fredag 20. februar 2009

Det Norske folk må fjerne den rød/grønne regjering

FRP mener at Stoltenberg må fjerne Storberget, jeg mener at det Norske folk må fjerne den rød/grønne regjering.

Jeg kan ikke huske at vi noengang har hatt ei regjering med så mye hestehandler, meningsskifter, avganger og direkte kaos før. Men det er vel sånn når man blander inn kommunist partier i et demokratisk land.

1 2 3 4 5 6 7

22 Kommentarer:

Anonym sa...

Det er jeg jammen enig i. Men husker alle dette når det blir valg til høsten?

Admin sa...

Regner ikke med det desverre :(

Anonym sa...

Problemet er at alt for mange mener at de partiene som kan gjøre noe med problemene som Norge opplever for tiden ikke tar seg av de "virkelige" problemene som landbruk, miljø osv.

Men hva hjelper det å ha landbruk og miljø når vi lever under sharia lover og styres av muslimer?

Vi må snart lære av Danmark som har stengt dørene for muslimske kvoteflykninegr!!

Anonym sa...

normann er for feigg till å stemme frp eller demokraten derfor skall vi inshallah ta over!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALLAHU AKBAR!!!!

Anonym sa...

Et kurs i Norsk hadde nok ikke vært dumt nei..

Anonym sa...

Jeg synes du skal bruke mindre energi på å sitte her og sutre over hvor dumme alle er, og mer energi på å skaffe deg en ny jobb.

Dagens regjering har flere ting til felles med tidligere regjeringer. En av dem er at de har gjort flere feil. Men alt i alt synes jeg de har gjort en flott jobb.

Det aller viktigste grepet deres, som også skiller dem fra opposisjonen, er at de hadde fornuft til å holde igjen på bruk av midler fra pensjonsfondet i gode tider. Det tror jeg alle, t.o.m. Frp, nå innrømmer var klokt.

I tillegg kan dette nevnes:

• De tre første årene halverte de arbeidsledigheten i forhold til under borgerlig regjering. 240.000 flere fikk arbeid i denne perioden.

• Aldri har det vært enklere å få barnehageplass.

• Gratis læremidler for alle på videregående.

• 5 timer mer undervisning i norsk, mattematikk og engelsk på barnetrinnet. Pluss mer tid til fysisk trening.

• 50.000 flere pasienter ble behandlet i 2007 enn under det siste året med borgerlig regjering.

• 10.000 nye årsverk tilført omsorgsektoren.

• Stoppet svekkelsen av arbeidsmiljøloven.

• Sikret offentlig eierskap til vannkraften for kommende generasjoner.

• Kulturløftet er nær ved å bli innfridd mange år før fristen.

• Større investeringer i veisektoren enn under noen annen regjering.

• Aldri har kommunene fått tilført så store midler til bruk innenfor helse, omsorg og skole.

• Bidratt til at vi har 'Best Quality of Life' av alle land i verden. http://www.mapsofworld.com/images/world-top-ten-countries/world-top-ten-quality-of-life-map.gif

Det er fortsatt mye som burde vært gjort annerledes. Men dette er absolutt en regjering som har stor grunn til å være svært stolt av hva de har oppnådd.

Anonym sa...

Velg Fremskrittspartiet.

Vi trenger store forandringer. vi trenger folk som kan jobbe for vårt land og for vårt folk.

Vi trenger å bli kvitt galningene som nå styrer.

Dette landet har gradvis blitt ødelagt siden 1970 da de slapp importen fri.

Nå prøver de å spre møkka utover landet, presser småsteder til å ta imot dette problemet, presser byene...og det er befolkningen til syvned og sist opplever volden, presset for å få innført hijab...og masse masse galskap.

Vi har fått nok! De ødelegger vårt samfunn bygd på krisne verdier.vi har nesten mistet vår kultur allerede.hvor er vi om 20 år hvis de får fortsette?

Anonym sa...

Og Oslo er blitt en getto. Et sted vi gremmes over. -før var det et vakkert sted.

Anonym sa...

Nå MÅ" vi aksjonere mot den Rødgrønne landeplage! Det kommer enda flere undergravende politiske handlinger som snarlig blir avslørt og det Norske folk vil se en Rødgrønne Arbeiderpartiregjering som både utgjør en fare for sikkerheten og en fare for den normale retts sikkerheten til mennesker i dette landet. Makteliten med Lo som dørvakter og alibigivere til galskapens politikk kommer snart til å stå naken igjen med skammen!
Skammens Regjering gjennom alle tider!

Anonym sa...

æsj...for en dritt kjedelig sutreblogg!!

Bruk heller tiden på å søke jobber du...det tror jeg hadde vært bedre både for deg selv og andre.

Den rødgrønne regjeringen har vært en flott regjering, og alle til alle offentlig ansatte som har tenkt å stemme Frp husk:

Frp har vedtatt å TA FRA DEG PENSJONEN DIN!!!!

Tenk litt på det før du bestemmer deg.

Anonym sa...

Hva gjør det om FRP liksom har planer om å ta ifra oss pensjonen når vi uansett er i mindretall når vi er blitt pensjonister og muslimsk lov herjer?

Åssen tror du pensjonsordningen er i pakistan, irak, iran, somalia osv? Ja nettopp!

Admin sa...

Jeg søker jobber hver dag jeg og er ofte innom NAV. Men hva hjelper det når det takke være SVik og co ikke er noen jobber i nærområdet som jeg er kvalifisert til eller kan ta pga rygg problemer? For 6mnd siden kunne jeg bare velge og vrake i jobber som jeg var kvalifisert for men nå er det snudd opp ned og folk i bransjen sier opp folk.

Men takk for kommentarene uansett, viser jo at jeg treffer en liten spiker ganske greit når slike usakligheter som om at jeg må skaffe meg en jobb osv. må bli spydd ut.

Anonym sa...

SV har skylden for finanskrisen? Den var ny. Fokuser litt mindre på den islamske konspirasjonen du har kokt opp i hodet og litt mer på den virkelige verden så ser du kanskje hvordan ting faktisk henger sammen.

Anonym sa...

DEt var sosialist politikk som begynte med Jimmy Carter i USA , vedtok en lov som mer eller mindre presset bankene til å gi ut lån til folk uten ordentlig sikkerhet Thats a fact . Vi har bare et alternativ i Norge FRP men ola dunk går heller til bunns med ap og sv mer5kelig nok , men da fortjener han å bli kua av islamist pakket

Anonym sa...

Han har da aldri sakt at sv har skylden for finanskrisen, men de kunne gjort mye mer mye tidligere for å begrense den her i Norge. Som han nevner i http://arbeidsledighetsbloggen.blogspot.com/2009/02/kjre-kristin-halvorsen.html så hadde han forsatt hatt jobb om hun fjernet arbeidsgiveravgiften og det samme gjelder mange flere som har mistet jobben sin i det siste.

Anonym sa...

Politiet skal være religionsnøytrale og jobbe på tvers av alle trossamfunn. Derfor blir det helt feil at enkelte skal få synliggjøre sin trosretning i politiet da dette overhodet ikke har noe med politiets arbeid å gjøre. Slik jeg ser det har muslimene, hinduene og andre som praktiserer bruk av religiøst hodeplagg tre valg; 1. Velge politiets nøytrale uniform og stappe håret godt oppi lua, 2. Dra tilbake til sitt hjemland og søke jobb i politiet der, 3. Innse at politiyrket ikke er noe for dem. Som et demokratisk land har vi lyttet lenge nok, det er flere som trenger seg et solid tupp i ræva for å å komme seg ut av dette utdebatterte temaet her. Folket har vel allerede talt?

Anonym sa...

Få deg en jobb, TAPER!! Hvis det ikke er en jobb der du bor så flytt eller skaff deg en utdannelse.

Anonym sa...

Flere har tatt til ordet for at vedkommende som har denne bloggen må ta seg en jobb og kaller han en TAPER.

Men mannen har jo allerede tatt seg en bi-jobb ved å opprette denne bloggen. Det er mer enn hva dere gjorde da dere gikk arbeidsledige, IDIOTER! Til flere slike uforstandige gapkråker som dere som skriver slike innlegg til mer tjener han. Ha,haaa,hhhhaaaaa. Ha en sorgløs dag og betal din skatt med glede slik at vi får vår trygd punktlig. Har du fri på torsdag så kan vi gå ut å ta en øl, sammen. Jeg spanderer og du betaler. HAHAHAAA.

Anonym sa...

ANONYM har et innlegg den 20.d.m. der han skriver at Frp. har vedtatt å frata deg pensjonen.
Har du vaccum mellom ørene, TILLIKE MED ESPEN SOM HAR ET INNLEGG SAMME DATO, eller motbevis det ved å skriv et innlegg å bekreft at dere er løynere uten registrerbar IQ.

Riktignok har NHO reknet på de fremtidige pensjonene og det er urovekkende tall de legger frem. Ved forrige tariffoppgjør, da ARBEIDERPARTIET, SV OG SENTERPARTIET SATT I REGJERING ble det for de kommuneansatte vedtatt at ved neste tariffoppgjør skulle deres fremtid-ige pensjoner vurderes. Får Ap. det som de vil så vil en rengjøringsassistent miste Kr. 100.000,- i årlig pensjon. Dette har medlemmene allerede varslet aksjoner imot. Dette er Ap. politikk. Frp. har overhode ikke vedtatt noe om de fremtidige pensjonene. NHO derimot har tydeligt sagt at med den bølgen av innvandrere som blir pensjonert så har ikke lille Norge penger hvis ikke pensjonene beskjæres kraftigt.
Noe annet er ikke å vente når bare 30% av innvandrerene er i arbeid og betaler skatt/pensjon. Men selv som minstepensjonister så lever de GRIS når de da drar hjem til sitt land. Hvorfor FAND-- tror dere sauskalle at de kommer til NORGE, FOR Å ARBEIDE? HAHAHAAAA.

Kunne skrevet en hel bok og tilbakevist punkt for punkt det gulpet som Espen spyr opp men det har ingen hensikt for med den IQ han har så ville han desverre ikke forstått det.
HA EN FORTREFFELIG DAG MED DERES LILLE RØDE OG MAOISTISKE TANKESETT, SAUSKALLER. VI MØTES TIL DEN STORE FEIRINGEN NÅR NORGE ER ISLAMISERT.

Anonym sa...

Skjønner ikke hvorfor man skal klage på islmistene hele tiden. Det er jo våre folkevalgte politikere på både høyre og venstre sia vi har å takke for dette rotet vi har fått...

våre politikere er bare noen nikkedukker av noen statister som snart ikke vet att-fram på seg selv.
Med den der rotete politiken alle løgnene dem klarer å tyte ut av skjermen nå til dags er det vel bare kanskje å gi over norge i islamistenes vold.
Deres agenda står faktisk mye klarere og er til å stole mere på enn hva noen politikere i dette gokk landet klarer å love.... Ha ha

Islamistenes klare standpunkt er å omforvandle denne stat til en islamsk stat og måten det skjer på er gjennom en økning av asysøkere, gjenforening og formering.
Islamistene ser på oss som vantroe hunder som enten må søke total omvendelse og underkastelse eller dø!!!!!
Når det er mange nok av dem så blir det sharia lovgivning, burka, jallatårn,halal,sensur,vold,drap,krig,æresdrap,mere løgn,terrorisme og undertrykkelse. Nytt flagg får vi også. Hipp hurra for 17. islam.............

Anonym sa...

Espen, jeg studerer ved det Juridiske Fakultet, og jeg kan forklare deg en ting: Det den rødgrønne regjeringen har gjort, i forhold til hva de skulle ha gjort med arbeidsmiljøloven er tåpelig. Husker du politimarsjen? Politiets overtid er imot arbeidsmiljøloven. Storberget slo seg til en uttalelse fra en professor ved det juridiske fakultet om at demonstrasjonen var ulovlig. Det er sprøyt, men det er heller ikke poenget her. Poenget er at de ikke har gjort en DRITT som er bra for jussens del i forhold til hva de kunne, og BURDE ha gjort. Disse ryggradløse regjeringspolitikerne har ikke gjort annet enn å ødelegge Norge siden de overtok siste periode.

På tide med en forandring!

Anonym sa...

"Anonym" 20. februar 2009 01:15:

"Frp har vedtatt å TA FRA DEG PENSJONEN DIN!!!!"

Var det en spøk eller en løgn?

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide