenhengen

Anonym sa...

"Er ikke egentlig dette en vinn / vinn situasjon?"
Nei? Hvis Millehaugen er uskyldig så betyr det jo at en uskyldig mann kanskje blir dømt mens en kriminell drapsmann som mest sannsynligvis er 600.000kr rikere og snart på leder av en gjeng forsatt går fri i Oslos gater. Og det med politi beskyttelse, så jeg kan ikke se hva som er vinn/vinn her.

Anonym sa...

"Ikke for å spore av debatten her, men Stoltenberg er kun blitt det han er pga faren sin. En latterlig mann på lik linje med Sponheim og Høybråten."

Jensen og Solberg alene i regjering!

(Sorry at jeg fortsetter avsporingen)
Nei, Jens Stoltenberg er en av landets fremste samfunnsøkonomer, og forstår derfor hvordan man prioriterer resurser i samfunnet og konsekvensene av dem. Det at han er født inn i politikken er bare en fordel i så måte.
Jensen og Solberg sitter jo og krangler som to unger og kommer neppe til å klare å samarbeide. Høyre vil ikke inkludere FRP i beslutninger, og FRP furter.

"Er ikke egentlig dette en vinn / vinn situasjon?"

Hvordan da? "Nå ble vi kvitt en gjengleder og så får vi buret inn en yrkeskriminell i tillegg"?
....bortsett fra at hvis Millehaugen blir uskyldig dømt vil en annen gærning gå fri, og så har vi det gående?
Man kan si hav man vil om Millehaug og hans fortid, han er jo ikke akkurat noen engel. Men man er uskyldig inntil det motsatte er bevist, og det må gjelde for Millehaug også.

Anonym sa...

Når man ser på denne linken her så kan man jo starte å lure på hvilket land man er i..
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=540244

Og der kan man lese følgende: "Det var veldig mange folk her. Det viser hvilken bra mann han var, sier en av de fremmøtte, som vil være anonym, til VG Nett."
Det at det møtes mange folk opp betyr jo ikke at han var en bra mann, det betyr bare at han hadde respekt blandt de kriminelle i Oslo, for en kriminell mann var han uansett.

Anonym sa...

han chileneren som stakk fortalt til politiet igår at bilen var flyttet på. dette kommer da meget beileilig etter som det igår stod i lokalavisen groruddalen om et kvinnelig vitne som hadde sett dette skjønte han at han ville bli tatt i løgn? lurer forresten på hvordan han får til at offeret skal ha ledd av at siktede rettet pistolen i mot han og trodde det var en spøk ettersom han ble skutt i bakhodet, er vel vanskelig og se det vel?

Anonym sa...

Det har i utgangspunktet vært mye som har talt for at Millehaugen ikke er drapsmannen her og i dag kommer det enda mer.
Dersom Millehaugen virkelig skulle drepe begge to hadde han gjort det.
Det er da ingen som lar “hovedvitne” til et drap løpe vekk fra åstedet og heller konsentrerer seg om å tenne på bilen.
Deretter skal Millehaugen ha reist tilbake til overgangshjemmet hvor han bodde, for å vente på politiet med visshet om at et vitne var der ute.
Hvem i all verden tror på dette?

Når det gjelder denne Chileneren hvorfor i all verden skulle han løpe skrikende til en bensistasjon å buse ut med navnet til Millehaugen som gjerningsmann?
Disse gjengene går aldri til politiet, det er politiet som kommer til dem.

Hadde det virkelig vært Millehaugen som sto bak dette ville Chileneren tatt dette direkte med gjengen sin og de hadde ordnet opp selv uten politiets innblanding.

I dag kom det enda mer informasjon som bare viser at Millehaugen er uskyldig.
I VG står det følgende:
29-åringen har forklart at drapsmannen først har skutt «Jeddi» på p-plassen, før han forfulgte 29-åringen et lite stykke.
- Deretter skal han kaldt og rolig ha løpt tilbake og satt seg inn i bilen, rullet ned til enden av blindveien og satt fyr på bilen

Da spør jeg meg følgende: 29-åringen (Chileneren) sa når politiet kom til bensinstasjonen at han løp for livet rett etter Jeddi ble skutt fordi han hadde Millehaugen etter seg.
Hvordan kan han da si at drapsmannen kaldt og rolig løp tilbake, satt seg i bilen, rullet nedover og deretter satt fyr på bilen ??????
Da må han ha stått å sett “drapsmannen” gjøre dette, men samtidig løp for livet……..
Nei, her er det for mye som ikke stemmer.

Young Guns: Let i deres egne rekker før dere setter en pris på hodet til en som er uskyldig!

Anonym sa...

HVORDAN ER DET MULIG????????

Vg skriver idag: Det var veldig mange folk her. Det viser hvilken bra mann han var, sier en av de fremmøtte, som vil være anonym, til VG Nett.

1. Forstår godt at den som har sagt dette til VG ønsker å være anonym!!!

3. For hvor bra er en mann som er leder for et gjengmiljø som politiet har slitt med i mange år og som har kostet oss skattebetalere en hel masse penger!

4.Hvor bra er man når en skal være med på et planlagt ran?

5. Hvor bra er man når vedkommende er oppført med 0 i inntekt skatt og formue? men samtidig kjører i Mercedes? Hvem prøver man å være da?

Å til dere som nå tror at jeg er sikker på at denne stig er uskyldig så synes jeg det er utrolig mange flotte reflekterte innlegg her!men dette får bli opp til politiet å finne ut og så får vi håpe at de gjør en så god jobb at de tar den riktige morderen, uansett hvem det måtte være. Er det ikke denne stig så har de jo virkelig driti på draget!! å det er jo eventuelt ikke første gangen og da får nok stig en fin oppreisning som i så tilfelle er vel fortjent. Men jeg har en sterk mening å det er : SEND ALT PAKK HJEM OM DE IKKE KAN FØLGE NORSKE LOVER OG REGLER SAMT TJENE TIL LIVETS OPPHOLD PÅ ORDENTLIG MÅTE TIL TROSS FOR AT DE SÅ KALT ER FRISKE. NÅR SKAL POLITIKERE BEGYNNE Å STILLE KRAV?? IKKE BARE KOMME MED TULLETE LØFTER!!

Anonym sa...

Alle vet at Stig er uskyldig. Haaper denne sopla, taperne, gjengmedlemene drar til Pakistan og ikke kommer tilbake.

Anonym sa...

Hva er forskjellen på E.T og en pakistaner?
SVAR:
1. E.T Kom alene
2. E.T lærte seg språket
3. E.T har sin egen sykkel
4. E.T Vil hjem

Anonym sa...

Jeg har aldi vært noen blogger og har ikke før nå faktisk forstått hvor moro dette er! For jeg har ikke ledd så mye på det jeg kan huske av å lese disse innleggene som er utrolig festlige! eks: om det er stig som har gjort det har han gjort oss en kjempe tjeneste! det er som om jeg skulle sagt det selv! tusen takk for at dere finnes kjære blogg vennene mine :)

Anonym sa...

NÅ ER DET NOK!

Våre naive politikere er nødt til å få ut fingern, dette er ikke holdbart.

Ungene mine skal ikke vokse opp i et muslimsk Norge fyllt med vold, narkotika og drap.

Vi trenger flere som Millehaugen og større skuddpremie!

Anonym sa...

litt morro å se at nordmenn er redde for "pakkisene" - men siden de fleste kommentarene kommer fra fjortisser, så er vel de ikke gamle nok til å huske 80 tallet når "potetene" jaget utlendingene. tiden har visst forandret seg.

Anonym sa...

kan ikke den jævla søpplegjengen bli med kista til pakkisland da , så vi blir kvitt driten en gang for alle. trygden kan vi ettersende.

Anonym sa...

Hvem bryr seg om fortiden?
Det er nå vi lever og det er nå vi kan gjøre noe med det...

Var du en av potetene du eller?

Folk er ikke redde, de er bare så forbanna lei alt bråke som kommer med utlendingene (Jeg skal ikke dra alle utlendinger over en kam nå for det finnes mange bra!), men de kan faktisk ikke holde på sånn som de gjør uten at det får konsekvenser!

Hilsen

En som er møkklei!

Anonym sa...

Har skrevet flere innlegg her og jeg er definitivt ingen fjortis! men nå spores det jo helt av her.....

KAN NOEN HER INNE VÆRE SÅ SØTE OG SØRGE FOR AT DENNE STIG FÅR ET EKSEPLAR AV ALT SOM ER SKREVET HER?? UMIDDELBART NÅR HAN FORHÅPENTLIGVIS SNART KOMMER UT AV ISOLASJON!

Anonym sa...

Er det samma pris på hode til Chileneren. 3 mill. Da skal jeg f.....n være med å spleise på den summen. Og det tror jeg det er mange andre som er med på. Young Guns. Dere har sikkert Deres idealer og Deres tro på det Dere står for, men helt ærlig hva gjør Dere om det viser seg å være et intærnt oppgjør? Hva gjør Dere med den som har gjort dette, og faktisk prøver å lage uro i rekkene? Jeg er ikke sikker på at Dere vet hva Dere skal gjøre da. Og merk Dere det, jeg kommer ikke med rasistiske bemerkninger og jeg slenger heller ikke urespektabel dritt om Dere. Her er det bare små hint som kan føre til at Dere kanskje kan få en gjeng med orden i rekkene.

Rydd opp, og få rett person dømt. Vær så snill. For alles del og spesielt en som sitter inne for noe han ikke har gjort.

En god venn!

Admin sa...

Som en liten info til folket som skriver her, vennligst ikke dra det for mye over i rasisme med å snakke nedlatende om andre nasjonaliteter(slik som å skrive "pakkiser" ol).

Ellers så er det meste lov i bloggen min for jeg forstår godt at folk starter å bli lei av utviklingen i dette landet og det er helt utrolig hvor mange som finner frem til feil i historiene til dette såkalte hovedvitnet(jeg tipper han var eneste vitne til hva som faktisk skjedde), han chileneren.

Håper for Stig Bergquist sin skyld at politiet finner den rette drapsmannen hvis det ikke er Stig Bergquist som er drapsmannen.

Anonym sa...

Enda en av Young Guns borte,så bra,la oss bli kvitt dem,bare faenskap på dem alle sammen,send dem tilbake der dem kom ifra,forbanna møkka folk

Anonym sa...

jeddi rest in peace

Anonym sa...

Håpløse uttalelser i denne bloggen! Stig har vært en syyyykt sammfunnsbyrde i alle år. hver eneste gang han har vært uten for murene har han begått kriminelle handlinger, han har drept en HELT uskyldig fengselsbetjent(som er mye verre enn å drepe en man faktisk har noe uoppgjort/krangel med (i min øyne ihvertfall)) han har begått flere grove ran med våpen.... uansett om han har gjort dette eller ikke... så bør han aldri gå ute blandt vanlige folk! i tillegg til all denne kritikken mot gjengene, kjempe bra med kritikk av gjengenes oppførsel, men å dra inn at de bør bli sendt ut av landet når de aller fleste av dem er norske statsborgere som er 2.generasjons invandrere i Norge bilr for dumt. Da er de norske, og må integreres på godt og vondt i Norge. Og til "tøffere enn toget" lang oppe på denne bloggen, at kisten hans blir sendt tilbake til pakistan har jo ikke noe med at dette landet ikke er bra nok til å bli gravlagt i, for det første er det de pårørende som bestemmer hvor han skal gravlegges, i dette tilfellet mest sannsynlig foreldrene, for det andre, så er det viktigste med gravleggelsen at de som vil og trenger å ha en grav å gå til får det, kanskje har han stor familie i pakistan som trenger en grav å gå til, hvorfor i allverden skulle noen utenfor hans venne og familie krets bry seg med det? Og til de som sier at de ikke skjønner hvordan dette vitnet kom seg i livet unna situasjonen, så aner jo ikke dere hva slags situasjon det var.... kan ha skjedd så mangt... kanskje løp han før skuddene? og så det på avstand... eller noe helt annet som ikke jeg kan gjette meg til... men vi har jo alt for lite informasjon til å ta noen konklusjoner.... tiden vil vise hva som skjedde....

Anonym sa...

Hva med å starte Facebook kampanje "Slipp Stig bergquist fri?" eller noe i den duren. Funka med Grandiosa fri for paprika......mye latterlig man kan få til i dette dritt landet....

Anonym sa...

Få rydda bort hele bokstav gjengen

Anonym sa...

Hvorfor
kaller du landet ditt/vårt for dritt land?
Har du det så skrekkelig så bør du heller emigrere til et land uten dritt.
Det som er saken er at folk i dette landet ønsker
retferdighet, retferdighet for Stig Bergquist så det kan undersøkes om han snakker sant.
Slippe å få inn i landet folk som bare har en ting for øyet å gjøre penger gjennom kriminalitet.Slippe å må si"undskyld men jeg er hvt.og mine forfedre har alltid vært i dette landet."

Anonym sa...

Det er noe som heter KARMA. og driver du i gjeng og holder på med dop og drap. så får du ingen sympati hvis du havner i uføre selv!

Anonym sa...

JA det er kanskje noe som heter KARMA, men det er noe som heter Å LEKE SMART også, akkurat det STIG gjør, meldingene var planlagt og drapet var planlagt av han. INSHALLAH ALLAH STRAFFER STIG FOR SINE HANDLINGER OG SYNDER. MANNEN BURDE IKKE FÅ LOV TIL Å LEVE ENGANG.

Anonym sa...

Mange artige vinklinger her inne :) den ene detektiven etter den andre.... samt meninger som jeg stiller spørsmålstegn ved.... å har tatt meg friheten til å gjengi noeav tekstn til enkelte innlegg her.

1. folk av dette kaliber bør få forvaring helt til de får pensjon.

Hvorfor mener du det at de bare skal få forvaring til de går av pensjon? hvorfor ikke forvaring til de dør? og hvorfor i all verden skal de få pensjon? om de slippes ut? vi har en lov som sier at alle har krav på midler til livsopphold.... Hm... men har en krav på livet når en har tatt liv selv?

2. Nei, Stig får aldri noen rettferdig behandling i retten. Dessverre er det slik at de som kjenner dette systemet vet at det er det ingen som får. "Might is right", og her er det politiet som rår.

En ting skal du vite og det er det at det norske rettssystemet fungerer ganske så bra selv om det har vært noen justismord i dette landet. Jeg har selv sittet som meddommer i en del straffesaker og i en av de var vi 3 dommere som var ganske så sikre på at 1 av de tiltalte hadde begått en straffbar handling, men vi kunne ikke dømme han pga bevisets stilling selv om vi hadde vitner som mente at de var ganske så sikre på at NN hadde gort sånn og slik. Så jeg er ganske sikker på at politiet har ting på denne bergquist i denne saken som gir dommer et grunnlag for å fengsle han i 4 uker. Ingen av oss vet hvor bergquist har vært på det aktuelle tidspunktet. Hjemmet han bodde i har taushetsplikt, men jeg regner med at poilitiet har sjekket loggen til hjemmet før de hentet bergquist.

3. Det jeg reagerer på er at da Stig ble innhentet av politiet, gikk han barbent i slipperser i snøen...(de kunne vel latt han ta på seg sko!)Dette kommer fram av et avisbilde.
Hvis han nettopp hadde drept noen,- ville han reist hjem, og tatt av seg sokkene?
Så virkelig ut som om han var "tatt på senga" etter en lat dag hjemme...

Ja hvorfor skulle han ikke ta av seg sokkene om han nettopp hadde drept noen? det er brukt bensin i dette drapet og har en det travelt så er det kansje fort gjort å søle litt? samt at det var mye snø den dagen... kansje han hadde blitt våt på sokkene pga snøen han gikk i?

4. Stig skulle løslates den 31. Mars d.å. Han hadde da sonet 17,5 år sammenhengende for sine lovbrudd som i seg selv er ikke kan forsvares på noen måte. Han hadde fremtiden foran seg

Hva slags venner har en mulighet for å skaffe seg når en har sittet inne i 17,5 år? Det foregår antagelig utrolig mye planlegging av kriminalitet, narkotika bruk, utvide "venne" kretsen osv osv i norske fengsler hvorfor skulle ikke dette gjelde bergquist? Vi har alle en fremtid foran oss.... og den velger vi faktisk helt selv, men det krever enormt mye av et menneske å kunne endre holdninger samt bygge seg opp et annet liv enn det man har stått i kansje mesteparten av livet. Hva slags vidunderkur har bergquist fått siden han har klart å totalt omstille seg etter det livet han har levd? Finnes det noen statistikk på hvor mange av de tyngste kriminelle i dette landet som klarer å virkelig snu livet sitt slik at de fungerer som oss andre skattebetalere? Og bør den statistikken eventuelt tres nedover ørene på poltikerne?

5. Man bør vokte seg vel for å forhåndsdømme, særlig nåe det eneste man har å gå på tilsynelatende er et vitneutsagn fra en annen kriminell.

Selvfølgelig mener jeg også at bergquist er uskyldig inntil det motsatte er bevist og han er faktisk ikke dømt ennå det bør dere huske! det ligger nok ikke bare et vitneutsagn til grunn for denne fengslingen det betviler jeg sterkt! Umulig for oss som sitter trygt å godt hjemme i stua med fyr i peisen og vakkert snødekket landskap utenfor å få greie på hvorfor de har fengslet bergquist, men noen tanker kan en jo gjøre seg..... chileneren har utpekt bergquist og det er en ganske kraftig uttalelse i seg selv uansett hvem som sier det eller hvem som har blitt tatt av dage. Både chileneren og bergquist har tvilsomme bekjentskaper pr idag el fra tidligere av. Om bergquist ikke hadde blitt fengslet hva hadde skjedd med chileneren da etter hans kraftige utsagn om han ikke hadde fått politibeskyttelse nå? Hva skjer med chileneren om det viser seg at bergquist ikke har noe med dette å gjøre? Her er det bare å bruke fantasien fritt og dette burde også være et tankekors til deg som har skrevet at du ikke klarer å se at dette er en vinn vinn situasjon.... Ja vel så har vi det gående.... So what? Om det ikke er chileneren som har gjort det selv slik det også antydes her og heller ikke bergquist har noe med dette å gjøre så går det en galing fri.... Hvor lenge da? Disse gutta ordner opp det vet vi og la de bare gjøre det så lenge de holder seg til det utpekte målet! men desverre så er det slik at uansett hvor mye de kriminelle planlegger ting så har det lett for å gå utover en eller annen uskyldig "forbi passasjerende" som feks fangevokteren som stod i veien for bergquist.... eller politimannen i nokas ranet... Denne chileneren er flere ganger prøvd å få fjernet mao det har vært drapsforsøk på han tidligere samt at han skal snart i retten igjen....

Media skriver at bergquist akkurat har kjøpt seg bil selv om han ikke har førekort... Det hadde visst ikke jeddi heller....

Jeg tror aldri vi får vite sannheten i denne saken men regner med at politiet har såpass oversikt over mobil bruken til alle disse gutta samt andre bevis at de vet hva de driver med når de fengsler en og gir en annen politibeskyttelse, men senest idag kan vi lese i media at politiet har klart å fengsle feil mann i forbindelse med kniv stikking.

Anonym sa...

Noen som har tenkt på hva hva slags konsekvenser alle disse uttalelsene kan få for hver enkelt her inne? Det er jo blitt så populært å saksøke folk....

Anonym sa...

ser det er en meddommer med i samtalen her.dere dømmer på føleser å ikke fakta .vet hva jeg prater om har en samboer som er dømt 13 år for drap som en annen går ute å skryter av å ha gjort.å poletiet gir f... for dem har en drapsmann. skyldig eller ikke det gir politiet å rettsystemet her i landet totalt f... i bare dem har en drapsmann.ser foresten nå att dette vitne stig er fengsla pga utalesene til ikke husker så mye lengere. denne saken lukter det svidd av spør du meg .men med stig sin fortid er det ikke lett å bli trodd desverre.men hva med rullebladet til alex ikke noe å skryte av det heller. jeg sier bare stå på stig du har mange med deg .

Anonym sa...

denne chileneren burde ikke hvere en dritt troverdig.men med stig sitt navn å rykte vil nok poletiet ha han innen for murene så dem vet hvor dem har han.dem unner han nok ikke noe annet.har tanken slått dem att gjerningsmannen kan gå ute med politibekyttelse tro.

Anonym sa...

å du kjere meddommer . jeg tror det er utrolig mange justismord her i norge.ikke bare noen som du skriver . rettsystemet i norge er totalt på trynet.

Anonym sa...

jeddi rest in eternal flames you f¤#!

Anonym sa...

SJERP DERE!!!!

Greit at det er ytringsfrihet i Norge, men her blir nå i enkelte innlegg alle utlendinger dømt og jaggu har en meddommer også blitt dømt!! EN KAN IKKE TA ALLE OVER EN KAM!!!! RART DET ER KRIG I VERDEN? (ps den må det 2 eller flere til for å starte!!!)nei hold dere til saken! å den vet vi alle særdeles lite om!! annet enn det som har blitt fremstilt i media! Enkelte her inne driver jo med steining slik de gjør litt lenger sør på denne kloden vi bor på, men det er kansje greit?? HALLO VÅKN OPP!!

Anonym sa...

håper inndelig dem tar rett mann i denne saken.en ting er å bli dømt for noe en har gjort, men det er noe helt annet å bli dømt for noe en ikke har gjort.vi får håpe på rettferdighet.

Anonym sa...

Noen som kan fortelle meg hva 29 åringen tjener på å si at det er Stig Bergquist som har gjort det med mindre det er fakta? Da ber jo 29 åringen om samme reise som Jeddi.... rett til himmels.... eller hva det nå heter når noen går opp i røyk.... Hett blir det i hvertfall om 29 åringen ikke snakker sant. Noen som kan fortelle meg hvorfor dette skulle være et komplott? for det betyr jo at det er noen som ønsker Stig Bergquist dit pepper`n gror.... men hvorfor det? Stig Bergquist har jo snart sonet ferdig å fått seg godt betalt jobb og kjæreste å var godt på vei inn i et nytt liv. Sånn sett så burde han jo ikke være noen trussel for noen? Håper noen kan svare meg.

Anonym sa...

29 kan da alderi si om han selv hadde gjort det hadde gått til himmels av sine egene da .vi får håpe dem har funnet ut mere etter avhør i helgen.å det er nok mange som ønsker stig dit peppern gror.stig selv har sterke meninger om hva og hvorfor også men vi vet lite om hva som har kommet frem i avhør. dem holder kortene tett til bryste enn så lenge.får bare ikke håpe det blir nok et justismord, for dem er det nok av fra før.

Anonym sa...

gå inn på dagens aftenposten å les hva et av gjenmedlemmene sier fra sin celle på ullersmo fengsel.han støtter ikke sine egene i denne saken i hele tatt.dem har garantert feil mann i varetekt det har jeg aldri hvert i tvil om.

Anonym sa...

tusen takk for svar selv om jeg ikke ble så veldig mye klokere..... Har lest artikkelen i aftenposten: politi og røvere 2 ganger, men kan ikke helt se at denne 40 åringen kommer med noen uttalelse vedrørende det denne bloggen handler om: kan han være uskyldig? Forstår at 29 åringen ikke kan løpe til politiet å si det var meg, det var meg! men hvorfor si at det var stig berguist? om det ikke var det? Da kunne han jo sagt et vilket som helst navn! å hvorfor i det hele tatt si at han har vært der? sannheten får vi nok aldri vite med mindre disse gutta skjønner at nå er tiden inne for å tjene penger på lovlig vis ved å skrive bøker om sine liv! den ene kan jo feks ha tittelen: gutten i røyken og den andre kan ha tittelen: gutten i ilden.

Anonym sa...

gå inn på netteT på aftenposten ikke ang poleti å røvere dem er det nok av . men artikkelen med overskrift... LA POLETIET JOBBE I FRED .

Anonym sa...

GI POLETIERT ARBEIDSRO STÅR DET.STÅR GANSKE HØYT OPPE PÅ SIDEN

Anonym sa...

SOM SAGT BERGQIST SELV HAR STERKE MENINGER OM HVORFOR HAN ER BRUKT HER NOE VI IKKE VET NNO OM PÅ NÅVERENDE TIDSPUNGT.POLETIET SITTER NOK PÅ MERE ENN VI ANER ETTER EN HELG MED MANGE AVHØR.Å HAN ANDRE HAR JO POLETI BESKYTTELSE. SÅ DA VET DEM JO HVOR DEM HAR HAN TIL EN HVER TID OGSÅ.

Anonym sa...

ja han er uskyldig

Anonym sa...

fint om du kunne sette linken inn her til den artikkelen :) da jeg er i mer enn full jobb selv om jeg har havnet inn på arbeidsledighetsbloggen og har ikke tid til å lete etter den artikkelen nå. Tusen takk :) med ønske om en fin dag :)

Anonym sa...

vet ikke hvordan jeg gjør det sorry.

Anonym sa...

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2886161.ece

Er nok denne linken vedkommende tenker på.

Anonym sa...

det er stile i media om saken om dagen . veldig irriterende.men det er vel vanskelig å innrømme feil.her gikk dem alt for fort ut med etterlysning av en persjon.bare etter utaleser fra en annen kriminell. tragisk

Anonym sa...

Når man leser på http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2886161.ece så skulle man jo tro det var en grunn til at han sier:

"Selv har Mahmood en rekke teorier om hvem som står bak drapet. Arshad Mamood har vært knyttet til gjenggmiljøet siden Romsåsdrapet i 1988 og sier han gjennom sine mange kontakter har informasjon som peker mot de ansvarlige.

- Jeg vet hvem de er, sier han til Aftenposten."

"de"? Er det ikke Stig aleine som liksom har gjort dette her da? Iallefall det media og politiet mer eller mindre sier.

Anonym sa...

Luktet rart av dett
e fra første stund. Synes også at NN burde sjekkes litt grundigere...

Anonym sa...

HAN MÅ STRAFFES

Anonym sa...

Anonym sa...
Dette her er omvent rasisme og burde vært forbudt på lik linje med vanelig rasisme.

-----

Hvorfor går ikke rasisme begge veier?
rasisme er at en hater alle av en rase, we ikke "hvite" folk en rase? er det bare "svarte" som er en rase? noe å tenke på.....

Anonym sa...

we=er****

Anonym sa...

Ja jeg tror Stig Berquist tidligere Millehaugen kan være uskyldig. Les Arne Treholt saken, og hvordan han satt isolert i et kvinnefengsel i Drammen, fordi politiet var redd for at han skulle lekke ut med saker om rikets sikkerhet. Han ble frikjent etter 8 år i fengsel, på grunn av helsemessige årsaker. Er de redd for rikets sikkerhet da? Det samme kan skje med Berquist.

Han hadde ikke reist tilbake til sin bolig om han var skyldig.

Anonym sa...

Det spørs om ikke den virkelige drapsmannen lever i beste velgående på hemmelig adresse og med full beskyttelse på skattebetalerene sine penger mens en uskyldig "syndebukk" holdes isolert fra alle også for skattebetalerenes penger..

Anonym sa...

Saksopplysning:
Han heter ikke Millehaugen, han heter Bergquist.
Det er noe både media og bloggere bør få med seg!
Skyldig eller ikke skyldig så bør han omtales med rett navn.

Anonym sa...

Problemet er at Stig Bergquist har drept en fengselsbetjent. Dette tolker politiet som at han har drept en av deres 'egne'. Han har også 'sluppet unna' med ran der det forekom en skuddevksling på åpen gate. Jeg tror derfor politiet ikke er like interessert i anta han er uskyldig til motsatt er bevist. Kan de få dømt han igjen, uansett hva det er for, vil de nok se på det som en seier for rettsvesenet.

Og med rettsvesenets kameraderi kommer man langt på indiser når man legger godviljen til..

Like jævlig som at en uskyldig blir dømt er dessuten det at skyldige i meget alvorlig kriminalitet går ustraffet rundt i samfunnet. Håper virkelig politiet lar de riktige instinktene få styre...

Anonym sa...

Godt mulig Bergquist er uskyldig i denne saken, men husk nå at politiet sitter på ytterligere bevis som forsterker deres syn på at den rette gjerningsmannen er tatt. Politiet har fortsatt ikke delt disse angivelige bevisene til media.

Anonym sa...

Denne norskchilleneren heter Alex Ruiz. Han hadde åpen profil på facebook da dette skjedde, men har lukket den nå.

Anonym sa...

Begjæringen om forlenget isolasjon ble tatt til følge med begrunnelse i fare for bevisforspillelse og at 39-åringen blir regnet som en av Norges farligste menn, melder TV 2.
Men hvordan kunne da retsvesenet la Bergquist få åpen soning når de mente og mener at han er så farlig?
Nei dette skurrer.

Anonym sa...

Hei. Det er nok nå. Alle er ikke like, så pass på. det er mange norske som er med i gjenger,men det vises ikke frem. har noen diskutert om den kvinen som ble drept av sin x mann?? like etter jeddis drap? nei. Siden jeddi var en pakistaner så skal det opp. Alle nordmenn er ikke engler. det er mange som sitter i fengselet. selvfølgelig sitter de der på grunn av noe sånt. på Lindeberg ble en pakistansk vekter drept for ca ti år tilbake. grunnen var at han stoppet en fyllikker på lindeberg senter. En drosje sjåfør ble drept for noen år siden av en norsk mann. hva sa politiet om drapsmannen?? at han var psykisk syk?? jaja... vi alle trenger fred..... nok er nok

Anonym sa...

bergkvist er i denne saken garantert uskyldig.han har sona å gjort opp for seg for det han har gjort hvorfor ikke gi mannen en skjangse til et normalt liv.å han sitter der han sitter etter utalesene til denne alex håper dem skjekker han litt når det gjelder denne saken.

Anonym sa...

nå sitter dere og diskutere en drapssak og tror at stig er uskyldig, men saken er at ingen av dere kjente noen av disse gutta personlig, alex og jeddi satt i bilen sammen, og ja kanskje er det mistenkelig på hvor fort alex reagerte og hele pakka, men når man vet noe sånt kan skje så er man på vakt!! skjerpings a..jeddi selv var en flott fyr som ikke fortjente å dø på denne måten!! Måtte han hvile i fred, og stig ...vi får håpe han blir straffet, enten på den ene måten eller den andre...nå er det flere som vil bli kvitt stig etter dette. og alex bør skjerpe seg og ta og heller flytte ut a vlandet når vi alle vet hvem han er, sps venna til stig.

Anonym sa...

Hmmm.....litt drøye innlegg og mye feil-skriving....er det mange barn her? Tror mange har godt av å stikke finger'n i jorda her, og vente på hva politiet finner ut av i sin etterforskning! Er tross alt jobben De driver med, og er nokk ikke så opptatt av at Stig drap en betjent en gang i tiden. Han har sonet mere enn mange andre som dreper eller voldtar!!

Anonym sa...

Fra første stund jeg så bildet av Stig som ble dratt ut av overgangsboligen på Sandaker, iført slippers, at et eller annet ikke stemte. Hvorfor? Hva hadde han og tjene på dette? 600 000 kroner. Han visste, som alle visste at han ville blitt holdt øye med og at han aldri i livet kunne gjennomføre noe sånt noe uten å bli tatt. Kjenner ikke Stig vanvittig godt, kjenner han som medfange og venn over en liten periode på Ringerike. Og måten han pratet på og var på og hvor innstilt han var på fremtiden så er det bare ikke han. Det er set up, det må være det. Det kan ikke være så mange, som tydeligvis skriver på magefølelsen, som har feil. Den respekten jeg har fått for Stig vil iallefall totalt forsvinne hvis han har vært så dum i dette tilfellet. Men politi, dere er gode på å grille, han Ale Ruiz må dere vel for faen kunne tyde og gjennomskue hvis han prater svada.

Helt til slutt vil jeg påpeke at Jeddis kompiser som står på nyhetene på TV2 og hevder at det er satt en pris på Stigs hode er akkurat så smarte som de gir uttrykk for.


Lenge leve en ny sjanse, den kommer forhåpentligvis for Stig etter 17,5 år.

Anonym sa...

Til de av dere som påstår at Millehaugen er uskyldig, og utviser så jævlig stor sympati osv:

Dere er sannsynligvis de samme som skriker om dødstraff, og livstid osv, i straffeutmåling.

Burde dere ikke da ønsket "helten" deres en giftsprøyte eller fengsel ut livet??

Denne notorisk kriminelle rans og drapsmannen drepte fengselsbetjent Jon Arild Martinsen med kaldt blod?

I steden vinkler dere alt mot "gjengene" og "pakkisene" som bør sendes hjem o.l.

Dere er så vanvittig PATETISKE!!!

Anonym sa...

Følger man omertá er det vel chileneren som kommer dårligst ut her. Som tyster er han ifølge den gamle mafiaæreskodeksen verre enn drapsmannen. Skjønt, kriminelle er uansett på bånn av ærestigen - det finnes ingen ære blant tyver.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide