tirsdag 10. mars 2009

Dårlig dusør

500.000kr i dusør for tips som leder til et maleri til en verdi at 20.000.000kr? Skal de sette en dusør på det syntes jeg iallefall at de skal sette dusøren til normal finnerlønn, 10%.

vg dagbladet

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Kanskje de har fått lite penger i kollekten i det siste? Men ja jeg er enig i at det er en dårlig dusør selv om en halv million høres mye ut for de fleste så handler det tross alt om et maleri til tyve millioner.

Anonym sa...

Er dere tjukke i nøtta? Dette er en veldig bra dusør.

Anonym sa...

Er dere frekke og stor forlangende eller? Her snakker vi om TYVER som har stjelt ett maleri. Skal vi likssom belønne disse menneskene som stjeler fra kirken ved å risikere å gi de en halv mill?? Nei det blir for galt, slutt med dusøren og gi heller de kr til politiet, så kanskje de får tatt disse hjerte-løse svina!!! Nei til dusør, JA til mer penger til Politiet!

Anonym sa...

Noen som har missforstått det med dusør?
De som har stjelt bildet skal jo ikke få dusøren, det er de som tipser politiet om hvem som har stjelt det som får pengene!
Og i forhold til tapt verdi så er det en dårlig dusør.

Anonym sa...

Det blir som han personen som fant en pose full av penger liggende å slenge langs veien, han leverte den til politiet og de fant ut at det var rundt 8 millioner i sedler i posen til sammen men de kunne ikke finne ut av hvor pengene kom fra så de regnet med at det var narko penger. Fyren som leverte inn pengene fikk bare noen få tusen som takk for hjelpa. Tviler på at han leverer mer penger til politiet hvis han finner noe.

Anonym sa...

det han mente med at de som stjal bildet får pegene er jo at de kan få problemer med å selge det og dermed gi det tilbake igjen og få dusør.. Herregud det burde ikke bli gitt dusør engang, folk burde si hvis de vet noe uansett om de får penger ut av det.. hva skjer hvis vi kal drive og kreve penger for å si det vi vet.. idiotisk skrevet av alle dere som påstår det er for liten dusør

Anonym sa...

østeuropere lager bare problemer. blir jo bare mer og mer frekke innbrudd og mer grov ran. skremende utvikling.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide