fredag 20. februar 2009

Hun er ikke alene.

Jeg kunne godt tenkt meg å bli politi, men jeg har ikke fysikken(dårlig rygg) til det og jeg hadde ikke fått lov til å gå med vikinghjelm så da er min drøm også "knust"..

Dropper planen om å bli politi

17 Kommentarer:

Anonym sa...

Hun blir neppe politi uansett, hun hijabdama. Hun fremstår som noe overvektig, sannsynligvis i dårlig form. Ikke for å mobbe, men de fysiske kravene for å komme inn på politiskolen, er beinharde. Kjenner til jenter som har trent, løpt, løftet vekter i 1 år før opptaksforsøk, trent svømming med stoppeklokke gående - og de har ikke maktet kravene. Svømme må man kunne,- en god del muslimske kvinner kan alt annet enn å svømme, fordi de ikke har vært i et basseng eller på en strand. Jeg tror mange ikke er klar over hva de må kunne,- selv norske av begge kjønn har fått noen småsjokk av de kravene..og strøket :-)

Anonym sa...

Til anonym: Godt å høre at det stilles sterke fysiske krav til våre fremtidige politimenn/kvinner. De burde kanskje ha stilt like sterke psykologiske krav også? Folk som tror på nisser, troll, allah og annet dritt burde ikke kommet inn på politiskolen og heller ikke i landet...

Anonym sa...

Ikke fortvil Adim vil du inn i politiet så er hverke dårlig rygg eller ønske om å gå med Vikinghjelm noe problem. Nå er det bare å melde seg inn som medlem i tidligere Arbeiderpartiet eller som det,s nye navn vil bli: NORGES UDEMOKRATISKE, FUNDAMENTALISTISKE OG MUSLIMSKE PARTI. Men gi grei beskjed ved innmeldingen at du vil inn i politiet. Hvis ikke du gjør det så blir du Shanghaiet pronto og stuet inn i et eller annet departement som rådgiver. Kanske i Justisdepartementet, der er det muligt at en rådgiver blir overflyttet til UD, komiteen for utvelgelse av kandidater til fremtidig utenriks- tjenesten, der skal de visst ha en sekretær til GERD LIV VALLA. Misunner forresten den som får den jobben. Gerd Liv Valle er et hjertegodt menneske som har vist stor forståelse og omtanke for sine medarbeidere, uten løyn og fantestreker. Hun er en menneskekjenner og kjenner visst både STALIN OG POL POT. For hun har alltid lovprist dem. Derfor er hun rette person til å velge ut folk til Utenrikstjeneste

Jeg får si som kjærringa sa: Kyss meg der jeg er høyest når jeg plukker TYTTEBÆR.

Ha en fortreffelig dag og stem gjerne BLÅTT hvis du vil ha forandring. Ønskes fortsatt havregrøt så stem Kommunistene.

Anonym sa...

HALLO NARKOFYLLA. Steik enig med deg også. Ikke inn i landet. Jeg tror kanske de begynner å snu nesen hjemover nå når de innser hvor jævlige nordmennene er. I løpet av 30 år så har det strømmet inn 1oo.ooo av dem og hele 30% er i jobb allerede. Resten går på trygd. Med slike gode resultater å vise til så er det synd om dei drar. Verst blir det for han muslimen som bor på Volda for han er allerede integrert i det norske samfunn, sies det, selv om noen tviler på at det er samt. Det minner meg på hva svensken så,"han var på midtsommerdanse" da en kammerat spurte han: Danser ni inte? Nei, jag stanner kvar til knul----a børjar. Ville få et omtrentlig likt svar om man spurte en muslim om han ikke arbeidet. Jei jobbe, nei ikke jei jobbe, jei vente pensjon. Da jei reise jem å alle da jobbe for mei. Heldigvis så er det ingen sannhet i at man skal høre mye rart før ørene detter av. Det går ikke an å høre, gjennom et helt liv, mer rart pissprat, vrøvl, klager og trusler enn det islamistene rundt i verden har prestert å spy ut
bare i løpet av det siste årene og ørene sitter fast. Ha en fortreffelig dag og hyggelig bønnestund i Moskeen på Galdøpiggen.

Anonym sa...

Når jeg tar en titt på henne, så er hun langt fra den fysiske formen som kreves for å komme inn. MEN når det er sagt, så driver man fremdeles å kjønnskvoterer, samt små kvoter av folk med fremmedbakgrunn inn i både politiet og militæret, til tross at de stryker på mange av kravene..... Dette skyldes nok en gang, de rødgrønne tullebukkene som mener at alle har rett på alt, men ingen innsats selvsagt!

Roy Robin sa...

Jeg må si meg enig at Keltoum H. Missoum virket veldig overvektig og dårlig trent til å komme gjennom nåløyt til politihøgskolen. Nå kjenner jeg ikke til opptakskravene, men går ut fra at det både svømmes og løpes på tid. Mulig at politidirektoratet er så desperate at de hadde tenkt å slakke på kravene for muslimske jenter med hijab.

Anonym sa...

Hvis denne dama ikke vil bli politi pga hun ikke kan bruke hijab, så er det ikke for å tjene folket hun vil bli politi iallefall.Dette oser islamisering lang vei. Og dette er bare en av mange ting muslimene vil prøve på.Senere vil de kreve særegne lover, og særegne skoler. Dette er faen ikke integrering, så våkne opp folkens.Vi må beskytte våre norske verdier og vårt levesett. Ellers må vi kanskje følge andre lover om 20-30 år.

Anonym sa...

Å være politi eller lensmannsbetjent i Norge innebærer mye: F. eks. å stille på ulykkessteder som trafikkulykker, drukning, forsvinninger i fjellet osv. Hvordan løser man det i hijab? Hva med f.eks. å skulle gi hjerte- og lungeredning,
eller skjære klærne av kroppen på en kar med brannskader, med religiøst påbud om ikke å berøre menn?
Hva med å forholde seg til voldtatte eller prostituerte av begge kjønn, med en fundamentalistisk religiøs innstilling?
Hvordan vil hijab'en fungere i en "husbråk"-situasjon, med en krakilsk og voldelig mann i uhemma utfoldelse?
Jeg kan godt se for meg at man rent praktisk kan dra ei "finlandshette" over hodet under uniformslua, enten fordi man er skalla og fryser, dreadlocks'ene blir i veien eller man altså har hår på hodet og er kvinnelig muslim.
Men den mentale hijab'en er nok et større hinder enn den fysiske for å gå inn i de roller og situasjoner man må forvente å møte som norsk polititjenestemann/kvinne.
Det er noe som heter å stikke finger'n i jorda og lukte hvor man er. Alle tar vi valg i livet, og må leve med de konsekvenser valgene medfører.
Noen roller krever større vilje til tilpasning enn andre, så enkelt er det.

Anonym sa...

Hun hijab dama hadde aldri i verden klart de fysiske kravene. MEN, det vil ikke si at hun ikke hadde kommet inn på PHS av den grunn! Jeg vet at opptaksnemda firer på kravene for å ta inn personer med innvandrerbakgrunn. Ikke på alle selvfølgelig, men på noen. Det gjelder ikke bare fysikk. Plettfri vandel for eksempel....

Anonym sa...

jeg er også mot hejab i politiet , unnsyld hvis jeg sier det problemmet henne er bare vise sit hår, da må hun holde seg hjemme. Du er muslem kvinne da kan du ikke heller arrestere en mann, fordi du er muslem dan kan du ikke ta på en mann, beklager jeg sier det holde deg hjemme og passe din eget barn , det er det du ville.

Anonym sa...

jeg er også en muslem kvinne, men jeg er 100% mot hejab, vi bor i Norge hvorfor skal vi ødelegge det fine uniform som politiet har. jeg synes hvis hennes problem er bare å ikke vise sitt hår , hvordan hun skal fange en mannlig, da kan hun ikke heller ta på hans hånd fordi hun er muslem , når hun er på oppdrag skal rope til sin kolleger sin om hjelp , uansett hun passer ikke som politiet , jeg er veldig glad som endelig svaret er nei.,

Anonym sa...

Muslimene ønsker ikke at jenter og gutter skal ha gym sammen på skolen, og muslimjentene får fri. Snart blir det vel egne gutt og jente klasser på skolen igjen, og da er vi tilbake på 50tallet. Hijab på alle jentene å så er vi tilbake i steinalderen :-) Dette ser lyst ut! :-)

Anonym sa...

jævla hijab!!!!!!!!!!!!!! dei skal følge dei norske lover og regler ellers kan dei reise langt vekk fra norge!!! gjer som finnene steng grensa!!!

Anonym sa...

det er jo allerede kommet krav om egen muslimsk skole i landet. nå skal de ha "egen" politiuniform!
sant som han sier: vi er snart tilbake på 50-tallet med avdelt gutte- og jenteklasser.

eeeeer så piss lei, og ønsker med hele mitt hjerte at vi gjør som finnene!!
send folk hjem, og hjelp de i sitt eget hjemland!

Anonym sa...

Wow, sia her er fylt opp til randen med rasistiske idioter! Ikke et eneste ord her er saksrelevant eller seriøst. Skammer meg over å være norsk når jeg ser dette!

Anonym sa...

Nå må det jo sies at hijab er en motegreie og ikke en religiøse greie. Så jeg forstår fortsatt ikke hvorfor hun sier hun ikke vil bli politi fordi hun da ikke får bruke hijab. Bare unskyldning til faren hennes for å slippe å søke...

Anonym sa...

Jeg må si noen virkelig har skjønt det.
Vær skaprasister dere som vil, men tro meg det kommer kun fram til en eneste ting.
Isolering og grupperinger, så kan folk hyle og skrike om islamisering eller hva enn dere ønsker. Sannheten er; de fleste har kommet får å bli og dere kan banne på at flere kommer, MEN de aller aller fleste muslimer respekterer og følger lover og regler, nettopp fordi vi er takknemlige for at Norge har åpnet døren for oss. Det som media bringer er det som selger det vet du og jeg innmari godt, og dette blir det søren meg kun hat og frykt av.
Lykke til Norge.

Hilsen stolt kurder og muslim som elsker Norge slik den er i likhet med mange andre innvandrere.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide