tirsdag 17. februar 2009

Er det ikke snart nok?`

Bushra Ishaq, leder i muslimsk studentsamfunn lurer på om alle politifolk som heter Muhammed skal skifte navn også hvis det ikke blir lov med hijab?

Hva faen feiler det henne da?
Å hete Muhammed viser ikke for hele verden at man er undertrykt og er underkasta en viss religion! Det gjør hijaben. Dette tror jeg er den dårligste unnskyldningen for å slenge dritt om noe Norskt noe jeg noengang har vært ute for.

Hun mener nemlig i samme slengen at politiet selv stempler minoriteter som «udyktige».
Når gikk politiet ut og sa at minoriteter er udyktige? Har politiet noengang nekta noen som er kvalifiserte til å bli politi bare fordi at de er en minoritet?

Det er snakk om et hodeplagg som viser religiøs tilhørlighet og har ingenting med minoritet å gjøre, tross alt 1.5 milliarder muslimer i verden.

Om en politi som heter muhammed står vakt utenfor den israelske ambasade når palestina venner står og kaster ting på ambasaden og driver generelt hærverk så er det jo ingen av pøblene som vet at muhammed er muslim, men står det ei politikvinne der med hijab så ser de fort at hun er muslim og hadde dermed sett på henne som sviker som forsvarer "fienden".. Ser ikke Bushra Ishaq denne forskjellen?

Jeg er så lei av alle forsøkene på å stemple politi og nordmenn som rasister, trangsynte og diskriminerende for alt mulig rart at jeg holder på å sprekke!!

Slik nå har jeg fått ut noe av irritasjonen og det var godt!

Husk å skriv under på oppropet mot hijab i det Norske politi, bevar uniformen som en uniform, ikke et religiøst plagg! http://opprop.info/

- Skal alle politifolk som heter Muhammed skifte navn?


Syntes Karita Bekkemellem sier det ganske bra når hun likestiller hijab med omskjæring og det kom jo ikke som et sjokk at enkelte ikke likte den sammenligningen. Noen går til og med så langt at de påstår at Karita er mentalt omskåret..

1 2 3 4 5 6 7 8

Her har en primitiv imam gått ut og sakt at muslimske politikvinner bør ikke pågripe menn og bør ha heldekkende hijaber.. Hvem sa at muslimske kvinner ikke er undertrykt?

23 Kommentarer:

Anonym sa...

Kunne ikke vært mer enig med deg=)

Anonym sa...

Kanskje politiet kan starte å gå med hakekors på uniformen hvis de har slike synspunkter i det private? nazismen og islam er jo ikke så veldig forskjellige, utryddelse av jøder og verdensherredømme står jo ganske høyt hos de begge.

Archevis sa...

Alle oppegående mennesker forstår at som uniformert politi på jobb er du ikke kristen, muslim, jøde, ateist, rosenborg-tilhenger, vegetarianer eller abort-motstander; som uniformert politi på jobb er du uniformert politi, og absolutt ingenting annet.

Ganske skremmende at enkelte tror de skal ta religionen eller "identiteten" sin med på jobb i politiet. Det avslører en mangel på innsikt i hva politiet egentlig er som alene burde diskvalifisere fra opptak på politihøyskolen.

Anonym sa...

Det Karita (og du) gjør er jo bare å avsløre egen uvitenhet og manglende kjennskap til muslimske jenter og kvinner i Norge. Å tro at det å gå med hijab er et overgrep er misforstått. Jeg skal ikke nekte for at det finnes situasjoner hvor det er det, at det finnes kvinner som tvinges til å gå med hijab og at det kan sees som et overgrep. Men det kan likevel aldri, ALDRI sammenlignes med det overgrepet som omskjæring av jenter er!!!! Å skjære bort noens klitoris er noe helt annet enn å tvinge jenter til å dekke til håret når de er ute i offentligheten, det bør dere forstå.
Tror du omskjæringas konsekvenser er for symbolpolitikk å regne?? Det er smertefult og jævlig. Mens de fleste av mine venninner bærer sin hijab med stolthet. Har ikke det heller falt deg inn? at de fleste damer i Norge går med hijab for å vise at de er stolte av sin muslimske identitet på tross av hva du og andre som styrer mediene måtte mene?

Anonym sa...

Jeg kan ikke være mer enig med deg.

Kan jo si det slik:
"jeg er viking, og skal derfor gå med vikinghjelm!"
"Jeg tenner på lakk og lær, og det skal også min uniform vise"
"Jeg er same, og skal gå med samekostyme" (Og det hadde seriøst vært MER riktig uansett!"

Anonym sa...

Hva skjedde med prinsippet om at innvandrere skal integrere seg (les:tilpasse seg) Norge?
Bort med all snillismen i dette spørsmålet. Inn med krav om lojalitet til sitt nye hjemland. Vi ønsker ikke utenlanske enklaver eller miljøer i vårt land, som motvirker og misliker våre verdier
Slike innvandrere trenger vi ikke i det hele tatt
Jeg stemmer på et parti som har dette som hovedsak, for dette er for meg hovedspørsmålet når det gjelder Norges fremtid.
Før kunne muslimer slå seg ned i USA og døpe sine barn med amerikanske fornavn, akkurat som alle andre innvandrere. Det kunne de gjøre nå også, og videre kunne de også praktisere en mildere form for islam.
Ellers kan de forbli i sine ønskesamfunn.

Anonym sa...

Du kan få sagt det Archevis!!! Kort og rett på sak. Kjempebra.

Legg igjen "identiteten" din når du går på jobb, uansett hvilken jobb det er.
I min ungdom jobbet jeg i restaurantbransjen, det var da aldri snakk om å iføre seg annet enn uniform. Ingen synlige smykker heller for den saks skyld, med unntagelse av forlovelse/gifte-ring. Det var da heller aldri noen som mente de hadde rett til å synliggjøre sin identitet på jobben.
Jeg synes ganske mange av våre "nye landsmenn" er veldig raske til å kalle nordmenn rasistiske. Har noen av disse noen gang tenkt tanken på hvordan nordmenn ville blitt behandlet der de kom fra om vi hadde krevd å få ta med vår kulturelle oppførsel dit? Da skulle du sett rasisme da, muligens med påfølgende steining.

Norge er ikke et muslimsk land. Inntil nylig hadde vi en kristen formålsparagraf i skolen. I Tyrkia, som vitterlig er et muslimsk land, hadde de ikke lov til å bære hijab på universitetene, eller på jobb om man jobbet i det offentlige. Dette fordi ALLE SKULLE VÆRE LIKE, og at ingen skulle kunne SE hva slags livssyn den ansatte hadde. (Nå er det muligens forandret, etter siste tyrkiske valg, der er også fundamentalistene på frammasj dessverre).

Nå mener jeg at grunnen til at det er så mange som er negative til minioritetsgruppene i Norge, er pga alle kravene de stiller. For 20 år siden aksepterte og respekterte nordmenn disse menneskene mer enn hva de gjør i dag, det mener jeg de kan takke seg selv for.

AC/DC

Anonym sa...

Endelig noen som legger til rette for hijab i politiet!
http://www.effekter.com/ds_product_info.php/cPath/42/products_id/139

Anonym sa...

Vi diskuterer hijab, ja, men det alle egentlig er bekymret for, er om hvor mye mer vi skal gå muslimer i møte. Og hva blir neste "ønske"?
Jeg er for null-kompromiss i dette spørsmålet. Dette er Norge, et vestlig land i det 21. århundre. De fleste av disse muslimske skikker har vi selv hatt før, i perioden 800-1950, og er nå ferdig med.
Jeg betrakter frivillig bruk av hijab som en bevisst demonstrasjon av en sosial identitet og en stolthet over å tilhøre en annen kultur enn den norske. Å "vise flagg". Fremmed flagg. Ingen som bruker hijab burde være overrasket over å bli regnet som "utlending" og som outsider.

Anonym sa...

Jeg "gleder meg" til brannvesenet blir fullt av kvinner i burka - det kan jo bli interessant å se resultatet av flagrende gevanter gjennom flammehavet....
Eller tannlegen min i fullt SM-antrekk med boret i hånda, da tror jeg jeg snur i døra....

Jeg er selv tokulturell, men jeg er også profesjonell i fht det å skille mellom jobb og privatliv.
Det jeg sliter med å forstå, er hvorfor mange innvandrere er så fanatisk opptatt av å ta med seg så mye av det de flyktet ifra!?

Anonym sa...

Så kan vi da slå fast at mens jenter i resten av verden er glad i å pynte seg og vise frem sin skjønnhet, så liker de muslimske jentene å skjule sin skjønnhet. Noe skurrer her..!

Ett psykologisk fenomen som kalles Stockholmsyndromet siver inn i bevisstheten min. Det går ut på at mennesker som blir tatt til gissel sakte men sikkert begynner å tale overgriperens sak.. (men innerst inne så vet de at de svikter seg selv/taler mot sin indre sannhet)
Muslimske kvinner får smake pisken i form av juling/lemlestelse, sosial utstøting og i det ytterste døden hvis de ikke følger opp. Motsatt får de gulroten i form av annerkjennelse hvis de underkaster seg disse undertrykkende reglene.
Sier ikke dette noe om at de egentlig ikke ønsker å skjule seg? COME ON!!!!

Vi vet alle at det i iran og sikkert de fleste muslimske land er kvinner som risikerer livet bare for å bruke lebestift, etc, men som likevel modig nok gjør det! Hva sier det dere? Kan ikke dette da kalles kvinneundertrykking på sitt verste? FYSJ!
Samtidig kan jeg nok tenke meg at muslimske menn ikke vil gi fra seg denne menneskefiendtlige sosiale kontrollen uten kamp..

Anonym sa...

Har dere sett disse jentene med hijab, men som tydeligvis har brukt noen timer foran speilet?
Skal vi menn se på dem, eller skal vi ikke se på dem? Og hva med hijab og tettsittende bukser?
Hva sier den lokale imamen, tro?
Jeg ikke forstå...

Anonym sa...

mens vestlige kvinner sulter seg til døde for å oppnå vårt ideal, eller tar selvmord fordi de ser seg som stygge og blir mobbet, selv blandt voksne. Er ikke det like mye undertrykking, og det som verre er at det er blitt allmen akseptert ? Uansett drar dere alle over en kam, kjenner flere muslimske kvinner som er stolt over å bære hijab. Å sammenligne det med Stockholm syndrom vitner bare om ignoranse fra din side, kanskje du skulle undersøkt litt og kanskje også tatt av deg kritikker brillene ?
Synd at det er blitt sånn men etter 9 / 11 har det meste gått til helvete, selv normale oppegående folk har begynt å få tendenser til Islamofobi. Skulle vært påbudt å undersøke saken før man uttalte seg ... Whine er lett, å gidde å undersøke saken gidder folk somregel ikke. Minne mye om de ultrakristne som undersøker andre relgioner bare for å kritisere.

Anonym sa...

Jeg tror de fleste muslimer må i svake øyeblikk ha tenkt på at deres religion jammen er gammeldags og uten rom for annerledes-tenkende?
Beklager å være så negativ..

Anonym sa...

Interessant det med 9/11.
Visste du at mange av oss i vesten gir dere helt rett i Palestina-spørsmålet, samtidig som vi rett og slett ikke ser noe positivt i Islam?
Dette er ikke rasisme eller diskriminering, vi er rett og slett ikke imponert over det vi ser.
Islam er i konflikt med alle andre religioner, evt med andre muslimer der det ikke finnes andre religioner.
Etter 9/11 er alle blitt mer bevisste og mer interesserte i spørsmålet, samtidig som våre vestlige land forvandles sosialt til det verre.

Anonym sa...

Denne saken er en ikke sak mediene utnytter og folk opptar seg av siden den er helt latterlig. Alle skjønner at bruk av hijab i politiet er et aldeles ubrukelig forslag. Grett nok, skjønner at noen kunne tenke seg å bli politi som føler en plikt til å gå med hijab, men viss hijaben er så mye viktigere enn yrket går det an å finne noe annet å ta seg til. Norge er et land fult av muligheter. Dette er ikke noe kjempeproblem.

Anonym sa...

Om det skal bli tillatt med religiøse symboler på politiuniformen, da skal jeg også ha en klausul i loven som sier at jeg kan nekte og la meg bli kontrollert eller arrestert av en fra en annen religion også.
Dette bør gå som en rød tråd gjennom hele debatten, skal noen på den ene siden ha en fordel, så må de på den andre siden også få en fordel.

Hilsen Dypt Rystet

Anonym sa...

Om politikere bruker mye av arbiedstiden sin til å vurdere denne saken, blir jeg skuffet over hva skattepengene mine går til. Kunne lett likt å sleppe denne debatten.

Anonym sa...

De som forsvarer bruken av hijab osv minner mest og muslimer som virkelig er tro sin religion og dermed bruker taqiyya, islams lovlige løgn......

Info til de som ikke vet hva taqiyya er for noe:

Taqiyya er en islamsk praksis som går ut på å skjule sine egne hensikter eller meninger dersom man er utsatt for fare, eller det er til det beste for religionens spredning.
Praksisen ble opprinnelig brukt av Shia-muslimer i Sunni-dominerte samfunn, ettersom Shia-islam blir ansett av sistnevnte som en jødisk konspirasjon. For å berge livet kunne man altså lyve.
Dette praksisen finner man hjemmel for i Koranen og hadith.

Koranen, 16:106
Any one who, after accepting faith in Allah, utters Unbelief,- except under compulsion, his heart remaining firm in Faith - but such as open their breast to Unbelief, on them is Wrath from Allah, and theirs will be a dreadful Penalty.
http://www.usc.edu/dept/MSA/quran/016.qmt.html
Muhammed godtar løgn som taktikk:
Sahih Bukhari, Volume 5, Book 59, Number 369:
Narrated Jabir bin 'Abdullah:
Allah's Apostle said, "Who is willing to kill Ka'b bin Al-Ashraf who has hurt Allah and His Apostle?" Thereupon Muhammad bin Maslama got up saying, "O Allah's Apostle! Would you like that I kill him?" The Prophet said, "Yes," Muhammad bin Maslama said, "Then allow me to say a (false) thing (i.e. to deceive Kab). "The Prophet said, "You may say it."
http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/bukhari/059.sbt.html#005.059.369

I "Krigens Hus" (Vesten, Europa, Norge) benyttes taqiyya tydeligvis av alle slags muslimske ledere i deres møte med ikke-muslimer, noe enhver kan observere i media. Feks hører man støtt og stadig at "Islam betyr fred", og "Islam er en tolerant religion". Det er bør være åpenbart for enhver idiot at dette ikke stemmer, men uansett - islam betyr underkastelse, og islam er langt fra en tolerant religion.

Kari Vogt refererer her til al-Zawahiris [bin Ladens rådgiver] ord om bruken av taqiyya i "Krigens Hus":
"Alle ikke-muslimer, enten de tilhører bokfolkene eller ikke, skal enten underkaste seg eller tilintetgjøres. Der de vantro er i flertall, som i den vestlige verden, er taqiyya
(i dette tilfellet forstillelse) legitimt - det er tillatt å skjule sine egentlige hensikter så lenge det tjener saken. Igjen er Ibn Tamiyyas fatwaer og jihad-tekster viktige referanser. og nok en gang er det regimer - vestlige og muslimske - som samarbeider med USA som fordømmes"
(Vogt, Kari (2005) 'Islam - tradisjon, fundamentalisme og reform'. J.W. Cappelens Forlag AS, s. 283)

Hennes oversettlese av begrepet er forøvrig:
"taqiyya, hemmeligholdelse, mental reservasjon, juridisk begrep innen shia-islam"
(Vogt, Kari (2005) 'Islam - tradisjon, fundamentalisme og reform'. J.W. Cappelens Forlag AS, s. 349)

Anonym sa...

Har også hørt en del om taqiyya og det virker som om du har rett TeraQ. For det de gjør de som forsvarer dette her er jo å forsvare sin religion som en tro muslim mer eller mindre er pålagt å gjøre selv om det er med løgn.

Det er godt at det finnes folk som ikke er like naive som regjeringen er og tror alt grumset som kommer fra muslimsk side her i Norge.

Anbefaler alle å sjekke ut http://www.youtube.com/user/patcondell

Unknown sa...

Det vittige her er at muslimene som uttaler eg om dette fordreier aken, for eksempel som illustrert ved en "anonym" lenger oppe, når de trekker frem poenger som: "mange muslimske kvinner bærer sin jijab med stolthet" og "elv om den kan være det er ike hijaben nødvendigvis undertrykkende for kvinner"

For å ta det siste først; hvis det hadde vært slik at hijab nødvendigvis og i alle tilfeller var undertrykkende overfor kvinner hadde den ikke vært tillat å bruke i norge i det hele tatt. At den ikke nødvendigvis er diskrimerende kvalifiserer den derimot overhode ikke til å være et element i en norsk politiuniform. En politimann eller kvinne skal legge fra seg alle religiøse, politiske og verdimessige vurderinger i det han eller hun stepper inn i den nøytrale politirollen. En person som bærer hijab i det daglige kan være i stand tiøl å utføre en slik jobb, men en person som har problemer med å legge den til side vil ikke være i stand til å opprettholde norkse lover og sette disse høyere enn egne religiøse hensyn, og en slik person hr derfor ingenting å gjøre i det norske politivesenet...

Nei til islamifisering av det norske samfunnet...

Anonym sa...

For en dust han pakkisen i vg er! Skriver at det å sammenlikne hijab med kjønnslemlestelse er PERVERST!?!?!? hvor tar han det fra? For en idiot. En ting til, disse utlendingene begynner å gå meg på nervene... Send dem ut er mitt budsakap, de kriminelle og aldri-fornøyde svina! Hvis det er så mye bedre i Iran der det er vanlig å bruke hijab så sier jeg bar "ja, så hvorfor bor du i norge da !?!?!?!"

Anonym sa...

Jeg er norsk og heter Morten. Jeg prøver i det lengste å være tolerant til innvandring, men dette blir rasert hele tiden av krav som disse krever og få med seg inn i det norske samfunn. Når vi så sier i fra at slik vil vi ikke ha det her i Norge, så ropes det rasister med en gang. Hvorfor skal de ta med seg alt de flyktet fra i første omgang, for så og kreve og få innføre det
i det norske samfunnet. Jeg forstår ikke tankegangen deres.

Enig med forrige blogger.

Nei til islamifisering av det norske samfunn...

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide