søndag 15. februar 2009

Skriv under på oppropet

Jeg oppfordrer alle til å skrive under på oppropet for å holde politiuniformen nøytral.

http://opprop.info/

48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Denne artikkelskriveren er ikke nøytral men sikkert en av de dypt røde med filt-tøfler. Skal vi endre alle regler som vi har i Norge ut fra hva vi lar slippe inn i landet. Vihar et regelverk i Norge som en kjemper for å beholde.

Vi sier nei til Eu for å beholde enhver melkeramp ut i distriktene og vår norske særegenhet men skal gi vekk det meste mår noen ikke kan rette seg etter våre normer. Skal vi gi vekk Norge som vi har det idag så la oss få delta i EU og andre goder som vi finner rundt oss. Når det gjelder mennesker som kommer inn utenom dette kjedelige spørsmålet så skal vi feie vekk det særnorske og alle regler vi har for å please alle som de røde finner mer viktig enn vi innfødte. Vi bør vel søke om å bli tatt opp blant utryddingstruede arter, akskje vi som har et fortsatt ønskke om et Notge bør flytt oss til Svalbard. De som kommer inn vil jo ikke ut av Oslo uansett.
Når det gjelder at vi skal la alle somkommer inn til Norge få sine særkrav tigodesatt så må vi vel la promillekjøring falle hvis vi får en invandrer som ikke liker vår alkohol politikk og la alle få kjøpe våpen hvis vi får inn en aller annen som er uenig i våpen politikken. Det et jo mange som har en annen holdning til saker vi er vant til men vi skal ikke gi vekk vår særegenhet for enhver som kommer feilakteig gjennom passkontrollen på Gardermoen.

Det vi mangler er folk som har vært utenfor Norges grenser annet enn på sydentur hvor de ikke husker annet enn at de ankom og taxfreen v ed ankomst Gardermoen. Har selv jobbet over 20 år utenfor våre grenser og sett hva vi Norske må føye oss i når vi entrer andres grenser. Har vært både i muslimske lang og i andre land. Vet at vi må finne oss i å følge regelverk der vi er og akseptere det.

Derfor så skal vi kjempe for å holde på vår særegenhet og de regler våre aner har kjempet frem etter løsrivelse fra danskene og svenskene i sin tid (Norges Lover)og la de som kommer inn få klar beskjed om hva de har å følge.

Trenger de det så kan jo Oslo gjerne bli løsrevet fra Norge som egen republikk. Da kan de jo ha sitt 17. mai tog med Ari Behn på balkongen med et politi påkledd burka, samedrakt, hijab, turban, jødeskalk, stetson, og hva som finnes av diverse hodeplagg og lignende.

Anonym sa...

Nei til Arbeiderpartiet og SV som vil innføre Islam som religion i Norge.

Nei til hijab og alle andre krav som våre påtvungne landsmenn forlanger nå og for all ettertid.
Vi har vår NORSKE kultur med tradisjoner, lover og regler som skal følges av de som har valgt å bosette seg i NORGE.

De som ikke kan innrette seg etter dette bør reise hjem igjen. Vi har ikke innvitert dere og vær snill å ta med dere en stor knippe (helst mange knipper) velgere fra Venstresiden i norsk politikk. Vi skal love å ikke savne dere.

Anonym sa...

Hijab representerer en form/type liknende nazi regime som ikke ikke tjener menneskers samvær på kloden.

Anonym sa...

heidu. vi har en sånn rød bok der det står et sånt ord.. ååhh.. hva er det igjen.
AH!
Ytringsfrihet.

Anonym sa...

Nå er jeg mektig lei av at folk roper ytringsfrihet ytringsfrihet!! Hva f... Politi er politi, og politiet skal være nøytralt! Kvinner som absolutt føler for å bruke hijab får ofre disse timene på jobb uten eller la være å jobbe i politiet. Hva kan være så forbanna vanskelig med det? Og er det tvang som gjør at de går med det (eller hva i svingende det ellers kan skyldes), så kan de fortsatt LA VÆR å jobbe i politiet! Jeg tror mange ville mistet litt respekt for en kvinnelig politibetjent med hijab.. Det er min tanke. Se for dere en kvinne i politiuniform og hijab arrestere noen for fyll og bråk en lørdags natt... Kanskje et latterlig eksempel, men problematisk bare det. Og det er et sørgelig faktum.

Anonym sa...

Jeg er imot hijap politiuniform må vere neutrall.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide