lørdag 28. februar 2009

Imamer og Norge bør ikke leve sammen

"Norsk imam: - Vil ikke snikislamisere
*** - Jenter og gutter bør ikke svømme sammen
*** - Forholder meg til islamsk og norsk lov "

Jenter og gutter bør absolutt svømme sammen, kunne Adam og Eva løpe rundt med kun et blad som dekket sine edlere deler så kan Kari og Ola svømme sammen i badedrakt og shorts.
Hva om noen jenter er å bader i et vann ute i det fro og det kommer noen gutter, skal jentene bare sprette rett opp av vannet?

islamsk lov brytes med å følge Norsk lov for islamsk lov er jo satt av muhammed og er den eneste loven som skal følges, så hvilken lov følger du egentlig lille imam?

Nei du vil nok ikke snikislamisere, du gjør det heller fullt åpentlyst.

Norsk imam: - Vil ikke snikislamisere

20 Kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig! Norge bør ta seg sammen!
Hælvete eller om vi skal la oss finne oss i sånt...

Anonym sa...

Vi har vel en av verdens strengeste Toll systemer!
Snart påtide å kreve at innvandrere legger fra seg relegion og trosrettning på grensa?

Anonym sa...

- Folk får gjøre sine egne vurderinger. Vi har vært her i 35 år, vi har to og tre generasjoner med norsk-pakistanere her. Det betyr at vi trives og at samfunnet er fornøyd med oss, sier han til VG Nett.

hvordan kan han si at samfunnet er fornøyd?? hve har spurt oss og har vi hatt noen valg???? imam her og imam der!!! all relgion skulle vært utryddet!!! vi lever i år 2009!! eventyr er eventyr

Anonym sa...

Strengt tollsystem? Du tar styggelig feil der gutten min. Selv politikerene har innrømmet svakheter ved tollsystemet. Og ja, Vi burde være jævlig kritiske til innvandrenes trosretning når de kommer til Norge.

Anonym sa...

så lenge det finnes relgion vill det også finnes usaklige kriger, usaklige mennesker og usaklige prester/imamer

Anonym sa...

Ikke lenge siden norge hadde samme lover, men det betyr at det er religionen som er problemmet.

Anonym sa...

Er ikke kristen, så dette er ikke et religiøst angrep. Jeg mener bare at like barn leker best, og skal islamister bosette seg i et kristent land skal de ikke påtvinge sine lover. Slik som med hijab i politiet, det blir HELT feil. Det er ingen valide argument for at det skal gå gjennom. Politiet er nøytrale og en institusjon av staten Norge som skal håndheve norsk lov. Ikke sharialov eller noe annet som gjør at de kler seg annerledes. Dessuten betyr UNIform, ensartet, at alle er lik innenfor de rammer det gjelder. Slik er det i mange andre jobber og, uniformsplikt. Det opprettholder seriøsiteten og respekten. En politikvinne med hijab hadde jeg ikke tatt seriøst. Samme hvis en politimann/kvinne hadde hatt nisselue på.

Anonym sa...

Når vi bor i Norge, må vi forholde oss til norsk lov og norske væremåter, ikke islamistiske tankeganger. Og dette har det islamistiske samfunnet i Norge store problemer med å skjønne. Hva om jeg (som nordmann og "kristen") skulle begynt å utale meg om hvordan det skulle være i et islamistisk land, om jeg bodde der? Hadde nok blitt steinet med en gang. Vi bor nå engang i et "kristent" land, la oss fortsette med det. La oss beholde de demokratiske spillereglene, og ikke la oss styre av "imaner". Vet de egentlig hva de snakker om? Vi lever tross alt i 2009, ikke i 1209.

Anonym sa...

Siv Jensens innlegg angående snik Islamisering er helt på sin plass. Desverre er tileggs komentarene fra enkelte grupper slik at man kan bli svett. Det som er et faktum er at Norge er i stor grad styrt av sær interesse. Siste er at samene skal ha rettigheter helt ned til Hedemark. Dette er et eksempel på minioriteter som tiltrenger seg større plass en hva som er etter retts følelsene til majoriteter. Når samene skal ha alle de nye rettigheter så er det også på sin plass at muslimer, som kanske er i større antall en hva riktige samer er skal likebehandles. Muslimenes religion er i seg selv ikke mere farlig enn hva andre religioner er. Desverre er det fundamentalister i alle religioner. Det er nok å se på endel av de pietistiske bedehumiljøene som eksisterer. Det er ikke leng siden en av de gamle vise forstandere i en vestlands menighet fikk trykket ut av seg at kvinner skulle tie i forsamlingen. De skulle heller ikke kunne delta i rådet, fordi det var mange andre oppgaver som passet bedre for dem. Kaffe koking osv. Desverre blir mange farvet av terrorisme i utlandet, men man kan lure på hvordan normenn ville reager hvis Svenskene hadde herjet med Normenn, slik som Israelene herjer med Palistinerne. Grunnen til slike useriøse framtredner som har kommet i det siste er fordi det svært mange såkalte politikere som er mere eller mindre bevistløse og ikke ser konsekvensene i hva de foreslår av lettvinte løsninger. Hidjab diskusjonen er fordummende både fra muslimer og såkalte politikere, det er krystall klart at ikke alle kan oppfylle kravene til å komme inn i Politiet. Det skal stor fysisk styrke, må kunne opptre rolig og avbalanser og å bære uniform slik den er utarbeidet for Normenn over lang tid. Likeledes kan du ikke ha fødsel skader eller påførte skader som hemmer kroppen i å fungere etter forutsetningene. Du må i tilleg være av en spesiell minimum størrelse.

Anonym sa...

Eh, hva med religionsfrihet, har vi glemt dette i allt oppstyret? Jeg sier ikke at vi ikke skal forholde oss til norsk lov, Vi tolker ikke bibelen litteraert fordi mye av det som staar der nettop bryter norsk lov, det maa da vaere mulig aa tolke koranen paa en maate som ikke bryter norsk lov. Jeg tror at oppegaaende imamer er nettop det muslimer i norge tregner for aa tolke koranen paa en maate som er kompatibel med norsk lov.

Anonym sa...

Det er ikke lov å tolke koranen på noen annen måte enn hva det faktisk står i koranen, for koranen er skrevet av muhammed og inneholder allahs sanne ord og allahs sanne ord er lov og skal ikke forrandres på for allah er perfekt og et menneste skal ALDRI så tvil om allahs regler i lovboka koranen!

Anonym sa...

Lovboka Koranen? Hahaha!! Du er klar over at all religion bare er oppspinn?? Hilsen Ateist.. :)

Anonym sa...

Hva med at vi Nordmenn kanskje snart begynner og være stolte om hvem vi er og hva vårt land står for???
skemmende at det er blitt så naivt.Jeg ønsker ikke at islamsk lov og norsk lov skal likestilles,det der er for dumt,det viser hvor lite peiling denne imamen har på norsk lov.Ikke ha svømming gutter og jenter isammen,skal barn nå få islam integrert i skole,SYKT!hva har han med og i det hele tatt foreslå det!

Anonym sa...

Kanskje ta kontroll over våre egne liv? Før islamistene gjør det?
Tenk å få lov til å bygge en moskee i VÅR hovedstad - til 70 millioner.
Hvor kommer pengene fra? Fruktbodene på Grønland?
Neppe. La gutter og jenter, menn og damer, barn og voksne, få bade sammen.
Kose seg. Leve livet uten at noen forb... utlendinger som ikke en gang vil lære seg norsk. VÅRT språk, skal bestemme over VÅRT land og VÅRT folk!
Tenk om jeg reiste til Deres land og forlangte å få bade sammen med kona - offentlig?
Eller tillot en norsk dame å snakke med totalt fremmede menn - rose henne i stedet for å steine henne.
Noen må ta tak her - før vi blir for redde for våre nye "landsmenn".

Til opplysning: Jeg er ikke rasist. Har flere utenlandske venner, fra ASIA, Europa og USA.
De oppfører seg og respekterer norske lover og regler. Innretter seg. Da er de velkomne.

ALLAHHH!

Anonym sa...

kjonnslemlestelse,tvangsekteskap,innavl,sex med mindreaarige,homofobi,bigami,henrettelse ved steining,undertrykking og mishandling av kvinner og barn. Dette er vederstyggeligheter som blir praktisert med loven i ryggen i en del land. Disse landene har en ting til felles: flertallet av innbyggerne i landet er muslimer. Sier ikke at dette praktiseres i alle muslimske land,men de landene hvor det praktiseres er islamitiske.Med dette som bakgrunnsinfo tillater jeg meg aa stille meg litt skeptisk til alt som har med muslimer aa gjore. Dessuten er allt paa denne lista bannlyst i Norge.Jeg ser overhodet ikke hvordan islam kan forenes med norsk kultur/lovverk og heller ikke med mange andre kulturer.Og apropo han imamen.Etter 24 aar i norge snakker han ikke norsk og han skal sitte aa gi raad til muslimer om hvordan de skal takle et samfunn som han (imamen) har meget begrensede kunskaper om.Ja,for det har du hvis du bor et sted og ikke kan spraaket blir du ganske isolert og uvitende til det som skjer i naeromraadet.At denne orkennissen i det hele tatt blir tatt paa alvor er over min forstand.

Anonym sa...

Det blir veldig feil at jenter og gutter bader sammen!Det kunne jo hende at de tok på tissen LOL

Anonym sa...

Det helt riktig,at Koranen ikke kan oversettes til et annet sprog enn Arabisk.De oversettelser som finnes blir ikke anerkjent av Islamistene.Koranen kan heller ikke foranderes.
Hvis omtalte skriftlærede uthever Koranens og Bibelens likheter,som ikke er mot Norsk lov,gjør han ikke noe galt.At han ikke kan Norsk er ikke noe problem solenge han ikke søker om Norsk statsborgerskap.

lysebet sa...

Jeg syns folk burde få holde på religionene og tradisjonene sine, så lenge de ikke påvirker andre på en negativ måte.

Anonym sa...

islam påvirker andre på en negatic måte! dem som ikke ser det er blinde ;)

Anonym sa...

snart tar muslimene over Norge om vi ikke passer på!

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide