fredag 20. februar 2009

Det flotte med Norge er

Det flotte med Norge er det at selv om en person blir dømt for et drapsforsøk med pistol så kan personen være ute på gata igjen nesten fortere enn en som blir dømt for fyllekjøring. Eller er det egentlig så flott?

JA til strengere straffer i Norge!!!

Kan være ute på gata igjen etter sommeren

14 Kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig, samme som at man får strengere straff for og voldta en voksen person enn en tennåring.

Anonym sa...

tragisk land!folk kan snart gjør som de vil i dette landet!rart det går under med hele driten!!!???

Anonym sa...

Straffene i norge er en vits,jeg må nesten le...
Det er for meg rart at man kan smelle ned ett menneske ute på byen, gå fritt ute til rettsaken. for deretter å slippe ut ifra fengsel ett noen mnd pga god oppførsel(fengseslåret er visst ikke mer en 9-10mnd heller, har de ikke kalender)
Borgervern må man vel snart også begynne med, de kriminelle får jo holde på i årevis før de får en symbolsk straff.
Jeg blir skremt!

Anonym sa...

En helt vanlig misforståelse er at et fengselsår er 9 mnd. Dette er ikke riktig. Et fengselsår er et kalenderår. Derimot er det mulig å søke seg ut etter å ha sonet 2/3 av straffen (forutsatt at straffen er mer enn 90 dager). Det avhenger av at man har bopel, ikke siktet for nye straffbare forhold og at man følger opp i forhold til regler under soningen eksempelvis rus.

Anonym sa...

"Anonym sa...
tragisk land!folk kan snart gjør som de vil i dette landet!rart det går under med hele driten!!!???"

Vist du virkelig syntes dette landet er så tragisk, hvorfor bor du her da? Norge er faktisk en av de beste landene å bo i. Vist du tror dy kunne fått det bedre i noe annet land, så værsegod, bare flytt! Og, nei, man kan ikke gjøre som man vil. Enig med at straffene kunne blitt litt strengere, men helt fritt er det ikke.

Anonym sa...

Til Knut Storberget..

Han anonyme som du kommenterte har jo aldri nekta for at Norge er et bra land å bo i.. Men straffene for kriminelle handlinger er tragiske uansett åssen man ser på det. Og sålenge grensene er åpne så vil kriminelle flomme over grensene til Norge for å begå kriminelle handlinger her fordi at de vet det at hvis de blir tatt så kommer de på "hotell" og er frie igjen etter veldig kort tid.

Anonym sa...

Hvis man er dømt til åtte års forvaring.... hvordan er det da mulig å være ute på gata igjen etter kun to år???

Det er jo bare merkelig....

Anonym sa...

Han ble dømt til åtte års forvaring, med minstetid på tre og og fire måneder. Han har sittet i varetekt siden juni -06, og dermed kan han være ute i oktober -09..

Anonym sa...

det er fremdeles ikke åtte år.

da blir det jo meningsløst å gi en pakistansk torpedo åtte års fengsel.

Anonym sa...

Etter Sommeren vil personen skade noen andre for livet nok en gang og alle skattebetalere betale for kostnadene. Finn ut hvor mye hans saker har kostet samfunnet, det er ikke rart landet går dukken...

Anonym sa...

Vel dette er meget enkelt og ta haand om dette problemet. Invandrere som ikke oppforer seg og blir straffedommt kan bli utvist av Norge etter endt soning. Men det kommer aldrig til og skje med saa lenge vi har disse idiotene som sitter og styrer/odelegger Norge.
For en skammelig gjeng!!!

Anonym sa...

DET FLOTTE MED NORGE ER AT DET ER EN FORSMAK PÅ HIMMELEN FOR DE KRIMINELLE SOM ENDER I FENGSEL.

De kristne og de ærlige kan vi se bort ifra for de har fritt leide til paradis. Problemet er krapylet og de kriminelle bandittene for de havner i helvete. Dette er for galt og derfor har de norske myndigheter lagt opp til at alt jevelskap som blir tatt skal få en forsmak på paradiset og det vil, for de fleste, føre til at de legger sin kriminalitet på hyllen etter et fengselsopphold i et norskt fengsel. De har opplevd himmelriket og vil selvsagt ha evigt liv der. Halleluja for Ole Dunks snillisme.

Fra Østen, Afrika, Øst-Europa, ja, fra mest hele verden strømmer nå kjeltringene, morderene, tyvene og terroristene til Norge for å bli frelst
Vi kan ikke ta imot alle hvis vi skal gi dem noe mer enn en liten symbolsk straff. Ap. har innsett dette og derfor straffes ikke djævelskapet i Norge. Vi kaller landet en fristat for forbrytere. Regjeringen legger i dette at kjeltringene er frie til å bli her i landet og frie til å stemme Ap. ved neste valg.
De er også frie til å velge sin religion Kjerka eller Moskeen. Men har de en religion som 100 tusner av andre nordmenn har så kan det bli trangt om plassen. Et bønnerom for dem er det ikke i hver by. Da er det bedre for de kristne for det er opp til flere kirker i hver eneste by og Moskeer har Arbeiderpariet sponset på nesten ethvert gatehjørne i byer og bygder.

Ha en vellykket innbruddsraid og hyggeligt opp-hold i paradis.

Anonym sa...

Enig med deg som vil ha kriminelle innvandrere landsforvist etter en fengselssoning. Vi må få en lov som sier at alle kriminelle handlinger som utføres og en innvandrer er medskyldig, visste om eller burde vite om at en slik handling var under planlegging, straffes med fengsel og landsforvises for alltid etter at straffen er ferdigsonet. Har forbryteren famelie i Norge, som han forsørger, så landsforvises også de. Det er ikke anledning for ektefellen å søke om skilsmisse for å unngå landsforvisning. Først etter 20 års statsborgerskap skal de ha rett til å søke om NÅDE mot utvisning.
Det samme skal gjelde for barn av innvandrere.
Først når en slik lov blir vedtatt og praktisert får vi slutt på lykkejægrene som bare har til hensikt å stjele, snyte, bedra, myrde eller gjøre annen fandenskap når de kommer til Norge.

Jeg er selv etnisk nordmann, har bodd mest 12 år i Spania og et par år i Syd-Amerika. For å få oppholdstillatelse i desse landene så må jeg søke
"I Spania hvert 5te år og i Syd-Amerika hvert år" da må jeg dokumentere at jeg har midler som kan dekke alle mine levekostnader i 5år fremover i tid.
I Norge blir innvandrerene mottatt og innlosjert på Hotel, på statens rekning, uten at de har 1 krone i lommen eller et eneste dokument på hvem de er. Til større kjeltringer de er til bedre oppvarter Jensegutten dem. Se på Mulla Krekar, så vidt jeg har lest så kom han til Norge sammen med konen og to døtre. Alle med falske papirer. Han har vell ikke jobbet en eneste dag i alle de år han har vært i landet. Hele famelien skulle vert landsforvist for mange år siden. Hvorvidt han blir hengt eller ikke når han kommer til sitt hjemland er vell for fand-- ikke det norske folks problem. Har han utført handlinger i sitt hjemland som kvalifiserer til dødsstraff så var han voksen nok til å vite dette da han utførte gjerningen(e). De norske regjeringene er bare papir regjeringer, en gjeng med udugelige pappskaller som kjører hele landet til pisis.
Det siste på tapetet er å kutte ned på folks pensjonsutbetalinger fordi de har for lite penger til å betale innvandrernes pensjoner med. Takker FAND-- eller Ap. og SV for det når de i løpet av 30 år har greidd å få hele 30% av innvandrerene i lønnet arbeid. Resten, 70% går på trygd. Hvor tid har regjeringen tenkt å gjøre noe med dette?. Få slutt på galskapen og returner, pr. omgående, alle som ikke kan brødfø seg selv. Det norske folk har fått nok, mye mer enn nok og det syder blandt folket. Jeg kan ikke unngå å tenke på konsekvensene hvis denne gal-skapen fortsetter. Alt kan strekkes til en tid
men ikke til en tyve.

Justisministeren eller kanske en rådgiver griper sikker tak i dette problem og rydder opp i dritten i morgen.

Ha en hyggelig hjemreise og husk å takke Allah for fint ferieopphold hos de vantro.

odin sa...

For AP og SV er innvandrerne stemme kveg , de selger landet uten å blunke , bare de får beholde posisjonene sine .... Det er bare et ord som er dekkende for detIIIIFORÆDERIIIII

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide