torsdag 26. februar 2009

Stiller seg i rekka

Storberget stiller seg i rekka av politikere som blir syk og sykemelder seg når de er ute i litt hardt vær, satt vel egentlig bare å venta på det selv om det tok litt lenger tid enn forventa.

Får ønske han god bedring og satse på at han kommer tilbake snart.

Tungt for Knut å avbryte ferien
Storberget innlagt på sykehus
Justisministeren skal utredes og er sykemeldt.
God bedring, Storberget
Justisministeren er sykemeldt. Trond Giske overtar styringen i Justisdepartementet.
Arne Johannessen håper Storberget snart blir frisk.
Ble brått syk hjemme

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Jaja, så vinner han kanskje litt sympati fra godtroende svadafolk som har kritisert han i det siste for sin udugelighet.

Anonym sa...

Hvorfor så skadefro - blir sliten og oppgitt over at man alltid skal kroe seg når sykdom rammer myndighetspersoner. Ønsker Storberget god bedring, og tilstrekkelig ro og rekreasjon i sin "time-out"

Anonym sa...

Huff, Trond Griske sin tur til å lage helvete med Norge :(

Anonym sa...

Ongen overraskelse dette her, neste blir nok at han av "helsemessige årsaker" ber Jens om å få gå av som statsråd. Dette er bare en del av et totalt spill fra regjeringen. Storberget har brukt opp sin tabbekvote, men Jens ville ikke bytte ham ut nå i valgåret. Så slik måtte det altså gjøres for å "kvitte" seg med Knut.

Anonym sa...

åååå det er såååå synd på "småsteinen"

Anonym sa...

Hvis man ikke takler stresset man har i jobben, må man ta ansvar selv.
Er det en faktisk sykdom så ønskes han god bedring, hvis ikke er dette sykepengemisbruk!
Er lei av at folk kan sykemelde seg når det stormer rundt dem, samtidig så presses faktisk syke mennesker ut i fattigdom

Anonym sa...

Her er det i hovedsak bare ondskapsfulle kommentarer. Det er bare trist når folk er så "små" og usikre på seg selv at de må "tråkke på en som ligger nede" for å hevde seg selv... :(

Anonym sa...

Enda mer trist når folk må tråkke på andre for å ha egne meninger, slik som du gjøre anonym kl 14:12.

Tråkke på en som ligger nede? Han er skyld i det selv, han kunne jo bare gjort en skikkelig jobb så hadde han sluppet å prøve å få sympati med å sykemelde seg.

Anonym sa...

Når er det Jens sin tur? Han er vel litt for tøff til og bli innlagt, men vi kan vel ta han også på nettet, så tøff er han ikke.
Få en avstemning om Jens så får vi se.......

Anonym sa...

Jens lar jo bare være å kommentere noe i media og holder seg unna rampelyset litt hvis det er noe han har gjort galt. Han er for feig.

Anonym sa...

Jens og co har vært feige hele tida. La oss få dem ut av regjeringen.
Venstreradikale har styrt Norge lenge nok, se hva de gjør...........
stem Frp ETC

Anonym sa...

One Flew Over the Cuckoo's Nest ?

Storberget ofret? Det er jo ikke noe rart at det kom melding på NRK TV dagsnytt ikveld 19 at Storberget var innlagt på sykehus såfremt den andre meldingen medfører riktighet: at Regjeringen sto bak vedtaket om hijaben.

Som tidligere antydet harr blasfemisaken og hijaben i forbindelse med den forestående Durban konferansen som skal finne sted i Geneve i midten av april.

Både Stoltenberg og Støre har jo i årevis agitert internasjonalt for en opprydding og en omlegging av FN, såpass aggressivt at de nærmest signaliserer at Norway kan påta seg ansvaret her.

Ikke glem Trygve Lie.

Jøde og Israelhat

Norway som en stormakt i Midtøsten-diplomatiet fra Oslo-avtalen 1993.
Norway som sjef for Giverlandsgruppen til Palestina og Gazas oppbygging.
Norway ville møte Libya og Iran som de tunge spillerne i Durban-konferansen. Skulle de ha noen som helst innvirkning i Geneve med de to hatsstatene, måtte de kunne vise til at humor og kritikk mot Islam var forbudt i Norge og at kvinnelig politi gikk med Hijab.

Med slike kort på hånden ville norske embetsmenn og politikere rykke ytterligere opp som tunge aktører i FN og i internasjonal politikk. Slik har jeg sett det hele tiden, men siden det var så mislykket ser det ut som Storberget fikk spille rollen som syndebukk. Tror jeg.

Det er karrieremessig selvmord å legge seg ut med akademia og mediene.
Der tror jeg du har et poeng jeg kan forstå, for alle norske offisielle aviser mener det samme.
Selv Morgenbladet og Klassekampen er helt lik:
det er overhodet ingen forskjell på noe, samme spaltister, lederartiklene i de to avisene identiske - i min ungdom var det full krig.

Om du nå har rett i dette, forklarer det hvorfor den russiske dikteren Bukovsky, som satt burt inne i det gamle Sovjetunionen på psykiatriske institusjoner, uavlatelig skriver artikler om at Europa og EU mere og mere ligner på Sovjetunionen: statsbyråkratiets dominans, de "intellektuelle" som statstjenestemenn, tv og media talerør for statspolitikken, etc etc

Men som mange oppegående her på registrer: det er tegn på at statsmonolittene slår sprekker.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide