fredag 14. august 2009

Imamer for å trene terrorister?

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) ønsker at imamer skal trekkes systematisk inn i arbeidet for å bekjempe ekstremistmiljøer i norske fengsler.


Jeg vil nå heller tro det har en motsatt effekt sånn i og med at imamer ofte er veldig ekstreme. Så dette forslaget vil jeg heller si blir ganske mye på jordet!

Hva mener du?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=556917

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Reagerte litt på denne "- I et fengsel vil ofte mange innsatte føle seg krenket og sinte på samfunnet."

Føler ikke muslimer seg egentlig alltid krenket i et vestlig samfunn?

Og til dere venstre folk som sikkert har en kommentar til det jeg skriver her, artikkelen handler om muslimske imamer som skal ha kontakt med musliemr som sitter i fengsel. Så når jeg skriver det jeg skreiv så mener jeg ikke da at alle innsatte er muslimer :)

Anonym sa...

Vel, for det første bør vel slike tiltak tas på grunnlag av realiteter, og ikke antakelser.

Som for eksempel at imamer "ofte er veldig ekstreme". Det er nok stor variasjon, akkurat som mellom Børre Knudsen og Gunnar Stålsett i kristen-norge.

En forutsetning må uansett være at utvalgte imamer går gjennom en kvalitetskontroll, og at kontakten skjer i samarbeid med Kriminalomsorgen. Men det sier seg jo selv.

PC sa...

Kjekk linken og les boka, Christopher Hitchens, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything.
http://www.youtube.com/watch?v=0YPmt8TUoX4&NR=1

Kjell sa...

Jeg har en bedre ide!

Hva om, istedenfor og la disse "ikke vestlige" kriminelle sone i Norske fengsler, vi sender dem tilbake til dems opprinlige bosted?

Hvis ikke dem kan foelge Norske lover, har dem ikke noe og gjoere her i landet!

Anonym sa...

Hvorfor er du redd for at noen skal skrive noe som oppfattes som rasistisk ?

Anonym sa...

Vel... det er ikke så enkelt som FrPere vil ha det til.

Ca. 99% av alle innvandrere er lovlydige. Den delen som ikke er det er et problem. For både "nordmenn" og "innvandrere". Svaret er å gi en kraftig motstand mot uloveligheter.. + å slutte med å kriminalisere ting som ingen anmelder. Som f.eks. Narko. Ingen anmelder det.. Ingen blir krenket.. ++ det er ingen forbrytelse.

I Norge ble antall "Narko-forbrytelser" halvert fordi politiet hadde en aksjon for bedre lønn.

Javel. Tenk på det. Så hvis ikke politiet anmelder, så er det ingen andre som gjør det. Enkelte mener at familien er offeret. Men.. det var ingen foreldre som anmeldte sine barn for narko-forbrytelser.

Det er heller ingen som inviterer folk til "alkofritt nachspiel" etter at barene stenger. Selv om dem man inviterer kanskje er ganske dritings.

Anonym sa...

Jeg er temmelig sikker på at det finnes normale, oppegående imamer også,så hvorfor ikke ha fengselsimam i tillegg til fengselsprest? PST er neppe så dumme at de ønsker ekstreme imamer inn der. Sikkerhetsklarering :-)

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide