lørdag 21. februar 2009

Slikt gjør meg kvalm!

Farouks pappa tilbød «privat løsning» og slikt gjør meg kvalm pluss at han viser jo det at Farouk er skyldig for hvorfor ellers skulle han ville "kjøpe" livet til Martine Vik Magnussen?
Hva slags folk er det egentlig som tror at et liv kan kjøpes for penger?
Jeg kjenner iallefall ikke slike folk.

Her er e-posten om «privat løsning» i Martine-saken
Martine-saken: - Ser ut som om noen prøver å kjøpe seg fri fra noe
Martine-drapet: - Farouk har indirekte innrømmet skyld

27 Kommentarer:

Anonym sa...

nå er vel på tide å få tak i den jævla drittsekken, for nå har jo faren egentlig innrømt at det er sønn som er ansvarlig.de tror jo penger løser alt, disse arabersvina.

Anonym sa...

Har det vært meg har jeg tatt i mot pengene, men for å bruke de til å leie inn noen som kan fakke og bringe han ut av landet. Evt brukt de til dusør for den som tar livet av han. Er sikkert snakk om noen kroner slik det hadde vært mulig.

Anonym sa...

Ja dette viser kulturen deres, Gammelt ordtak: Håndhils ikke på en araber,for da må du telle fingrene etterpå.Håper faktisk at han aldri kan sette sine ben på utsida sitt møkkaland.

Anonym sa...

Alle kan nås har jeg hørt...i denne saken hersker det vel knapt noen tvil om hvem som er den skyldige, og vi bor i en verden hvor folk kan betales for å ta livet av folk som har frasagt seg retten til livets opphold ved å begå avskyelige handlinger...at en far vil beskytte sin sønn er forståelig, men enda mer forståelig er det dersom en far ønsker hevn over sin datters voldtekts- og drapsmann!!

Anonym sa...

Jeg er helt enig med dere. Håper virkelig noen kidnapper denne drittsekken og setter han av på utsiden av london politiet. Så kan han sitte i england å råtne. Han får sikkert veldig fin behandling der, han som dreper ungjenter. Få han i fengsel. Så taper familien ære, og DET smerter.

Anonym sa...

Dette viser tydelig hva norske styresmakter føler for nordmenn (kvinner) i utlandet. Kanskje også her hjemme? Hva om drapet hadde skjed her hjemme på berget? Den antatte draps mannen (kvinnen) stikker til et land hvor man ikke utleverer borgere av landet. Hvordan da skal man få justis?? Her er det helt klar at man sender inn FSK for å terminere denne typen av personer.
Slik setter man standarden, og klargjør at slik oppførsel er ikke hva man forventer av en gentelman.............

Anonym sa...

Hvorfor er erstattning kvalmt? Er hevn bedre? Tenk og prøv å utlede ting fra enkle "jeg har tatt din ting" eller "jeg har ødelagt noe". Erstatning er ganske bra, men i Norge er det en "drap er den ytterste forbrytelse" og det skal hevnes.. men.. så er det 21 år, i praksis 14 år for det. Drit i hva som er Norge, prøv å tenk gjennom hva du vil ha som straff og straffemetoder.

Anonym sa...

En liknende sak skjedde i Belgia for snart 15år siden. En belgisk jente ble voldtatt og drept i Ungaren av en tyrker. Han rømte til søramerika. Bror til avdøde tok opp lån på 2,5mill og hadde kontakter i et militært miljø som hente han hjem, og avleverte ham til Belgisk politi. Det hele tok 111 dager. Saken var kjent som " 111-dager drapet" i belgia den gang. Husker saken god da jeg jobbet der med en fetter av avdøde.
Håper at det blir en løsning på denne saken også....

Anonym sa...

Er så enig, men det er vel litt vel generaliserende argumentasjon her? Alle arabere? "Arabersvin"? Sier litt om dere selv også!? Skjønner godt det er agresjon inne i bildet her, men ikke dra ned uskyldige.
Utover det vil jeg bare si at det er en fryktelig sak..

Anonym sa...

Har ingen ting med saken å gjøre om han er araber eller ikke. At det derimot er en kvalmende rik familie som tydeligvis er vant med å kunne tråkke på folk og deretter kjøpe seg fri... Det finnes da folk i Norge som uten problemer kan "hente" denne slyngelen ut fra gjemmestedet hans...

Anonym sa...

Avskyelig handlin både av far og sønn. Ingen straff er for mild for slike svin. Men her kommer den musliske kultur klart frem. De er som mauren, graver seg inn over alt, gjør som de vil og henviser til Koranen når galskapen er fullbyr-det. For dem er det ikke noe som heter smålighet.

Det er en ufattelig smerte for famelin til Martine Vik Magnussen, en smerte som de vil føle hele livet. Det er ingen pengesum i hele verden som kan erstatte denne sorg og smerte. Jeg kjenner en famelie, som bor i Østen, de har opplevd noe i nærheten av dette og det tegner til at det kun kan bli tilbud om blodpenger for politiet bare toer sine hender. Famelien vil ikke ha penger men liv for liv. Hvorfor ikke loppe famelien for 10 - 20 millioner, leig en som knuser kneene på avskummet og opprett et fond som kan hjelpe andre famelier som kommer ut for noe lignende og ikke har penger til å føre en sak. Det er mange land der politiet henlegger en sak, selv om det er klare beviser mot den anmeldte. Hvorfor?. Jo, den skyldige betaler politisjefen. Det er helt hårreisende.

I Norge har vi et kjempeflott politi som vi kan være stolt over. De stiller i særklasse og burde blitt tiljublet og ikke kritisert for bagateller.
At de ikke klarer løse alle saker skyldes ikke politistanden men regjeringene som ikke bevilger nok penger til utdanning og tilsettelse av flere politimenn/kvinner.

Anonym sa...

Arabersvin??? Jeg kjenner til flere saker der NORSKESVIN som puler sine egne barn går fri, med velsignelse fra den NORSKE stat. Er forresten selv norsk. Skremmende å lese disse innleggene. Er det virkelig så mye uvitenhet og skoletapere i Norge i 2009???

Anonym sa...

arabersvin -ER DU GAL ELLER FULL? I Norge er det ingen som med velsignelse fra den Norske stat som kan pule sine egne barn...

Anonym sa...

anonym 04:49: Vis gjerne til saker der nordmenn går fri for slike ting du snakker om her og med velsignelse fra den Norske stat, ellers er du jo bare enda en løgner uten kilder.

Anonym sa...

Muslimsk kultur er middelaldersk, barbarisk og uren og må aldri akspteres i vestlige land. Pakket kommer til vesten og forlanger rettigheter deres hjemland aldri gir til vestlige innflyttere, skulle de være så uheldige å havne i møkkalandene deres.

Anonym sa...

Å konkludere med at det er sånn vg velger å vinkle det, får deg til å virke som en ganske lettpåvirkelig person uten kritisk blikk på noe som helst.

Anonym sa...

Lei inn paramillitære. Torturer ham. Drep ham nesten. Etterlat ham hos politiet i England.

Anonym sa...

ja ja det er sant at muslim kultur er dritt.

Admin sa...

jadda : de aller fleste medier har da "vinklet" det slik, ikke bare vg som du sier.

Jeg er ikke noe SVik eller APe så jeg har et kritisk syn på alt de ikke har et kritisk syn på og det er mer eller mindre alt.

Anonym sa...

Ja.. Ha..
Norge akspterte det før og USA !!
240 menneske ble drept på Amerikansk fly ved Lucerby i storbritania!
De fikk 10 millioner dollar erstatning for hver fra diktator Kadhafi ( Libya )!
er sikker på at familie til den norske jente skal si ja til penger!
det finnes ingen moral likevel..det er bare de prøver å få mer penger !

Anonym sa...

Hvilke folk det er som gjør slikt spør du? Vel, det er rasistiske muslimer. De ser på "vantro" som søppel, som de kan voldta, mishandle, drepe, hva som helst. De oppfører seg som nazistene under krigen....og vi "vantro" er jødene.

Anonym sa...

Til anonym 21.februar 2009 19:13:

Det er muslimer som ikke har noen moral, ingen etikk, ingen ære. Det gjelder spesielt for den skammelige og RASISTISKE abdulhak og familien hans.

Dere muslimer er jo verre enn nazistene! Muslimer dreper, voldtar og forfølger "vantro" hver eneste dag. En dag vil dere få svi for dette.

Anonym sa...

I praksis fungerer blodpenger slik:

Rike får mulighet til å mishandle og drepe fattige mot å betale en lite slant penger . Er en rik nok og velger et fattig nok offer kan en gjøre dette for moro.

Fattige har jo ikke penger så de mangler denne muligheten...

Det er jo så forkastelig som den kan få bli.

Anonym sa...

Det enkleste må vel være å få han tiltalt i hjemlandet. Kan tenke meg at med muligheter til en dødsstraff i hjemlandet, så er det ikke lange stunden før morderen sitter frivillig på flyet til England.

Anonym sa...

Et annet gammelt ordtak fra India tror jeg det var:

Hvis du møter på en cobra og en muslim, så konsentrer deg om muslimen først for han er farligst.

Anonym sa...

"Norge akspterte det før og USA !!
240 menneske ble drept på Amerikansk fly ved Lucerby i storbritania!
De fikk 10 millioner dollar erstatning for hver fra diktator Kadhafi ( Libya )!"


Vel, Lockerbie resulterte vel i at de ansvarlige ble arrestert og fengslet, Ghadaffi fikk sitt palass bombet og betalte erstatning til slutt...

Det er bare i Norge hvor vi skal være så fordømt forståelsesfulle, men det er godt at UK har tatt denne saken så seriøst og profesjonelt. Synd at de ikke vil utlevere bevisene for jeg hadde ikke hatt noe imot at sånne folk ble halshugget utenfor moskèen en fredag i nær fremtid... Han fortjener knapt nok den skjebnen.

Anonym sa...

En luring skrev: "Arabersvin??? Jeg kjenner til flere saker der NORSKESVIN som puler sine egne barn går fri, med velsignelse fra den NORSKE stat. Er forresten selv norsk. "


Forskjellen er at i Norge så er det ikke akseptert å gjøre slik og eneste grunnen til at de ikke blir tatt er om det ikke er bevis. Når de havner bak murene er de faktisk de laveste av de laveste og får juling av andre insatte om sjansen byr seg.

Så kan du spørre deg: Kan det være arabere andre muslimer som gifter bort barn ned i 7 års alderen? Og synes seksuelt samkvem med barn fra 9 års alderen og oppover er helt greit? Ayatollah Khomeini utstedte en fatwa om at det er helt greit å kose, kline osv med barn så små som spedbarn (!) bare man ikke penetrerer, så ja, hvem er det som er svin her?

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide