søndag 8. mars 2009

På vei opp

Terroren i Nord-Irland er på vei opp igjen virker det som.
Denne gang var det 2 britiske soldater som ble henretta og 4 andre som ble skadet inne i en britisk militærbase i Nord-Irland da ukjente menn angrep med automatvåpen.

Angrepet mot Massereene-basen er ett av de kraftigste anslaget mot britiske styrker i Nord-Irland siden langfredagsavtalen, som i 1998 gjorde slutt på 30 år med sekterisk vold mellom protestantiske unionister og katolske republikanere i Nord-Irland.


vg vg tv2 dagbladet vg
vg dagbladet tv2 dagbladet
----------------------------------------------------------------

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Up The Ra!

Anonym sa...

Når jeg leser språket ditt skjønner jeg meget godt at du er arbeidsledig.

Du har til og med skriveleif i tittelen din. Det heter arbeidsledigetsblggen. Orddeling er en fin ting. Du vet kylling biter og lamme låt

Anonym sa...

"Arbeidsledigetsblggen"? "Lamme låt"? Fraværende punktum og komma? "Skriveleif", enda du er så gravalvorlig?

For all del.

Admin sa...

Er fullt klar over den "skrivefeilen", for jeg ville bare se hvor mange som sank så langt ned at de kom med kommentarer slik som du nettopp gjorde mr anonym. Og du er faktisk bare #2 av over 56 tusen besøkende. Det sier jo litt om deg ;)

Men men, retter nok "feilen" om et par dager skal du se :)

Anonym sa...

Nå jubler vestre raddikalerne, 3 politi gutter skutt og drept.
Hvilken politisk side er IRA på? Venstre, selvfølgelig. Fasismen og blodtørsten vokser som ugress på steroider blant psykopatene på yterste venstre fløy.
Hva er det med raddiser? Hvorfor HATER de så mange? Hvorfor? Hva er det vi andre har gjort dere?
Kan ikke dere venstre radikale komme ut av skapet snart? Vi vet like godt som dere at dette med antirasisme og miljøvern og dyrevern og anti globalisering og anti USA og jeg hvet ikke hva,
er bare skalke skjul for dårlig skjult fasisme.

FOR DET ER DERE SOM ER DE NYE FASISTENE.
Men, man kan aldri få en psykopat til å skjønne at han er psykopat, desverre.

Vi andre må bare finne oss i å leve med jævelskapen til fasistene. Før i tia lå fasistene og vaket på yterste høyre, nå har de krøpet over til yterste venstre. Værså snill radikalere, kan vi ikke få slippe en ny runde med fasist faenskap. Please.

Anonym sa...

Tror du overså litt ironi der spotteren ;)

Anonym sa...

IRA har aldri vore og kjem aldri til å bli facister. IRA har gjennom eit århundre kjempa for eit samla Irland der alle kan bu uansett om ein er protestant eller katolikk. Det Irske flagget illustrerer håpet om eit forent Eire der d3et grønne illustrerer øya, det kvite freden og det orange viljen til å bu saman i fred med protestanter.
Det er beklageleg at 2 utbrytergrupper nå set igang med væpna kamp att, spesielt med tanke på at IRA Sin overkommando har innført våpenkvile og destruerer våpenlagerene i.h.h. til inngåtte avtaler.
Mykje av grunnen til dette kan være ein frustrasjon over at Britiske3 myndigheter bruker svært lang tid til å overføre kontrollen av NI til dei lovleg valgte myndighetene. Å overføre kontrollen av politiet m.m.til den Nord-Irske regjeringa har drege ut og har ført til ein del frustrasjon. Tilbaketrekkinga av britiske styrker tek og svært lang tid, samtidig som unoinistiske paramilitære grupperinger ikkje destruerer sine våpen og fortsetter med sine kriminelle aktiviteter og terror av den katolske befolkninga.
No skal dei seiast at eg på ingen måte forsvarer desse aksjonane, men at eg kan til eit vist punkt forstå kvifor enkelte grupperinger tek opp att den væpna kampen for å få dei britiske styrkene ut av NI.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide