lørdag 28. februar 2009

Nå kommer vel snart rasisme kortet

Ja nå som et bud av utenlandsk opprinnelse er blitt slått til i Oslo av en parkeringsvakt så kommer nok sv, sos-rasisme osv med sine rasisme kort.

Men det skal jo sies det at parkeringsvakten opptrådte veldig feil i sin handlemåte, satser på at det går greit med budet :)

- P-vakta slo meg i ansiktet

10 Kommentarer:

Anonym sa...

shit happends! :D

Anonym sa...

Skulle ikke forundre meg om p-vakta også var en av våre "kjære nye" muslimske landsmenn, det er få religioner som innbefatter så mye vold, som islam...

Anonym sa...

Til han tullingen over meg:

Var du vitne til episoden, siden du kaller p-vakta for muslim? Han kan jo liksågodt være etnisk nordmann. Kommentaren din viser bare at du ikke vet særlig mye mer enn den lille boblen du lever i :) Hadde vært kjempe fint om du kunne lært deg å se legre enn den bittelille nesen din, før du åpner munnen. Faktisk, så er det også bedre å være stille, en å åpne munnen og bevise det en gang for alle hvor lite kunnskap du sitter med. God helg!

Anonym sa...

Vel han skrev "Skulle ikke forundre meg...", han kalte vel strengt talt ikke p-vakta for muslim. Og han er vel også på sporet av noe i sin neste påstand.

Anonym sa...

Kalte han "idiot" som er helt vanlige norske utrykk ??? Det viser hvor mye utledningen hadde i respekt og folkeskikk. Selfølgelig skal man ikke fyke til folk, i hvert fall på jobb. Men jeg skulle gjerne ha sett vis en nordmann kalte idiot en parkeringsvakt i hans land, hva slags middelalder straff han hadde fått ! Og nå griner han med en gang for å spre propaganda og vise "stakkar oss" tullet ! Kjøp det Dere som vil...

Anonym sa...

http://arbeidsledighetsbloggen.blogspot.com/2009/02/en-tragedie.html
hmmmm

Anonym sa...

Kjære bloggere!
Kan dere ikke lære dere å skrive norsk før dere uttaler dere om alt mulig rart...

Anonym sa...

Hva er vitsen med å reagere på en apelignende måte
hver gang det er en innvandrer i saken.
Instinktivt, som det er greit å klubbe dem ned.
Dagbladet eller noen andre medier har aldri hevdet
det var noe rasisme.
Mannen har bare et utendlandsk navn for guds skyld.Det er ikke noe rasisme.

meningeromalt sa...

Hehe, stakkar Nadim. Ble han fiket til fordi han kalte p-vakta en "idiot" og andre norske ord. Haha! Liksom om du bare har kalt ham idiot, og hvorfor i all verden skal du kalle p-vakta en idiot, han var sikkert fed-up av alle tullingene som blir sinte fordi de får straff etter å ha brutt reglene.

Mr. Nadim, følg reglene eller tål straffen du får. Skal du absolutt fyre deg opp, og bruke stygge ord så fortjener du et lite klaps på kinnet...

Anonym sa...

I dette tilfellet har han jo ifølge beskrivelsen slett ikke forbrutt seg på noen regler.

Jeg synes forøvrig det blir hysterisk morsomt når slike som forfatteren av denne bloggen kjører litt smånasjonale utrop samtidig som de ikke gidder å lære seg nasjonens eget språk. Topp det.

Legg inn en kommentar

Personangrep, rasisme og anklager om rasisme slettes.
Ser du noe som bør slettes? Send meg en mail på utenjobb@gmail.com og skriv klokkeslett og navnet på innlegget som inneholder kommentaren som du vil klage på.
Skriv på norsk, svensk, dansk eller engelsk, alt annet blir slettet.
Signer gjerne med et eller annet navn slik at det er lettere for andre å svare på det du skriver.

-
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide