mandag 16. februar 2009

Kvalmende! Men ikke ukjent.

Sitter og leser på dagbldet.no at en muslimsk leder hyller Holocaust..
Og det at Islamsk Råd Norge ikke tar avstand fra hva denne muslimske lederen er jo enda mer tragisk!

Det er direkte kvalmende men ikke ukjent at det er slik tankegang blandt muslimske ledere for enhver som har vært innom sider som nettby har nok også fått med seg at muslimske ungdommder her i Norge hyller Hitler og mener at det var synd at han ikke fikk drept flere jøder og syntes det er synd at Hitler er død.

Hva slags syk tankegang er egentlig det?

Og som en av mine muslimske venner sier, "det er en grunn til at Mein Kampf er en av de best selgende bøker i mange muslimske land"

Muslimsk leder hyller Holocaust

3 eksempler på hvorfor dette ikke er ukjent:






1 2 3 4 5

Nå sier IRN at de tar avstand (eller iallefall protesterer) fra fyren, men spørs om ikke det bare er et spill for galleriet for å beholde støtten de årlig mottar fra regjeringen, våre skattepenger!!

14 Kommentarer:

Anonym sa...

IKKE BARE KVALMENDE MEN OGSÅ RYSTENDE.

Ikke rart de vil ha lov til å bære hijab. Men det er bare begynnelsen, det neste er tildekt ansikt. Plakaten har en tekst som viser hva vi har i vente og det er ingen skremselspropoganda. Folket må se til å få vekk skylappene fra øynene.

Vi har sett hvordan disse folkene arbeider. De er som mauren og sniker seg inn over alt for å få makt og styring. Alt er planlagt. Og høyst sansynlig er mange plantet der de er i dag. Det er bedre å være føre var, tro meg vi får ikke sjangsen, til å være etter snar.

Anonym sa...

Stormufti Hajj Amin al-Husseini og Hitler

Arafat omtaler stormuftien med stor respekt og sier at han selv var en av stormuftiens soldater (Al Sharq al Awsat, London, publisert på nytt i PA-avisen Al Quds, 2.8.2002; i følge Palestinian Media Watch).
Adolf Hitler og stormuftien av Jerusalem, Hajj Amin al-Husseini, 28.11.1942, Berlin.

Stormufti av Jerusalem Hajj Amin al-Husseini (1895-1974) bidro også til at det ble opprettet en muslimsk SS-enhet i Bosnia. Da han besøkte soldatene der 21.1.1944, sa han bl.a.: " [Det tredje] Riket kjemper mot de samme fiender som ranet muslimene... Det gleder meg derfor at jeg i denne [SS] enhet ser et synlig og praktisk uttrykk for samhørigheten mellom våre ideologier [dvs. Nazismen og Islam]". Stormuftien støttet Nazistene, og primært jødeutryddelsen.

http://www.antisemittisme.no/nor/mufti.php

Anonym sa...

Når skal dere på høyresiden som skriver kommentarer på slike sider som dette skjønne at dere tar feil når dere er slik imot Hitler. Da hadde vi sluppet dette islamhelvete. Det er VI som støtter Hitler, ikke disse satans muslimene.

Anonym sa...

Tja hvorfor tar ikke Islams råd avstand fra slike uttalelser. Er det fordi dette kansje er forenelig med muslimenes holdninger overfor ikke troenede? Regner med at norske politikere ikke vil ta stilling til Yusuf al-Qaradawi uttalelser og Islamsk råd sine holdninger i denne saken heller. Det kan jo hende de blir stemplet som rasister. Viss de tar stilling til dette er det bak lukkede dører. Vær klar over at den sittende regjering har truet våre demokratiske rettgheter. Viser til både ytringsfrihet og unnlatelse mot Stortingets ønsker om å ta verdi debatter i det offentlige rom.
Til dere som ikke tenker over hva som skjer i Norge, det er et vasku når ledende akademikere som for få år siden pratete varmt om integrering og et flerkulturelt samfunn ytrer bekymring for samfunnsutviklingen.
SV,RV og AP har jobbet hardt i 20 år for å skape et religions og verdinøytralt samfunn. Vakumet som oppstod i ettertid blir nå tilsynelatende fylt opp av uønskede verdier og religiøse holdninger fra våre nye landsmenn.

Finanskrisen overskygger mye av mediebildet i dag. Vi kan forvente at det kommer flere udemokratiske lovforslag i den nærmeste tiden.
Jeg finner det bemerkelsesverdig hvor dårlig regjeringen er til å gå i takt med landets befolkning og verdier knyttet opp mot nasjonens grunnpilarer
Et lite tips. Journalister bør spørre seg om det ikke kunne vært verdt å undersøke om det ble inngått skjulte avtaler mellom regjeringen og Islamsk råd eller andre islamse interessegrupper under urolighetene rundt Mohammed tegningene. Kan hende vi først nå begynner å se fruktene av avtalen. politi-hijab og ikke minst blasfemilov er kansje bare begynnelsen.

Anonym sa...

"Når skal dere på høyresiden som skriver kommentarer på slike sider som dette skjønne at dere tar feil når dere er slik imot Hitler. Da hadde vi sluppet dette islamhelvete. Det er VI som støtter Hitler, ikke disse satans muslimene." Hitler sammarbeidet jo tett med muslimene under 2 verdenskrig, så jeg tviler på at vi hadde vært kvitt de..

Anonym sa...

Mens finanskrisen overskygger mediabildet, vil upopulære og udemokratiske lovforslag komme på løpende bånd, og snikes inn bakveien. Håper journalister og befolkningen er våkne.
Vær klar over at uansett hva du måtte synes om våre politikere så er de ikke dumme. Kansje naive men ikke dumme. Det er helt klart underliggende interesse organisajoner som f.eks Islamsk råd som er kommet i possisjon overfor SV og AP. Landets og individers økonomi er sårbar, så det er en kalkulert utnytting av situasjonen når vi ligger nede og er uoppmerksomme.
Blasfemiloven var et forsøk på å kneble ytringsfriheten og undergrave demokratiet.

Litt info på morgenkvisten
*Islamsk råd er en statsfinansiert (dine skattepenger)-interesseorganisajon for å fremme muslimers interesser i Norge.
*De jobber tett opp mot SV,AP,RV,AKPML.
De vil ikke uttale seg eller ta avstand fra;
*Dødstraff for homofili.
*kjønnslemlesting
*Dødstraff for å kritisere profeten
*tvangsgiftemål
*Avskaffe statskirken.
*ta avstand fra Yusuf al-Qaradawi hyllest til Holocaust og nazismen.

Desverre lider flesteparten av norges befolksikkertning av amnesi, særlig i valgperiodene.Så det blir vel ny regjerringsperiode for de rødgrønne til høsten, gratulerer:S

Anonym sa...

nå, håper jeg, skal norsk folk forstå hvorfor ble krigen i bosnia hvor ekstreme muslimene ville ha sitt eget muslimsk land!!!

Anonym sa...

typisk dette her, forventer meg ikke noe bedre fra disse dyra heller. hadde noen andre uttalt noe slikt om muslimene, haddde det blitt flagg brenning og dødstrussler på flekken.

Anonym sa...

Hvis Hitler var Allah's bøddel som straffet jødene, kanskje Bush var Gud's bøddel som straffet muslimene???
Farlig tankegang dette her....

Anonym sa...

Folk klager på at at jødene har lobbyister i USA som styrer USA, men her i Norge har muslimene lobbyister som styrer Norge, nemlig Muslimsk Råd Norge.

Og jeg for min del ville heller blitt styrt av en lobby som driver ei utvikling enn en lobby som benekter historien, er for masse mord, oppfordrer til krig mot vantro osv osv osv..

Anonym sa...

Mente selvfølgelig Islamsk Råd Norge, ikke Muslimsk Råd Norge..

Anonym sa...

Ikke noe nytt i dette. De som følger med vet at Islam huser de virkelige ny-nazistene. I likhet med Hitler og hans likemenn har de to overordnede mål i livet, utryddelse av jødene og fullt verdensherredømme. Katastrofalt at våre naive myndigheter trykker folk med slike meninger til sitt bryst og hjelper dem til å nå sine mål.

Anonym sa...

Nasizme og Islamizme er to alen av samme sak , en sak staten er med og finansierer både innenlands og utenlands for eks islamsk råd pluss en masse inntresse organisasjoner som kjemper mot likeverd og demokratiske prinsipper , madras skoler i Pakistan der barn blir Hjernevasket til og hate vesten , Støtte til flere ekstremist organisasjoner blant palestinerne osv.... Å det er ikke små penger det er snakk om....VÅKN OPP....

Anonym sa...

Hmm. Sier vel sitt om hvordan utviklingen er på vei dette her. Man ser jo at folk med nazistiske holdninger blir forfulgt og fordømt sønder og sammen. Om islam står for de samme grunnverdier forstår jeg ikke hvorfor man synes det er viktig å få integrert islam i norge. Hijab i politiet og alt det der.

Nordmenn ser ut til å være en minoritet allerede. Er man ikke påpasselig de neste årene vil det trolig ikke være lenge før nordmenn er borte for alltid. Dette er en utvikling som støttes av politikere men det synes at det ikke er støtte blandt folk flest. Merkelig...

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide