mandag 16. februar 2009

Det var jo absolutt på tide!

"Asylsøkere uten ID-papirer vil ikke lenger få jobbe i Norge."

"Ni av ti asylsøkere som kommer til Norge har hverken pass eller andre papirer som kan dokumentere hvem de er. Likevel kan de få arbeidstillatelse. Mange har kastet ID-papirene, i håp om at de skal tjene på uklar identitet."

"Det skal lønne seg å samarbeide. Arbeidstillatelse oppfattes som et gode, det skal gis til de som bidrar til å oppklare sin identitet, ikke de som unndrar den, sier Andersen."


Det var jo absolutt på tide spør du meg, det er jo en grunn til at så mange kommer uten papirer og kanskje dette kan føre til at det kommer færre uten papirer.

Men kommer ikke dette i likhet med "krisepakkene" veldig seint?
Dette er jo noe som skulle vært innført for mange mange år siden.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Men i likhet med krisepakkene, så har vi ikke hatt et behov for dette før nå :P
Det er nå vi merker en nedgang i etterspørsel, og dermed vil norske arbeidsplasser faktisk merke konkurranse fra arbeidstakere som knapt nok vet hvilket land de er kommet til.

Anonym sa...

Du skriver "det er jo en grunn til at så mange kommer uten papirer" og jeg er helt enig.
De fleste som har et behov for å skjule sin identitet har ingenting i Norge å gjøre.
For hvis de virkelig er på flukt og ikke har noen skumle hensikter med å søke asyl her så har de heller ingen grunn til å skjule sin identitet!!

Anonym sa...

ah, noen ting går fremover i alle fall. er så godt å se at det endelig blir innstramminger i denne saken. lenge har jeg irritert meg over utlendiger som kommer til norge for gjemme seg og i samme slengen tjener penger på det. at folk prøver å ødelegge papirene burde være grunn nok til å kaste de ut av landet fort som f...

Roy Robin sa...

Jeg hadde en båtflyktning fra Vietnam med på opplæring i Posten. Det ble litt snakk frem og tilbake før jeg spurte om det var lenge siden han hadde vært på ferie hjemme i Vietnam. "I fjor sommer" glapp det ut av båtflyktningen. Han forsto kanskje at han hadde forsnakket seg, for etter ferieblemmen var han taus resten av dagen.

Det er ikke alltid en flyktning flykter fra forfølgelse og tortur, noe som er godt dokumentert gang på gang gjennom avisoppslag og tv-reportasjer. Det var derfor på tide med nye grep fra regjeringen.

Anonym sa...

Bortsett fra en liten ting: Asylsøkere, står det, og da skal de fores på offentlige stønader istedet når de ikke får jobbe. Ingen grunn til å rope hurra for det. Fordelen med å få dem i jobb, er jo at de da tjener egne penger og ikke belaster felleskassa så mye.

Anonym sa...

Belastningen av felleskassa blir likevel ekstrem, i og med at asylsøkerne nesten utelukkende kommer fra de mest konservative muslimske landene i verden hvor kvinner ses på med ekstrem forakt og nedverdigelse og skal ikke jobbe, men være hjemme å få drøssevis med barn. Mange av disse kvinnene har null skolegang og kan ikke engang lese eller skrive.

Anonym sa...

Endelig, da var det bare å sørge for en eller annen måte å få sendt de papirløse snylterne tilbake til hjemlandet sitt igjen også! Det er helt tragisk hvordan de kan komme hit uten noenting, få avslag på asylsøknad og så bare bli her etterpå uten at vi kan gjøre noe som helst for å sende dem tilbake...

Anonym sa...

Vi må bare innse at ulovlige innvandrere vil vi aldri bli kvitt og lovlig innvandring av muslim-
er vil bare øke. Norge, slik det var for 30 år siden vil aldri komme tilbake. Da var det verken gatekamper eller gjenger som drev regelrett krig mot hverandre, slik de gjør i dag. Oslos gater var trygge å bevege seg i, selv om natten. Nå tør folk fand-- snart ikke gå ut om dagen.

Er det ingen ting vi kan gjøre med denne gal-skapen da?. Jo, det er mye hver enkelt av oss kan gjøre. Først må vi fjerne opphavet til den vanvittige innvandringen, som vi ikke har behov for. Og opphavet er venstresiden i norsk poli-tikk. Først må Ap fjernes fra all makt, dernest SV og Venstre.

Alle fordeler som innvandrerene har i forhold til etniske nordmenn må øyeblikkelig opphøre.

Politiet må styrkes kraftigt, gjerne ved bruk av militært personell som bistår politiet. Innføre
unntakstilstand der politiet kan forlange legi-timasjon og ved mistanke kroppsvisitere folk på gaten og i det offentlige rom. De som ikke har sine papire i orden for å bo i landet blir satt til straffearbeid, under vilkår som gjør at de selv vil reise frivilligt ut av landet. De som skjuler eller hjelper illegale innvandrere gies strenge straffer.

Alle grenseoverganger, havner og internasjonale flyplasser bemannes av politi og militæret. Ingen slippes inn uten at PASS og VISA er OK.

Alle som vil søke om oppholdstillatelse skal gjøre det fra sitt hjemland, er dette umuligt så søkes det fra nærmeste NORSKE UTENRIKSSTASJON, i nabo-landet.

Flyselskap, Fergerederier, Tog og Bussselskap skal tjekke biletter og pass til alle reisende som skal til Norge.
De som skal ha visa og ikke har det skal avvises.

Når jeg nevnte straffearbeid så er det klart at internasjonale regler skal følges. Men hver og en skal utføre arbeid som er samfunnsnyttigt. For eksempel skogsarbeid med hogst, kultivering og planting. Bygge skogsveger, ta frem brenselved
male og vedlikeholde offentlige bygg og anlegg.
Poenget er at de skal behandles som arbeidsfolk
flest, få sine regelmessige måltider, men ingen ekstraforpleining, uten svinekjøtt for eksempel
det går ikke. Inn i buret etter arbeidstid og ut att om morgonen. De er forbrytere og på straff
så ingen lønn. Kun mat, sepe, barbersaker, tann-
kost og tannkrem. NO MORE. Jo, åndelig forplei-ning som består av norskundervisning,lov og rettslære samt NRK til Kl 2200. Så natte natt.

Legges leirene langs svenskegrensen så kunne vi kanske hjelp svenskene med noen innvandrere
som plaster på såret fordi vi ikke kjøpte GRIPEN-FLY fra dem.

Vi kan ikke akseptere de tilstander som det har utviklet seg til i Norge i dag. For eksempel Gunn Vivian Eide som står som nummer 2 på Venstre sin stortingsliste vil ha egne helse-stasjoner, der innvandrere som har fått avslag på asylsøknadene men oppholder seg ulovligt i landet, skal få gratis helsetjenester.
Det samme vil BY-misjonen i flere norske byer være med på å finansiere.
Ja, selv kongehuset har nå innvolvert seg i saken. Mette Marit sitter jo i styre for By-misjonen i Oslo og hun stemte for forslaget om at By-misjonen skulle støtte en slik Helsesta-sjon. Dette er ikke bare ulovligt men direkte undergravingsvirksomhet. Er det ikke dette som kalles landssvik?.
Godt det snart er stortingsvalg!!!! Der har vi
alle en stor oppgave å utføre. GODT VALG.

Håper det også blir valg om hvorvidt vi fortsatt skal ha Monarki eller ikke i Norge.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide