søndag 15. februar 2009

Godt å vite

Godt å vite hva u-hjelp/bistands pengene går til..
- Mugabe gjør klart for hummer-fest på 85-årsdagen sin

Mugabe feirer mens folket lider

Selvfølgelig så går jo ikke all u-hjelpen rett i lomma til Mugabe, men det er kvalmt å se at en mann som leder et land som har en arbeidsledighet på 94% tar seg råd til å bestille inn 8000 hummer, 2000 flasker champagne, 500 flasker whisky og 4000 porsjoner kaviar for å feire seg selv!

Og nå har han jaggu kjøpt seg luksusbolig i Hongkong også!!

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Håper hummeren setter seg fast i halsen på ham, og alkoholen tar knekken på ham:) Fin mål til før dødsstraff.

Anonym sa...

Ja det er helt sykt at ting som dette skjer og alle verdens ledere holder kjeft fordi regimen er kompis med USA. Fengsler mennesker som er imot dem gjør dem også, og driter i sine egne mens folk utenfor bruker energi og sin snillhet til å hjelpe de stakkars menneskene som må kjempe for å overleve hver eneste dag.

Anonym sa...

USA har som et av få land gått inn for å boikotte Zimbabwe så lenge Mugabe sitter med makten.

Det er Mugabes afrikanske venner, FN og Norge som sørger for at han fremdeles kan sitte der.

Har du noe å klage på så ring Jonas, han kan sikkert legge seg på rygg en gang til.

Anonym sa...

Her ser vi den marxistiske folkehelten norske venstrepolitikere hyllet på 80-tallet, og ga bistandspenger til direkte* helt frem til 2001!

Norge ga bistandspenger direkte til staten Zimbabwe, som med andre ord betyr direkte til Mugabe ettersom han altid har vært åpen om at han ikke vil ha mer enn et parti.

Anonym sa...

Tenk om den muslinorske regjering hadde brukt en brøkdel av den tiden og de pengene de har øst ut på palestinerne, Arafat og Hamas, "til ingen nytte, bortsett fra å holde krigingen i gang" og heller hjelp befolkningen i Zimbabwe. Norge har, så lenge jeg kan huske tilbake, helt ukritisk også øst ut milliarder av kroner rett i lommen på Mugabe. I steden for å kanalisert hjelpen via organisasjoner som kunne fått tatt livet av denne sinssyke diktatoren og hjelpt folket med å opprette arbeidsplasser. Det norske folk prote-sterte ovenfor musliregjeringen for minst 20 år siden på grunn av den idiotiske støtte til Mugabe men selvfølgelig, som alltid, blåste de av fornuftige folks advarseler. Idiotene visste best. Hva er resultatet, jo, i dag er Norge ansvarlig for massedrapene og sulten i Zimbabwe. Hadde det ikke vært bedre om vi tok inn flere av våre nye terro, nei, unnskyld, landsmenn fra Zimbabwe istedenfor velfødde islamistiske Hamas-tilhengere fra Palestina. Hvem trenger det mest? Noe slikt har vell ikke musliregjeringen tid til å tenke på en gang, de er for opptatte med å INNFØRE PÅBUD OM HIJAB PÅ ALLE NORSKE KVINNER NÅ.

Anonym sa...

Helt uforståelig at Zimbabwe mottar økonomisk støtte i det hele tatt. Solheim mener vi MÅ hjelpe dem fordi de sulter og har det vondt. Jada, vi vet det vi også, men ingenting av hjelpen kommer jo frem dit det skal. Dersom alle (da mener jeg ALLE), hadde latt være å sende penger eller annen "hjelp" som kunne omsettes til penger dit, ville regimet tatt slutt av seg selv. Hermetiser grensene og la folket der ordne opp i sine egne problemer.
Hvis resten av verden lot være å "hjelpe", ville det måtte skje noe!
Naturligvis veldig trist alt sammen, men med over 90 % arbeidsløshet burde fornuften hos folk tilsi at den såkalte u-hjelpen burde opphøre i steden for å ende som lommefor til Mugabe og gutta hans.

AC/DC

Unknown sa...

All bistand utover ren katastrofehjelp burde vært kuttet til alle regimer som ikke legger et minimum av innsats ned i å bekjempe korrupsjon.

Anonym sa...

Mugabe er en morrapuler! En meget stygg morrapuler! =D

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide