fredag 20. februar 2009

Hva er det som skurrer her egentlig?

En Amerikansk pastor nektes innreise i Storbritannia som følge av hatefulle ytringer mot homofile.

Det er jo greit nok det, men det er noe som skurrer noe skikkelig i dette her og det er nettopp det at Storbritania innfører flere og flere lover for å blidgjøre muslimer og muslimske krav og en hver oppegående person vet jo at homofili og islam ikke funker.

Så da lurer jeg på hvorfor denne pastoren blir utestengt for hatefulle ytringer mot homofile mens medlemmer av en religion som er for dødsstraff for homofili får mer eller mindre diktere lover i landet?

Amerikansk pastor nektes innreise i Storbritannia

Her kan du lese om hva Islamsk Råd Norge mener om homofili og dødsstraff for homofili.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Kristne dømmer homofile ikke bare til døden men til evig, les igjen EVIG pine finnes ikke noe verre religion en kristendummen.

Anonym sa...

Når ble en homofil sist dømt til steining eller henging av kristen rett bare fordi at han var homofil? Ja kristendommen er noe søppel den også, men er kristendommen for dødsstraff også her i Norge eller Europa for den saks skyld?

Anonym sa...

kan kanskje ha neo med at selv om du er relgiøs og har en 'hellig skrift' som bibelen eller koranen eller noe så betyr det ikke at DU som person MÅ være enig med det..
Phelps er ikke bare mot det, han går ikke bare rundt med plakater.. han møter opp i begravelser og roper til foreldre og ektefeller og bar av den avdøde at den døde kommer til helvete og at de er skitne og you name it..

Jeg synes det er bra.. Phelps er for ekstrem og for brå.. ytringsfrihet ja, men hele verden vet hva han mener nå og nå er ikke ytringene hans et rop om forandring eller bedring.. det er rett og slett bare drittslenging og hatfulle kommentarer..

Anonym sa...

Har kanskje noe med at han her er av typen som dukker opp i begravelsen til døde soldater, for å belære familien deres om at det er deres egen skyld siden de lar homofile få lov til å eksistere og kjemper for et land som tillater det.

Unknown sa...

Ta et søk på familie navnet på youtube og se hvorfor storbritannia nektet de.
Syns det var et fantastisk bra vedtak for de å gjøre for i motsetning til å blidgjøre muslimske holdninger, så kan en ikke blidgjøre psykopater som oppfordrer til vold mot homofile.
Så langt så jeg vet så er det ingen homofile i storbritannia (I de siste 50-100 årene ihvertfall) som har blitt dømt til døden pga homofili av en rettsal.

Anonym sa...

Alan Turing ble mobbet til selvmord da.

Anonym sa...

Westboro Baptist Church (WBP) er nok ikkje å rekne som ein "kristen" kyrkjelyd men snarare ei sekt på linje med Jehohas Vitner og Mormonarane.
I grunnen litt sært av Storbritannia å nekte han og dotter hans innreise på grunnlag av ytringar i staden (så vidt eg forstår av artikkelen) å gå etter om dei har flekkar på rullebladet, men eg er av det synet at eit kvart land skal kunne avgjere sjølv kven som skal få lov å koma inn.

Har med åra òg fått stor sympati for Australia sine handlingar under dramaet der ein norsk tankar hadde tatt om bord båtflyktningar og ynskte å seile til Australsk hamn, men ikkje fekk lov til dette av styresmaktene der. Eg skulle ynskje norske styresmakter hadde vore meir som Australia og USA (og kanskje òg Storbritannia) når det gjeld å nekte uønska element inn i landet.
Med det noverande regimet er vel dette berre ønsketenking.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide